dfjowrfsnpdm

Idag är det nyår och fan vad jag är partysugen!! woho. Inte varit på så här bra humör på länge!! men än så länge får det bli ren julmust och trevlig musik.

Skypade med Emma exakt 4 timmar igår också! var jävligt övertrött på slutet!! Men vi hade trevligt och hon kollade på film och berättade för mej vad som hände hela tiden. haha. Och han som var med i filmen var ganska snygg om man inte såg hans haka för bra hahahahaha. Och sen skrattade jag typ ihjäl mej när vi läste gamla kommentarer från hennes pappa som han skrivit på hennes blogg. ^^ det var sjukt kul!

men men nu ska jag bara snjuta av bra musik och must sen äta mat, duscha samt föna håret och sen blir det väl party party.

Granis och jag.

inte varje dag man skypar med en Amerikansk julgran! Men det gjorde jag idag! Det ni..


Han var trevlig.

sleten!

Har dansat just dance 2 massor idag! Det var jobbigt! Så nu är jag helt slut i kroppen hihi.

nu ska jag kolla på Victorias secret fashion show! <3

I'm the best.

Nu funkar min bil igen! Fan vad duktig jag är! Ska byta om lite nu och sen åka till Bolaget och sen till Kronan och spela just dance 2 med Pernilla. Ska försöka tvinga mamma och bodil att dansa också! ^^


LALALA! Jag slipper köra grodbilen! :D

Torsdag.

God morgon. Har just vaknat och ska snart gå upp och göra mej iordning. Sen ska jag gå ut och leka bilmekaniker lite och sätta i mitt nya batteri! Sen ska jag på Bolaget och sen ska vi till Kronan. Vi ska ju passa huset och hundarna fast det blir väl mest mamma som gör det för jag måste ju vara hemma hos katten och resten av mitt zoo lite.

Nu måste jag kila iväg till duschen.

Batteri

Nu har jag varit och köpt ett nytt batteri till bilen. Så nu ligger det på laddning lite så jag får väl sätta i det ikväll eller imorgon. :) Har ju fått klagobrev för att min bil har stått där den står ett tag nu. Men det finns ju ingen annan parkering här längre! Stört

Nu ska jag sitta och frysa ett tag till och sen äta mat och lite sånt. Ikväll ska jag och Christine till ARK och kolla när Melina är med på hoppkurs. hihi.

Är inte så jätte trött idag heller! Somnade tidigt igår faktiskt! Typ vid 2! stolt över mej själv. Och sen gick jag ju upp vid 11 så jag sov riktigt mycket! gött.

why?

Jahapp.. Suttit och kollat på min man (sheldon i big bang theory) på teve och lite sånt nu på kvällen och blev jätte trött och sen la jag mej i sängen och pillade på datorn och nu är jag piggelin igen. ^^ men jag boorde somna lite snabbare än vanligt för så trött som jag har varit hela dagen idag så lär jag inte kunna ligga vaken till 5 eller nåt iaf som jag brukar.

natti?

Sexy Marri!

Emma tog mycket sexiga stillbilder på mej i skype när jag ligger på sängen och provar mina nya stövlar!! Mycket heta bilder det. såg ut som jag låg och skulle föda barn typ. ^^

kolla på Emmas blogg om ni vill se. länk finns på vänstersidan.

team övertrött!

Det skulle jag nog kalla mej, Sill och Melina idag! Fan vad vi har skrattat åt precis allt och ingenting idag alltså.. hihi.

Men iaf jag kom ju till Melina 11 imorse och hon sov och Sillen hade ju försovit sej och missat bussen så jag väntade på att Melina blev klar först och sen åkte vi iväg och hälsade på Christine i stallet och pantade så att vi kunde få plats med Sill i bilen. Sen åkte vi och hämtade henne i jössefors och sen till stan och vi kom dit typ vid 13.00 Så vi var ju bara 2 timmar senare än vi hade tänkt. Önskar faktiskt att jag också hade försovit mej för det var lite fuskigt. Men men. Vi kom iaf på när vi var inne på Mansion/Affection att vi ville till Charlottenberg istället. Så vi snodde mammas bil och åkte dit. Jag köpte ett par stövlar som jag nästan blev tvingad att köpa! hihi. Köpte även en (rosa <3) pincett och en dödskalle ring. Försökte hitta en klänning att ha på nyår också men hittade ingen för jag är så kräsen! Eller jag hittade en men den passade inte!! Störande.

