frost

idag när man kollade ut såg det äntligen ut som lite vinter igen. mysigt. men vill ha snö. jaja. idag ska jag städa lite. imorgon kommer ju Emma och Martin hit och firar nyår. blir ganska lugnt ändå eftersom jag har Douglas att tänka på också. :)

måste på bolaget också. hoppas det inte är för mycket norskar där idag bara..

snart är julen slut.

sitter och pillar på min nya surfplatta :) man vet inte att man behöver en förens man har en :) beställde ett snyggt fodral till den förut också. den känner sej lite naken nu tror jag.

idag har vi städat och ätit pizza. mer än så har vi inte hunnit/orkat. vi sov ju nästan till 11 idag med. gött. men under helgen blir det jobb igen. men nästa vecka blir soft för då jobbar jag bara en dag. sen är allt som vanligt igen :) men tycker faktiskt vi kan få lite snö nu innan nyår men det tror jag inte vi får.

god jul!

sitter nöjd och bloggar från min samsung galaxy tab3 som min underbara älskling gav mej i julklapp! har även fått nya stekpannor och en kastrull, en luftfritös, choklad, knivar och pengar. så nu ska jag investera i swedenrock biljetter. perry.

nu måste vi ut med hundarna och sen blir det soffläge ett tag till med martin och min padda.

god jul igen. :)

Löste just en av livets stora gåtor!

Har ju länge undrat hur och/eller vem som stoppar paprika och diverse saker i oliver. Nu vet jag svaret hahaha!

 
 

dumma baciller!

Nu tycker jag att denna förkylning ska lämna mej ifred! Orkar inte vara sjuk nu. Måste hinna massa saker som jag inte orkar nu.. :( Det enda jag gör nu är ligger på soffan och knarkar klementiner! Och spelar Battlefield 4 såklart. :)

knä knä knä..

Nu kommer lite tjat om Douglas <3 Han är mycket piggare nu och det blir svårare och svårare att hålla han lugn. Tur att han är lite lugnare än förra gången iaf. :) Han har även börjat stödja på benet lite nu. :) Inte så mycket som jag skulle vilja att han gör men det blir mer och mer så får hoppas att han snart går på det hela tiden. :) Han är duktig min lille plutt <3

Även fått en tid för återbesök och rehab introduktion eller vad dom kallade det. Minns inte riktigt vad vi gjorde första rehab besöket förra operationen så det blir intressant. :) nu blir det maaaat!

:D

Klockan 11 i förmiddags hämtade jag min lilla vovve igen :) Operationen har gått bra och Douglas mår relativt bra. Han är väldigt slö och har ont i sitt ben såklart. Men det går snart över. :) Nu ska vi se på over the hedge och bara vila. :)

godmorgon

Om 20 min ska jag bege mej mot karlstad och lämna in lillvoffen. :( Är riktigt nervös nu trots att jag gjort det förut. Skönt ändå att jag ska jobba sen så jag slipper gå hemma hela dagen och tänka på vad han har för sej. Allt kommer nog att gå bra iaf. :)

Kommer bli sjukt tråkigt att köra i mörkret också. Det är ju kolsvart ute. drygt.

Idag är det Lucia och fredag den 13e också.

nervöst..

Imorgon blir en lång dag. Jag ska upp as tidigt så jag kan vara på Djursjukhuset kl 8.30 och sen ska man tillbaka till Charlottenberg och jobba till kl 21.00

julstök:)

både jag och Martin har varit lediga igår och idag så vi har passat på att greja lite inför julen:) igår städade och rensade vi i stora garderoben. innan kunde man typ inte öppna utan att saker ramlade ut på en men nu kan man t.o.m gå in där haha. och idag har vi byggt pepparkakshus och jag drog fram julgranen:) ville få fram den nu innan lucia eftersom Douglas ska opereras då:(









avalon har tuggat upp sin tass igen också:( så hon får gå med tratt ett tag nu och ha sko på sej ute igen. trodde det såret var helt borta nu men så var det nog inte. snart har båda hundarna tratt då. mycket otur har vi haft med dom nu. avalon typ sträckte sej i ryggen eller nåt sen såret på tassen sen skar Douglas sej på benet och nu krånglar knät och så avalon tass igen. hoppas det vänder nu:)


OP flyttad. :(

Douglas operation har blivit flyttad. Dock bara 3 dagar framåt. Så nu ska han opereras fredagen den 13e. Som ju också är Lucia.

Igår jobbade jag på nattöppet. Det måste varit den sämsta av alla gånger dom haft nattöppet. Var stendött hela kvällen. Så det var ganska drygt att stå och jobba 4 timmar ensam. Men det gick. :) Är nog stormen Sven som är problemet. Tror folk hållit sej hemma dom senaste dagarna istället för att åka ut och köra bil. men men. Skönt att Sven kom hit med lite snö iaf. :D

Idag har jag städat och dolat lite. Ska diska lite också sen hoppa i duschen och göra mej iordning för lite glögg och sy kväll med TJ Charlottenberg <3 Tror dock inte det blir så mycket sy utan mer glögg. :D Men måste ju få på patcharna på jackan så får väl anstränga mej lite då..

snöstorm

Trodde faktiskt inte på vädergubbarna när vi hade regn hela dagen. Men när jag slutade jobba vid 20.00 så snöade det minsann. Då trodde jag inte det skulle lägga sej på backen för att det var så blött. men då hade jag fel igen nu snöar det och blåser som fan här och det har ju blivit några cm iaf. :) kul. Douglas blev helt tokig på sista promenaden nyss. :) Och strax blir Avalon tokig för nu åker trosorna på för hon löper och det vill jag inte ha i sängen speciellt inte eftersom jag bytte till vita sängkläder för 2 dagar sen!!

Nu får det bli sängen och lyssna på när huset knakar av stormen. imorgon ska jag jobba 20.00 - 00.00 Då blir det sängen direkt efter jobbet iaf! :)

Sarah Silverman

Alla som älskar störd sjuk och stötande humor borde kolla på Sarah Silverman Program! Hon är ju helt jävla störd! Älskar henne!

ville bara säga det. :)

Skattjakt.

Idag får det bli skattjakt här hemma. Måste hitta Douglas gallerbur och hundgrinden! Måste sätta upp grinden så hundarna inte kan vara i hallen när martin jobbar ifall dom skäller och så vill jag att Avalon ska sluta ligga och vakta vid dörren.

December!

Då var det äntligen December igen! och första advent. Och så får vi ju inte glömma JULRADIO! <3 Love it. Får bli många mystimmar på soffan och lyssna på julmusik när Douglas ska vara still och läka sitt knä.

Känner mej jätte nervös inför operationen. Önskar jag var Douglas. Han vet inte ens om det så han behöver inte oroa sej nåt.. Han bara ligger här brevid mej och är söt han <3

Hoppas på snö snart också så man får lite ljust ute på kvällen. Men nu ska jag och Douglas mysa ner oss under duntäcket. :) godnatt

RSS 2.0