bränt

Det luktar bränt som fan här nu och securitas är här och kollar läget. Jag tror peo har somnat med spisen på eller nåt så jag hoppas det inte brinner här snart.

Valborg

Igår kväll åkte jag hem till älskling och satte i mina nya högtalare. Dom spelade jätte bra så det var ju kul. Rååååååland kom till han också så vi stog och pratade medans Christoffer låg i sin bagagelucka och grejade med lite grejer. Sen tejpade Råååååland ihop hans ben och grejer. Det tog ett tag innan han fick bort all tejp och kunde ta sej ur bagaget. Sen drog jag och Christoffer till donken och åt och sen drog vi hem till han igen.

Idag har jag varit med Christoffer hela dagen. Vi var dryga imorse och sen gick vi upp och åt frukost och sen bar det iväg till bolaget. Såg många som man kände där så det var ju trevligt. haha. Sen åkte vi hem till han igen och myste lite innan jag åkte hem. Nu ska jag snart dra till Gaers och festa hos han. Blir nog en bra kväll tror jag. den som lever får se. :D

Bullar!

Dagen började med att jag jagade upp Christoffer ur sängen för att jag ville spela wii med honom. Så vi åt frukost och sen spelade vi tills han tröttnade. Sen började Mamma baka bullar! Jag älskar Mammas vaniljbullar! Mycket godare med vaniljbullar än kanelbullar! Har faktiskt bara ätit 4 än så länge! Det måste vara lite rekord eller nåt men det beror nog mest på att jag har spelat så mycket wii idag att jag inte haft mer tid att äta bullar. Men jag ska nog gå och ta några fler snart!

Mamma är iväg på sin thaimatkurs nu så jag får säkert någon god thaimat när hon kommer hem också. mumsi. Nu ska jag gå och ta mej några bullar och sen ska jag nog hoppa in i duschen en sväng. Sen kanske jag kopplar in dom nya högtalarna som jag nyss var och hämtade.

Imorgon blir det party hos Gaers. :)

Bajs

Kom inte på någon bättre rubrik. Ligger i christoffers säng och har tråkigt och väntar på att han ska sluta skolan. Satt ju lite vid datorn nyss men det blev för kallt så jag gick och la mej igen. Är hungrig som as också! Men får väl äta nåt snart så slipper jag ha mot i magen av fler anledningar! Det saker med mensvärk vill jag lova! Den verkar ju aldrig ta slut heller! Usch. Jag och Sussie ska nog till norge snart också :) jag vill verkligen åka dit snart. Finns inget att göra när man är arbetslös så vill ju att det ska hända nåt. Mamma ringde mej förut och berättade att min rosa wii handkontroll har kommit! Något positivt med denna dagen iaf! Jag blir alltid på bra humör av rosa saker! Nu ska jag fortsätta att vänta på min gubbe.

Mensvärk tips

Jag tar gärna emot tips om hur man botar sin mensvärk. -.- Stog just i duschen och spolade varmt vatten på magen och det hjälper ju jätte bra men när man går ur duschen så kommer det ju tillbaka! jag blir galen på det här.

suck

Hatar dagar som denna.

vykort

Posten kom nyss och jag hade fått ett väldigt fint vykort med sexställningar på. haha! Tack Sussie. ;)

Nu måste jag göra mej iordning för jag ska på möte kl 13.00 och sen ska jag vara hemma hela dagen och passa Ballen för mamma är i Göteborg och hjälper till att städa ur johannes gamla lägenhet.

Kalas avklarat!

Nu har jag varit hemma från kalaset ett tag och sitter i soffan och myser med Christoffer. På kalaset fick vi thaimat. Bodil går ju på thaikursen som mamma går på så det blev den maten dom lagade i torsdags. Men det var gott även om det blev lite tjatigt att äta samma mat torsdag, fredag, söndag. ^^ Sen fick vi god tårta med päron och chokladsmak. Sen spelade jag, Pernilla och Simon wii och jag blev lite sur för pernilla slog mitt rekord på wakeboard! snyft! Men jag ska ta tillbaka det till helgen. ^^ Har jag tänkt mej iaf. annars får jag väl vara nöjd med att jag slog rekordet på bowlingen! :D Inte så intressant att läsa om det här kanske men men.