När vi skulle hem och körde i en av dom små rondellerna på parkeringen till centret så fick bilen damp och gick rakt så vi tog en avfart för tidig i rondellen!! Skrattade typ ihjäl oss och fick åka och vända tillbaka till rondellen. hihi.

Nu orkar jag inte skriva mer för det är nog ingen som orkar läsa ändå! haha.

Måste bara!
"Hej påse, du håller väl ihop ända ner?"

Vaken?

Sömntabletter? Ja tack. haha. Måste lära mej att sova på nätterna igen! stört!!

Jag kände mej duktig sm gick upp 9.55 imorse och gjorde mej iordning och GICK till Melina. Men när jag kom hit så var hon som en zombi och Sill hade missat bussen så jag var den enda som inte försov mej. woho! Känner mej sååå duktig. Men nu har Melina iaf hoppat in i duschen och jag snodde datorn lite. Måste ju underhålla mej själv här. hihi. Sen ska vi typ panta eller nåt så vi kan åka och hämta Sillen och sen gå på stan. Jag kan ju nästan lova att jag inte hittar nåt eftersom jag har pengar nu. För när jag är fattig så hittar jag alltid massor med kläder och skor som jag vill ha. Fan vilka tröga tangenter denna datorn hade btw... Blir galen snart. ^^

HG sitter och kollar på mej också. Han är söt.

Vad långt jag skrev nu fast jag igentligen inte har nåt att skriva om.. Känns som jag somnar här i soffan snart men jag ska hålla mej vaken hade jag tänkt.

Jag tycker Jens ska hämta Melinas Nintendo64 också!! Så vi kan spela Pokémon!! yaay. Pokémon äger!! haha

Nej nu måste jag sluta skriva och Melina kom ut ur duschen nu också. :) Det går ju framåt här i zombiland iaf! woho. Nej nu spårar det ur snart hejdå

Uggla

Jag tror jag var en uggla i mitt förra liv. Eller något annat nattaktivt djur. Jag är pigg som en piggelin just nu och klockan är 04.30 men under dagen var jag trött som fan.. Jävligt jobbigt. Men det spelar ingen roll om jag lägger mej tidigt heller för jag kan ju inte sova i vilket fall.

Nu inatt har jag iaf skypat först med Emma, Elin, Björn och Adam. Det var ju lite kul att man kan skypa många på samma gång på det nya skype ^^ Sen skypade jag med emma tills nu typ. Ställde väckarklockan på kvart i 10 nu också. Kommer väl vilja döda den när den ringer skulle jag tro. hihi.

nej nu måste jag försöka att sova iaf.. det är ju snart morgon.. Eller det är det väl redan men. ^^

ont

Har jätte ont i mina händer sen jag red. ^^ Ska inte glömma vantar igen! hihi.

När jag kom hem från stallet förut åt jag mat och sen somnade jag eftersom jag inte kunde sova inatt så var jag sjukt trött! Är trött än men det är väl kanske bra så jag somnar sen. Lite skumt ändå att jag är jätte trött på dagarna och sen när det blir sent så blir jag jätte pigg och så somnar jag aldrig typ. störande! :(
Har även badat katten idag! Tyckte han luktade äckligt när jag låg och gosade med honom förut så jag gick och badade honom. hihi. Nu luktar han jätte gott. <3

Imorgon blir det en tur på stan med Melina och Sill. :) Trevligt.

energi

Skulle rida ut med Christine idag men Jerry var tjock i benen så det blev inget. Red på banan istället och det gick ju ganska bra iaf. Men glömde mina vantar och nu har jag jävligt ont och en stor fet blåsa!! jobbigt. ^^ Kommer nog kännas imorgon om jag rider då också.

orkar inte blogga nu för mina fingrar är så stela. ^^

pigg

Kan verkligen inte somna tidigt nu för tiden... ligger bara och tänker på massa jobbiga saker. Önskar man kunde radera vissa tankar och bara ha alla bra tankar kvar. Tänkt vad man skulle somna skönt på kvällarna och man skulle slippa må dåligt. Men tyvärr funkar inte livet som jag tycker att det borde så jag får väl överleva det då. Hoppas jag kan somna väldigt snart så jag slipper vara som en zombi imorgon. Men skulle tro att det tar någon timme till innan jag lyckas somna idag :( God natt eller nåt liknande. Bloggar väl igen om en timme eller nåt om jag inte kan sova.

