sjukling.

Då har man blivit sjuk också. Lagomt innan Elmia. Känner mej jätte seg i huvudet nu... Hoppas det inte blir värre för jag ska inte missa Elmia iaf det vet jag!

Läste nyss att Fångarna på fortet ska komma tillbaka! det var ju inte alls längesen jag satt och pratade om det med någon att jag ville att det skulle börja igen! Och så får jag reda på det nu på min otursdag eller nåt. Allt går fel idag iaf. Men men nu ska jag vila mej och vänta på att Christoffer kommer hit.

trasig

Min router har gått sönder så nu kan vi bara ha internet på en dator i taget! As jobbigt! Så nu blir det att köpa en ny. Men nu ska jag äta mat och vara arg på routern lite till..

Elmia närmar sej.

Jag har just vaknat och har ont i halsen men jag hoppas att det bara är nu på morgonen för jag har ingen lust att bli sjuk lagom till Elmia! Vi ska dit på fredagen iår iaf. Men i år får inte lilla pärlan följa med. Vi vill inte riskera att inte komma fram haha. Så televerkarn stannar hemma! Vi ska ha juniors 740 istället och det är ju kanske inte så säkert att vi kommer fram med den heller. haha. Men vi får väl hoppas att det går bra.

jag fick aldrig tid att tömma akvariet igår heller så idag får jag nog ta tag i det annars kommer det inte bli gjort förens nästa vecka. Men först blir det iaf en god frukost innan jag börjar med sånt jobbigt!

Tjejkväll

Nu har jag och ninni varit nere på tjejkvällen. Vi åt faktiskt inte så mycket fika som vi brukar. Och jag hittade inget så jag kom hem tomhänt. Nu ska jag vila mej.

skor <3

Idag gick jag ner på stan med mamma för att köpa skorna jag hittade igår och när jag var och provade dom en extra gång för att vara säker på att jag skulle ha dom så hittade jag ett par skor till. Så det blev 2 par nya skor. Och eftersom jag bara hade med mej 1000kr och allt gick på 948kr så fick jag skippa att gå på bolaget. Så det får väl bli sen eller imorgon. men ikväll blir det iaf tjejkväll med Ninni men då är nog bolaget stängt skulle jag tro.


Sånna var det ena paret. Orkade inte ta kort på mina så jag sökte på google. Dom andra hittade jag inte där. ^^

trötter

Nu är jag tröttis och har tråkigt så jag tänkte blogga lite fast jag inte har nåt speciellt att skriva om som vanligt.

imorgon ska jag på tjejkväll på stan med Ninni. Börjar bli en tradition nu. Men jag ska ändå ner under dagen och köpa skorna jag hittade förut för jag orkar inte på tjejkvällen för det kommer säkert vara mycket folk då. Det vore ju jobbigt. Och om jag orkar så ska jag nog tömma akvariet imorgon eftersom jag inte orkade/hann göra det idag. Nu ska jag feta mej framför teven lite till innan jag går och lägger mej i min älskade säng!

tvdag

Måndagar har för tillfället blivit min teve dag. Eller tv kväll kanske man ska säga.

  • 20.00 Guldfeber
  • 21.00 Svenska hollywood fruar
  • 22.00 Boston tea party
Så ser min tv kväll ut. Och nu börjar den så hejdå!

paket

Idag var jag på möte kl 11.00 så jag gick upp ganska tidigt idag. Sen drog jag till banken och fixade nytt bankkort fast jag kommer inte hinna få det innan påsk tyvärr. Så jag får väl se hur jag gör med alla pengar på Elmia på fredag. Sen köpte jag salt och vattenberedning till akvariet och syrsor till Esmeralda (min spindel). Sen gick jag och kollade på skor och jag förälskade mej i ett par adidas eller vad det var. men jag hade bara med mej 220kr så jag kunde inte köpa dom så jag går kanske ner imorgon och köper dom. jag måste ha dom iaf! Sen åkte jag till Nöjesbutiken och hämtade ut mitt paket från Bubbleroom. Så nu har jag 3 nya bhar och 2 par leggings. yaay! Marri er klad hest nu!

Får väl se vad som händer ikväll men Emma kanske kommer hit sen och leker med mej. Det är bara 7 dagar tills hon lämnar mej nu! amagad!

hemma från kalaset

Det var inte så mycket folk idag på kalaset så det var ju lite skönt faktiskt. Vi fick kycklingpaj och jätte god tårta med choklad moss på. MUMS. Snart blir det att kolla på nya avsnitt av How I met your mother och sen blir det film. Ryktet går hette den tror jag. Amerikansk romantisk komedi med Jennifer Aniston iaf. så det måsta jag se. Sen blir det väl att sova skulle jag tro. Ska ju på möte kl 11 imorgon och sen ska jag till banken och på altai och så ska jag nog tömma akvariet om jag hinner och har ork till det. Jag har nåt att göra hela dagen imorgon iaf..