När jag kom hem gick jag ut med Albin och sen kom Christoffer hit. :)

God morgon

Idag vaknade jag av att Albin skällde som en galning när reklamen kom! Jag blev jätte arg eftersom jag ville sova till 11. Men det fick jag ju inte.. Somnade typ halv 5 igår eller nåt. Kollade ju på film fram till 3.45 inatt. ^^

Nu ska jag gå ut med Albin och sen blir det frukost och senare idag blir det kalas för min kusin Pernilla som har fyllt 15!

Köttbullar i busken...

Jag blir så jävla störd på att folk ska slänga ut mat på marken överallt till "fåglarna". Fåglarna äter inte ens skiten men det gör Ballen. Han hittade köttbullar i busken utanför här så jag fick bli arg på han för att han skulle spotta ut dom.. Men men. Gick en tur med han i stadsparken och kollade på alla bilar som var ute. Faktiskt mycket folk ute idag. Men inte jag. :(

Nu ska jag mysa ner mej under täcket och äta godis och dricka cola. <3

Ensam lördag

Sitter här helt ensam på en lördag. Tråkigt men det är rätt skönt också. Just nu kollar jag på Janne Långben the movie! Kan den utantill men den äger så det gör inget att se den om och om igen. Och jag har ju godis och cola så min kväll är inte helt dålig. Men om nån vill komma förbi och leka ikväll så är det bara att ringa på dörren! ^^

Varmt!

Idag har vi soligt och fint väder! Sköönt!

Sussie kom hit förut så vi åkte och kollade på stallet lite och sen åkte vi till McDonalds och åt glass i solen. Sen åkte hon hem igen och då tänkte jag ta en tur med Ballen runt stallet fast bakvänt vad jag brukar gå men när jag hade gått längs parkgatan så dog jag nästan av solen så jag gick in i skogen istället och där var de svalt och skönt!

Nu ska jag göra det som är värst med att ha katt! Tömma kattlådan alltså. ^^ usch!

gromer has it!

Har just borstat voffen och klippt klorna på katten så nu känner jag mej duktig! Har ju gjort någon nytta idag iaf. :P

Resten av kvällen ska jag nog spela wii och se på teve. ^^

misslyckat

Det började ösregna/snöa/hagla eller nåt när jag var ute så jag blev jätte blöt! Jag som skulle hinna ut innan regnet! :O

Skärpning Marri!

Nu har jag fått mitt första klagomål på bloggen. haha! Man vill ju inte ha missnöjda "kunder"! Nu får jag skärpa mej! Även om det bara var Emma som klagade. haha!

Idag är jag ensam hemma! Mamma har åkt iväg till Linköping över helgen.

Dagen idag började med att Christoffer tvingade upp mej ur sängen sen duschade vi och sen skjutsade jag runt han i hela arvika för att han skulle fråga nåt på 100 ställen eller nåt. Sen körde jag hem han så jag äntligen fick komma hem och äta frukost. Efter frukosten åkte mamma iväg så nu är jag ensam resten av helgen! Vet inte om det är kul eller tråkigt men det märks. Har iaf godis och sånt som jag inte tänker dela med mej av. :D yaay!

Nu ska jag skynda mej ut med Ballen för det ser ut att bli regn snart och jag vill hinna gå ut innan det.

Nyklippt

Imorse vaknade jag av Christoffers väckarklocka som han snoozade 100 gånger eller nåt så jag var jätte sur på den. Sen när han hade åkt till skolan så somnade jag om. Sen gick jag upp och duschade och gjorde mej iordning och åkte och klippte mej. Jag är nöjd med håret. Klippte lika som förra gången. ^^

Sen åkte vi till Charlottenberg och som vanligt hittade jag inget kul där.