Chiiiiiiiips <3

Har varit sugen på chips hela dagen nu så nu bestämde jag mej för att det får blir chips, dipp och film! Blir någon hitchcock film typ fåglarna eller nåt. Var jätte längesen jag såg den typ när jag var liten eller nåt hihi.

Måste åka nu. Imorgon ska jag rida hade jag tänkt och sen kanske på stan en sväng och kolla rean. Gick inte att ladda mitt bilbatteri heller så måste köpa nytt också!! Tur att jag har mycket pengar just nu så känns det inte lika surt iaf.. hatar att lägga pengar på sånna saker för det är så tråkigt!

istiden

Har just kollat på ice age 2 som gick på teven och såg nu att snart börjar Madagaskar så det får väl bli att kolla på den med.. och imorse blev det stuart little 2. ^^ jag hjärta barnfilmer!

dancing queen?

Fan vad jag har spelat just dance 2 nu på "förmiddagen" haha. jag rknar det som förmiddag fram till kl 16 typ eftersom jag går upp efter 12 oftast hihi. men nu är jag iaf helt slut så fick ta paus och gick och försökte fixa mina ögonbryn som såg förjävliga ut men det gick inge bra. hehe. Mamma åkte till donken nu också och ska hämta lite mat som blir frukost för mej idag. nyttiga är vi.

Ikväll blir det väl bara att dryga framför teve+dator och ha tråkigt skulle jag tro?

NEMO <3

Nu visar dom hitta nemo på disneychannel igen <3 kan inte få nog av den filmen <3

Grattis Albin. :)

Idag blir Ballen 9 år. :) Grattis på han. :) hihi.

Just dance!

Nu har jag kommit hem från julfirandet. Det var riktigt trevligt och jag lekte tomte och delade ut julklaparna hihi. duktig jag. Sen spelade jag och Pernilla Just dance 2 på nintendo wii och fan vad kul det var. skrattade typ hela tiden och varmt blev det också haha. ska åka upp dit någon dag och spela med henne igen och kanske åka lite madrass och sånt.

Nu ska jag bara slappa och tråka hela kvällen antar jag. ^^

julfirande

Sitter hemma hos lina och Erik och kollar på Kalle ankas jul. Det suger ju som vanligt så sitter och bloggar hihi jag och Pernilla sitter och nördar med mobiler så dom klagade lite ^^ alla tur att dom har stor soffa här iaf för vi får plats 10 Pers och säkert fler om vi klämmer ihop oss lite hihi. Har ätit julmat också men det är inge gott hihi nu orkar jag inte skriva mer!

to much drama!!

Fan vad kul jag hade inatt med Emma på msn. :'D Tog mej ca en timme att bädda iordning sängen eftersom jag inte kunde slita mej från datorn. ^^ Vi borde göra typ som the hills fast the arvika istället här tycker jag!!

Idag är det julafton då. Känns inte så men men. ^^ Ska bli kul att se hur Lina och Erik har det i huset. Dom renoverade ju massor när jag såg det så ska bli kul att se lite resultat. :)

Tror mitt batteri till bilen nästan är tinat nu. ^^ Tog ju ur det igår eftersom det var dött och bilen har stått några veckor nu så det var genomfryst så nu ska det få stå här och tina upp helt och sen ska jag ladda det och hoppas att det går hela vintern så jag slipper köpa nytt för det är en sån tråkig sak att lägga pengar på!


Nu ska jag gå upp och ta en lång dusch och sen äta frukost och göra mej iordning. Vet inte vad jag ska ha på mej än!! Jobbigt. -.-

God jul. :)

God Jul!

Nu är det julafton så god jul på alla som läser (alltså till typ ingen! haha)


23 december.

imorgon är det julafton och det känns inte som jul. Inte samma sak som när man var barn. ^^ Och så har vi ingen gran iår eftersom ormarna tar upp den platsen nu hihi. Så det luktar inte jul.

Idag ska jag packa in julklappar och lite sånt skojsigt. fast antagligen får jag dapm för att pyssla med att slå in paket är inte min grej. hihi.

klappat och klart

Nu har jag köpt alla julklappar för iår. Har även matat alla ormarna och rupert.

