party party

igår var jag och älskling på 25 + 30års kalas. det var mycket trevligt många skratt.:) 2 band som spelade. inte direkt min musik smak men det är alltid kul med live musik:) får mej att längta ännu mer till swedenrock!!


nine shall die:)


death trap:)

what to wear?

Dagens stora fråga är vad fan ska jag ha på mej ikväll? Mycket svårt. men men. Får väl hoppa i duschen nu iaf och sen får jag dyka in i garderoben och se vad jag hittar för nåt! behöver köpa nytt känner jag.

slutkörd

jobbat 9.30 till 19.30 sen var jag på bolaget och lite andra ställen. så tillbringade nästan 12 timmar på centret idag. är väldigt trött nu kan jag lova. imorgon blir det att städa upp lite när Martin jobbar sen blir det pizza och planering med våra mammor och sen iväg på lite party. kommer vara helt slut på söndag.:)

godnatt

Grill!!!

Snart slutar gubben att jobba och då ska vi bära upp grillen. :) Sen blir det premiär på den ikväll. gött! Ska ner till jobbet sen och hämta nycklar och så ska vi köpa nåt gott kött eller nåt att grilla. :)

imorgon blir det en tur till Arvika för jag ska på nån skit grej och så ska vi till polisen så martin får fixa ett pass.

plocka plocka.

plockat och rensat lite mer i lägenheten idag. målet är ju att få ordning här innan 11 maj för då är det Charlotta och inflyttningsfest. blir nog najs. jobbigt att flytta till så litet när man har så mycket grejer. vill vinna massa pengar och köpa mej en liten gård.

imorgon ska jag jobba:) kul. måste försöka bära upp grillen också. längtar till premiär grillningen.

nu blir det sova.

bjuder på en liten bild på Douglas inbäddad i soffan efter att han var ute och sprang lös i ås några timmar i lördags.

kul kul

då fick man magsjuka också. Martin har ju varit sjuk nu i 2 dagar och nu blev det visst min tur att ta över. ligger och ser på star wars nu men det är inget ljud för 6an har problem. synd.

Lördag

Sitter och kollar på barnprogram medans Martin jobbar. Tråkigt. Inge kul att gå ut och gå heller när det är blötsnö överallt. Får hoppas dagen går ffort fram tills klockan 18.

jobb

Idag har jag jobbat. :D gött mos!
Och nu blir jag tvingad att se star wars sen ska jag väl typ sova

sleten

fått massor gjort i lägenheten idag. städat och gjort fint i sovrummet och tvättat och diskat och plockat med allt möjligt.:) imorgon ska vi hämta en bokhylla och fortsätta få ordning i gästrummet/kontoret/zoo. längtar till onsdag så jag får sova i nya sängen.

pank

Hej hopp vad fattig man kan bli snabbt. :) Köpte oss ny säng idag på IKEA och nu har jag just beställt helt nya madrasser så den 17e kommer dom hit och då kommer vi sova så gott! Blev lite annat smått och gott på IKEA också. :) Och så var vi på pets och handlade lite gott till hundar och gojja också. :)

sol sol sol

tog på mej kutten och nya skor och gick ut med hundarna i solen. var sjukt skönt väder men tyvärr fick jag världens skavsår och fick halta hem lite tidigare än jag hade tänkt. men avalon blev glad som fick vända hem iaf. lathund. kelpie som ska vara så hurtiga. tror inte hon har läst den boken... nu ska jag slappa framför datorn och vänta på att tredje maskinen med tvätt ska bli klar:)

1 månad kvar.

bara en månad kvar tills jag ska bli tatuerad! läskigt.

ops.

Kom precis på vad jag skulle göra idag. Jag hade tänkt gå till banken för ett par ärenden men det är ju lite sent nu antar jag. jaja det får bli imorgon då. Nu blir det promenix med voffarna. Avalon är ju dålig i magen så det har ju varit lagomt kul när hon bajsar mitt framför grannhuset och det bara rinner ut i snön. trevligt. så vi får hoppas vi hinner bort till slänten nu iaf. Kom dessutom 2 små lösa hundar fram till oss förut som tur är har avalon träffat dom förr så hon dödade ingen av dom.

RSS 2.0