Knää...

Idag har man varit på Djursjukhuset då och kollat Douglas knä. Blev som jag trodde så nu är det en ny operation inbokad. Känns både bra och jobbigt. Är ju bra att man kan åtgärda det men känns så jobbigt att operera för dom förstår ju inte vad som händer. Önskar man kunde berätta för lilla Douglas varför han måste vila någon månad efter han har vaknat upp med ett rakat uppskuret och igensytt knä.

Men men sånt är livet. Känndes väldigt bra när vi kom dit och sköterskan jag fick var en av dom jag hade på rehab. Och veterinären var samma som hade opererat Douglas förra gången. Dom kom ihåg honom från förra gången och jag fick beröm för att vi varit så duktiga med all rehabilitering och allt. När man får beröm för sånt då blir man glad. :)

Den 10e är det dags iaf. Kommer vara nervös ända tills dess. :/ Och det blir inget Ronny Pöbel i januari för mej.

Jobb står på schemat hela helgen och 4 dagar till veckan. Nattöppet på fredag är det också. Och på lördagen ska vi dricka glögg. :) Då får man annat att tänka på än knäoperationer iaf. :)

Douglas <3

Imorgon ska jag till Djursjukhuset igen med lilla Douglas. :( andra knät börjar krångla så ska dit och kolla upp det.

Lillplutten blir ju stor imorgon också. hela 3 år. :) <3

party

idag mår vi bättre här hemma och tur är väl det för idag är det typ avslutningsfest för smk Eda på folketshus :) och som trogna aktiva medlemmar (läs det lite ironiskt) så måste vi ju vara med såklart:) vi får ju mat och får festa lite iaf:) ska bli kul. nu är det upp och försöka städa lite och så måste jag få lite dit att spela bf4.


SNÖÖÖÖ!

Imorse när man kom upp var det snö på backen. :) Dom smälte den för nån timme sen och så regnade det en stund men nu snöar det för fullt igen! :D Mysigt.får kanske plocka fram lite ljus och göra lite vintermysigt här hemma snart. :)

Är ju hemma från jobbet idag också. :( Magen är helt förstörd och Martin har också varit dålig så han har nog smittat ner mej med nåt magsjukeaktigt. pissigt är det iaf! blää.

REGN!!!

Ja regnet öser ner och jag fick dra Douglas ut genom dörren för han skulle minsann inte ut i detta vädret. Är väldigt glad att jag köpte mej ett regnställ i våras.

Med tanke på vädret idag så blir det väl lite städning och massa battlefield 4 :D

RSS 2.0