sunday funday

Idag har det varit fullt upp. :) Tog lite sovmorgon imorse och sen upp och gjorde oss iordning och lämnade hundarna hos Svärmor sen bar det av till Skillingmark och hämtade upp Simon och sen vidare och köpte gasol och sen till Amigo på en liten pizza date med swedenrock gänget. :) efter daten drog vi vidare till Forshaga och hälsade på Emma och Martin och deras as tuffa krabba! han satt dock mest i ett hörn på akvariet och gömde sej. ^^ Men han var tuff ändå. :) Sen åkte vi till Svärmor och fick oss lite fika där också och så hämtade vi hundarna. Sen blev det hem och grilla lite och nu ska jag bara slappa och lägga en beställning på kutte till dom nya medlemmarna i TJ Charlottenberg och sen blir det väl en liten promenad med hundarna innan jag ska lägga mej ^^

Imorgon blir det att städa och tvätta lite.

Längtar till 27 juli också!!! Happy Tom day!

trötter

vill hitta ny bil nu! och vill ha denna månadens lön. kommer nog känna mej ganska rik då tror jag. ^^ nu måste jag rasta hundar. dom ser skitnödiga ut.:)

regn

Regnet öser ner ute. tur man ska stå inne utan fönster hela dagen. :)

massa jobb

jobbar typ hela tiden nu gött:) blir ju pengar iaf:) och på söndag blir det date med swedenrock gänget och sen en sväng till Forshaga och hälsa på Emma och Martin:) vi har ju inte varit där än så det blir nog spännande haha. aldrig varit i Forshaga heller. nu måste jag nog sova lite:)



lite mörk bild. men han är söt ändå:)

...

hysterisk tjej på toan check

Ledig

När jag är ledig så är det mulet och blåser ute. typiskt. Men då är det inte för varmt för att gå med hundarna mitt på dagen så funderar på att åka bort till tallmon sen och promenera. :) Men först blir det frukost!

bajs

fick tyvärr ingen hundvakt på metaltown så det sket sej ju tyvärr:( lite synd då det var mycket bra musik där i år.:( buhu. jaja får satsa på att leta bil istället då. så jag får tag på nåt vettigare än denna gamla Volvon. måste ha kombi så jag kan ha hundbur.

nu ska jag sova. imorgon är det jobb som gäller igen:) gött

lördagsmys

Morgonen började bra med lite rocksmith på xbox. är typ som guitarhero fast med en riktig gitarr. fick as ont i fingrarna och sög som fan på det men det var lite roligt också. Sen blev det jobb några timmar och efter det blev det storhandling på eurocash. :) Nu håller gubben på och förbereder för maten. Tacos blir det sen men måste köra bort Elin till eda parken först. Blir väl att spela lite mer gitarr ikväll och sen blir det skräckfilm. :) Mycket bra lördag.

Imorgon blir det grillat och färskpotatis <3 Ska bli så himla gott med årets första färskpotatis! :D

Nej nu måste jag göra mej klar och åka iväg.

Metaltown?

Jag vill så gärna åka på Metaltown i år. Men vet inte om det går att ordna med jobb och såna saker. :/ så jag får nog ge upp dom drömmarna. Satsar på en tur åt det hållet ändå lite senare i sommar. :) efter sommaren kommer ju reptilmässan också.

festival

Haft massor med skoj på swedenrock! nya turbokompisar har vi fått också så det får nog bli en tur till kusten under sommaren och hälsa på dom. :) Simon sprutade en av dom i ögat med chilivodka som martin hade blandat till. stark som fan. stackarn trodde han skulle bli blind men det gick bra som tur var hahaha! Bästa bandet där borta var ju levellers iaf. :D så jävla bra spelning.

men det bästa av allt som hände var ju ändå att vi alltid fick besök av turbojugend västkusten. roligare sällskap går nog inte få.

Våran husvagn var som en gaskammare också alla låg och fes ikapp. gött.

nu ska jag och Martin bara mysa framför teven med chips och vila upp oss. han ska ju upp och jobba imorgon och jag ska jobba på onsdag-lördag gött.

hemma

Ska bli skönt att bli lite fräsh igen och sova i min egen säng osv. :D

Men nu ska jag skita! och spola efter mej!!!! hatar bajamajor

RSS 2.0