Är inte på så bra humör så orkar inte blogga mer idag ville bara lägga upp ett inlägg så ni vet att jag lever iaf.

bajs bajs

väx

Har varit och köpt mat till mina ormar nu. Och just nu är jag väldigt sugen på att Rupert ska växa lite kan jag ju säga. ^^ hihi.

möte

Fan vad tråkigt det var på mötet idag. blää. Efter det var slut åkte jag och hämtade mamma så åkte vi till lantmännen och köpte kattmat och julklappar till djuren. ^^ iaf till Ballen, Svampbob och Råttorna. Men nu måste jag ringa ett viktigt samtal. hihi.

Slambil

Det var den sovmorgonen.. Jävla äckel peo fanskapet har ju försökt spola ner massa saker i toan som typ bananskal och sånt. -.- Så nu är det en slambil här med en slang in till peos toalett och håller på. Och det låter! Störande som fan ju. Kan inte nån bara skjuta gubben? han har väl knappast några anhöriga som bryr sej så det gör inget om han dör. Det luktar ju som fan från hans lägenhet jämt och det är jävligt störande. Och det lär ju inte lukta mindre nu när dom grejar med toan där också.

blöö

har lite beslutsångest!!

kom just på att jag ska på tråkmöte imorgon också! bläääää! Måste göra massa andra saker också så jag hinner nog inte rida imorgon som jag hade tänkt. -___-

ingen rubrik

sitter och funderar på att klippa mej nu. Är så jävla trött på mitt hår nu så jag vill ha ny frisyr. Har nog bestämt mej hur jag ska ha det också typ. Men om det kommer se bra ut vet jag inte haha. Men förändring måste det bli.

Nu ska jag gå och städa råttburarna!

woho!

Såg precis att vi har Disney channel dygnet runt!! yaaaay :D


hahaha. jag är som ett barn ibland ^^

Who owns my heart?

You know I wanna believe that we're a masterpiece
But sometimes it's hard to tell in the dark
Who owns my heart




Sitter och väntar på Sara som snart ska komma hit och leka med mej. hihi. Vi ska dra ut nånstans sen. ^^ vet inte vart det blir än eftersom jag är för liten för taket och hon är för stor för tiki. haha! Annars får det bli rajjens eller nåt. Push har jag aldrig varit på så där vet jag inte ens hur det är? men men vi löser detta. :D Kan ju prova att gå in på taket men det får vi väl se hur det lyckas. hihi.

Använder även min nya dödskallering som jag älskar <3 Och en av mina nya t-shirtar från cubus <3

Nu ska jag fortsätta vänta och lyssna på musik och sånt. :)

let it snow...

Igår kväll och inatt snöade det riktigt mycket faktiskt. :) Så det är jättemysigt ute nu.

kollade på Devil och Paranormal activity 2 igår. Tyckte ingen av dom var jätte bra. Devil var inte alls som jag trodde den skulle vara och Paranormal kändes inte som någon film man gör en 2a av. Det blev inte alls lika bra. men annars fanns det väl saker i filmen som var bra och så men men..

Kollade på nån sjuk film idag också. ^^ men den var så sjuk så den orkar jag inte skriva om här. hihi. Men jag tyckte den var jävligt komisk fast samtidigt jävligt sjuk och skum. haha.

nu ska jag sitta och lyssna på julradio ett tag till sen blir det väl att kolla på film resten av kvällen såg att det var många bra filmer på teve ikväll. men om nån har nåt bättre för sej som innehåller alkohol så hör gärna av er hahaha.

nanana

Har varit på stan idag och nu är jag nästan klar med alla julklappar. :) Gött.

men nu orkar jag inte blogga mer. ska gå och fixa hos alla djuren och sen blir det fredagsmyys.


Emma!
Hello kitty kakorna var goda. :) Och m&m sakerna med. :D tack igen. hihi.

Christmas presents.

Nu har jag varit och hämtat mina julklappar från the united states of america. woho. Alltså från emma. ^^


Älskade kortet. :D haha.


m&m med pretzel smak. :O Låter lite skumt ska bli kul att smaka som jag strax ska göra. ^^



Hello kitty kakor och jelly beans. AJ LÖV HELLO KITTY <3

Tänk jo Emma. :D Måste nämna igen att jag ääääälskar kortet!! haha. Så himla gulligt! :D

Meow.


Denna kollade vi på i lördags hos simon. ^^ jo jag har rätt törr humor ^^ hihi

sjuk. :(

Usch fick feber och grejer inatt så nu ligger jag och är sjuk. Jag hade tänkt rida spök idag men när klockan var 5 inatt och jag låg med feber och ont i halsen och huvet och inte kunde sova så tänkte jag att jag nog inte är i form för det idag. ^^

får bli massa julradio idag som botemedel.