McDonalds

Christoffer kom och hämtade mej förut och vi åkte runt lite i hans bil och kollade och sånt. Sen åkte vi och köpte lite kvällsmat på Donken innan vi åkte hem till han. Men nu är han tråkig och har typ somnat eller nåt så jag är uttråkad nu. Får väl gå och krypa ner hos han och vara lika tråkig jag också så det blir onsdag snart.

Imorgon ska jag ju klippa mej som jag tror att jag redan skrivit idag? Och efter det ska jag och mamma åka till Charlottenberg och shoppa eller nåt. Hoppas jag hittar nåt sommrigt för snart är det ju sommar. Eller det ska bli det iaf men det kanske blir snö fram tills augusti eller nåt. haha

Ont i tummen!

Nu har jag spelat Mario så jag har jätte ont i tummen. ^^ Men det gör inget för det var det värt! Jag kommer nog bli lite tevespelsnörd nu men det gör inget för jag är ju arbetslös ändå så.

Under tiden jag spelade wii så gjorde min mamma blåbärspaj! Jag älskar paj! Så nu ska jag äta den. Känns bra att få nåt gott som tröst för att min stackars tumme gör ont.

Snö

Okej nu blev jag tvungen att blogga igen. ^^ Det snöar jätte mycket ute just nu! Inte alltid som det snöar såhär mycket 20 april!

Global uppvärmning? Är forskare fulla eller?

telefonskräck!

Idag har jag ringt 2 sjukt läskiga telefonsamtal! Jag hatar att ringa folk jag inte känner. :P Men nu har jag det gjort så jag hoppas jag slipper det ett tag nu. ^^ Har även varit hos Laila och fått mej en tid imorgon för klippning. :) Så jag är nöjd men den här dagen! Nu ska jag spela wii! :D

Super mario

Igår köpte jag New super mario bros wii. det var jätte kul men jag blev arg på det efter ett tag för att jag dog hela tiden. ^^ haha men idag gick det bättre så jag har spelat i lite mer än en timme nu på morgonen. Var tvungen att stänga av det nu för jag ska på möte men jag får spela mer sen. ^^ haha.

Det har även varit en gubbe här idag och grejat med köksfläkten igen och han skulle komma tillbaka senare också. Hatar att ha konstiga människor i lägenheten. :P fast ibland är det faktiskt trevligt att prata med dom. ^^ Om det inte är så pinsamt som när dom elektrikerna var här i vintras. :P Dom var ju fan i min ålder! Och jag satt i pyjamas kläder och lyssnade på julradio. ^^ Haha det var kul.

Nu ska jag göra mej iordning för mitt lilla möte och efter mötet ska jag till Laila tror jag och beställa tid för att klippa mej innan jag försvinner bakom luggen. :)

Happy birthday to you...

Today is Emmas birthday! And Im wrighting in english! I hope you hava a very nice day in USA today and I hope you get something nice from your family for birthday present! :D

Woho! Nu orkade jag inte med mer engelska. ^^ Men jag tycker jag var duktig ändå. :D Ingen aning om stavningen är rätt och grejer men men. ^^ Nu kom det en gubbe hit och leker med köksfläkten. Han har sälskapsresan som ringsignal på mobilen. ^^

Inget kul händer idag tror jag. blää. Får kanske gå ut i solen eller nåt sen.

Hej

nu sitter jag vid min dator.  Jag är full och jag skulle tro att ingen vill läsa detta inlägg. men ni som hatar min blogg kan ju hoppa över det här inlägget. ^^ haha! Fan vad kul vi har haft ute idag iaf tror jag! haha. Jag åt thaimat när jag kom hem och det var gott! mums! Nu ska jag gå och ringa min gubbe ^^

nu åker vi snart

aa ni fattar nog att vi snart ska ut och åka efter att ni lst rubriken ^^ Men nu drar vi iaf snart! ut i televerkarn blir det!!!

bra låt



Den här låten var jävligt rolig. ^^ Iaf om man är full. haha!

supa!

