lalala

Var på möte imorse! Kollade på nån film med nån coach eller nåt? Somnade nästan eftersom jag sovit jätte dåligt inatt. ^^ Min rygg tar död på mej också! Vet inte vad som har hänt med den.

Efter mötet åkte jag hem och gick ut med Ballen och sen in igen och kollade lite på teve och sen hade mamma besök så jag stre lite med dom och åt lite fruksot sen slöade jag lite till och sen har jag sovit några timmar. hihi. Måste ju vara pigg inatt när julradio.se börjar! haha. Nu blir det julstämning. :)

dark

Har just kollat på detention. En skräckfilm! Och jag är ensam hemma och innan jag kollade på filmen så släckte jag i lägenheten vilket var ganska dumt gjort eftersom jag är sjukt mörkrädd och nu är jag jätte kissnödig och jag vågar inte gå på toaletten! haha! Lite komiskt är det men jag är faktiskt skit rädd. ^^

Ska kolla på cow and chicken lite till nu och hoppas att jag snart tar mod till mej och går och kissar. ^^ hihi!

Jag är feg!

Idol.

fredags mys med idol fick det bli idag. Linnea åkte ut! yes! Var lite rädd att Minnah skulle åka ut men hon klarade sej. tror bajs Olle kommer vinna skiten. Jävla gottlänning!

Drygt med helg nu... Vet inte vad det blir.. Måste nog köpa mat till ormisarna iaf. annars får jag göra det på måndag eller tisdag.

Rosa <3

Imorse gick jag upp tidigt och åkte till stallet. Eller halv 10 gick jag upp men det är tidigt för mej. ^^ Sen mockade jag och sånt och gjorde iordning Spök och red iväg till ridbanan. Men han gick inte så bra så jeanette provade att rida lite och sen Mona också men vi fick ingen ordning på det så det blev ingen lektion. ^^ Orkar inte skriva mer om det. förutom att jag nästan frös ihjäl! Så jag gick tillbaka till stallet och gjorde iordning maten åt spök och sen släppte jag ut honom. Sen blev det hem och äta frukost och duscha och lite sånt och sen ner på stan med Melina en sväng. :) Köpte två nagellack på kicks. Ett ljus rosa och ett mörkgrått. :)

Sen blev det hem och äta och måla naglar och nu sitter jag här och drygar. ^^ Funderar på vad jag ska hitta på resten av dagen.

Musik

Nu spelar grannarna musik för hela Arvika tror jag. Jävligt högt spelar dom iaf! Kom precis hem från stallet nu för andra gången idag. Var och red en extremt pigg spök förut på banan! Trodde jag skulle dö! Han var jätte jobbig men jag hoppas det går bättre imorgon när vi ska rida för jeanette. efter att jag hade ridit gav jag hästarna mat och åkte hem. Var hemma ca 5-10 minuter kanske sen åkte jag och kollade när Melina red lite och stannade och pratade i stallet lite. Nu sitter jag i soffan och försöker bli lite varm. hungrig börjar jag bli också.

Nu ska jag fortsätta bli varm och lyssna på grannens musik! Tur att dom har ganska bra musiksmak iaf. hihi. :)

must

På torsdag ska jag rida lektion för Jeanette. :) Ska bli kul fast det är lite läskigt eftersom min kondis inte är på topp direkt. :P haha! Känner att jag kommer typ dö eller nåt. men sammtidigt så hoppas jag hon sliter med mej lite så jag får rejält med träningsvärk. ^^ haha! Ska nog försöka rida imorgon också. Och så måste jag nog köpa ett par vantar som är lite varmare.

Idag har jag städat åt Rupert som jag tänkt göra rätt länge nu ^^ men nu är det klart iaf så slipper jag tänka på det på ett tag. ^^ Han blev nog glad tror jag. Fast han är för det mesta rätt arg. ^^

Nu ska jag fortsätta kolla på film och dricka julmust. Boog och Elliot blev det idag ^^

snö

Idag sov jag länge! Typ till halv 1 eller nåt när mamma kom in och väckte mej. Då gick jag upp och åt frukost och då ringde Louise så jag åkte till stallet och red med henne. Det var trevligt. Spök var lite pigg men han var duktig ändå. :) Var jätte kall när jag kom tillbaka till stallet och fryser fortfarande. Sitter under en filt och fryser och kollar på Disney Channel nu. ^^ Ska snart duscha tror jag.