BOOOOOORED!

Kolla om du är tjej eller kille?

Kille:


[x] Du gillar tröjor med luva
[x] Du gillar jeans
[x] Hundar är bättre än katter
[x] Det är kul när någon gör sig illa
[ ] Du hatar shopping
[x] Sorgliga filmer suger
[x] Du har x-box, wii eller liknande spel
[x] Du lekte med leksaksbilar som liten
[x] Någon gång har du velat bli en brandman
[x] Du har ett DS, Ps2 eller liknande
[ ] Du kollar på sport på TV
[ ] Våldsamma filmer är bra
[ ] Du pratar med din pappa för råd
[ ] Du har massor av kepsar
[ ] Du gillar att kolla på hockey matcher
[ ] Du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[ ] Grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] Du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] Sport är kul
[x] Pratar med mat i munnen
[ ] Använder boxers


Totalt: 11

Tjej:

[ ] Du använder läppstift
[ ] Du älskar att shoppa
[ ]Du använder eyeliner/kajal/ögonpenna
[x] Du bär färgen rosa
[ ] Du går till din mamma för råd
[ ] Du hatar att bära färgen svart
[ ] Du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] Du älskar att få manikyr och pedikyr
[ ] Du gillar att bära smycken
[ ] Kjolar är en stor del av din garderob
[ ] Shopping är en av dina favoritsaker
[x] Du gillar inte filmerna Star wars
[x] Du har gått/går i dans eller gymnastik
[  ] Det tar dig ca en timma att göra dig i ordning
[x] Du har fler än 3 par skor
[x] Du bryr dig om hur du ser ut
[x] Du gillar att ha klänning när du kan
[x] Du använder tjej underkläder
[x] Du lekte med dockor som barn
[ ] Du gillar att sminka andra för nöjets skull -


Totalt: 8

haha! Så kan det gå. Får nog kolla upp vilket kön jag igentligen är. hihi.

Duktig Marri och Spök. :)

Vaknade och tvingade mej själv att gå upp ur sängen efter 20 min snoozande efter att väckarklockfan ringde. Sen stack jag till stallet och där var Melina och Christine. trevligt med sällskap i stallet. Sen drog christine ut och red jerry medans jag gjorde klart i stallet och gjorde iordning lilla spök som inte ville komma in först! elak hest. Sen gick jag iväg och red han på banan. :) Han var väldigt duktig idag och jag kunde jobba lite mer med han utan att han krånglade och försökte slänga av mej! Han gjorde bara några småsaker i början men sen skötte han sej riktigt bra.

Sen red jag tillbaka till stallet och klädde av han och släppte ut han och sånt och sen åkte jag ner och sa hej till Melina i hennes stall och sen åkte vi upp till vårat stall igen och lämnade en sadel och sen åkte jag hem. :) Så nu ska jag försöka få upp värmen i kroppen lite och sen äta lite mat! Är sjukt hungrig. Äter ju aldrig frukost innan jag drar till stallet för jag är så trött på morgonen.

fan vad man blir på bra humör när det går framåt ska fortsätta vara på såhär bra humör resten av dagen också! men nu måste jag sluta skriva och gå och få av mej dom här hästluktande kläderna.

hahaha



hahaha..

söthest.

Hade verkligen ingen lust att gå upp imorse när klockan ringde. ^^ men jag tvingade  upp mej och åkte iväg till stallet och red spök. :) Han krånglade bara i början denna gången så jag satt på halsen en gång men sen gick det jätte bra. Lilla söthesten. Sen kom Melina till stallet och då gav vi hästarna mat och lite sånt och sen blev jag med henne till hennes stall och stre lite och kollade på när hon mockade och sånt. ^^ Nu sitter jag och fryser arslet av mej typ. Men blir nog varm snart hoppas jag. Får nog göra lite te eller varm oboy och äta lite frukost nu tror jag.

hej hopp gummisnopp.

Måndag.

Sitter i soffan och fryser just nu. Måste städa åt råttorna och åt Rupert idag om jag orkar. Och skulle behöva städa lite på rummet också. ^^

Funderar på om jag ska orka laga mat idag också. ^^

Galen kärring.

