måndag

Idag har det inte hänt så mycket så igentligen har jag inte mycket att blogga om men jag gör det ändå nu för jag har sjukt tråkigt.

Tänkte ju städa akvariet lite idag men jag orkade inte. Rupert grisade ner lite igår när han fick en ganska stor bit abborre som han typ slet sönder. Det var underhållande.

Imorse var jag iaf på möte för er som vill veta. Det var tråkigt. Fick en ny tid den 14 februari!! inte min dröm att tillbringa alla hjärtans dag med Reine kanske men det ska jag. iaf en liten stund av den. bläääääää. Efter mötet åkte jag hem och satte mej i sängen och kollade några avsnitt av Avatar. Sen åt jag en banan till frukost och sen kollade jag på mer serier på datorn och tråkade.

Nu sitter jag vid teven och fetar mej och det ska jag fortsätta med ett tag.

jobb

Har jobbat idag. Det var väldigt jobbigt för jag var sjukt trött eftersom jag inte kunde sova nästan nåt alls inatt.

När jag kom hem från jobbet åt jag mat, duschade och skypade med emma. Vi har ju knappt skypat på sistonde ju. Vi får skärpa oss Emma! haha. Nu ska jag hämta mitt täcke för det är svinkallt här!

natt

Nu är det natt och jag har just kollat på 4 avsnitt av Avatar. Bara 56 kvar nu innan jag kan kolla på filmen då haha. Tror ju inte att filmen är lika bra som serien i vilket fall men måste ändå se den. Det är ju mycket coolare med tecknat <3

Ska kolla lite på katjakaj och bentebent nu och sen kanske jag ska försöka sova lite.

bättre humör

Sitter på youtube och skulle kolla på Katjakaj och Bentebent och då hittade jag ju massa kul serier som jag nästan glömt bort. typ som proffessor balthazar och DaMöB!



HAHA här är DaMöBs låt!

lapplisor

Måste avreagera mej lite! Jag fick just böter för att jag stog 2 m för nära en korsning. dom har ju gjort alla parkeringar här utanför till korttidsparkeringar nu så man får bara stå där i 2 timmar annars blir det böter. Så nu måste man stå längs vägen. Men det finns inte plats för speciellt många där så det skiter sej ju också. Så man ska hellst parkera i stadspaken eller nåt men där kan man ju inte ha bilen på helger och nätter för då slår dom ju sönder dom. Men då tycker jag att komunen kan betala för allt stulet ljud, alla sönderslagna rutor, inhoppade tak och insparkade dörrar som man har sett på andra bilar som stått där på helgen.

men jag får väl betala mina 300 kr och prostituera mej så jag har råd med alla kommande böter för jag tänker inte parkera i stadsparken eller på andra sidan stan för då kan jag lika gärna sälja bilen.

Nu ska jag ladda ner Avatar som tröst. Serien alltså inte dom blåa skumma sakerna som jag hatar. Måste se filmen snart också. The last airbender alltså. Undrar om den hade hetat Avatar om inte dom hade gjort Avatar innan dom gjorde den? störande.


nagel

Ville fixa naglarna idag men negellacken som var på nu var ju så perfekt så jag ville inte ta bort det men sen löste sej det problemet genom att jag råkade förstöra 2 naglar när jag öppnade plasten på sminket jag köpte igår. så nu kan jag göra om dom med gott samvete. haha.

Sätter mej på toagolvet med datorn och lite måla-naglarna-musik.

felvänt dygn.

Tänkte lägga mej tidigt idag eftersom jag ska jobba på söndag och vill vända tillbaka dygnet lite men jag är ju as pigg så jag lär ju inte somna på ett bra tag ändå. Ingen är inne på msn eller skype heller så jag har ingen att stri med så det är ju lite tråkigt. Får kolla på nån serie eller nåt tills jag somnar.