Söndag.

Är rätt bakis idag men det går bättre än det brukar. ^^ Kanske för att jag bara druckit cider, dringar och baileys och inte massa hembränt bara. just nu sitter jag i min badrock och har just duschat. Ska snart göra mej iordning och äta frukost och sen bär det av på kalas i vikene för min kusin Kristin som har fyllt 20.

natt.

Nu är det natten och jag har just kommit hem. Daniel var mycket snäll och gav oss skjuts hem. Så nu sitter jag och kollar på Hostel 2. men jag ve inte hur mycket jag vågar se av den eftersom jag typ dog när jag kollade på den första! Så jag byter kanske snart. Jag vågar inte se sånna här läskiga filmer när jag är ensam! Nu bytte jag kanal till MTV eftersom jag tyckte det blev för läskigt med Hostel. ^^

supa

Nu sitter jag hos Emma och super. vi har just ätit tacos och gett presenter till henne! Hon fick orgasmboken i cdbok av joanna och Lilla sverige boken, ett litet typ iq pussel, ett kort till plånboken så att hon kommer håg mej och ett grattis kort från mej. Hoppas hon blev glad annars blir jag lessen i ögat. orkar inte skriva mer nu. hejdå

Taylor swift <3

Alltså det finns ingen i hela världen som gör så bra musik som Taylor swift! Har lyssnat på hennes musik i typ ett år eller nåt och jag tröttnar inte på att höra på henne. Hon sjunger dom bästa texterna i världen enligt mej.

Ville bara säga det. Kan även lägga upp en bra låt med henne. Om jag kan bestämma mej för vilken jag ska ta. Älskar typ alla <3



Älskar henne <3

Lördag

Nu har jag varit på System bolaget! :D Känns så bra att kunna gå dit själv. Fast det känns rätt konstigt också. men men.

ikväll blir det lite tjejkväll typ hos Emma. Sen till äckeltiki. men det går nog.

kiss

och bajs

The Hangover!

Kollade just på The hangover med mamma! den var riktigt bra faktiskt men lite dryg faktiskt. Orkar inte blogga just nu men gör väl det imorgon antar jag.


Hej Emma!

Jag mår bra. Men jag är lite ledsen på dej för att du inte har bloggat. Jag kan ju inte sitta och läsa gamla inlägg hela dagarna när jag har tråkigt. Usch det är så synd om mej!
Jag har väl typ inte gjort nåt alls när du har varit borta. Förutom lekt med Christoffer då. Men det är inte så märkvärdigt.
Vi måste apa imorgon för jag måste få det senaste skvallret ju.

Förlåt att jag inte orkar skriva lika långt brev som du men jag har ju inte så mycket att skriva om. men jag längtar tills imorgon! :D Jag har ju 3 presenter till dej!

Hemma.

Nu har jag varit på IKEA i karlstad med mamma och Bodil. Hade faktiskt svin kul och jag skrattade typ ihjäl mej hela tiden. haha. Jag köpte delicato bollar, doftljus och chips som inte var så goda. haha. Inget storshoppande där inte. Sen åkte vi till Bergvik och där köpte jag presenter till Emma. Hon lämnar mej ju snart! buhu.

När jag kom hem gick jag ut med albin en sväng och sen åt jag mat så nu ska jag vila mej efter den jobbiga karlstads resan.

IKEA

Idag blir IKEA med mamma och Moster Bodil. Så jag ska göra mej iordning nu så vi kan åka snart. imorgon blir det hejdå fest för Emma! Sorgligt!

Bloggar mer sen.

Thai

Nu har jag och Christoffer ätit mammas thaimat! Den ena rätten som var nån slags äggsoppa fast vi åt den till ris ehm.. Den smakade jätte konstigt så vi slängde våra portioner och gick vidare till nästa. Och det var nåt med ris och kyckling. Har ingen aning vad det konstiga grejset var men det var gott. Starkt var det också men jag gillert! Så den får 5 av 5 toast!

Nu sitter vi och skrattar ihjäl oss till sveriges värsta bilförare. Dom 2 bimbo tjejerna från värmland är ju dom dummaste jag sett! Så jävla blåsta! haha! men dom är ju lätt roligast också!

Hungrig

Nu sitter jag här och är jätte hungrig och väntar på att mamma ska komma hem från thaimatlagnings kursen med mat till mej! Christoffer är på väg hit också.

