fiiis

Funderar på att lägga ner denna bloggen ett tag. ^^ bloggar ändå inte om nåt nu. ^^

the sims

Idag var jag sugen på att testa nya the sims Medeltiden eftersom jag är lite simsnörd och så. Men det jag laddade ner vägrade ju att funka så jag beställde skiten istället. Kommer väl på torsdag eller nåt? Om det är tisdag idag. jag har ingen aning faktiskt.

Har även varit ute och gått med Douglas en sväng. Lilla fisen <3 Nu måste jag ut med honom igen lite hej hopp. :)

prutt

Tråkigt!!!

Har just varit ute och gått med Douglas på sågudden och lite i stadsparken. Mamma och Ballen var också med. Så nu är han tröttis hihi. Har inget mer att skriva om! tråkigt.

säämst

Bloggar typ aldrig längre men ingen dör ju av det. Idag blir det kalas för min kusin och ikväll blir det väl bara slöa framför teve eller BigBrother.

nu blir det duschen.

bloggisch

Har igentligen inget att skriva om här nu.

Har varit på centret med Sussie en snabbis och sen har jag mest låge på soffan och myst med Douglas och kollat på BigBrother och halvsovit.

Börjar kännas lite vårigt nu. Längtar lite tills man kan gå ut i shorts och bikiniöverdel typ. gött.

trall

Sitter och lyssnar på räserbajs som jag laddade ner inatt. Hatar att det är så krångligt att få tag på gammal svensk trallpunk ibland. Men saknar min gamla musik så ska försöka få tag på det mesta som jag lyssnade på förr ^^

Ska gå och fixa till mej lite strax och sen åka till stallet och ta en tur med Lüggen. :) Hoppas han inte är som förra gången för då ville han bara sticka med mej hela tiden och det var jobbigt eftersom han hade styltor av kramsnön så han halkade ju som fan.

nu ska jag leka lite med Mr Hyper här ^^

.

önskar jag hade någon att prata med sånna här dagar.
om man pratar om sina problem så blir man själv ett problem känns det som.

men men jag ska inte tråka ut nån här i bloggen. Min blogg suger redan tillräckligt mycket. Kollade på Janne Långben the movie förut. för typ femtielfte gången. (var på väg att skriva femtielfte i soffror men kom på att det blir ju femhundraelva då) Ibland undrar jag om jag inte fick fel hårfärg?

nu ska jag sätta mej i ett hörn och pilla på datorn tills jag är så trött så jag inte orkar pilla på den mer och somnar.

missvisande?

Kom just att tänka på en sak.

På toaletter så har man ju symboler för vilken som är dam och herr toalett.

typ såhär.


Men så kom jag på att i Skottland är det nog många som går fel? eller?

känns ju lite missvisande. Eller så kanske dom skriver på dörren istället. Det får jag forska i.

tankar.

Ibland tänker jag föör mycket och det är sjukt jobbigt.

Avstängningsknapp? Ja tack.

ingenrubrik

Har inte uppdaterat på ett tag. Har ingen energi ligger bara och sover hela dagarna och springer ut med Douglas den vakna tiden.

Var ute i lördags med David, Ninni, Matte, Daniel och så var Melina med en sväng. Det var skoj. Kommer dock inte ihåg allt för jag kände ju redan när jag tog sista groggen att det var för mycket. haha sen blev jag ju bjuden på drinkar också på rajjens och då säger man ju inte nej. ^^ Men jag hade kul det jag kommer ihåg iaf. haha.

mer än det har det väl inte hänt i mitt liv skulle jag tro.

Tack Hans-Göran!

Fick just ett kort och 100kr av Hans-Göran i Lite sällskap! :D Söt liten gubbe det haha.

Det var lite coolt faktiskt ^^

omg

IDIOT!

Om du nu "finns för mej" så kan du ju testa att ringa på dörren och säga grattis när jag fyller år. Jävla sepe. Så trött på detta... Men tack för pengarna ;D haha

bara kör.

Sitter och har tråkigt och funderar på om vi ska handla av glassbilen idag eller inte. Är lite sugen på glass faktiskt men är ännu mer sugen på choklad! usch inte bra men gott. Får börja banta lite smått snart så jag är fit innan sommaren när man ska gå och blotta sej i bikini. Men om 2 dagar fyller jag ju år så jag kan ju börja efter det.

