Lördag

Idag är det lördag och jag vill till edaträffen. ^^ Så jag får väl gå upp och göra mej iordning nu. ^^ Jag tror att jag snart kan köra till Charlottenberg med ögonbindel. ^^ haha!

blubb

Är så grymt sleten efter denna dagen! blöööö.. Men The shining är på teven inatt så den måste jag kolla på om jag är vaken då. ^^ tihi. Har inte sett den sen jag var 14 typ så nu måste jag nog kolla på den igen.

Edaträffen är ju imorgon också. Vill dit men vet inte om jag har nån att gå med än. Ovanligt att jag åker till charlottenberg nu för tiden. ^^ haha! Skulle nog bli mycket billigare om jag bara skaffade mej en lägenhet där. :P

DÖD

Idag är jag helt slut! Stannade typ en timme och fikade och pratade lite efter jag hade jobbat. Det var gött att få sitta ner lite! Nu ska jag duscha och sen åka och träffa Christoffer. Vill ut idag men det blir nog inget..

knak

Nu börjar jag störa mej på mej själv lite! jag knakar mina fingrar typ hela tiden! Minst 50 gånger om dagen eller nåt! Så imorgon ska jag sluta med det helt! Om jag knakar mina fingrar så slå mej! haha! Fast inte för hårt för då blir jag lessen i ögat. :(

ndrdnibreibnf

Älskar att ha teve igen! Har inte kollat på ett enda bra program idag men ändå känns det bättre att kolla på teve än att inte göra det. ^^ Jag har inget liv!

teve

Jag fick just min teve att funka! yaaaaay! Äntligen nåt positivt med den här dagen!

Hade ju en liten kaosdag idag på jobbet. ^^ men det gick bra tillslut tror jag.. Får se imorgon hur det har gått. :O Har gått och vart skakis hela dagen också. Vet inte varför men det är jävligt störande iaf! usch. Och så ska det regna som fan också! jävla bajsdag!

Ska nog gå och lägga mej tidigt ikväll! Fast det skulle jag igår också och det sket sej ju.

<3

Taylor swift - A place in this world

I don't know what I want, so don't ask me
'Cause I'm still trying to figure it out
Don't know what's down this road, im just walking
Trying to see through the rain coming down
Even though I'm not the only one
Who feels the way I do

I'm alone, on my own, and that's all I know
I'll be strong, I'll be wrong, oh but life goes on
I'm just a girl, trying to find a place in this world

Got the radio on, my old blue jeans
And I'm wearing my heart on my sleeve
Feeling lucky today, got the sunshine
Could you tell me what more do I need
And tomorrow's just a mystery, oh yeah
But that's okay

I'm alone, on my own, and that's all I know
I'll be strong, I'll be wrong, oh but life goes on
I'm just a girl, trying to find a place in this world

Maybe I'm just a girl on a mission
But I'm ready to fly

I'm alone, on my own, and that's all I know
Oh, I'll be strong, I'll be wrong, oh but life goes on
Oh, I'm alone, on my own, and that's all I know
Oh, I'm just a girl, trying to find a place in this world

Oh I'm just a girl
Oh I'm just a girl
Oh oh
Oh I'm just a girl

bajs

Dagar som denna är det väldigt störande att inte teven funkar! Får bli att kolla på nåt avsnitt av american dad eller nåt på datorn och dricka upp min varma oboy <3 vet inte riktigt varför jag gjorde varm oboy när det är så varmt åt mej så jag inte ens orkar ha kläder på mej men. jag är inte alltid så smart som jag verkar.

slappis

Idag har jag typ sovit på soffan halva dagen men nu börjar jag piggna till så jag tog en dusch och ska försöka komma igång lite nu. ^^ Måste ju ta vara på tiden jag är ledig. Måste gå och raka benen lite snabbt nu ifall det blir stranden imorgon! :O

hmm..

Hade riktigt kul igår med David och Ninni. ^^ dock kommer jag inte ihåg alla delar av kvällen men det blir nog bra. Idag var det soligt och fint ute så jag kanske borde åka och bada eller nåt lite senare! Har ju knappt badat nåt alls i år! Dåligt av mej.