Imorgon är det fredag också då ska jag nog ner på stan en sväng sen får jag se vad jag ska göra mer..

2 stupid dogs <3

Nu har jag ätit våfflor iaf. Vi gjorde belgiska våfflor idag och fan vad gott det blev men dom är så mäktiga så jag trodde jag skulle spricka. Sen kollade jag lite på 2 stupid dogs på youtube. <3 dom är så jävla coola.

Såg nu att alla mina fiskar har dött också. har bara massa sniglar nu som jag inte orkat bry mej om att ta bort eftersom fiskarna ändå var sjuka. Så jag ska nog städa ur akvariet nån dag och börja om allt igen och jag vet att jag inte ska köpa mina fiskar på samma ställe igen för då kommer jag bara få tillbaka samma skit igen... Så jag ska vara jätte noga nu!

Nu ska jag gå och klä på mej och fixa håret för jag har jus kommit ur duschen.

Våffeldagen!

Idag är det ju Våffeldagen! Så idag blir det våfflor! Älskar våfflor. Och i kväll blir det ju thaimat! En riktigt matig dag idag.

Har igentligen inget att skriva om än eftersom jag just har vaknat så det får bli ett kortisinlägg.

Firefox

firefox uppdaterades nyss och nu kan man ha tema i firefox rutan. Jag bara älskar den funktionen. <3 Jag blev helt överlycklig och satt och letade nåt sött tema som en unge i en leksaksaffär.



Så ser det ut just nu. Men jag har redan bytt 3 gånger så jag byter snart igen skulle jag tro. men den här var väldigt söt iaf. klicka på bilden för större. :)

Bubbleroom

Nu har jag beställt underkläder från Bubbleroom. Såg på fokis blogg att hon hade en rabatt kod och jag behövde nya bhar så jag slog till. haha. Beställde 3 bhar och 2 par leggings. Får hoppas att allt passar!

Jag och mamma var väldigt onyttiga idag och köpte mat från McDonalds! Men gott var det. Jag åt Mc chicken. <3

Spotify

Nu har jag skaffat spotify. Jag är lite efter med det men jag har inte precis behövt det. Och jag skaffade det mest för att slippa alla sms om att jag ska få invites hela tiden! Men iaf nu sitter jag och letar upp gammal nostalgimusik och lyssnar på. Ganska kul faktikst.

Imorgon börjar mamma på thaimatlagnings kurs! Så då kommer hon ta med thaimat hem till mej på kvällen! jag längtar jätte mycket till det för jag älskar thaimat så jag hoppas dom gör nåt gott.

Morgon

Nu har jag precis vaknat hemma hos Christoffer och nu ligger jag i sängen med hans minidator. Den är söt men jobbig att skriva på. Känner mej elak mot Figge och Tyson som ville in till mej men jag orkade inte med dom små aporna så jag stängde ut dom. jag är såå elak! Nu ska jag väl typ bara vänta på att Christoffer kommer hem på sin lunch och då ska vi väl äta nåt antar jag och sen åker jag väl hem och fortsätter städa mitt rum om jag gör som jag har tänkt. Brukar ju bli att jag sätter mej vid teven och datorn och sen skjuter upp på städningen. Men snart får jag ta tummen ur röven och städa för jag har massa hund och katt hår på hela golvet och det ser inte så mycigt ut även om det faktiskt är ganska mysigt men bara när det sitter fast på djuren.

Nu ska jag sätta på teven och hoppas att Christoffer kommer snart. Om jag ens hinner sätta på teven för nu hörde jag en bil.

tråkis

Har just kommit till Christoffer men han är bara tråkig och sitter vid datorn och pratar med Junior i telefon och han är omöjlig att få från sin älskade dator så jag var bara tvungen att blogga för att ha nåt att göra ett tag.

Störande att jag hade snö på bilen när jag skulle hit också. Det ska inte vara snö på bilen i mars! blöö! Men den är nog på väg att försvinna nu iaf eftersom det har regnat nästan hela dagen så det verkar ju som att det kommer bli lita varmare och blötare ute nu.

Emma!

Oj nu kommer hon bli glad när jag har hennes namn som rubrik! Och med ett utropstecken efter och allt. Hon måste verkligen känna sej hedrad nu! Och anledningen till att hon får vara min rubrik idag är ju för att hon kommer hem idag. Jag ska åka och hämta henne vid tåget i kväll. Jag är snel hest!

Har just kommit ur duschen också. kände att det var dags att göra sej iordning och klä på sej snart. jag är inte så snabb nu för tiden när jag är arbetslös och allt.

