Nakenfis

Nu har jag blivit mamma till en dumbo och en naken råtta. :) än så länge är dom jätte nervösa men jag sitter och gosar med dumbon nu. Hoppas dom är lugnare imorgon. dumbon är creme färgad och jätte fin och nakenfisen är jätte stor mot dom andra. ^^ Han är typ halvvuxen redan och dom andra är bara bäbisar än. ^^

happy

LÄTTNAD!

Måndag

Idag är sista dagen på min semester. ^^ Lite gött att få komma tillbaka till jobbet imorgon. :)

Idag får det bli oljebyte på bilen och lite sånt. Christoffer får hjälpa mej med det. :) Nu ska jag gå upp ur sängen och leta upp lite frukost för jag är jätte hungrig

omg

Klarar inte att ligga i sängen för tillfället. Måste sitta upp ett tag så jag inte spyr. ^^ Minns typ inget från igår förutom att jag inte fick komma in på brygga för att jag var för full och stt jag stog och pratade med vakten på rajjens som jag tror jag börjar bli bästis med nu efter allt fylleprat med honom. ^^ haha.

denna huvudvärken kommer nog ta död på mej idag och jag hoppas bara jag inte spyr i kyrkan sen. nu ska jag försöka ligga ner ett tag till annars får jag väl gå upp och kolla på barnprogram.

party

Har spenderat nästan hela dagen med att bara sitta på jobbet och dryga. ^^ Men sen åkte jag hem slängde i mej mat och duschade snabbt och nu har jag just blivit klar för party. :) Har bara ett problem kvar och det är vad jag ska ha för tröja eller jacka på mej? :O Får lite panik nu för jag ska ju åka snart och så sitter jag här och bloggar istället för att leta upp nåt att ha på mej. ^^ Nej nu måste jag gå och öppna en cider till och sen hitta nåt tråkigt att ha på mej.

blir väl säkert lite fylleblogg inatt när jag kommer hem med tanke på att datorn står brevid sängen redan. ^^ tihi.

miiiiiiih

Fan vad jag längtar till på tisdag. :D Vill ha min nakenfis och dumbo. :) Hoppas att båda kommer på tisdag. :) Då blir Hyde klad hest. :)

Imorgon blir det Karlstad med Sussie och sen ut på kvällen med Ninni, söndag konfirmation, måndag kanske byta olja på bilen. :) Jag har fullt upp resten av semestern. :) gött att inte bara bli sittandes.

Tråkig fredag.

Har hittils inte gjort nåt alls idag. Men jag tänkte jag skulle städa ur garderoben lite nu. :) Får rensa ur lite så jag får plats med mina kläder. ^^

vill hitta på nåt ikväll också så om nån har förslag så hör av dej? ^^ haha

Onyttigt.

Nu måste jag skärpa mej lite igen och sluta äta så onyttigt som jag har gjort nu på sistonde. Så det får jag börja med efter min lilla semester. Har just suttit och smaskat kladdkaka med grädde. :) mumsigt.

Idag har jag inrett lite halft i den stora råttburen. Ska testa att stoppa in Hyde där en stund imorgon och se om han tar sej genom gallret. Skulle tro att han kan det.. men råttor växer ganska fort så om några veckor kan dom nog flytta dit.

Vet inte vad jag ska hitta på imorgon. Måste ju göra nåt känner jag för jag har inte gjort något vettigt på hela dagen idag. Och på lördag blir det Karlstad med Sussie och Ninni. :) Sen på kvällen blir det nog ut. Och sen ska jag ju till kyrkan på konfirmation på söndag.

Baron Sputnik.

Försökte ta lite bilder på Sputnik idag men det gick inte så bra. ^^


<3


Hon är snygg <3

Råttisar.

