bilbesiktning.

Idag har jag och älskling varit och besiktat bilen. gick ju sådär. fick 2or på positionsljus, handbroms och bromsslang. men det får Anders fixa till helgen ^^ han är snel hest han.

Strax ska man skjutsa lite tanter till koppom sen blir det te och äggmackor till någon bra film. Imorgon blir det en riktig hemma dag med tvätt och städ som vanligt på söndagar. nästa helg jobbar jag ju söndag och helgen efter det jobbar jag lördagen. och då är det Arvikamârten men blir nog inget dit för mej. Har nog ingen hundvakt ändå. :(

fiskrum!

Igår öppnade vi väggen in till den nya lokalen på jobbet. :) Där kommer vi flytta in lite av dom stora sakerna som hundbäddar, hundburar och kattmöbler. :) Det kommer även bli massa fiskar och lite reptiler där. :) Det är ju ännu mycket förberedelser innan djuren kommer dit men jag hoppas det går fort. :) Imorgon ska det första flyttas in där iaf. :) men först är det massa städning där inne. ska bli kul.

Men nu ska jag hämta täcket och mysa ner mej i soffan med douglas och Martin ett tag. :)

HEEEEEELG!

NU ÄR DET HELG! fast det känns inte så helgigt imorgon ska jag till Karlstad som vanligt. snart så jag nästan kan flytta dit för att det blir billigare. nu ska hundarna få mat och sen ska jag roa mej med städning...

attjo

Är förkyld. Blev nog smittad av lilla Elli när jag var på ettårskalas. :) Trodde jag skulle dö imorse på jobbet men det gick bra. ^^ Nu ska jag mysa med älsklingarna framför öppna spisen (fast den är inte öppen men jag vet inte vad det kallas) och sen ska jag sova.

pissväder

idag har dagen varit jätte seg och jag har varit jätte trött men jag skyller på vädret. har även fått ont i halsen nu senare på dagen. vet dock inte om jag kan skylla det på vädret också eller om jag håller på att bli sjuk. :( får väl gå och lägga mej och kramas med min älskling så kanske det blir bättre. imorgon ska jag ju upp extra tidigt eftersom jag ska iväg till djursjukhuset igen. blää. börjar tröttna på att åka dit hela tiden nu.

RSS 2.0