Nu super jag Daniel och André. :) Sen ska vi ut i regnet och åka bil! kul!

Och btw! Alla som är nåt känner mössa!

Längtar!

Jag längtar jätte mycket tills imorgon! Jag har ju inte varit ute sen Elmia så det ska bli kul att få komam ut och se världen. Eller Arvika iaf. haha. När jag kom ur duschen förut såg jag att jag hade fått färg på ryggen också. Synd bara att jag har haft brottarlinne eller vad det heter på mej så ryggen är ju vit på mitten. Men det märks att solen tar bra nu. Det lönar sej att tvätta bilen i solen nu! wiie.

Nu ska jag vänta på att Christoffer kommer hit. Ingen aning när han kommer men jag hoppas han kommer innan jag hinner gå och lägga mej iaf.

sol

Idag vaknade jag av att Christoffer kom hem när han hade besiktat bilen. Så efter ett tag gick jag upp och åt frukost och sen gick vi ut i solen och tvättade bilarna. Jag har ju inte tvättat min bil på hela vintern så det behövdes verkligen och den blev riktigt ren faktiskt! Fast lacken är ju så jävla ful och blekt så den ser ändå skitig ut typ. ^^

Ska försöka starta upp akvariet idag ^^

lort

Idag blev jag tvungen att byta däck på Televerkarn! SJÄLV! Jag har aldrig bytt däck helt själv förens nu. Men Christoffer fick efterdra iaf eftersom jag inte är så stark och jag vill inte att däcken lossnar när nån kör så det var nog bra att han gjorde det. Men jag känner mej duktig nu iaf! Tjejer kan allt som gubbar kan. :D Fast nu måste jag ta bort mitt nagelack som blev helt förstört. Och jag lovar jag har aldrig i hela mitt liv varit så skitig om händerna! Jag var seriöst helt svart! usch. Men efter jag hade tvättat av mej jätte länge så fick jag kladdkaka med grädde. Så jag blev glad då iaf. Efter fika pausen kom Ahlis och visade upp bilen. Han har besiktat den och grejer nu efter att ha gjort iordning den i 100 år eller nåt. Kanske 4 år? Jag trodde iaf inte den skulle bli klar innan den här sommaren kanske innan nästa. ^^ Men den såg grymt fräsh ut men jag är inget jätte fan av BMW precis.

Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem med thaimat till mej!

moln

jag sket i att tvätta bilen idag för att det inte var nån sol ute och jag ville inte ha tröja på mej när jag skulle tvätta den så jag väntar till det blir sol! Så jag åkte hem istället. Men jag ska leka mer med han sen men han får leka med sin bil först jag ville inte vara med på det. Jag ska hålla tummarna för honom imorgon när han ska besikta den.

nu ska jag åka ner på stan en snabbis. Ikväll blir det thaimat också. :D

Biltvätt

Imorgon ska jag tvätta bilen tror jag. Ska iaf till Christoffer sen när han har varit på matten. Så om det är soligt imorgon blir det biltvätt. Min bil är så jävla skitig nu så tror inte ens den kommer bli ren av en tvätt men det märks väl. ^^

Onsdag

Gick upp kl 11.00 idag och pallrade mej ut med voffen. Sen gjorde jag mej iordning och drog på möte som blev försenat och grejer så det tog typ 1 timme idag. Jobbigt. Sen har jag mest slappat framför teven bara. Nu ligger jag i soffan och leker med datorn och lyssnar på Taylor swift. <3

Promenix

Jag känner mej duktig idag för jag drog med mej Albin ut och gick runt stallet i solen. Kände att jag var trött på stt bara sitta inne hela dagarna när det ändå är så fint väder så jag gick ut och gick istället. Synd bara att Albin är så slö. När vi kom till Helmia så såg jag Christoffer och Matte där på parkeringen så jag gick och pratade med dom ett tag och sen gick jag lite längre bort på parkeringen och då ropade Sill på mej så jag stannade och pratade lite med henne också. hehe. Sen gick jag, Albin och mina nya skavsår hem igen. ^^

Nu ska jag bara sitta här och tycka synd om mej för att jag har skavsår ett tag sen ska jag äta, kolla på teve och sen sova. Imorgon ska jag på möte kl 13.00 så jag måste gå upp i tid för mamma ska ju bort på möte hon också så jag måste hinna ut med Albin innan jag ska iväg.

god morgon.