Nu ska jag fixa håret och sånt.

regn

Nu äntligen nåt annat än snö! Älskar regnet som kommer ner idag för det hjälper till att ta bort snön som jag bara vill döda nu. Nu får det bli teve ett tag och sen ska jag försöka städa lite på mitt rum och sen får vi se vad som händer. Och nu började teven krångla så nu har jag inga kanaler så det får nog bli städa innan jag kollar på teve! störande!

This winter never ends..

Okej nu snöar det igen och det har gjort det ett tag nu och jag blir galen snart! Jag älskar snö och hatar en dålig och blöt vinter men den här tar aldrig slut ju! Global uppvärmning my ass heller. Jag tror nog mer på dom som tror att det kommer en ny istid snart.

Orkar inte gå och lägga mej än för då kommer jag bara vakna på morgonen och det finns inget att vakna till så jag sover hellre bort dagen. Men jag får väl lägga ändå snart för det finns inte direkt nåt att göra nu heller. Hatar att sova ensam också för då kommer alla tankar och jag hatar det. Önskar att man kunde radera vissa känslor. Då hade livet varit mycket enklare.

Men nu ska jag kolla på south park lite och sen sova. Godnatt <3

Suck

tråkigt att vara arbetslös nu! Orkar inte gå hemma mer snart det finns verkligen inte nåt att göra här.

Kollar bara på teve hela dagarna och äter mej fet och leker med datorn.

tevedag

Idag har jag nog suttit vid teven hela dagen. börjar få ont i rumpan nu. Men det gör inget för jag gillar att mysa med Christoffer framför teven på söndagar. <3 Massa godis och chips har det blivit idag också. Så nu känner jag mej riktigt fet. Men nu ska jag fortsätta att feta mej med Christoffer tills vi ska sova.

godnatt

Snö

Okej nu böjar jag bli liiiite trött på snön alltså! Nu snöar det som fan och det är 21 mars. Det är ju vår nu? Eller det ska vara det iaf. Usch!

Daniel var ju här igår och söp med mej. Det var faktiskt riktigt kul jag tvingade honom att kolla på den modiga lilla brödrosten och så kollade vi på road trip också på natten sen. den filmen är så jävla klockren! han gick hem vid 5 nån gång så vi höll ut länge. haha. iaf länge för att bara sitta hemma och dricka oss fulla av ingen anledning.

idag får det bli en lugn dag eftersom jag känner mej ganska bakis.

nördfylla

Jag och daniel ska supa själva och ha tråkigt. Eller kul det märks snart. men det kan omöjligt bli tråkigare än det är nu iaf.

fitta

mitt liv suger.

Lördag

Jag somnade tillslut i natt! Nån gång efter 5 somnade jag och sov ganska dåligt hela natten. Så jag är ganska trött idag.. Men jag slipper ju en snarkis inatt iaf!

Jag vill ut ikväll också men det lär väl inte bli nåt för jag har ingen att gå ut med som vanligt.

Nattblogg

Christoffer är förkyld och ligger och snarkar jättehögt i min säng så jag inte kan sova så jag gick upp ett tag och satte mej vid datorn istället. jobbigt när han snarkar så.. Finnsn inte direkt nåt kul att göra mitt i natten heller så jag får väl snart gå tillbaka och lyssna på honom och försöka sova igen.

Var en svväng hos Gaers förut och kollade på film med honom, Christoffer, Daniel, David, ninni, Matte och Andrea. Vi kollade på Old school. En mycket bra film men jag ahr sett den förr. Efter det kollade vi på teve och pratade och sen skjutsade Christoffer hem mej och åkte tillbaka ett tag och sen kom han hit och stärde min nattsömn. Har iaf fått sova 30 min - 1 timme.

Nej nu får jag pallra mej till sängen och hoppas att Christoffer slutar snaka iaf tills jag somnat för sen spelar det ingen roll för jag kan sova med oljud sålänge det inte är när jag ska somna. Godnatt på er!

Hitta Nemo!

Just nu sitter jag med Chips och Cola och kollar på Hitta Nemo som går på Disney Channel. Finns det någon bättre film eller? Skulle inte tro det!


25 mb/s

Nu har jag snabbare bredband! Ska få 25 mb/s istället för 8. comhem rinde till oss igår och berättade att dom skulel ta bort 8 så man får 25 för samma pris. Lite lyxigt att få snabbare bara sådär. Har inte fått det riktigt än men det kommer väl inom några dagar skulle jag tro.

Duktig marri

Idag Har jag bara varit med Christoffer lite och sen åkte jag hem och mamma är sjuk så jag har just varit ute och gått långa varvet i skogen med Albin! Känner mej duktig nu. fast det var väldigt jobbigt att gå på stigen eftersom snön har mjukat upp sej lite så man trampade ner sej i snön hela tiden så jag fick massa snö i skorna hela tiden. Nu ska jag vila mej lite så får vi se vad det blir av den här dagen.

