WIIIE! :D

Min bil gick genom besiktningen. :D Det trodde jag verkligen inte. :D Överlycklig!

Fredag.

Igår jobbade jag och hade en relativt bra dag på jobbet även om det är drygt att vara helt ensam. Men jag drog upp volymen på radion och då gick allt snabbt och smidigt. Dock hade jag lite problem på morgonen med strömmen haha! Men men det ska ju alltid vara något som krånglar när jag jobbar ensam har jag märkt! Efter jobbet lekte jag med Martin. Han var och tatuerade sej och sen kollade vi på idol. :)

Idag börjar ju Arvikamârten också. :) Får se vad det blir ikväll. Först ska jag iaf besikta bilen så vi får väl se om det kommer ett glatt eller argt inlägg här snart. ;) Tur jag har lys melk iaf <3

nails


Såhär ser mina naglar ut just nu. :)

Känner mej nästan lite konstnärlig! haha.

Tisdag

Gårdagens inlägg kom aldrig upp av någon anledning så jag tog bort det. vet inte varför det inte publicerades men vem bryr sej stog ju inget viktigt och det är inte så många som läser ändå haha.

Jobbade hela helgen. Igår bara slappade jag på soffan hela dagen med hundarna. Gjorde även om mina naglar. Gjorde tidningstryck på dom så nu har jag en tvkanal på varje finger. ^^ Några av dom blev lite misslyckade men jag tycker det blev coolt. kanske kan lägga upp en bild senare.

På torsdag blir det jobb och sen är det ArvikaMârten till helgen. :)

söndag

haft en mysig helg med min älskling. Jobbade på lördagen och var på roadtrip ^^

Nu ska jag ut med hundarna och sen sova imorgon är det jobb igen. :)

abfouewbgfwrngjblazrgöpawrgburb

är på lagomt bra humör idag...

baj baj

örk säger jag bara just nu...

imorgon måste jag ringa ett samtal sen måste jag på af och sen åker jag och hundarna till älskling vare sej han vill eller inte hihi.

vatten

Vattnet är över kaj kanten i stadsparken nu. Alltid kul med översvämmning. ^^

Nu ska jag gå och duscha och sen åker jag väl iväg till mitt andra hem. ;) imorgon blir det jobb. :) Ska försöka ta kort på dom nya apbebisarna! :D

Ballen+Douglas+Avalon= :)

Igår hade jag med mej båda hundarna till Martin. Först var Avalon lite sur men det är ju inget nytt. Fruntimmer alltså... ehm.. men sen blev hon lite mindre pmsig och så gick hundarna ihop. :)

Imorse när jag vaknade gick jag ut med alla 3 hundarna på en gång. Det var lite kaos! Men dom blev rastade och det var ju det som var meningen. ^^ Sen om jag hade 3 hundar som drog åt alla möjliga håll är en annan sak och jag hoppas inte allt för många såg mej hahaha! Åkte in på melins innan jag åkte hem också. Ballen och Douglas var med såklart. :D ballen fick en ny kompis. han är ju kompis med alla som ger han något gott. <3

Nu ska jag nog kolla på thundercats ett tag och äta kakor. :) Lägger nog upp lite USA bilder senare idag också om jag orkar. :D

zxcvbnm

Har inte suttit vid datorn på as länge känns det som! har varit hos Älsklingen hela helgen. :) Idag har jag jobbat och igår var vi i karlstad och köpte avgasrör till min bil och lite grejer. Sen till hem till Arvika och ha släktkalas för Mamma och sen tillbaka och slöa hos martin.

Kollat på idol och svenska hollywood fruar nyss och nu kollar jag på gumball 3000 <3 Måndagar är ju min teve dag. ^^ Nu ska jag måla naglarna.

Jag lever

Sen jag kom hem från USA så har det mesta av min tid tillbringats med älskling. Har varit ständigt trött känns det som också.

Douglas fick följa med till Martin under helgen. :) Han och Avalon blev bra kompisar och allt gick bra så det känns lite skönt.

Nu ska jag ta mej nåt att äta innan jag ska sova lite.

btw. Såg en UGGLA på vägen hem!!! As tufft!

RSS 2.0