Inatt vaknade jag inte hela tiden som jag gjorde igår natt. ^^ Det var skönt att få sova.

Idag händer nog inte mycket blir väl det vanliga att sitta och kolla på teve och sånt tråk. Men först ska jag kolla genom massa filmer på lockerz så jag får mer poäng. ^^

Hemma

Nu har jag just kommit hem från Karlstad. Jag som vanligt suger på att hitta kläder men jag köpte ett linne på H&M för 29.50! Det fanns bara ett kvar och det var för stort men det var sött så jag köpte det ändå eftersom det var så sjukt billigt! Det var inte ens rea det kostade så lite ändå så då måste man passa på! Det var iaf ett vitt linne med en rosa jordgubbe på ^^ Sussie handlade mer än mej hon köpte 2 par skor och leggings tror jag. Minns inte om hon köpte nåt mer.

Sen drog vi till Biltema så sussie kunde köpa spolarvätska och sen drog vi vidare till Pets. Där gick vi omkring ett bra tag och kollade på massa djur. ^^ Jag blev "attackerad" av en albinogroda så jag typ sket ner mej. Den var jätte stor ju! Sen köpte jag iaf grus till akvariet och Sussie köpte kaninmat.

Vi diskuterade lite om en resa till Norge också som får bli när hon kommer hem från spanien. Ska bli kul att komma upp dit igen! Nu ska jag kolla om det finns nåt att äta eller nåt.

Karlstad.

Idag har jag varit snabb och redan duschat! jag är så duktig så! Snart ska jag äta frukost och sen ska jag springa lite ärenden. ^^ Sen blir det en Karlstad resa med Sussie! Ska nog även in på Pets i Skåre och köpa nytt grus till akvariet.

I karlstad måste jag verkligen hitta lite sommarkläder. Har typ inget att ha på mej på sommaren ju! Så vi får hålla tummarna på att jag hittar många och billiga plagg. ^^ Skriver mer efter Karlstad!

däck

Idag har jag varit duktig och bytt däck på bilen. Eller Johannes gjorde väl det mesta men jag hjälpte till så jag tycker iaf att jag var duktig! Sen fick jag fika också så jag blev glad fastän jag var svettig och lortig. Håller på att dö idag för det är så sjukt varmt ute. Jag diggar inte värmen.

Just det! En cool sak som hände igår var att jag klarade ut spindelharpan på svåraste nivån! Jag trodde det var omöjligt tills igår! Så jag var tvungen att printa!



Tadaaa!

söndag

känner på mej att detta blir en dålig dag.

Börjar bli grymt hungrig nu har typ inte varit hungrig på flera dagar. Så jag får väl äta frukost snart. Mamma kommer hem idag också så det blir lite mer livat hemma. Är så tyst utan henne och voffen hemma ju. ^^ Nu ska jag kolla på wall-e på disney channel

sepe

Har just varit ute och kört ett varv på stan men jag upptäckte att jag inte kunde kolla på vägen för jag hade så mycket tankar i huvudet så jag körde nästan ihjäl mej. Även om det vore skönt att faktiskt köra ihjäl sej så valde jag att återgå till teven igen. Jag går ju iaf ner i vikt av att kolla på teve tydligen så jag ska nog fortsätta med det ett tag till. Jag såg iaf inga roliga folk ute när jag var ute och körde. Nu ska jag ta loss kissens klor ur mitt lår och lägga mej under täcket och glo på teve.