Nu ska jag sätta på en film och slöa lite så jag kommer igång med dagen sen. ^^ tihi.

fylleblogg nr 2 today..

hmm. Jag vet ju av erfarenhet att jag inte borde blogga full men nu gör jag det ändå. igen. tihi. Men det gör inget. Börjar ju bli lite nykter nu iaf. ^^ tihi. Nej jag tror det får bli sova lite nu. ^^ Så jag orkar med dagen imorgon. ^^ miiiiiiiiiiiiiiiiih!

OMG

haha kan inte skriva om sånt här men fan vad kul! hahahaha!

Är kissnödig. :D Men det går nog i 2 minuter till så jag hinner fylleblogga lite. :D Måste typ sudda varannan sekund för jag skriver ju bara fel hela tiden! Jag kan ju inte ha stavfel i min fina blogg! tihi. I love jägermeister <3 David får läsa min blogg innan det kommer ut för allmänheten och han är stolt för det! Det måste verkligen vara en ära! Min blogg som är så cool. Men nu måste jag supe mer så jag blir ännu fullare och har roligare än nånsin. :D tihi. Vet knappt vad jag skriver nu men jag ska nog sluta skriva innan jag skriver nåt dåligt som inte borde visas här tihi.

hejsvejs

festsugen

Är så himla festsugen nu när jag ska vara ledig i 2 dagar. :O Men jag har inga roliga kompisar som vill festa med mej på en måndag så jag får väl vänta tills helgen. ^^

Får bli en slappis dag idag istället. :) Får väl kolla på nån rolig film eller mysa med sputnik och sova lite och sen självklart feta mej vid datorn som jag alltid gör tihi. ^^

trötter

Har somnat 2 gånger i soffan nu men blivit väckt av sms båda gångerna. ^^ Kollar lite på bolt också men jag tröttnade eftersom jag ändå bara somnar hela tiden. Ska gå och ta en smörgås nu och sen leka med datorn lite mer. ^^ Men jag ska nog lägga mej ganska tidigt idag. Om jag nu klarar det. ^^ tihi.

regn

Idag har det regnat hela dagen typ. Lite tråkigt men tur att det regnar när jag jobbar iaf. ^^

Snart blir det belgiska våfflor här. :) Med massa socker på. :D mumma.

jobbigt.

Idag på jobbet höll jag på att stypa vissa besökare alltså! Ibland går dom en på nerverna! Nån störd familj imorse som hela tiden frågade om djuren bits och om dom fick klappa silkesaporna och grejer.. Sen satt dom och stack in fingrar till både näsbjörnar och lemurer.. Jag ville verkligen att dom skulle bitas eftersom vi sa till dom att sluta sticka in händerna hela tiden och dom bara skrattade åt oss och sket i det! Synd att ingen bet! Sen  var det en unge som var där hela dagen och ställde sej ivägen för oss vad vi än gjorde och pratade med mej hela tiden och berättade exakt hur man skulle göra och sa att vitläppen inte var alls aggressiv om man jämförde med inlandsormarna! vad han nu menade med det. :P haha! hade jag haft en pistol idag på jobbet hade jag skjutit med i huvudet! Haha!

Nog om min jobbiga dag på jobbet. ^^ haha. Efter jag hade slutat så åkte jag ner till köpcentret och pratade med Sussie en liten stund innan jag åkte hem. :) trevligt! Vi ska nog leka på onsdag. :) wiiie! Hoppas att det är soligt så vi kan ligga på stranden och steka fläsk. :D mys!

sug dag!

Nu funkar ingen teve här ju. :P Det är bara ljud och ingen bild på både den som är i vardagsrummet och min teve... Hur kan det bli så? Inte ens om jag sätter på dvd så är det ju bild? Båda kan ju inte sluta funka på samma dag? -.-

uh! jag blir galen!

Tevefan!

Nu gick teven sönder också! bara sådär! Jag blir galen. Vi har ljud men ingen bild. -.- Så jag tror jag flyttar ut min teve hit ut så jag inte är utan teve på en fredagskväll. Det vore ju hemskt.

Ska nog kolla på nån gammal hitchcock film ikväll med mamma ^^ Tror det får bli Fåglarna eller Fönstret åt gården. tihi. Men nu ska jag fixa till mej i håret och kila ner på stan en sväng.

tröttis

Var inte så snabb ur sängen idag. ^^ Kom upp efter 12 iaf och gick ut med ballen och nu sitter jag här och ska nog ta mej lite frukost snart. :) Måste ner på stan idag eftersom jag inte hann det igår också.