Störande!

Jag stör mej på en sak nu! Att dom har en kille i reklam för mascara. Visst han har den väl inte på sej själv men det kändes ändå fel! Max factor var det tror jag iaf.

Ny mus!

nu har jag varit nere på Euronics och köpt mej en ny mus till datorn. Den andra lilla musen är ju helt trasig så det kändes som det var dags för en ny. ^^ självklart blev det en rosa. <3


så ser den ut. Den är snyggare i verkligeheten men jag hittade ingen bättre bild på google.

Davedays <3



Alltså jag bara älskar hans videos <3
Den här är en av mina favoriter.

rubrik

Idag lämnar Emma mej! fast hon kommer iaf hem snart igen så det går nog bra. :P värre när hon åker till USA och lämnar mej ett helt år. jag kommer dö!

Har inte bloggat speciellt mycket dom senaste dagarna. Men det är väl mest för att jag inte haft nåt att blogga om så jag blir väl mer aktiv här när nåt händer i mitt liv.

blä

jag blir så jävla trött på vissa saker!

under kvällen har jag varit hos Emma och lånat ut datorn. :P Så jag satt och kollade och lyssnade när hon skypade med USA familjen. Jag tog lite kort och grejer så dom undrade varför det plixtrade i bakrunden. haha!

nu ska jag sova tror jag.. godnatt!

bored

jag orkar inte med sånna här dagar... har just tagit på mej kläder så ni kan ju räkna ut att det inte har hänt mycket idag. :P

blöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö!

god morgon.

Såg att dom visar paralympics på teve strax. ^^ Så det ska jag kolla på när jag äter frukost tror jag. :D Älskar att kolla på OS så jag får väl stötta paralympics lite också. :)

Ska låna ut min älskling till Emma sen också. ^^ Och då menar jag inte Christoffer utan min dator. ^^ Så hon kan få skypa med USA. :D

Bloggar mer sen när jag har nåt att blogga om kanske. :P Nu ska jag gå och göra en kopp te. :)

sjukis

idag var Christoffer hemma från skolan eftersom han är sjuk. :P Fast han är inte speciellt sjuk igentligen men han hade ont i halsen och huvet så för mej räknas han som sjuk. :) Jag åkte och klippte luggen på morgonen och sen drog jag tillbaka till Christoffer och vi har haft en jätte mysig dag. :) Vi var på skroten och massa ställen och letade efter en blinkers till Christoffers bil och sen var vi hos Råååååland en stund och sen drog vi och åt på McDonalds. :) Efter det drog vi hem och myste resten av dagen. :) trevligt. sen skulle han tvätta bilen så jag drog hem en stund.. Sen åkte jag tillbaka till han men jag började må väldigt dålig och fick ont i magen så jag valde att sova hemma inatt.. :( Får väl träffa han imorgon istället. ^^

God morgon!

Idag blir det släktkalas. :O Christoffers föräldrar kommer hit också. :O läskigt! Men jag får ju presenter och god mat iaf. :D wiie!

tråkigaste helgen någonsin!

Alltså ingen verkade ju vilja fira mej iaf... Vilka kompisar man har... -.- Christoffer prata ju knappt ens med mej på hela kvällen... 4 av 8 var ju med och bowlade seriöst dom andra tog bara upp tiden för oss som ville vara lite seriösa och ha kul tillsammans.. tråkigt.. Men men..

lets bowl, lets bowl, lets rock´n´roll!

Igår var Emma här och lekte med mej. :) Hon hade med sej en liten tårta med 20 ljus i som jag fick blåsa ut. :D tihi! katten höll på att bli bränd i dom också för han hoppade upp nästan rätt i tårtan så vi fick panik så jag tog tag i katten som också hade panik och han rev mej i handen så det kom blod! :O Så jag fick ha plåster. :O stackars mej! jag fick Hello Kitty tuggummi och klubba också. :D Och fiskpengar. ^^ sen började vi lägga pussel på 1500 bitar. ^^ Så vi satt med det till halv 11 eller nåt. ^^ Kul att sitta och pilla med det och bara prata en hel kväll. :P

i kväll blir det bowling med folket. :) Ska bli kul att vinna över dom. :D haha.

husnummer

Dagens fundering:

Ni får ursäkta om alla mina funderingar blir om USA ett tag för Emma ska ju dit så därför tänker jag mycket på sånt när jag läser hennes blogg. ^^ haha. Men idag funderar jag på gatorna i USA eftersom deras husnummer brukar ju vara jätte höga. :O Har dom verkligen så många hus på en gata? Borde vara jobbigt att hitta i så fall. :P Typ om jag ska till blahagatan 14920? Okej där var nummer 7 ska bara åka tusen kvarter bort så kanske jag hittar? hmm så kan man väl inte ha? :P

Det blev en rörig text. ^^ Hoppas nån fattar vad jag menar iaf. :P Men nu blir det frukost och sen kanske en dusch.