Douglas fick ett nytt täcke idag. :) Han är jätte söt i det! :D Lilla älskling <3


zzz

Idag väckte lille plutt mej tidigt. säkert typ 7. Men jag tvingade han att gå och lägga sej igen så sov han typ 30 minuter och sen väckte han mej igen så jag låg och gosade med honom och sen gick jag upp vid 8.

Min tatuering kliar som satan just nu. jobbigt.

plutt

Idag var jag på dm i skogskörning en sväng med Melina, Christine och Malin. Douglas var med också han var inte så jätte glad för det var så kallt men det var gött för han att få se lite hästar och sånt. 2 sjukt fina hingstar fanns det som jag ville ha också!!! ville sno dom men tror det hade märkts.

Sen kom jag hem och var slö och sen sov jag typ 3 timmar och mer än så har det inte hänt idag.

punkt och slut. som gurkan hade sagt

kli

Min påni kliar som fan just nu! Tycker lite synd om mej själv.

lördag

Tråkigt att jag är hemma med hundarna idag igen. Men nästa helg är det min tur! Kanske iaf. Vet inte vad det blir till helgen faktiskt.

Nu är Douglas helt jävla hyper så jag orkar inte skriva mer. dessutom är jag på sjukt dåligt humör idag. men men. Det blir bättre snart för Melina och Christine kommer och håller mej sällskap snart och tills dess ska jag lyssna på 90tals musik.

imorgon är det dm i skogskörning i skogen här så då ska jag dra dit lille plutt så han får se hestar för första gången i sitt liv.

bajs

Sitter med en sovande bäbis i knät och har tråkigt just nu. Ikväll ska mamma bort så jag är ensam hemma hela natten! woho. Blir nog att kolla på skräckfilm och äta något gott kanske. Och självklart gå ut med Douglas en gång i halvtimmen haha. Nej så ofta är vi nog inte ute men det känns så. bajs voffen <3

Måste till apoteket idag också har bara två piller kvar! och så måste jag kanske till veterinären också och köpa otoclean (öronmåjjs) till plutten.

Fan vad stor douglas börjar bli nu. Han vägde 1,8 kg enligt veterinärvågen när han var där i tisdags. Han kommer säkert väga runt 3 kilo eller nåt som vuxen? Lite jobbigt att jag inte köpte honom av uppfödaren för jag har ingen aning om hur stora föräldrarna var men en chihuahua brukar ju ligga runt 2kg och en Prazsky krysarik ska ligga runt 2,5 kg men det finns ju undantag så han blir nog rätt stor. Hon jag köpte honom av insåg väl att det inte var hennes grej att skaffa valp så därför sålde hon honom igen. Men nu är han min och här stannar han. :D älskade lilla plutthunden <3 han ska bli min agility stjärna <3 woho.

snart :)

Snart är det den 11 mars. :) Det är ju en av dom viktigaste dagarna på året! För då fyller jag år! Glöm inte bort mej. :D

Måste ta kort på min älskling på armen sen också! har ju inte gjort det än.

blöö

Nu tog mitt bra humör just slut. Så nu ska jag ta min ömma arm och gå och borsta tänderna och kleta med bepanthen och gå och lägga mej och förhoppningsvis bli på bättre humör imorgon.

godnatt

My little pony!

Idag har det hänt grejer :)

Först vaknade jag, gick ut med douglas och kollade lite på BigBrother och sånt :) Sen fick jag sms av Sillen och så gjorde jag mej iordning och tog en dusch och åkte ut till jössefors och hämtade henne :) Åkte på Mulan för hon skulle bjuda frugan på mat. Jag var nervös och inte hungrig så jag kollade bara på. Sen gick vi lite i affärer och sen vidare till virveln för Sill skulle klippa sej. Satt där ett tag sen drog jag vidare till Hellcat tattoo!! Så nu har jag en rosa my little pony på armen! Så himla snygg är den och jag är sjukt nöjd!

Nu måste jag mata ormarna :)

RSS 2.0