Teletubbys!

Har just varit ute i min Teletubby dräkt för jag tänkte ju att ingen skulle se det kl 4 på morgonen men jag mötte tidningsbudet. ^^ Han tyckte säkert jag var söt i den här fina dräkten. :D miiih!

Nu ska jag ta en smörgås tror jag och sen sova om jag kan. ^^ tihi.

Måste bara säga att jag är grymt besviken på the human centipede! Trodde ju den skulle vara läskig som fan efter allt man hört om den men den var inte alls hemsk. Och om inte JAG tycker den är hemsk så är den garanterat inte det. Men lite äcklig och skum var den ju.. Nu har man ju iaf sett den. ^^

sparkdräkt

Nu har jag just kommit hem från Charlottenberg med Mamma. ^^ Köpte en rosa "sparkdräkt" från Bikbok som var på rea. :) Jag såg typ ut som en teletubby i den haha! Den är så söt. tihi. Köpte även ett linne på vero moda och en t-shirt på cubus. Jag känner mej duktig som inte hittade några skor som jag ville ha. :) annars brukar jag ju bli kär i alla skor jag ser typ. ^^ Nu ska jag äta mat. :)

Marri <3 Charlottenberg = sant

hahaha! Nej då. ^^ Men det får nog bli en tur dit idag. ^^ Om jag orkar. Vill ha lite nya kläder och speciellt en sån ful sparkdräkt från bikbok som är på rea nu. ^^ Dom är så roliga. :D

Måste även in på djuraffären i arvika och köpa mat till Sputnik och Esmerralda

stackars mej

Jag tycker synd om mej själv idag för jag är sjuk och åkte hem från jobbet. :( Så sen jag kom hem har jag låge i min säng typ hela tiden. Det är väldigt tråkigt och nu kommer jag få ännu tråkigare ett tag. :(

hmm...

bajsnatt

Kunde verkligen inte sova inatt! Gick in på msn på mobilen inatt och pratade med folk men då fick jag jätte ont i huvudet av att kolla på mobilen i mörkret så då blev det ännu svårare att sova. -.- Plus att jag är sjuk också! Det blir nog en trög dag idag. ^^

Tacos!

Var hos Simon nyss och åt Tacos med honom och Christoffer. :) Kollade på film också! Det regnar köttbullar såg vi och den ägde! Efter filmen och maten åt vi jordgubbar också! det var sjukt gott men jobbigt för jag var så mätt.


Bästa filmen jag sett på länge! Måste ses. :)


spotify

Jag blir så störd på spotify! Dom har ju ändå ingen av den musiken jag vill höra på! blööö på dom!

börjar bli galen på min hals och att jag sitter och nyser hela tiden nu också!

Dålig dag idag.

sjuk.

Har massa ont i min hals idag! :( Vill inte bli sjuk ju för jag jobbar ju imorgon och onsdag!

tyck synd om mej ^^

Nu är jag vuxen...

Enligt Emma.. Hon tyckte det var ovant av mej att säga att jag var tvungen att vara nykter för att jag skulle jobba. :P men det är ju alltid kul att känna sej vuxen. ^^ haha.

Känner mej dock inte lika vuxen just nu eftersom jag inte får upp min sprite flaska! Så jag får bara sitta och kolla på den tills jag hittar någon man eller liknande som kan få upp den. :P haha.

slut

Nu är festivalen slut! Och jag är också helt slut vill jag lova! Har typ just kommit ur sängen typ men ska nog lägga mej ett tag igen nu ^^ hade kul igår iaf. Orkar inte berätta mer.

Mår illa som fan också och har ont i halsen och huvudet är lite hes och klarar inte ens att dricka vatten... Hoppas jag mår bra ikväll iaf för då får det nog bli nån film och chips eller nåt. godnatt!

festival

Idag mår jag jävligt bajs vill jag lova! Så det kommer gå trögt att börja dricka sen. :P Men det får gå måste vara borta på festivalen innan kl 18 idag iaf tror jag. :P nu får det bli nån mat eller nåt.