Var inne på dyrego i charlottenberg igår och beställde två råttisar som ska bli Klamydias kompisar. :) En dumboråtta och en nakenråtta. :) sött. Jag hoppas jag får båda på tisdag. ^^

Idag har jag varit med och kollat när Martin tatuerades. :) Kul att se honom lida lite. hahaha! :D Tatueringen var jävligt snygg iaf. ska bli kul att se när den är klar. :) Får se vad det blir resten av dagen nu. Blir väl att slöa lite vid datorn och sen sova typ. ^^ Nu ska jag gå och kolla till Sputnik. :)

Present från Obama land!

Var hos Emmas mamma och hämtade mina silly bands som emma har skickat till mej från USA. :D Jag är såå cool just nu!

Har just varit nere och köpt en ny parfym också. :) Bebe hette den och flaskan var jätte söt. :)


tihi.

Tisdag

jag är uttråkad just nu! men ska nog spela lite wii tror jag och sen springa ner på stan en snabbis...

Kort blogginlägg.

plupp

Försökte ta kort på klamydia nyss när jag hade honom ute på min säng men det gick inge bra så jag bjuder på en grymt dålig bild. ^^ Ska ta finare kort någon annan dag när jag orkar. :)


Lite störande när han ska hoppa upp på datorn hela tiden. ^^ han brukar ändra ljudet hela tiden då eftersom det är touch knappar till det. ^^ Men söt är han :)

rena rama rolf!

Just nu sitter jag och kollar på rena rama Rolf för att fördriva tiden i väntan på Fångarna på fortet. ^^ tihi. ska bli kul att se om det blir lika bra som det gamla var. :)

Imorgon ska jag ner på stan igen och köpa en parfym som jag hittade förut som jag bara måste ha. :) minns inte vad den hette men flaskan var söt iaf och den luktade gott. :)

Nu ska jag gå och hämta sputnik och mysa lite med henne framför teven. :)

måndag.

Har just vaknat.
Idag blir det frukost och sen fixa till mej och ner på stan. Ska handla syrsor och fråga om dom kan beställa råtta till mej. ^^

Klamydia.

Nu har jag fått tillökning i familjen. :) Fick Klamydia idag. Så nu ska jag bara komma på ett mer passande namn. ^^ tihi.

just nu sitter han och äter minimajs. :)

Nu har jag semester också. :( Tråkigt för jag vill inte sitta hemma i en vecka och dryga. :O Måste hitta på nåt skoj!

musik

Försöker höra på låg musik på spotify när jag ska somna men hör ju bryggas musik bättre nästan så det var ju störnde. Får väl sova när dom spelat klart då. ^^

lång dag på jobbet. :)

Haar just kommit hem från jobbet nu. Det blev ganska länge där idag. Men jag var ju tvungen att stanna så jag fick se Martins nya bäbis och dom nya fiskarna. :) Nu ska jag sitta hemma och tråka på en lördag kväll eftersom jag jobbar imorgon. ^^ Men sen är jag ledig tills nästa tisdag så det blir ju rätt skönt.. men tråkigt. ^^

imorgon får jag nog klamydia också. :) haha. Det låter väldigt bra att säga så. :P

wohoooo!

Denna dagen har börjat bra. :)

Åkte med mamma och köpte spån och mat till mina nya familjemedlemmar som jag ska skaffa. Hon fick betala det också eftersom jag inte hade några pengar. Sen har jag gjort iordning lite grejer och pysslat lite på rummet och nu städar mamma i ett skåp i köket och har hittils hittat 1050 norska kroner, 1000 svenska och ett presentkort på jc på 500kr som är mitt. :) Så nu är jag inte fattig längre! iiiiiiih! MARRI ER KLAD HEST!

Sen har Emma skickat present till mej från Obama land också som kom hit idag. :) Eller det kom hem till henne men det är ju typ här. tihi.

oj då.

