Trötter.

upp tidigt imorse och iväg på paintball i edsvalla. var sjukt kul men har lite ont i låren efter några fina träffar. hihi. efter painballen var det raka vägen hem och packa och köra grejer och flytta akvarium. jobbigt. hoppas mina fiskar mår bra iaf. och räkor. hade dock bara 3 av 6 räkor kvar så får nog köpa lite fler:) är helt slut i både huvud och kroppen nu så ligger på madrasserna på golvet nu eftersom vi skruvat isär sängen redan. ska kolla lite southpark nu och sen sova. imorgon ska vi köra iväg alla möbler till lägenheten och en del ska till Elin eftersom inte allt får plats när vi flyttar till mindre.

Paintball

Nu drar vi på paintball. Sen blir det hem och packa och dola och köra lite grejer till lägenheten. Kommer nog vara lagomt pigg för det. Imorgon ska vi dessutom försöka få dit alla möbler så det kan ju också bli lite jobbigt.

grattis

idag fyller min älskling år :) grattis på dej. gamla gubbe <3 nu måste jag hoppa i duschen för snart bär det av till Arvika och klippa mej. sen vidare till Karlstad och äta nåt gott och sen till jimmylajnen och prata tatuering. har ju inte riktigt bestämt mej än men har ju nån timme kvar att tänka ^^ sen måste vi in på jula och köpa tevefäste och sen hem till mina vovvar igen:) blir nog en bra dag

datum.

sitter och funderar på när man ska satsa på inflyttningsfest. sånt är ju ett måste när man flyttar ^^

packa

imorgon ska jag och älskling försöka packa ner hela huset i kartonger typ. hoppas hinna så mycket som möjligt så vi kan börja köra grejer på tisdag kväll :)

party

nu är det fest hemma hos mamma är väl typ 10 Pers plus mamma här gött. snart drar vi ner till Ritz och röjer :)

hej hopp

idag har mamma och svärmor hjälp till att börja med flytten. kört hem lite lådor till Elin och packat och dolat lite hemma. nu har vi ätit mat och snart blir det duschen och sen åker vi till Arvika och blir lite fulla. :)

fredagsmys

gött med helg igen. imorgon Blir det ritz och kolla på Sherlock Brothers eller vad dom hette. blir nog skoj. men nu ska jag fortsätta ligga på soffan med mitt täcke och äta upp mina kärleksmums.

RSS 2.0