Presenter <3

Tänkte bara lägga upp en liten lista på saker jag fått idag. :)

  • Ett par skor från skopunkten
  • prickig topp från vero moda
  • prickigt linne från bikbok
  • randig tröja från bikbok
  • rosa morgon/badrock
  • Hello Kitty plånbok
  • Hello Kitty klocka
  • Halsband
  • Doftgroda till bilen
  • Lotter
  • Blommor
  • grön t-shirt från H&M
  • Jägermeister
  • En tårta
  • Pengar

Har säkert glömt nåt. :P

Det har varit en bra dag iaf. :) Min mage är överfull! Tårta, fika, chips och dipp osv. :P En riktigt fet dag för mej. :D Men nu är snart min dag slut. :O

Systembolaget!

Ja nu har jag varit där också. :D wii! Det var kul men jag ville köpa så mycket så det blev tungt i korgen till slut så jag får väl gå dit igen nån dag. :) Det var värsta pirrigt att komma till kassan för det kändes helt fel. ^^ haha! Vilken mes jag är. :D Men hon i kassan sa grattis till mej och så. :) Roligt. Nu har jag haft saker att göra hela dagen så nu ska jag lägga mej i soffan och slappa och kanske äta lite mer av tårtan som jag fick av Sussie. :) Sen blir det film och chips ikväll.



Detta är dagens shopping. :)

Nanana!

Im the winner today! :D

Pelle har just varit här och grattat mej på min stora dag. :) Jag fick 500kr, blommor och massa lotter som jag sammanlagt vann 220kr på. :) gött.

Snart kommer Sussie hit också. :D Hon har bakat tårta till mej skrev hon. :D Hon är ju bäst ju! Marri <3 Tårta och Sussie. :D Sen måste jag hinna med Bolaget också har inte haft tid med det än. ^^ Sen ska jag vänta på Christoffer också som kommer hit efter skolan. :)

Känns som jag kommer bli rik den här månaden. :O Kommer få ca 6000 från försökringskassan eftersom jag inte hann lämna in lappen förra månaden så jag får dubbelt nu och sen får jag pengar när jag fyller år och så kan jag ju inte ta ut mina pengar som jag har eftersom jag har tappat bankkortet. :P Blir nog nya basar när vi åker på Elmia då. :)

bloggar säkert igen snart. :D

20!

Grattis till mej på 20 års dagen. :D yaaay!

Känner mej inge äldre men vi får väl se hur det känns när jag ska på bolaget sen. :D Gött mos. :D Just det! Jag upptäckte förut att jag har kört runt med mitt ogiltiga körkort i några månader nu så alltså har jag inte tappat mitt riktiga körkort. :D miiiih! Så jag är glad att jag inte ringde och spärrade det när det låg hemma hela tiden. :P

Bloggar mer sen får snart besök och jag har inga kläder på mej än!

Snart!

Nu fyller jag snart 20. :)

Orkade aldrig gå till banken eller klippa luggen idag. ^^ Men jag gör väl det imorgon eller på fredag om jag har lust. :P Annars får jag väl gå omkring med luggen över hela ansiktet några dagar till.

Pelle kommer hit imorgon också. ^^ Så jag måste gå upp tidigt så jag är klar tills han kommer vid 12. :P Sen får vi väl åka och köpa tårta innan Christoffer kommer hit. :)

Mobil

Nu ligger jag i christoffers säng och mobil bloggar igen :p jag får nog tillbaka min dator snart men vi valde att inte laga den eftersom det skulle kosta 4500!!! Helt sjukt dyrt för att byta lite av skalet tycker jag :s jag trodde det var innehållet i datorn som var det dyra men verkar som skalet är värt mer än hela datorn :p jag får väl limma lite på den då så den sitter ihop iaf. :p annars får jag köra roland stilen och tejpa den ^^ nu ska jag vänta på att christoffer kommer hem på sin lunch och sen ska jag väl åka hem tror jag. Imorgon får jag presenter också :d älskar sånt :d och så ska jag till bolaget! :d

pust

Nu är jag klar med alla ärenden som stog på shemat idag. :) Har bara en liten grej kvar men det är snart fixat det med. :) Imorgon blir det nya ärenden. :P Ska försöka få min lugg klippt och sen måste jag till banken också. Och på torsdag ska jag på bolaget. :D yaay!