Lördag.

Just nu kokar jag ris. Var bara sugen på det så jag gör bara ris. :P Fast jag tar ju sweet chili sås på så det inte blir torrt.

Ska kolla på Djävulen bär prada senare. Den går ju på teven och jag har inget för mej så kan lika gärna kolla på den. Har ju ingen aning om den är bra eller nåt men fanns inte så mycket annat att kolla på.

Nu ska jag sitta och feta mej ett tag tills mitt ris är klart sen blir det film och sen sova.

Taylor swift <3



<3<3<3

lördag

Detta är verkligen den sämsta helgen ever! Igår sov jag typ hela dagen för att få tiden att gå fortare men det känns som hela helgen är kvar ändå. bläää...

...

Godnatt

lala

Vilken tråkig helg alltså!

Kissekatt

Nu sitter jag här med en över kelig katt i knät så jag nästan inte kan skriva på datorn. Har just vaknat iaf och kom just på att jag glömde plocka bort resterna av min kladdkaka igår så nu är den nog väldigt torr och äcklig. Idag händer väl lika mycket som igår skulle jag tro.

mörker

Usch! Jag är så jävla mörkrädd och det är typ jätte dimmigt ute så det är värsta läskiga stämningen. Vill inte sova ensam inatt! Hatar att vara mörkrädd!

Kladdkaka

Eftersom den här helgen suger och jag är på dåligt humör så tänkte jag att jag skulle tröstäta lite så jag gjorde en kladdkaka nyss som står i ugnen. Jag får nog i mej hela innan kvällen är slut. Och det bästa av allt är att jag inte behöver bjuda någon för ingen är här.

Depp

Fyfan vilken dålig dag. Nästan lika dålig som igår. Funderar på att gå och sova tills filmen börjar sen kolla på den och sen sova bort resten av helgen. Vill bara att tiden ska gå fort. Hatar helg!



I've never been anywhere cold as you

Nu blir det taylor eller sova tills kl 21.00. hejdå!

filmkväll

Ikväll blir det filmkväll med mej själv! Jävligt tråkigt men vad finns det annars att göra här i Arvika? jag ska iaf kolla på supersugen. Har ju sett den förr men den är bra så det får bli min underhållning idag. snart åker mamma också. Får kanske flytta på datorn och koppla in ljudet så jag kan ha musik hela dagen iaf..

Home alone

Är inte ensam än för mamma tvättar men sen ska hon nog åka till Kronan och då börjar det tråkiga. Då blir det att sitta och läsa bloggar 100gånger om dagen även om dom typ aldrig uppdaterar och sen kolla på teve resten av dagen. Och spela lite wii. Kanske äta nåt också om jag har lust med det.

Ensam

Känner på mej att detta kommer bli den mest ensamma helgen på väldigt länge. Mamma åker ju upp och passar huset i kronan imorgon tills på söndag så det kommer bli sjukt drygt här utan emma :-o christoffer är ju ingen idé att ens försöka få hit eftersom det är på en helg han har aldrig tid då ändå. Så det får bli att sitta i soffan med katten och leka gammal katt kärring eller nåt. Tur att det finns wii och internet och sånt... Usch nu ska jag lägga mej och sova och hoppas att jag aldrig vaknar så ni slipper läsa om mitt gnäll... Godnatt

stört

Förut skulle jag kolla på Dirty dancing. den gick på teve och jag hade tråkigt så jag tänkte att jag kunde kolla på den. Men efter typ en 3e del av filmen så dog allt som har med com hem att göra och den vanliga teven. Så jag vet inte vad som hände eftersom vi inte ens hade dom vanliga kanalerna.. men men. det som var mest irriterande var ju att jag fick tillbaka bilden när eftertexten kom. Inte lite störande!!

anka

Jag ligger i soffan och kollar på Anna Anka söker assistent nu. Det var en där som sa att dom inte har toalettborstar i USA. Men det tycket jag låt skumt så det kan ju inte stämma! Eller?

