3D!

I morse orkade inte jag och älskligen hålla oss mer utan testade en 3D film på nya teven. :) The Croods fick det bli och den var sjukt rolig och jätte bra 3D tycker jag. :) Blir G.I joe i 3D ikväll. Nu är vi helt besatta här hemma. ;D 3D is the shit.

Nu blir det kyckling och ris till mat. Sen blir det filmmys med älskling! Varit så skönt att vi äntligen varit lediga en hel helg tillsammans. Det var längesen nu!

teve!

Efter massor med krångel med leveransen på denna teven så fick vi iaf hit den på rätt dag. :) så nu har vi en mega stor teve. Martin skulle jobba 12 timmars pass idag men nätet har varit borta till nu så han får jobba 2 timmar istället. fast telefon krånglar nu istället :p stackarn. ikväll blir det iaf tacos och film på storbild. dock ser det lite dumt ut att teven nu är bredare än tevebänken. :P

imorgon ska vi till mamma på kalas och äta massa bullar:) gött. och då får hon sin nya teve också:)

nu var det reklam om rynkkräm massa närbilder på rynkor. det var ju inte lika kul att se på såhär stor teve... blä

kallt!

Nu börjar det bli kallt både ute och inne. kanske snart dags att stänga fönstret. ^^ men då blir det ju jätte varmt istället så det vore ju bra om det kunde bli lagomt någon gång. :)

Ska ju strax ner till jobbet också. Kommer varor idag så snart är jag jätte varm och har glömt vad kyla är. ^^ På fredag blir det ny teve också! wohoo! Då ska jag ligga under filten och mysa och kolla på den. Måste köpa en 3D film nu också så jag kan inviga den fullt ut på en gång. :)

Höst!

Nu är det höst på riktigt! Dimmigt som fan ute och kallt är det också. men igår var det varmt en stund på dagen iaf.

Ska snart åka på jobb! Vi har ju barnens dagar där nere nu.. yay -.- Kommer väl vara barn överallt antar jag! och clowner hade vi också sa dom. Får bara hoppas vi får mycket kunder och att helgen går fort. :)

ih

Fick en väldigt bra lön denna månaden. Eller jag kommer få. för den kommer ju in på kontot imorgon. :) Gött. Känns så jävla bra nu när vi inte behöver snåla på allt utan vi kan köpa det vi vill ha betala alla räkningarna och spara en hel del. :)

Tror jag ska lasta in hundarna i bilen nu och dra till skogen ett tag i det fina vädret!

morgon

När man ska upp och jobba ja då är det minsann fint väder! Får trösta mej med att jag snart får lön! Sen hoppas jag att jag kan hitta en dag som vi båda är lediga så vi kan åka och köpa en ny teve.

Coven

Jag verkligen längtar till nästa säsong av Amercan horror story börjar! Är den lika bra som dom andra så kommer det bli en awesome höst! Är ju mindre än en månad kvar nu iaf!
Kommer väl antagligen ha ny teve vid det laget också. :) gött mos!

Fryslorten <3

När douglas fryser så han spänner sej så mycket att han nästan står på händer då vet man att det är höst. :) Nu blir det fram med regntäcket för detta regnet var väldigt kallt tyckte han. :)

Nu blir det frukost och sen xbox!

phu

idag har man städat lite på morgonen inför festen sen blev det lite Xbox och sen iväg på jobb! var sjukt mycket folk på centret idag så man blev helt trött i huvudet. som tur var behövde jag bara vara där fyra timmar.:) sen handlade jag lite smått och sen hem och ta sej en cider. nu blir det orm matning innan folket kommer.:)

hundvård

Idag har har det spelats Asta Kask och Turbonegro hela dagen. :) Har städat en del men även slappat lite. Varit så sjukt trött idag så har tyvärr inte hunnit med allt jag tänkte jag skulle hinna. Skulle badat båda hundarna idag men Avalon får nog vänta till måndag. Hon är iaf kloklippt och borstad. Så jag har fått ett träningspass. Klippa klor på den hunden är fan inte det lättaste!! Den som har bra tips på hur man ska göra med nervösa/livrädda hundar när det gäller kloklippning kan ju gärna höra av sej!

imorgon blir det jobb igen men bara fyra timmar som tur är. :) Sen är det mat och alkohol som gäller här hemma och mina pojkar kommer hit och joinar oss. Blir en tur ner på lochlann på kvällen med. Får väl se hur det är där nu. Sist vi var där var polisen där 3 gånger och kollade papper och höll på och krånglade haha. Sen kom polisbussen och hämtade massa ungdommar som satt i väntsalen som tydligen var påverkade. Så kan det va. :)

Nej nu blir det en dusch och sen väntar sägen och se på film. fredagen den 13e blir det. :P.

8

äntligen 8 dagar gjorda! känns gött. även testat Rayman legends. sjukt snyggt. men orkade inte spela så länge dock för mitt huvud är helt slut.

just sett de dejtbara också. jag dog typ.

Rayman Legends!

Jobbat idag. dagen gick grymt fort. Hoppas morgondagen går lika fort. :) Efter jobbet hämtade jag gubben och sen tillbaka till centret och köpte present till mamma och kalsonger till Martin och en tröja och Rayman Legends till mej. :) Nu ska det spelas x-box! :D
 
Verkar grymt :)

jöbb

Snart drar jag iväg på jobb! Har varit så skönt att vara ledig 2 dagar nu. :) Så nu drar vi igång och jobbar järnet igen. Och imorgon är det inventering också! då blir man slut i huvet!!! gött. :)

RSS 2.0