Imorgon ska jag behandla sputnik igen också. Sista gången. :) Sen måste jag inreda terrariet och sånt så att hon kan flytta hem igen. Lilla pluttormen <3

Går nog upp till teven igen. fan vad bra det gick med att vända på dygnet. haha.

shopping

Jag och melina har sääämst minne i världen typ. Var på stan med henne förut efter att vi hade lekt klart hemma hos henne. ^^ Köpte smink, nagellack och sminkborttagning. Käns inge bra i plånboken haha. men man får tänka positivt nagelacken kostade bara 12.50 styck! :D Allt jag köpte gick på över 500 spänn iaf men jag tänker inte ta reda på hur mycket över. ^^ Hatar att köpa sånt ju.

Måste bara skriva att jag stör mej som fan på den nya halebop reklamen!! Jävla sepe som sjunger någon dålig sång om halebop ju. Och jag HATAR HENNE! Så varje gång hon kommer upp på teven så stänger jag eller mamma av ljudet eller byter kanal för ingen av oss klarar av att höra på henne. haha!

Försökte lägga upp henne på bloggen men det funkade inte så jag gör det senare. ^^ Eller så är hon så sjukt störande så min blogg inte vill ha henne här bara.

muh

Jag sitter hos melina värsta smikad och cool. haha.
Har torterat henne med att färga håret. Fast jag tyckte det var mer tortyr att bli tvingad att göra det. Jag har ju aldrig gjort slingor med sån sepe möss grej förut. Känndes som jag skulle dra sönder hela håret på henne ibland men hon får skylla sej själv! sådeså.

Sen under tiden som den illaluktande färgen satt i så sminkade hon mej. Jag blev as sexig. Men det är jag ju alltid så. Nu ska jag bara vänta på att hon gör sej iordning.

himlen var värsta söt här utanför nu också. tänkte att ni nog ville veta det.

hmm...

Beslutsångest!!! men men..

Melina skickade sms inatt och frågade om jag var vaken. Vilket jag såklart var. ^^ Så jag drog ner och höll henne sällskap på jobbet och sen åkte vi till shell och åt mat. trevligt. sen blev det hem och sova. inte för att jag kunde somna men ^^ Låg och spelade spel på mobilen ett tag så jag blev lite trött och somnade till slut.

idag vet jag inte vad jag ska hitta på. troligtvis ingenting.

money money money...

Kollade just upp hur mycket pengar jag har för tillfället och jag hade mer än jag trodde faktiskt. Plus att jag hittade nästan 3000 kr som jag hade glömt bort att jag hade. Så idag känner jag mej ganska rik. haha. Men snart försvinner ju ganska mycket av dom pengarna skulle jag tro. Får väl se om jag hittar min nya kompis snart hihi.

åmotfors

Nu drar jag och leker med Sussie i åmot. :D

övertröttheten tar över mitt huvud...

Nu har jag snart läst ut boken. Den var ju rätt så bra faktiskt men lite smått deprimerande. Jag gillar nog böcker som inte är på riktigt och som slutar lyckligt. haha. Fast dom är ju faktiskt mer deprimerande eftersom man vet att det aldrig händer på riktigt. Så det mesta i denna värld suger antar jag.

är det inte på riktigt så är det deprimerande för att man vet att det inte är sant och är det på riktigt så är det deprimerande för att man vet att det är sant.

oj där sa jag något vettigt. Sånt händer bara när jag är såhär övertrött och nästan inte vet vad jag bloggar om. Kanske ska skriva massa inlägg på natten och sen läsa dom på dagen och sen blir jag värsta smart eller nåt. inte för att det jag skriver är smart eller så men öh nu vet jag inte vart jag vill komma med detta.

En grej som jag har tänkt på. och jag vet inte hur jag kom på det just nu men jag måste bara lätta mitt hjärta eller nåt. kanske lätta på trycket lite också haha. (om ni tycker mina övertrötta inlägg är jobbiga var vänlig sluta läsa nu) ehm. Men nu till det jag ville komma till.