Idag har jag varit på möte. Inte världens mest händelserika dag kanske.

Lockerz

Woho. Nu har jag lyckats få med christoffer i lockerz. Mer poäng till mej! Och för er som inte vet vad lockerz är så är det en sida som man samlar poäng genom att logga in, svara på dagliga frågor och kolla på filmer. Sen kan man köpa saker för poängen som t.ex ipods, klockor, tv/data spel osv. Massa saker. Och allt är helt gratis och man får inte massa reklam och grejer. :) Om nån vill ha en invite så är det bara skriva sin mejl i en kommentar så kan jag skicka en! :D

Nu ska jag vänta på mat.

Ny router

Nu kan jag blogga mer igen för nu har vi en ny router. Har längtat efter den här dagen kan jag lova! Det var jobbigt att bara kunna ha internet på en dator i taget.

Nu är eller har emma varit i tyskland och mellanlandat! Snart är hon jätte långt borta från mej! Dumma Emma!

Elmia

Nu lägger jag upp en drös med random bilder från Elmia. Så njut.


Hejdå Emma!

Nu har jag träffat emma för sista gången på ett helt år. Lite skumt känns det men det går nog bra. Nu ska jag väl sitta och vänta på att hon köper sej en dator i USA och sen kan vi skypa massor. :D

Men men.. Lycka till i staterna Emma! :D hejdå!

Måndag

Inatt åker Emma från mej! Så jag ska träffa henne ikväll för sista gången iår! OMG! Jag kommer typ dö. Men vi får använda skype och msn så vi kan hålla kontakten. ^^

Jag och Christoffer var sega upp idag. Nu har vi just duschat och snart blir det mat tror jag. Sen ska jag npg åka hem och hitta på nåt. Kanske fixa med akvariet lite. Har ju inte orkat det nu när jag har varit sjuk och så har jag ju varit på Elmia och allt. Hämtade min väska hos daniel igår också så nu ska jag bara lägga in bilderna i datorn när jag kommer hem sen lägger jag upp några här.

Tråkmåns

Min gubbe är tråkig och sover jätte tidigt bara för att han inte gör nåt annat än super så han blir trött dagen efter. Så jag får ligga här och blogga för att ha nåt att göra. Jag orkar inte sova så här tidigt iaf :p men men. Det var ju kalas här också. Åt mat som var ganska god förutom att det var ganska nötter i :p sen drog jag och christoffer ut med hans bil och åkte runt lite. Det var svin tråkigt så jag satt mest och längtade hem :p inte för att det var roligare att åka hem när han ändå skulle somna på en gång. Nu har jag inget mer att skriva så jag får väl sätta på teven igen för annars kommer jag dö av tristess

sol

Fint väder idag. hehe. Förkylningen är värre idag än den var igår så det känns lite surt. Igår orkade jag typ inte gå och byta kabel så jag hade internet så jag sket i att sitta vid datorn typ hela dagen igår. Kändes ganska bra faktiskt. Så istället vilade jag och kollade på teve. Såg faktiskt på Hitta nemo 2 gånger igår. Så tråkigt hade jag. Var hos Christoffer en sväng också men det var typ dit och sen hem igen för han skulle ju ut. Kollade på mr. Bean med mamma på kvällen också. haha. Jag fattar inte hur nån kunde komma på ett sånt program. Han äger ju! Tror nog ingen skulle kunna spela den rollen så bra som Rowan Atkinson gör. Och det är även konstigt att se Atkinson i seriösare filmer för det känns som att han bara ska vara Mr. Bean. Och föresten det var en gubbe som var utklädd till Mr. bean på elmia. Han såg jätte rolig ut men som sagt ingen kan ju vara han som Atkinson kan. men några småbarn typ tyckte det var svin coolt att Mr. Bean var där så dom skulle förfölja honom eller nåt. haha.

idag blir det kalas hos Christoffer. Hans mamma fyller år. Lite jobbigt att jag ska vara så hes bara. Men då är det ju lite skönt att det bara är Hans farmor och hennes gubbe Gerhard som kommer för dom små kusinerna hade magsjuka. Då slipper jag spela memory iaf. ^^ haha! Jag kommer alltid 2a på det för Max är så sjukt bra på det och mitt minne suger! haha vilken ointressant information! men men.