Sussie skickade länk till en kul youtube film. ^^



haha jävla sepe iaf!

fryser

Kom just in efter en liten promenad med Ballen. det var jätte kallt och mörkt. usch.
Har varit jätte slö hela dagen och sovit lite på soffan och sånt trevligt. hihi gött. Kanske ska kolla på någon trevlig skräckfilm eller nåt ikväll.

nu måste jag äta nåt.

" Better than nothin' "



ehm.. tyckte denna bilden var lite kul hihi.

God morgon.

nu är man ensam hemma då. :) Gött. Men lite jobbigt att jag var tvungen att gå upp imorse och gå ut med ballen och grejer. ^^  Kom ju hem rätt sent inatt också så jag är lite slö just nu känner jag haha. men jag hade skit kul igår. :)

idag blir det väl bara sitta hemma och dricka must och så ska jag mata orm ikväll tänkte jag.

natt

Har just kommit hem från allt festande haha. Hade svin kul hos Martin och pratade massa minnen och grejer. Haha. Sen drog vi till rajjens och var där ett tag. Pratade med massa trevligt folk där sen blev det timmys och sen till Simon. Jag och Hanna födde ett zombi barn och lite sånt haha. Sen gick dom andra och jag och Simon satt och pratade religion och politik och lite sånt innan jag gick hem vid halv 7 ^^ och nu ligger jag och skriver så mobilen. Var så jävla mörk rädd när jag gick hem också men ville inte drabba någon med mina hej jag är mörk rädd samtal såhär sent så natten eller tidigt på morgonen eller vad man ska kalla det haha. Men nu ska jag nog sova eftersom jag är ensam hemma imorgon och inte kan sova hela dagen. Godnatt!

Jay Smith.

Jay vann idol nyss. Men jag tycker Minnah var myyycket bättre idag.

Har suttit och kollat på gamla filmer från min mobil nu med sussie. ^^ Det var lite kul. hihi.

kommer inte på nåt att blogga om.

Tråkdag

Känns som en väldigt lång dag idag. Är jätte trött också! Sov ju inte så mycket inatt för jag gick ju och la mej typ kl 4 inatt! Och sen började dom borra och skit hos grannen imorse. vet inte vilken tid men jag somnade om efter det iaf och vaknade av sms vid 10. Så jag är lite tröttis idag.

Hade en liten guidad tur på mitt lilla zoo med en kompis till mamma. ^^ Borde nästan ta betalt för att visa upp alla djuren för jag får ju göra det hela tiden känns det som. haha nej då.

nu orkar jag inte skriva mer.

Kyligt

Har varit i Charlottenberg nu. :) Gick ut med lilla Avalon och sen gick jag på centret och köpte en julklapp till mamma och 3 t-shirtar till mej själv. hihi. Var även på apoteket nu som jag glömt flera dagar i rad. haha. Minnet är bra men kort. ^^

Imorgon ska jag rida och sen se på idolfinalen med Sussie. :D skojsigt.

Bilfan

Igår när jag skulle till stallet så var min bil lite elak mot mej! När jag höll på att sopa av all snö så dog den och sen var det inget liv i den mer. -.- Så idag får det bli att plocka in batteriet och ladda och hoppas det håller hela vintern. Orkar ju inte köpa nytt! dyrt. Tur att jag kan låna mammas bil iaf. Annars hade jag dött. Och idag är jag ju tvungen att ha en bil eftersom jag ska till Charlottenberg och dit är det lite långt att gå.

Erik igen.

hittade ett klipp med erik som ringde in till julradio.se igen. ^^ Detta missade jag när det var live men fan vad rolig han är när han berättar historier. ^^ har märkt att det första klippet inte funkar för tillfället också men ni får väl överleva det. fast jag dör lite känner jag. Men här har ni klippet från när han var med andra gången. ^^ hihi. Det är lite dålig kvalite så man hör typ inte allt men det räcker att höra skrattet så är det kul tycker jag ^^


Njut :)
Erik <3 du är min gud

spookie

Idag red jag spök i kylan. :) Mona var med och hjälpte mej lite för förra gången jag red så gick det ju inte alls bra. hihi. Men idag gick det kanon tros att han bockade och sparkade en hel del men jag fick ordning på honom på slutet och jag är jätte nöjd med dagens ridning. :) hihi. Nu ligger jag och värmer mej under duntäcket. Ska nog göra lite varm oboy eller te snart.

bildbomb från min k810i

Försökte välja så få bilder som möjligt så att ni inte blir uttråkade. ^^


sitter på lektion och läser nåt? Eller så fejkar jag? haha


Ledsen Marri på praktik på världens sämsta stall!