Religion och sån skit är nattens ämne:
Hur mycket bättre hade inte världen kunnat vara utan religion? Jag tycker nästan att dagens människa borde växt ifrån det där nu. Jag menar typ om det nu skulle finnas något som vi kallar för gud och han/hon/den/det/något(?) ska vara så jävla bra och snäll eller nåt och är överallt och styr hela världen eller vad folk nu tror att han gör. Om han är så snäll och hjälpsam hur kommer det sej att folk måste lida så jävla mycket och varför skulle en gud skapa människor som josef fritzl? (kom inte på något annat exempel haha) Och varför svälter folk och är sjuka? Borde inte alla vara lyckliga och skutta runt på gröna ängar, äta godis utan att bli feta, knulla utan att få könssjukdommar osv. Och om nu gud tycker om att döda folk (fast han är så jävla snelhest) varför dödar han dom inte bara snabbt och smärtfritt?

OM det skulle finnas en gud så har iaf jag fattat att han är ond. Men den enda som är ond igentligen är ju människan. Det är ju vi som har hittat på gud som har gjort att vi har skapat all skit i världen typ.

Jag ska skriva en sagobok där jag framstår som en gud och sen ska jag försöka få folk över hela världen att tro att det är en gammal bok och dom ska lyda allt som står i den annars kommer dom bli sjuka och/eller dö. Och det kommer ju att stämma iaf för alla kommer ju att dö. Så min religion kommer vara den enda som är vettig och riktig.

asså shiiiiiiit som dom hade sagt i flickorna på klitteholm. Men jag kan verkligen inte uttrycka mej i text så ni kan ju tolka mitt fina inlägg hur ni vill. Jag är ändå bäst och nu ska jag läsa klart boken och sova eller nåt. haha.

Kors i taket!

Nu kan alla rita ett kors i taket för nu ska jag läsa en bok. Är lite stolt över mej själv faktiskt. Men den var inte så tjock och det är bilder i också så jag kanske överlever. ^^

Dyngkåt och hur helig som helst, av Mia Skäringer ska jag läsa :)


Älskar ju henne så jag hoppas hennes bok är bra. ^^

någon som har läst den?

dryg söndag.

finns inget att hitta på idag ju. Blir soffan och sen städa lite idag skulle jag tro. drygt.

Blåååååsa

Skypade med Emma förut men jag la på efter ett tag för jag skulle se på film. Märkte att jag hade sett filmen förr och den var inte så bra så jag bara halvollade på den. Sen började jag kolla på en till film som verkade rätt rolig men jag drog iväg och hämtade Melina och Stina istället och drog till Sill där hon och Sara låg på soffan och kollade på film. Var där en liten stund och sen drog vi in till stan igen. Blev stoppad i poliskontroll och fick blåsa och grejer! Tüfft. Sen drog vi till donken och åt lite och satt där och störde oss på norskar tills det stängde då åkte vi till helmia parkeringen och stog där och dryga ett tag och sen körde jag hem Stina och Melina igen. Tänkte ta ett varv på stan ensam efter det men jag mötte bara en enda bil så det var tråkgt och då åkte jag hem och hamnade på sängen med datorn.

är as pigg så jag vet inte vad jag ska hitta på nu men. kanske kollar några avsnitt av bbt eller bumbibjörnarna innan jag sover.

hoppas jag får svar på mitt mejl imorgon! miiiih

Zzzz..

Råkade sova för länge idag! Mamma kom in och väckte mej kl 13.30 typ.

GLAD MARRI!

Såg nu att det senaste avsnittet av big bang theory fanns nu! Så det ska jag kolla på innan jag ska sova iaf! Nu blev jag på lite bättre humör. :)


00.00

Det är något magiskt med klockslaget 00.00 för så fort klockan blir mer än det så är jag pigg som en piggelin. Har varit trött som fan under kvällen och t.o.m somnat till flera gånger men nu är jag pigg igen! störande... Något fel måste det ju vara på mej eller nåt.

blää..