Hämtade aldrig mina saker i Daniels bil igår heller så ni får vänta ännu längre på bilder från Elmia. Har ingen aning om hur kvaliten blev på bilderna men skulle tro att många blev dåliga. jag suger på att ta kort och speciellt när det är typ lite halvdåligt ljus som det var på rätt många ställen där inne.

Elmia

Igår var jag ju på elmia som emma skrev. Vi kom inte iväg i tid men det var ganska väntat. Eftersom jag är förkyld så blev jag självklart hes på vägen dit eftersom jag sjöng med i musiken. Så jag är ätte hes nu och det är jätte jobbigt att prata eftersom jag måste ta i som fan för att det ska komma nåt ljud alls. Om jag pratar som vanligt kommer det inget ljud. Jag tror ni kan räkna ut vad jag gjorde på Elmia så det skriver jag inget om. Ska lägga upp några bilder men jag glömde min väska och allt i Daniels bil så jag får hämta det först. Blev ju rätt bakis när jag gick omkrign inne på Elmia för jag drack ju inget där förutom vatten och cola. Så på hemvägen fick man dricka sprit igen så bakfyllan försvann. När vi kom hem till stan åkte vi mera bil men vi bytte chaufför till Emil istället för Jessica.

Nu har jag fått lock i öronen så jag typ inte hör nåt. Jävligt jobbigt. Men nu ska jag inte blogga mer för jag ska fortsätta sova, vila, nysa, snyta mej och vara sjuk.

Marri är på Elmia..

..och då har jag tråkigt eftersom hon inte kan uppdatera sin blogg och jag får inget nytt att läsa. Men jag kan uppdatera om hennes dag så jag har något att läsa sen.

Hon åkte med folket runt 6 tiden imorse. Hon har blivit väldigt hes under dagen, antar att det är pga av allt skrik i bilen. Hon har även sett tre älgar som var stora och hon började bli bakfull förut men hon skulle bota den på hennes egna sätt. Ni får nog veta imorgon om hennes botemedel fungerade.

Och Marri! På måndag är det vår dag. Kommer grina som fan när vi säger hejdå, de ska du ha klart för dig!

//Emma

skandalen löst!

Hittade kamerabatteriladdaren. Oj vilket långt ord. Undrar om det heter så. ^^

Ska väl snart åka till Christoffer fast han drog ju till Ahlis nu så jag får väl vänta tills han kommer hem igen. ^^

skandal!

jag hittar inte laddaren till kamerabatteriet! OMG! Elmia utan kamera? :(

Tant <3

Idag har jag sett min älskade stadspark tant 2 gånger. Hon blev jätteglad när jag vinkade. Jag och Christoffer var nere på stan och handlade lite förut. Han köpte nya kalsonger, hårwax och massa öl och grejer och jag köpte 3 cider. Har ju redan massa dricka men jag ville ha lite goa cider också så det fick bli nåra iaf.

Imorgon blir det upp tidigt som fan! Vi åker typ vid kl 6.00 tror jag. så det blir nog sova tidigt för mej. Thaimat ska jag äta om någon timme också för mamma är på thaikursen nu. mumsigt <3

skönt att det inte blev juniors bil också... Då vet man att man kommer fram iaf.

Imorgon!

Nu mår jag lite bättre än igår så det går nog bra med Elmia imorgon. ^^ Sitter bara och slappar framför teven med min mobilnörd till pojkvän som inte gör nåt annat än smsar på dagarna... Tråkmåns är han...

Orkar inte blogga mer nu. ska vila hela dagen nu. hejdå!

RSS 2.0