Har tråkigt och sitter och kollar genom min bilddagbok och hittar massa gamla bilder på mej. ^^ tihi. Jag bjuder på några här. :)


Mina älskade solbrills som har gått sönder! :(


Gammal bild på mej när jag separ mej. ^^


Ont i tummen! Blivit biten av en råtta. ^^


rida mini hesten. :) Saknar henne. <3


denna kan ni få dreggla över. ^^ haha

Njut av dom fina bilderna nu. :) hahaha.

jobb

Fick jobba idag ändå. :) Torbjörn var sjuk så jag hoppade in istället. mer pengar till mej. :)

Jag ska få klamydia också så ska snart ner i källaren och kolla efter lite saker som behövs tas upp hit och imorgon ska jag åka och handla lite mer grejer till honom. Ska även leta annonser så jag kan hitta en kompis till honom. :) tihi. Vet inte hur jag ska handla saker imorgon utan pengar men det går väl om mamma åker med. haha.

lat

Har inte städat terrariet än så det lär ju inte bli gjort heller. ^^ tihi Ligger och slappar på sängen och lyssnar på musik och tråkar..

ska nog snart sova så jag orkar upp och jobba imorgon. sen är jag ledig 2 dagar. :) gött moos

stressigt

Torbjörn, du har förstört min dag! bara så du vet. ^^

Hatar sånna här stressiga dagar på jobbet! ^^ men det gick ganska bra tillslut tror jag? hehe.

Nu ska jag nog försöka ta tag i städningen av terrariet här så jag får det gjort. Sen ska jag duscha och sen ska jag vila resten av dagen framför datorn. najsbajs.

pank!

Jag och mamma skulle åka till skåre och köpa bark och råttpinkisar till sputnik idag och då ville jag såklart till bergvik också för jag behöver skor. ^^ Så vi åkte dit och skulle kolla på det. ^^ Men när vi kom fram till första skoaffären var ju mina pengar redan slut så skor kunde jag inte ens tänka på att köpa! haha. Så nu är jag helt pank och skyldig mamma 600kr!

Men jag fick iaf bark och pinkisar till sputnik, 2 jackor, jeans, t-shirt, tröja och 2 bhar idag så jag är nöjd även om jag inte kommer kunna överleva denna månaden. ^^ haha tur att jag bor hemma med mamma.

testade hur fort mammas clio gick också men vågade bara köra 160 ^^ tihi. det var skoj.

penis

Jag kollade på fönstret åt gården förut men missade ganska mycket för jag råkade somna. ^^ Men jag har sett den förr så det gör inte så mycket..

Sen kollade jag lite halft på batman returns som gick på teve men jag blev för trött och gick till min mysiga säng och la mej istället. ska nog snart sova...

sova <3

Har sovit typ 2 timmar och det var väldigt skönt. ^^ haha. Men nu ska jag försöka se en film och sen sova igen. ^^

Rockabilly

igår var det rockabilly på croconilen. :) Jag och torbjörn jobbade jätte snabbt så vi kunde sluta tidigt och börja festa. :) Efter jobber skyndade jag mej att låna martins dusch och byta om och dra igång att supa. :P Böjade bli lite för full innan kl 18 ^^ Sen kollade jag lite när torbjörn och martin tatuerade varandra och grejer. ^^ Spårade ur lite där! haha. mer än så orkar jag inte skriva.

Köpte en hamburgare på nilen förut också och det var väldigt gott! hehe. men jag har varit mindre bakis än jag trodde jag skulle bli faktiskkt ^^ duktig jag. :)

jobbig kväll!

Jag vet inte vad jag ska ha på mej imorgon kväll och jag måste ju komma på det redan idag och det går inte för jag har inget! och sen har jag inga skor heller om jag inte tar mina pumps eller nåt men det vet jag inte om jag vågar för jag suger ju på att gå i klack. ^^ haha!

Men nu börjar det lösa sej. ^^ får se hur det går imorgon.

ledsen i ögat!

Jag är jätte sugen på cola men jag har ingen! tyck synd om mej!

längesen

Nu var det ett tag sen jag bloggade! Dåligt av mej. ^^ Men jag har inte varit hemma så mycket dom senaste dagarna..