Lüggen

Idag var jag ute och red Lüggen med Christine och Jerry. Vi pulsade i snö jätte länge så hästarna tyckte nog vi var lite jobbiga mot dom. hihi. Jerry snubblade och gick ner på knä i snön också och då blev lüggen lite rädd men han gör ju inte så mycket. söthest <3 Fick fika av Christine också! Snickerskakor <3<3<3 mycket nyttigt det.

Kollade även lite när Stina red Lista sen men jag passade mest skruttis jag så såg inte så mycket. Nu ska jag få upp värmen i kroppen lite! Täcke och en kopp varm oboy eller te får det bli :)

dumma halebop

Halebop skickade sms och väckte mej nyss. Lite störande! Min väckarklocka ringer ju snart och jag hatar att vakna innan den. ^^ Men måste gå upp nu och ladda mobilen så den inte dör när jag är i stallet sen. Blir ju handikappad om jag inte har mobilen.

fotomodell

Hade lite tråkigt så jag tänkte ta lite kort på mina djur så jag började med mitt lilla fosterbarn och då ringde emma på skype mitt i så jag orkade inte ta kort på fler djur! Så det fick bara bli han idag. Men han var arg och söt som vanligt. :)


Rupert <3

Bilderna blev jätte dåliga för min kamera suger och jag suger på att ta kort också haha.

onödigt

Gick upp kl 9 idag! åkte på möte kl 10 och det tog en kvart och sen var det klart så det kändes värdelöst att gå upp för iaf. Sen hem gick ut med Ballen och sen in och kryma ner i sängen igen! Gött. Låg där och pillade på datorn lite och värmde mej under täcket. Sen drog jag upp och ringde Sill och sen åt jag frukost och lite så. Tog med mej Ballen och åkte och hämtade Sill och åkte ut till stallet och kollade på när Melina longerade Picasso. Sen upp till nästa stall och så blev det en Promenad. Melina red barbacka på Jerry och jag, Sillen och Ballen gick. :) Skjutsade hem Sillen och åkte hem och åt mat.

Sen kom David och Ninni hit och hämtade lite mat till kotten och så kollade dom på mitt lilla zoo. Nu ska jag nog ta med dator och täcke till teven och sitta där och dryga resten av dagen. Mamma skulle köpa med choklad till mej också. :) Inte för att jag behöver det men!! Jag har ju iaf brännt lite kalorier idag så jag kan ju få unna mej lite godis nu tycker jag. Det var längesen jag åt godis nu! Duktiga lilla jag. :D

Blir väl rida någon dag under helgen eller nåt och behandla sputnik imorgon. På måndag blir det leka med Sussie. :D Vi har ju inte setts på ett tag nu så vi har inte ens bytt julklappar! haha. liiiiiite efter sådär.

dröl inlägg ^^

Känns som mina inlägg varit lite oseriösa idag. hihi. Har inget att skriva om nu på kvällen men känner att jag måste uppdatera bloggen i brist på annat typ. Har ju sjukt tråkigt.

Den 20 feruari börjar BigBrother 2011 på TV11! Det måste jag ju bara kolla på. Haha. Var ju lite halft besatt av det förr men nu tycker jag mest det är oseriöst och dåligt men det är ändå kul att kolla på. :)


En annan serie som börjar på TV11 samma datum är Walking dead. Känns ju som en serie för mej tror jag. hihi. Så den tänkte jag också börja kolla på. :) Vilken tv nörd jag kommer bli i februari. haha.