Jobb

nu har jag kommit hem från min buisness trip. haha. Har jobbat hela helgen iaf. Det var sjukt stressigt i lördags och ormar som skulle krångla och skit! Jag var helt slut efter det. Och imorse hade jag lust att bara somna om och sova bort halva dagen.

kom hem för typ 1 timme sen och köpte med pizza på vägen hem. Så nu har jag ätit den och nu sitter jag och är glad för Janne långben the movie är på teven nu. ^^ Kan den ju typ utantill eftersom jag har sett den typ lika många gånger som jag sett Hitta Nemo vilket säkert är mer än 20. ^^ Men jag kan se denna hur många gånger till som helst! Nu ska jag bara slappa med dator och teve ett tag och duscha om jag orkar. ^^ Imorgon ska jag nog rida tror jag. Är grymt sugen på det iaf.

Nu ska jag fortsätta se på filmen. ^^

Dags för fredags mys igen.

Jag och Ballen har just kommit hem från stallet nu. Åkte dit och mockade och fixade maten och lite sånt. Sen kom Daniel och Christine till stallet så jag stannade och pratade lite och sen gick vi ut på promenad med Spök, Jerry och Ballen. ^^ Det var trevligt men mörk och kallt. Och jag är ju inte lite mörkrädd. fegismarri är jag det. När jag kom hem tog jag en varm dusch och nu sitter jag vid teven. Ska packa ihop lite grejer och se på idol snart.

Sen blir det fredagsmyys. ;)

Smurfmos

Idag hade jag tråkigt när mamma lagade mat så jag hällde i lite blå karamellfärg i moset. ^^ Så idag blev det blått mos och korvisar. Dom är söta. ^^ Känner mej väldigt vuxen idag.

Nu ska jag gå och fixa lite i Sputniks terrarie.

Karlstad

Idag tog jag och mamma en tur till Karlstad. Jag var shoppingsugen men när jag väl kom till bergvik orkade jag knappt kolla i affärerna ens. ^^ Åkte till biltema och köpte en tryckspruta och sen åkte vi till Skåre och gick på pets. Där köpte jag en värmematta och en lamphållare till Sputnik. det är ju så sjukt kallt på mitt rum på vintern och jag vill ju inte att hon ska frysa. ^^ hihi.

Snart börjar julradion också! Då blir det julstämning.

Nu är han igång. :)

Älskar verkligen min dator och nu är han påsatt också. ;)

Red barbacka på spök idag. ^^ Det var lite kul. Orkar inte blogga nåt nu.

Min älskling är tillbaka!

Idag fick jag tillbaka min älskling! Datorn alltså ^^ men ska inte starta den förens efter jag kommer hem från stallet. Ska ut på en tur med melina och christine :) och emma! Vi måste skypa snart! :-o men nu ska jag förbereda mej lite och åka till stallet

En dator.

Lånar mammas dator just nu. Gött att äntligen sitta vid en riktig dator känner jag! Hoppas jag får tillbaka min snart också saknar den massor..

Min hals har blivit värre också så jag skippar att rida idag eftersom det regnar massa och jag vill inte bli blöt och kall när jag redan är sjuk.

Ska ju klippa mej sen också. Men jag kan inte bestämma mej hur jag vill ha det. :P Funderar på lugg igen men är inte säker. ^^ Och så skulle jag vilja testa att färga håret rött men jag vet inte om jag vågar det. ^^ Kanske ser helt sepe ut i det? Usch får fortsätta fundera på detta nu.