Marri goes köra traktor. ^^


tomteMarri! haha


fin bild på mej när jag står i Råååålands säng och snokar i hans hyllor. ^^


Gammal fjortis bild typ


Tror jag möjligen kan vara liiite onykter på denna bilden!


svetsglasögon är sexigt


Här försöker jag stödja rosa pantern. Lite senare trodde jag det skulle bli catfight när nån arg tjej kom och skällde ut mej för att jag hade snott lite rosa band på stan. ^^ men kul hade jag. :D


Får man inte plats i bilen så lägger man sej på dom andra. :D från studenten ^^


Försöker leka hovslagare på ett dött hästben.


Mina långkalsonger som jag älskar <3


Tårtan jag fick av sussie på min 18årsdag. :D tank jo


ett hästben i genomskärning. Lite skumt


ballen med sina fina regnkläder. :D hihi sötisvoffen


en ödla som jag hittade nån gång.


Min förra baslåda <3


På midsommar när jag tog av mej min bh så blev den väldigt poppis att prova. ^^ david passade ganska bra i den tycker jag, :D


jag och sussie på lektion. ^^ tror vi skulle desikera Elvira (en kräfta som jag döpte) här!!


Lite grejer jag gjorde på lektioner i skolan. ^^ Har många sånna konstiga konstvärk och grejer men jag ville inte tråka ut er med alla bilderna. ^^ haha.


Dåliga bilder på mej och sussie när vi rider Moa tror jag. med körutrustning på! hihi


var tvungen att ha med denna snygga bilden på david också!! haha bara för att den var så fin xD

HTC

Ligger i sängen och är nyvaken och leker med mobilen lite :) lite jobbig är den för jag råkar alltid trycka på massa saker på den. Idag blir det nog inget rida eftersom det är 20 grader kallt ute! Usch räcker med runt 10 tycker jag men nu orkar jag inte skriva mer på mobilen så nu får jag nog gå upp och lyssna på julradio

bilder.

La just in alla bilder från mina 2 senaste mobiler i datorn. Rensade ur dom massa och nu har jag ca 1000 bilder kvar. ^^ Så imorgon får det nog bli en bildbomb här på bloggen med lite gamla fina (och fula) bilder tror jag. hihi. Nu har man nåt att se fram emot. haha. Men nu är jag så kissnödig att jag snart dör. Eller iaf kissar på mej.. Så jag ska gå och kissa och sånt och sen får det nog bli sängen så jag orkar rida imorgon. :)

Natti

snow

Idag var jag på möte på morgonen och kollade på film.. ganska drygt sen åkte jag hem och när jag kom hem började det snöa som fan! Så jag var helt excited som ett litet barn på julafton ungefär och kunde inte sitta still men tyvärr hade jag ingen att gå ut och leka med så jag fick lugna mej lite efter ett tag. hihi. Sen blev det ner på stan och leka med Martin. Tror aldrig jag har varit inne på Bokia så länge i hela mitt liv. I så fall möjligtvis när dom sålde Diddl saker och jag var helt besatt. haha! det var tider det! (Eller hur Emma?) men jag har aldrig kollat på böcker så mycket iaf. ^^ Vet inte vad det är för mening med böcker när det finns filmer? men men. Sen var jag iaf sällskap till han när han åt pizza och tatuerade sej. hihi. trevligt. Sen blev det hem och äta sen frukost. kl 17.50 tror jag det blev. hihi.

Skypat lite med Emma och lyssnat på julradio såklart. <3 Ska väl fortsätta lyssna till kl 12 inatt iaf för då slutar dom sända live idag. haha. Lite beroende är jag nog. imorgon blir det en ridtur med Christine. :) var längesen vi red ihop nu ju.

Mördarbacken

Var nyss ute och testade mördarbacken nu. Men jag märkte att det var lite för lite snö när jag krachade in i en sten och välte på slutet av backen. Haha gick inte styra heller så jag trodde typ jag skulle åka in i träden och dö hela vägen ner. Sen höll jag på att dö när jag skulle upp för backen också. hade lite mycket kläder tror jag så jag dog typ av värme och så är ju backen så lång och brant så min kondis räckte inte riktigt till. hihi. men när det blir lite mer snö så att det blir lite mjukare att kracha så ska jag åka där igen!