Verkar ju vara väldigt välgjort iaf. :)

När jag ändå skriver om tv så kan jag ju avreagera mej lite på ComHem! dom skickade ut ett brev om att vi ska få lite nya kanaler och grejer och så stog det att dom kommer ta bort VH1 för oss!! Då blev jag lite ledsen i ögat! Det är ju den enda vettiga musik kanalen som finns ju. Dåligt av dom att ta bort den dom kan ju ta bort något annat tråkigt som ändå ingen kollar på. Typ tv4 guld eller nån skit kanal vem kollar på sånt?

Balle fisen <3


Ballen i stallet. :) Vi var ute och gick med Melina och Picasso.
Sötisvoffen <3

google is my best friend. <3


Igår när jag satt och googlade runt för att jag hade tråkigt hittade jag denna söta grej. My little pony skelett <3 blev helt kär i den. så himla söt juu..

maat

Nu har jag varit och köpt mat till ormarna och jag fick även med mej en abborre hem till Rupert. ^^ Ska bli kul att se om han äter den. Ska bara tina upp den lite halft så jag kan dela den i mindre bitar för den är större än han själv är. Ska testa att mata honom med en bit av den idag tror jag. bortskämd liten sköldis.

lügg

Gick upp strax innan 12 idag och gjorde mej iordning och sen drog jag till stallet vid 13.30 typ och så prövade jag att rida lüggen <3 Han är så sjukt sööt juu hihi. Efter jag ridit klart åkte jag ner till andra stallet och pratade med Sillen, melina och Jeanett och sen blev jag med Jeanett upp till fallet och hämtade hö och stog där och stre med Daniel och Louise att tag och Lista och Stina kom förbi också och stre. Sen höll jag på att frysa fötterna av mej så vi åkte tillbaka ner och bärde in höet och sen gick jag in i stallet och stre lite till innan jag skjutsade hem Sill och åkte hem och åt maaat. mums.

Nu ligger jag på sängen under täcket med duntofflor på mej och försöker få upp värmen lite. ^^ Tror jag ska ringa till hon som har ormmat strax och se om jag kan komma och shoppa loss lite idag haha. Har ju slut på pinkisar! Och sputnik är nog hungrig nu tror jag för hon har varit lite sur när jag har hanterat henne på sistonde. men hon biter iaf inte! Duktig liten orm. :)

utmaningen

Nu har jag och emma en varsin stor utmaning framför oss. Spännande va? :O men vi avslöjar inget :D

muu

Idag gick jag upp vid 11 och gick ut med Ballen och sen var jag och kollade lite när Martin blev tatuerad. hihi kul att se andra lida lite. :) Sen åkte jag hem och åt mat och var allmänt slö. Inte så ovanligt. Kollat lite på teve och sånt under kvällen bara och så rinde Melina också så stre lite med henne en stund. Och nu ligger jag på sängen och är slö igen. ^^

Imorgon ska jag rida hesten med luggen. :) wiie. På torsdag blir det möte igen också bläää och fredag blir det att behandla sputnik andra gången. :) Har inte sett nåt på henne nu så förhoppningsvis kommer inte skiten tillbaka nåt mer! woho.

Rupert vs. Fisk

Såg just Rupert döda en fisk! aww ._____. stackars lilla fisken.

Jag är bajs trött också. Ska nog gå och sova snart.. Eller kommer nog inte göra det på ett tag ändå om jag känner mje själv hihi.

Melina is my hero today.

Mja det hade ju smält ganska bra idag då så Melina fick loss min bil! :D Hon är snelhest! Så nu har jag min älskade bil hemma igen <3

slask

Idag har det varit ganska varmt ute och det är slaskigt som fan. Hoppas att isen under min bil har smällt så jag kan köra loss den snart. ^^ Får se om jag orkar pröva sen. Lite synd ändå att snön börjar smälta nu när det kom så mycket snö igår..

nu ska jag ligga och frysa ett tag till och vänta på att maten blir klar.

dumma is och snö!