Har ju mensvärk så jag håller på att dö idag också. -.- Men jag får väl hitta på nåt så att det går över en stund. :P Får väl spela wii eller nåt. :P

Färgglad

Min rumpa har världens alla färger tror jag. :P Nej men ganska många färger iaf. :P Lyckat att ramla och träffa den jävla betongkanten alltså.. hmm..

Idag måste jag skriva om lite i mitt cv och personliga brev och sen ska jag söka ett jobb... blää. Tråkig dag idag. :P

polis

Idag blev det att gå upp tidigt för ett snabbt möte på AME och sen hem och väcka älskling som sov halva dagen typ. :P Sen åt vi frukost och han drog iväg och skulle träna och massa saker och då gick jag ner på polisstationen och kollade om dom fått in mitt körkort och bankkort som jag så smidigt har tappat bort (igen). Men det hade dom självklart inte... Störande.. Men vi får väl hoppas att någon snel hest hittar eller har hittat det och lämnar in det för jag orkar inte skaffa nytt igen... blöö. Får se om jag orkar gå ut på både fredag och lördag till helgen eftersom jag fortfarande känner mej bakis efter lördagens partay. :P Minns typ inget alls från den kvällen så jag drack nog en aning för mycket. :S

Men nu ska jag lägga mej i soffan och feta mej lite..

Bakis!

Idag mår jag inte så bra. :P haha... Men jag har lyckats få i mej lite mat iaf så snart ska jag gå ut till bilen och kolla efter mitt körkort och piller och Addes nycklar. :P haha! Hoppas jag hittar mitt körkort iaf för jag har ingen lust att skicka efter ett nytt igen. -.- Och jag hoppas att jag kom ihåg att ta piller igår. :P Men det gjorde jag säkert inte. :P Jag minns typ inget från igår men det blir nog bra.. ^^ Minns iaf när vi var i Glava och sånt. :P Och så minns jag när jag ramlade här utanför och jag har jävligt ont i min rumpa nu. :P

Oskulden är min!

Woho! Jag får ta emmas bilfylle oskuld idag. :O Hur kan man bo i Arvika och inte haft en riktig bilfylla? :D Längtar jätte mycket tills ikväll iaf. :) Kostade på mej muggar också. :O duktiga lilla jag. :D Har även tränat jätte mycket på wii nyss. :P Jag blev jätte trött. ^^ Så snart blir det duschen och sen fixa iordning mej tills ikväll.. Måste dammsuga massor också! Blir ju grushögar på golvet och i soffan så fort Ballen har varit ute nu ju.. Jobbigt! Hatar slask! Längtar tills sommaren nu bara för att slippa allt grus. ^^ Men jobbigt med värmen. :P



Min nya favoritlåt. ^^ <3

olagliga christoffer

Christoffer drog ner till stan med en kompis och gör olagliga saker. :O:O haha... Vi får hoppas att han kommer tillbaka snart. ^^ Men när han försvann så passade jag på att sno hans lilla fis dator. :P Den är så söt. ^^ tihi.

Jag vaknade jätte tidigt idag också! typ halv 9... Och då kunde jag inte somna om för att jag var så himla kissnödig. När jag väl orkade gå upp för att gå på toaletten så var det som vanligt upptaget på "tjejtoan" som jag kallar den. :P haha. Och jag hade ingen ork att gå till andra änden av huset för att gå på den andra toan så jag fick sitta och vänta i en halvtimme eller nåt. :P Det känndes så länge iaf. :P efter att jag äntligen tog mej dit och gjorde mitt så gick jag och la mej och myste med Christoffer igen. ^^ Sen sov vi lite till innan vi gick upp. ^^

Senare idag blir det väl att köpa juice tills ikväll när det blir partey! :D Garre erbjöd sej att köra istället så nu har vi chaufför igen. :) Grymt snällt av han. :D Han räddade min dag idag. ^^ hehe. Vi ska ha televerkarn idag iaf. :) Så vi får nog skoj. Måste köpa pucko i literförpackning också! Jag blev lite avis när Daniel hann prova det före mej. :O Så jag får väl köpa det sen så jag också får vara lika cool som han.

Herregud jag skriver ju dom mest onödiga inläggen någonsin nu för tiden ju!

5 dagar kvar nu också... Glöm mej inte! :O

mobilbilder.