I tisdags var Daniel och Junior här och vi drack lite och så för att Daniel har fått jobb. Grattis till han. :P hehe Jag, junior och ballen drog till McDonalds och åt mat på natten. ^^ Hade min fina sparkdräkt. <3 tihi.

Onsdag vaknade jag av att jag råkade slå till tangentbordet på datorn som stog typ 1 cm från min säng och jag låg helt sepe också. ^^ haha. Sen satte jag i laddaren till min mobil som hade dött och då fick jag sms om att jobba för en var sjuk så jag skyndade mej upp och ramlade direkt när jag reste mej ^^ Sen klädde jag på mej och åkte till jobbet. Som tur var var det inga poliskontroller så jag åkte inte fast för fyllekörning iaf. ^^ Men dom tyckte jag såg full ut när jag kom till jobbet så jag vet inte hur det hade gått om jag hade fått blåsa! tihi. hade lite kaos hos ormarna och grejer också. haha.

Torsdag jobbade jag igen. Jobbade ensam på zoo då så det var mycket att göra och jag var grymt trött och la mej ganska tidigt på kvällen sen. ^^

Idag var sara frisk igen så jag jobbade med henne. Det är ju fredag den 13e idag också men allt gick ganska bra ändå. Efter jobbet blev det en tur till bolaget och sen åkte jag hemåt. Jag vill aldrig mer uppleva den här bilresan iaf! Det regnade så mycket att jag inte ens kunde se vägen så jag fick köra 50 på vissa ställen så jag inte körde av. Sen blixtrade det och åskade typ hela vägen det var lite mys. :) Men sen slog blixten ner skit nära där jag körde så det small som fan och jag blev typ bländad.

Imorgon blir det mer jobb och sen byta till vanliga kläder och sen är det rocka billy kväll på croconilen. :) skoj.

Långt blogginlägg ^^ tihi.

Marri sover du?

Eftersom marri inte svarar om hon gillar bilden eller inte på msn så tar jag friheten att ändra headern utan hennes åsikt. Antar att jag får höra den imorgon ändå.

Bort med hello kitty iaf och in med my little ponny. Wohoo!

hej hopp gummisnopp

jag är värsta vaken och på hugget här. ^^ tihi! Lyssnar på bra musik och ligger i sängen men får nog lägga mej och sova snart tror jag. ^^ men jag är riktigt pigg idag. ^^ miiiiiiih.

godnatt? inte för jag vet om jag kommer sova men jag ska iaf ligga och lyssna på musik ett tag till...

Hjälp mej Emma!

Funderar på ny design till bloggen för jag börjar tröttna på den jag har nu. ^^

Jag fick värsta bra idén förut men då måste jag ha tag på någon som fotar mej och det orkar jag inte när inte Emma är hemma. ^^ tihi.

Blir en slappdag idag tror jag. Men kanske får dra ner på stan sen och köpa syrsor för sist jag skulle det så låg jag ju i sängen hela dagen istället ^^ Det var gött.

Nu tar jag helg. ^^

Nu börjar min helg. Är ledig 2 dagar nu så det ska bli skönt att få sova och slappa lite. :)

Sputnik hade varit så duktig och ömsat nu också såg jag när jag kom hem. :) Så nu kanske han blir lite gladare mot mej. ^^ tihi.

FUCKING JÄVLA HELG!

Kan dom jävla störda fulla människorna här utanför sluta skrika "1, 2, 3, fanta och rosé" innan jag seriöst går ut och dödar dom... Tröttnar dom aldrig? -.-

inlåst!

Det var så himla komiskt idag när jag och Eva-Lena skulle hämta maten till lilla krokodilen och gick in till personal rummet och stängde dörren. Sen på vägen tillbaka så hade handtaget lossnat och den delen på andra sidan åkte ur så vi kunde inte öppna dörren inifrån. haha! Vi typ bara stog och gapskrattade och ringde Linnea så Mikael kom och öppnade åt oss. hahaha! Lyckat. ^^

Nu ska jag tröstäta lite ballerina kakor!