Mamma hade besök av en kompis och hennes barn förut och jag orkade inte vara hemma när det var fullt med barn i lägenheten så jag drog ut och körde bil ett tag och sen åkte jag till Melina. Där skulle jag fickparkera och det gick åt hellvete för jag körde fast så jag står snett som fan med ett hjul på trottoaren osv och där får min bil stå ett tag. haha. Får se om någon kan dra loss den imorgon eller nåt. men men. Var iaf med Melina och Stina först och Melina sminkade mej och grejer och sen kom Sara, Sill och hennes lammkött dit också och då blev det rena hönsgården där inne för jag, Melina, Sill och Sara pratade i munnen på varandra hela tiden och dom andra "småbarnen" fick sitta tysta haha. Men dom får skylla sej lite själva eftersom dom inte tar för sej och avbryter oss haha.

Efter ett bra tag med kackel så blev jag och Melina hungriga så vi och stina drog till donken och åt mat och sen åkte vi runt lite på stan i snön sen hem till Melina igen och gjorde fruktsallad och kollade på halva Beerfest. braig film det. Sen var jag trött och drog hem och nu är jag pigg igen haha.

Nu får jag snart skrivkramp eller nåt.

hest+bebis

Gick upp ur sängen runt 13.00 idag och åt frukost. Sen la jag mej i sängen en stund igen och pillade på datorn och sen fick det bli en dusch. Sen åkte jag till stallet och blev barnvakt typ. Så jag och lilla bebis var ute och gick på stallplan och sen försökte han sopa i stallet vilket han inte är så bra på lilla sötungen ^^ Sen gick vi tillbaka till ridplan och då blev han lite grinig så då gav jag tillbaka honom hihi. sen plockade jag bort bommar och lite sånt och sen stre jag i stallet med Melina och Stina ett tag innan jag åkte hem. Ska leka med Melina ikväll igen så det blir väl en till tur till stallet och sen hem till henne och så ska hon dröla med smink och grejer på mej.

Om ni har tur kanske jag lägger upp bilder annars kommer det nog bilder på Melinas blogg. Måste köpa nytt smink också för nu måste jag börja sminka mej för jag tycker min hy är bajs och så börjar jag ju se gammal ut nu haha. Har lite åldersnoja nu när jag snart fyller 20 igen. hihi.

Nu ska jag klippa klorna på Ballen och sen vänta på mat.

släktkalas/träningspass!!!

Nu har jag just kommit hem från kalaset för min moster. Först åt vi mat och fika och sen dansade jag och Pernilla just dance 2 i säkert en timme eller nåt! Jag är helt jävla slut iaf. Sen pratade vi om träning och då stog jag och höll 2kg vikter med armarna rakt ut i över en minut och det var inte lätt eftersom mina armar var helt döda efter allt dansande. haha. Sen gjorde jag en armhävning!! Har aldrig klarat det förut haha. Alltså en riktig inte på knä eller nåt kärringaktigt för det kan jag ju. hihi. kommer ha träningsvärk imorgon skulle jag tro. ^^ inte alla som får träningsvärk av att gå på släktkalas? haha.

Nu ska jag vila och sen sova typ!

ivomec

Nu har jag behandlat lilla Sputnik och hennes Terrarium. Så nu får hon bo i karantän inne på toaletten i 3 veckor. Lite synd om henne men hellre det än att hon ska ha äckliga kvalster på sej. :) Hon var iaf jätte arg förut när vi duschade henne så hon bajsade på mej. sötormen <3

muh

idag har jag hittills matat orm, kollat på bumbibjörnarna och köpt underkläder. Bara typ massor kvar att göra nu då. -___- blää. nu får det bli städning på rummet lite innan jag behandlar sputnik och terrarie.

drygis

Idag har jag fixat ivomec och sen bara slöat vid datorn och teven och skypat lite med Emma men det gör jag ju nästan varje dag så det är ju inget nytt. ^^ Imorgon ska jagstäda lite, mata orm, behandla sputnik och sen på kalas på kvällen. får se hur tidigt jag vaknar och hur mycket jag hinner med haha.

natti!

vad är oddsen?