myggbett har jag gott om också.. ^^ intresseklubben antecknar. ^^

Arvikafestivalen <3

Fullt upp igår. :) Åkte och badade med Christoffer igår på ingestrand och fick mej lite färg! :) Gött! Sen drog vi hem och åt och grejer och sen blev det att hämta ut armbanden och sen åkte vi hem skyndade oss att supa lite på typ 30 minuter och sen vidare till Rajjens och spelade bowling. :) Jag vann! Jag äger på bowling ju! :D Sen efter rajjens blev det hem hämta dricka och sen vidare till campingen. ^^ Sen minns jag inte allt för mycket av det men vi var på donken på hemvägen och åt iaf. :P

Ska försöka få hit folket och börja dricka snart! Jag vill ju komma igång och gå iväg till festivalen! :D Tror inte det var något bra band idag men det får väl bli att träffa trevliga folk och sitta i öltältet och bli fattig. :D Jag kommer nog vara pank ganska snart ^^ Nej nu måste jag ta en smörgås och en återställare!

charlottenberg.

Idag åkte jag till Charlottenberg med Christoffer för jag behövde kortbyxor. Känns som jag kanske borde flytta till Charlottenberg snart är ju ändå där varje dag eller nåt. :P men men. ^^ Blev iaf en tur in på bolaget och köpte lite cider så jag kan findricka lite. ^^ Måste till Lidl imorgon också och köpa massor med energidryck så jag har att blanda spriten med :) Sen köpte jag jeans shorts, ett zebra mönstrat linne och rosa solbrillor också! När jag inte har råd att handla så hittar jag alltid nåt att köpa men när jag har pengar så finns det aldrig nåt. :P

plupp

Nu är jag ledig i 7 dagar. :D Och nu börjar det åska här så nu ska jag göra lite oboy och gå och sätta mej på balkongen och mysa. :O Tar nog med mitt täcke ut också! myspys. :D

Dålig natt

Har typ inte sovit nåt inatt ju. :( Kunde inte somna förens typ kl 4 och sen vaknade jag halv 6 på morgonen -.- blööö. Så jag blir nog gött trött ikväll skulle jag tro. Tur att det inte är matning och skit idag så det kanske kan gå lite fortare...

Bara 4 dagar kvar till festivalen nu också! :D miiiiih!

Nemo

Det blir visst inget shrek eftersom jag såg att Hitta Nemo börjar nu på disney channel. :D Kan ju filmen utantill men jag kan ju kolla på den ändå. :D

Börjar bli arg på mina jeans shorts också! Hittar dom verkligen ingenstans!!! Håller på att bli galen och jag hittar inga som duger åt mej som jag kan beställa heller. :O Men jag får väl städa nån dag så kanske jag hittar dom om jag har tur!

fortsätt simma!

trööööööööööööööött

Idag blev det en lång dag på jobbet. :O Jag var duktig och matade krokodilerna. ^^ Sen tror jag att alla ormar var emot mej för det var typ ingen som ville äta så jag hann typ inte sitta ner och vila på hela dagen så jag var helt slut när jag skulle åka hem. Otroligt att jag inte somnade i bilen eller nåt.

Nej nu blir det kolla på Shrek forever after tror jag och dricka massa cola <3<3<3

gris

Grease går på teven ikväll och den vill jag kolla på :O Men jag lär ju somna mitt i för jag är trött! Men jag är iaf bra mycket piggare än igår fast det kanske beror på lite annat ^^ haha.

Stör mej på alla som är ute och åker bil, spelar musik och super nu jag vill också vara med. ^^ Men jag får väl festa nästa helg istället. :P

sleten!

Jobbig dag på jobbet idag. ^^ Sitter och kollar på 102 dalmatiner som går på teven. :) Men nu blir det skype med emma ett tag istället. :D

trött!

Idag var jag ju "ledig" men jag fick jobba ändå. ^^ Ska jobba imorgon också. Snart stannar jag där borta på heltid känns det som. ^^ Nu ska jag feta mej ett tag och sen sova!

det var en gång...

En rolig wii kväll som helt plötsligt blev full av alkohol. :D Yaaay! Lite farligt att supa hos chefen dagen innan jag blir anställd. ^^ Men det blir nog bra. :D Jag var nästan en liten pussy nyss för jag höll på att spy av några shottar och det är ju klent av mej. :O Har inget hembränt nu så det är lite läskigt. ^^ Men det är bra att vara full här för då slipper jag komma hem till arvika. :D:D:D:D iiiiiiiiiiiiiiih

örk väl

dra åt hellvete eller nåt......

fuck you

Kan nån bara strypa mej eller?

zdfskncesnhkchjfbxk,lhgfvnkixcbgfkjvsklfnsvrbhzdfxbkhufinhäåö

boring

Hade ingen lust att åka hem från croconilen idag så jag stannade och drygade mej lite extra. Men nu är jag hemma och det är ju lika tråkigt som vanligt så jag flyttar väl snart in på zoo eller nåt. ^^ Funderar verkligen på vad jag ska hitta på på torsdag och fredag också.