La in lite bilder från mobilen igår när jag var inne på bloggen från den. :P Så jäg tänkte lägga upp dom här nu. :)



Jag var tvungen att ta kort på Christoffer och Ahlis när dom grejade med televerkarn för det såg så jävla perverst ut. :) haha! Men dom grejar bara med bilen och inget annat så ni kan vara lugna. :D


Min bäbis med sin fina tomteluva. ^^ han gillar den inte speciellt mycket men jag tycker han är söt i den. :D


Orkade inte vrida rätt bilden i mobilen så ni får antingen luta på huvet eller dataskärmen om ni vill kolla på den :) Det är iaf jag som håller i en kanin. ^^ Den var väldigt söt och snel.


Och emmas voffe Nea. :) Hon syntes iaf i snön här. :P Hon försvann helt på ett annat ställe. ^^ haha

Mobil blogg

Nu har jag just kommit till christoffer :p ligger i hans säng och lyssnar på min ipod som jag just fått att fungera igen :) jag har inte gjort nåt speciellt med den men den kände väl för att börja funka igen bara :p ska tydligen med och tvätta christoffers bil sen också... Yay! Ehm... Jag får väl vara glad om jag får vara här så :p vi träffas ju typ aldrig nu för tiden... Man kan tro att vi bor 50mil från varandra... Men men... Undrar om jag går några mjukisbyxor här också för jag har jeans på mej nu och jag hatar det :p meningslöst blogginlägg detta blev :p

Dagens fundering...

En konstig sak som jag har funderat på är amerikanska toaletter. :P Har dom alltid en högre vattennivå än vi här i sverige eller? Jag vet inte om jag bara har fått för mej det här för att jag sett några toaletter med mycket vatten i på teve. :P Men man får ju alltid se katter som ramlar ner i toaletter och sånt på americas funniest homevideos. Om min katt skulle ramla ner i toaletten skulle han ju bara bli blöt på benen typ. :P hmm.. Och hundar dricker ju alltid ur toaletter också i amerika. :P Min hund skulle nog inte nå ner till vattnet. :P jaja..

Emma! När du åker till USA så måste du kolla hur mycket vatten dom har i toaletterna. :P

Fråga mej inte hur jag kom på det här men men.. ^^ Jag har lite konstiga funderingar ibland. :P Jag borde ha dagens fundering varje dag.. Får kanske göra en sån kategori här på min blogg kanske. :P

Blubb

Har suttit och stirrat på skärmen i ca 5 minuter nu innan jag kom på nåt att skriva och det enda jag kom på att jag skulle skriva var ju om att jag inte kommer på nåt att skriva så igentligen har jag inte skrivit nåt än...

Det händer verkligen inget intressant i mitt liv så jag vet inte ens varför jag har en blogg. Vet inte vad jag ska med ett liv till heller eftersom inget någonsin händer. Men men.. Jag lever av någon konstig anledning.

Bara en vecka kvar nu också. Men jag är inge pepp på att fylla år just nu.. Speciellt inte 20. Tyvärr kan man ju inte välja när man ska fylla år så jag får väl göra det iaf då..

Såg en film på teve nyss föresten.. Det var nog det mest händelserika idag. Den hette iaf Uptown girls och jag tyckte den var bra faktiskt.. Dramakomedi var det om nån är intresserad.

En sak som jag funderar på är om det finns sol i storbrittanien? Alla filmer där ifrån är iaf molniga så antingen har dom typ ingen sol eller så väljer dom att filma när det är dåligt väder. Och alla bor i stenhus och dricker te där också.

Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon...

Fuck you.

Älskar Lily Allens låt Fuck you. <3 Den är så bäst. :D Är sugen på nån ny musik också men jag hittar ingen just nu. :O Om nån har nåt förslag så säg till. ;)

Idag var kakelgubben här igen och fixade kaklet i köket. :P Han var trevlig och pratade massa ^^ Han var tydligen med när dom byggde det här huset på 60-talet. ^^ För er som vill veta. :P haha. Efter att han hade varit här så gick jag ut med ballen i kylan. :P Det var skönt när man vände ansiktet mot solen men annars var det bara kallt. :P




Hej bloggen.

Nu kunde jag inte hålla mej från bloggen längre. Så jag tänkte att jag kunde göra Emma glad och blogga lite. :)

Hade en kakelgubbe här nyss. ^^ Det var lite kul. :P Jag kom i t-shirt och kallingar och öppnade dörren. Mamma var ju inte hemma så jag var ju tvungen. ^^ Kändes skumt att stå och prata med han när jag inte hade några kläder typ och luggen står åt alla håll och jag ser allmänt dum ut.. :P

Funderar lite på vad jag ska hitta på på fredagen efter jag har fyllt. :O Måste ju ut både fredag och lördag. :) På lördagen blir det nog rajjens iaf. :) Nån som vill med? ^^

Vill även ut nu till helgen men jag får se hur det blir med det..



Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart <3

RSS 2.0