Hade en låt på huvet och tänkte gå och sätta på den och så gör grannen det istället. :P Vad är oddsen för det? haha. han har ju bra smak ibland iaf. ^^

Sick puppies - youre going down var låten iaf. tufft.

Rupert

Aww lilla rupert var bara 6,5 cm över skalet. :) Lilla sötnöten.

vet

Vaknade ganska sent imorse och gick upp och tog fram mat till ormarna och gick ut med ballen sen blev det frukost och sen åkte jag iväg till Veterinärstation. Måste ha tag på ivomec för sputnik har ju kvalster. Dom visste ju inget om det så det var lite kul. Tur att jag visste vad jag skulle ha iaf och så. Men vet inte styrkan så dom ringde någon veterinär som visste mer om det men han hade fullt upp så jag ska tillbaka dit imorgon och köpa ivomec.

nu ska jag mäta rupert! Vill veta hur stor han är och hur fort han växer. hihi

ingen rubrik

idag har det verkligen inte hänt nåt alls så jag har inget att skriva här..

Måndag

Idag sov jag ganska länge gick upp lite innan 12 och åt frukost och så. Sen iväg på möte men det blev slappt för det tråkiga dataprogrammet som vi leker med där funkade inte idag! min lyckodag. Sen fick jag för mej att jag skulle bli rik. Orkar inte förklara hur här men antagligen kommer jag misslyckas haha!

Sen städade jag akvariet byggde en ny land del åt rupert och sen köpte jag lite neontetror till honom hihi. Hoppas han blev glad över sina nya kompisar/mat.

Nu ska jag gå och pilla med nåt annat ett tag. hej hopp.

sparkmannen

Igår hade jag en rätt dryg dag hemma och sen på kvällen var jag hos Hanna en sväng och kollade på film men jag missade hela filmen typ p.g.a att vi bara satt och stre genom hela skiten. ^^ men filmen verkade rätt dålig ändå så det gör iget. :) Sen ville Melina att jag skulle dra med dom ut så då gjorde jag det. det regnade och frös till is på vägarna så när jag satt i bilen och pratade med Tommy så kom jag på värsta super smarta ideén (stavning?) om att man kunde åka spark ner för den långa backen på jakobsgatan! "men vem har en spark mitt i stan" ehm.. Några minuter efter vi hade pratat om spark åkning där så kommer en gubbe på spark och åker ner för backen!! Vad är oddsen?! hmm.. Jag ville gifta mej med honom men vi hittade honom tyvärr inte så jag förblir ogift ett tag till antar jag.

Sen drog vi på rajjens och var där ett tag och pratade med lite trevliga folk och sånt. Sen blev det tidigt hem. Satt vid datorn några timmar innan jag sov.

Vaknade imorse och mådde rätt bra eftersom jag inte drack så mycket igår. men så vände jag mej i sängen och sen var det bara upp och spy. Hade dock inget att spy upp så det var bara jobbigt. Och jag vet inte varför jag spydde heller för jag var ju knappt ens bakis. :S skuuumt. Sen blev det slödag och pizza och lite sånt.

snööö

Imorse när jag åkte till jobbet var det inte ens plogat så det var ett rent hellvete att köra typ. bilen släppte flera gånger så jag trodde jag skulle köra av vägen hihi. Sen hade jag en stressig morgon men det blev ganska lugnt på slutet iaf. men det var väl för att jag stressade ihjäl mej på morgonen kanske. haha.

Sen åkte jag hem efter jobbet och åt mat och kollade lite på teve sen somnade jag och sen har jag kollat lite på BBT.

Fick Galle & Jessen påläggschoklad från danmark idag också. <3

det var tider det.


Jag och fågelmannen har ett litet förhållande i smyg...

