wiie

Har flyttat in i huset nu och det känns väldigt bra. :) Mycket att packa upp fortfarande och lite grejer att flytta hit från lägenheten sen är det flyttstäd som gäller och sen är det över och då är det bara att göra sej hemma stadd och så. :) Får även heltid på jobbet från första maj!!! Happy. :D Och snart är det Charlotta och då är det inflyttningsfest här i huset och jag hoppas det blir lite varmare innan dess eftersom vi tänkt grilla och förhoppningsvis blir det då vi inviger gasolgrillen. :)

Har shoppat lite idag också. en bänk på rusta som står så fint i hallen nu och så köpte jag ett par shorts, strumpor, trosor, 2 linnen till mej och ett linne till Martin på cubus eftersom dom hade 30% på hela butiken. :) Känns som det mesta vill gå bra just nu.

Nu ska jag se klart denna boxarrobotfilmen som ju är lite halvskum sen blir det ut med hundarna och sen sängen. :)

12 dagar kvar.

Nu börjar lägenheten se ut som ett bombnedslag. Kartonger överallt men fortfarande mycket kvar att packa. :) Var i huset häromdagen och mätte lite saker det gjorde bara att jag längtade sjukt mycket mer! den 23e börjar vi flytta saker och så. :) Bara att komma och hjälpa till att bära ;)

3 veckor kvar

Längtar ihjäl mej till flytten. :)

Idag har jag tänkt göra lite nytta medans jag ändå är ledig. Jag ska tvinga Martin att diska och så ska jag packa och städa lite. Nyss var jag på promenad med martin och odjuren och det blir nog en till tur ute i solen senare. Man måste passa på när det är så mysigt väder ute.

RSS 2.0