Nu ska jag mysa lite i soffan och sen mata lite ormar och Rupert.

ho ho ho

Fan vad uttråkad jag är!! Det får bli lite oseriösa inlägg nu ikväll. ^^ Har varit nykter 3 helger i rad nu också. Blir nog nykter på heltid snart tror jag.

Nu ska jag lyssna på julradio tills livesändningen är slut och sen ska jag nog kolla på despicable me och sen ska jag nog dejta kudden.

ledsen i ögat...

Pulka någon?

Jag kom just på att nu när det blev pulka väder så har jag ändå ingen pulka kompis ju!! Kom hem Emma!! snyft.

Någon frivillig som vill bli vikarierande leka i snön kompis tills emma kommer hem och leker med mej igen?

Erik <3

Älska Erik som ringde in till julradio.se förra åter!! Så jävla bäst! Han är min idol och jag hoppas han ringer igen ^^



<3

Charlottenberg

Idag vaknade jag kl 12 av sms ^^ Sov kanske lite väl länge men det gör ju inget eftersom jag ändå är arbetslös! haha. Sen upp och satte på julradio! Kan inte leva utan att den står på hela dagarna. haha. Sen gjorde jag mej iordning och lite sånt och satt och var lite slö vid datorn och sånt som vanligt sen åkte jag till Sussie. :) När jag kom hem till henne så var inte hon hemma så jag satt och kollade på backhoppning på teve med Viggo. Trevligt. men sen kom sussie och då blev det till centret men det enda jag köpte var råttpinkisar till ormarna så dom kan få mat imorgon. Måste köpa julklappar snart så jag inte får panik när det närmar sej jul. ^^

Nu ska jag gå och mata Rupert och sen ska jag sätta mej och slöa framför datorn igen och vänta på att mamma ska gå ut så jag blir ensam hemma. gött.

gokväll

Imorse vaknade jag av min väckarklocka och efter en stund gick jag upp och åkte till stallet. Kallt som fan var det!! Red spök på banan idag för att se om han hade blivit bättre men han krånglade med mej och stannade och sparkade bakuter hela tiden. Så idag var det inte så jätte kul att rida. När jag kom tillbaka till stallet skyndade jag mej att göra allt klart och släppte ut lilla spök igen och sen åkte jag till Nöjesbutiken och hämtade min mobil! Så nu har jag suttit och lekt med den ett tag. ^^ Lite jobbig är den men jag vänjer mej väl snart skulle jag tro. :) Måste nog skaffa nåt skydd till den tror jag för annars har jag nog repat displayen innan veckan är slut eller nåt.

Imorgon är det fredag också.. Denna veckan gick väldigt fort tycker jag. men nu ska jag fortsätta lekamed min telefon och lyssna på julradio.se <3

htc

Testar att blogga med min nya mobil! Fick typ psyk bryt först för ja fattar typ inget alls av denna jobbiga mobil Tycker det var jobbigare att blogga med denna än med den förra utan jobbig touch men nu ska jag sluta skriva det tas bara jobbigt

Trött

Nu ligger jag i sängen och är jätte trött men var tvungen att blogga lite innan jag somnar ^^ har varit dålig på att uppdatera nu på sistone men det har inte hänt så mycket intressant i mitt liv som är värt att skriva heller så det kanske är bra ^^ Haha. Imorgon ska jag rida en sväng tänkte jag Och sen får jag se vad det blir. Hoppas min mobil kommer imorgon men det stog på postens hemsida att det kunde bli förseningar på grund av snön så det märks väl om den kommer eller inte. Men nu ska jag iaf sova så jag kan gå upp ganska tidigt och åka till stallet :) natti!

Julradio.se <3

Nu är det äntligen lite julstämning för nu har min älskade julradio börjat! Är lite besviken på att dom la upp sidan i sista sekund för det krashade ju direkt. ^^ men nu är det igång. men nu känner jag på min huvudvärk att jag nog måste gå och sova snart.

just det jag klickade hem en ny mobil förut också. HTC wildfire. Nu sviker jag SonyEricsson ett tag. ^^ Har haft det sen jag gick i 7an tror jag. undrar hur många mobiler man har på en livstid. borde bli rätt många har ju iaf haft minst 10 än så länge och dom senaste åren har jag ju bytt jätte sällan typ. :O känner mej duktig eftersom jag har haft den jag har nu i över ett år! rekord skulle jag tro. :) nej nu ska jag sova så jag får lite mer somn inatt än jag fick igår natt. ^^ haha.

Natti <3

RSS 2.0