Sheldon <3

Jag kan verkligen inte få nog av BBT <3 Sheldon är så söt <3 haha.

Funderar på att hitta på något annat ett tag nu. typ nörda mej med tevespel eller ta en tur med bilen. Men jag vet inte om jag har orken att sopa fram den nu så det får nog bli tevespel. hihi. Epic Mickey blir det.

Imorgon ska jag jobba också. pengar <3

sluta nu!

Kan det sluta snöa någon gång eller?!

Sitter och lyssnar på Weird Al Yankovic och dricker must just nu. <3

Lyssnade nyss på Martin - du är så yeah yeah wow wow. Älskar den låten haha. den suger så mycket att den blir bra! Typ som den mesta musiken som jag lyssnade på på 90-talet.


<3

Fjåårtiz Marri

Hade sjukt tråkigt nu på kvällen så jag lekte lite med mitt hår och tog massa fjortis bilder på mej själv i brist på annat. Men nu är jag hungrig så det får väl bli en liten macka eller något annat gott.

slutar ju aldrig snöa heller.. nu börjar det bli för mycket snö på en gång. Men imorgon ska jag väl bara till stallet en sväng så jag blir inte så väldigt drabbad för tillfället för jag är typ bara innomhus nu...

mycket snö

Har hunnit komma riktigt mycket ny snö nu. :) kul. Har lekt med hundarna ute i snön och Wilma var ju helt galen. söthund. Fick mej mat och sånt också och nu tror jag att jag ska åka hem. kanske köpa chips och mysa ner mej under täcket och kolla på film eller nåt. Om jag ens tar mej hem i all snö med min bil hihi.

Nu ska jag packa ner datorn och åka.

snöööööö

Snöar som fan ute nu och det har det gjort iaf sen jag vaknade så nu tänker jag åka ut till kronan och leka med hundarna i snön. :) Mysigt.

Drar med mej datorn ut dit också. <3

taxi

Gick upp tiiidigt idag! Hämtade Sill vid halv 9, tankade och skjutsade henne till Karlstad. Var en bilolycka på vägen dit också. En saab som låg på taket i skåre. Hade precis hänt när vi åkte förbi. När jag kom dit på tillbakavägen stog det ambulanser, brandbil och poliser där typ kaos. Åkte in i skåre och köpte mat till råttorna och sen åkte jag hem och la mej på soffan och kollade på big bang theory och somnade. Vaknade vid 16 tiden och störde mej på att jag råkade sova bort typ hela dagen.

Nu funderar jag på att laga mat. Men jag vet inte vad jag ska laga för nåt. Kanske bara blir varma smörgåsar. ^^ Jag är ju lite lat. Imorgon åker jag till mamma och äter tror jag så då slipper jag laga mat då med.

På onsdag ska jag pröva att rida Jerry också. :)

Söndag

Idag har det väl inte hänt mycket. Lekt med Martin sen var jag i Kronan hos Mamma som passar hus och åt mat och hjälpte till att mata hundarna vilket blev lite kaos för när vi skulle säga det magiska ordet "varsågod" så knackade det på dörren. Så det blev lite kaosigt. Men det gick det med haha. Sen åkte jag hem. Sen jag kom hem har jag bara suttit och kollat på The big bang theory och ätit lite mackor och druckit must. Mer än så har det inte hänt idag.

Imorgon ska jag leka chaufför åt Sill. Sen ska jag väl sitta hemma och tråka igen. ^^ Är ju ensam hemma tills på torsdag så får väl köpa mej lite chips eller nåt och mysa med katten och en film. Tur att jag har 9 liter must hemma iaf. ^^ Eller nu är det väl 8 typ. Får se om det finns must kvar på torsdag när mamma kommer hem. hihi älskar must <3

domdidom

Jag säger bara Spice girls, pokemon, fundo och kaffe....................

RSS 2.0