Nu måste jag gå och klä av mej dom här jobbkläderna och sen göra nåt vettigt. :P

God morgon

Jag kunde inte sova nu på morgonen för jag bara låg och funderade på massa skumma saker, som vanligt. ^^ Så jag gick upp och tog en lång dusch istället. :) Gött <3 Nu ska jag gå och få tyst på kattfan som går omkring och skriker av nån anledning!

fuck you

bullshit...

kuk

förlåt om jag är sämst på rubriker... och allt annat. ^^

Hatar att vara ensam hemma. Ligger ju bara i soffan och ruttnar eller nåt. Nu måste jag googla på en konstig sak som jag just kom att tänka på. :P Jag har många skumma funderingar nu för tiden. Ibland tror jag att jag har blivit blond.

måndag

jag mår bajs idag! Kunde knappt äta förut ens. Och så har torbjörn varit elak också! Han var väl tvungen att mobba mej extra mycket idag eftersom det var sista dagen vi jobbar tillsammans! Jag är ledsen i ögat nu. :(

Nu ska jag tvinga i mej lite mat!

...

......

tråkigt

Jag är uttråkad nu! Men mamma är och köper chips och dipp till mej nu så snart blir det film och massa fett! <3 Vet inte ens varför jag bloggar massa idag när jag ändå inte skriver om nåt kul. Inte för att jag gör det annars heller men nu var jag extremt ointressant. ^^

Emma kom hem från stranden och havet nu! Jag vill skypa!

trött

Har typ sovit bort hela dagen nu. förutom när jag åt förut då. Självklart blev det onyttig skit mat från donken. Nu blir det väl mer slappande vid teven, massa cola och lite mer sova. <3 Vad hade mitt liv varit utan min cola? <3<3<3

bakis

Tråkigt att typ alla drog och kollade på petter igår och resten drog hem tidigt. Utom typ Jag, Sara, Martin och Rune. :P Höjdpunkten var nog martins fina ombyte på brännbollen men jag avslöjar inget nu för jag ska lägga ut bilder imorgon eller nåt. :P haha. Mår faktiskt ganska bra idag förutom att jag är trött och så men men.

Nu blir det teeeeeeeeeveeeeeeeeeee hela resten av dagen! -.-

snopp

Har tråkigt och känner mej jätte stressad känns som jag har glömt att göra nåt! men men. Åker om typ 10 minuter eller nåt så jag hoppas att jag inte har det. Lite långt att åka hem. :P Har ju ingen skjuts hem heller så det ska ju bli kul att se hur eller om jag tar mej hem inatt. :P haha.

Bakis!

Idag mår jag inte lika bra som igår. ^^ Vi var på ingestrand och grillade, badade och söp. :) Gött som fan var det i vattnet också! jag ville typ aldrig gå upp ur vattnet men jag fick ju göra det tillslut eftersom jag inte ville bada själv. ^^ Efter vi hade vart på ingestrand några timmar drog vi till David och ninnis lägenhet och söp lite där och jag var ju kack och skulle dricka absint... det var ganska starkt och jävligt äckligt! Så jag trodde jag skulle spy. haha men det gjorde jag inte duktig som jag är. Sen åkte vi hem rätt tidigt tror jag? Minns inte att jag kom hem men såg nyss att min grogg står på byrån i hallen. :P Inte så sugen just nu!

Måste åka och köpa mer hb också eftersom jag drack upp det igår och ikväll är det ju personalfest och då får man ju inte vara nykter. :D

Sputnik ska få mat idag också. miiiiih! Han är så söt. :D

Torsdag.

Nu är det snart helg! gött! Har just varit på Ingestrand för att bada men det var aldrig någon som gick i. :P Vi satt bara och pratade i solen tills det blev skugga på typ hela gräset sen drog vi hem igen. ^^ Men imorgon blir det väl lite grilla eller nåt.

Familjen utökades idag också. :) miih!

RSS 2.0