Godnatt?

Nu ska jag krypa ner i mina rosa hello kitty sängkläder och försöka sova men jag misstänker att det inte kommer gå förens Björn rosenström har spelat. ^^ Det låter ganska mycket ute nu och just nu tror jag inte ens att det är någon som spelar? Och rosenström börjar ju inte förens om typ 1 timme eller nåt. ^^ men men. Märks om jag lyckas att somna.

Godnatt..?

blir störd

Om ni ska hålla på och spela hög musik och ha fest eller vad no gör så kan ni väl iaf spela bättre musik än "I'm loving angels instead". jävla störande grannar! Och nu börjar väl brygga spela om typ några minuter också. Då måste jag höra på Amanda Jenssen också. det blir bara värre och värre det här. ^^ Jag vill inte bo här denna helgen. haha!

failbook

Alltså jag höll på att dö när jag läste en grej på failbook nyss. ^^

"Unwritten rule of the day: Don't make eye contact while eating a banana!"

hahaha! älska failbook.com

Fredag.

Kommer nog bli en jobbig fredag idag! hamnfesten börjar ju idag så jag kommer inte kunna sova förens efter 2 inatt ^^ Och så kommer ju alla jag känner vara ute och festa och jag får inte vara med! Ledsen i ögat!

men men det blir ut nästa helg iaf. :) sådeså! Nu blir det ett toabesök innan jag dör här! tihi.

nu har jag rosa tånaglar också. :D gulligt. ^^

Rosa <3

Skulle på stan med Christoffer idag och kolla efter skor åt han men han hittade inga och köpte istället ett par jeans på jc. Sen drog vi till köpcentret i Charlottenberg och kollade lite men han hittade inga skor där heller. :P Jag köpte mej en rosa BH, en deodorant och ett rosa nagellack i samma nyans som BHn ^^ Lite gulligt. tihi. Nu har jag just kommit hem.. Ska väl slappa resten av dagen om ingen vill festa med mej? ^^ Bara komma hit i så fall. haha.

kommerintepåenrubriksådetbliringenidag.

Dagen idag var mycket mer lyckad än igår på jobbet ^^ haha! Igår var det kaos men idag hade vi ganska bra flyt tycker jag. satte mej och fikade med dom andra efter jag hade slutat och sen satt jag kvar ett bra tag. Det är ändå bara tråkigt att komma hem till Arvika.

Nu ska jag gå och ta en smörgås så jag överlever resten av dagen. :)

Pubis

Dålig dag idag.. Har iaf städat lite på mitt rum. annars har jag ju bara bott i sängen hela dagen. men även fast jag har städat massor så ser det ändå ut som ett helvete här inne ^^

Men nu ska jag snart sova så jag orkar jobba imorgon!

fetisdag

Känner mej så vettig dagar som denna! Idag har jag gått upp ätit frukost gått och lagt mej med datorn i sängen igen och sen gått upp efter ett tag och duschat och nu sitter jag i min säng igen med datorn! haha! Laat. Är hungrig som fan också men mamma är inte hemma så jag får se om jag åker och köper skräpmat eller om jag lagar nåt själv. ^^ hehe. Annars finns det ju smörgås. tihi.

Nej nu ska jag nog bli vuxen tror jag. Från och med idag! fast jag tänker inte börja dricka kaffe. :O Så vuxen ska jag aldrig bli! :D

Måndag

Har just vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen och är dryg och trött. Men snart måste jag gå upp och äta nåt mumsigt så jag inte svälter ihjäl. Ser ut att vara fint väder också så jag kanske kan åka och bada med Ballen. Då blir han klad hest.

bakisdag

Jag lever idag också för er som inte märkt det. :)

Har vart grymt bakis idag och spydde lite imorse haha! Men jag hade kul igår iaf. :) Orkar inte skriva om det ni får fråga mej om ni vill veta nåt.

Nu ska jag slappa ett tag till i min säng och sen sova!

RSS 2.0