Blä

Idag känns det som jag hellre skulle ligga kvar i sängen hela dagen och bara vara dryg. Har varit lite nere hela helgen nu. Utom när jag var ute i bil med christine, melina och kajsa. Det var kul :) idag ska jag kanske rida och sen ska jag klippa mej och om jag orkar ska jag städa åt rupert hade jag tänkt. Skulle även behöva åka ner och köpa mat till ormarna idag för det är helt slut. Måste även gå upp i storleken på maten till honan för hon växer så det knakar :) nej nu måste jag rava mej upp ur sängen så jag hinner med allt jag behöver göra.

Kuk

Hatar denna jävla sug kvällen. Hejdå

Bored

Är sjukt uttråkad så jag ligger och kollar på big mommas house. Men har sett den några gånger så det är lite drygt. Nu hade det inte varit fel att ha min dator!

Stall

Åkte till stallet nästan direkt när jag hade gått ur sängen imorse och red spök på banan :) gick bra tycker jag men jag blev fort trött eftersom jag är förkyld. ^^ det blev dock inte spök. Hihi. Sen blev det fika som christine hade med sej :) det var väldigt gott tycker jag. Och trevligt med så mycket folk i stallet att prata med ^^ när jag kom hem åt jag sen frukost och sen låg jag på soffan och var slö resten av dagen. Har kollat på idol och grejer nu på kvällen och ätit lite gott till det. Men nu har min hals blivit värre så jag gick och la mej istället. Störande att det ska göra så jävla ont :( dumma hals! Vill ha tillbaka min dator nu också! Saknar den jätte mycket ^^ speciellt nu på helgen när jag ändå bara sitter hemma och är nykter. ^^ men nu orkar jag inte blogga mer från mobilen.

Sjuk?

Tror jag håller på att bli sjuk. Har mot i halsen och huvudet och mår allmänt dåligt :( hoppas jag inte får feber imorgon bara. Om jag inte redan har det... Tänker iaf jobba! sådeså ^^ nu ska jag fortsätta ligga och frysa under mitt älskade duntäcke och försöka sova tidigt idag så jag är utvilad imorgon. Natti?

Blä

Tänkte blogga men kom inte på nåt att skriva ^^ är helt slut efter jobbet idag. Mest av tiden blev jag mobbad som vanligt när jag jobbar med torbjörn ^^ Haha. Älskar att det är snö också :d nu skrev jag visst lite blogg iaf ^^

Sova?

Kan inte somna. Ligger bara och tänker på massa saker. Gick och la mej tidigt för att inte vara trött på jobbet imorgon men det verkar inte som jag somnar än på ett tag. :( tur att det snöar så jag har något att vara glad för. Undrar om det kommer snöa mycket inatt. Jag hoppas iaf på det :) nu hör jag en bil som gasar massor. Skulle gissa att det är någon som sladdar på tivoliplatsen ^^ vill också ut och sladda nu :d men jag får vänta tills imorgon... Ska bli lite kul att köra till jobbet i snön :) hoppas det är bra plogat så jag inte kör av vägen ^^ passade på att sladda lite i stan förut eftersom det inte var plogat på vägarna :) det var kul. Men nu ska jag försöka sova igen fast jag är mega pigg men kanske blir tröttis snart? Får tanka glada tankar om snö så kanske jag glömmer bort dom tankarna som är i mitt huvud just nu. Natti. ^^

Snö

Nu är det vitt ute :) mysigt. Har även bytt till vinterdäck på bilen. Känner mej duktig som har gjort det själv i år ^^ funderar på om jag ska ta en liten tur och sladda lite snart ifall snön försvinner så har jag iaf haft någon nytta av den ^^ Måste ändå ut och tanka snart så jag slipper göra det till morgonen innan jag åker och jobbar.

Stackars mej!

Jag saknar min älskling massor! Och med älskling menar jag min dator. Är glad att jag har wi fi på mobilen ^^ Haha annars hade jag väl varit död snart ^^ har ridit spök idag på ridbanan. Känns att jag inte är van att röra på mej ^^ han blev inte trött alls och jag var helt slut ^^ Haha. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mej själv och kolla på teve ^^

Helg

Åkte till stallet vid halv 8 imorse och red med christine. Men det var väldigt kallt så vi red inte så länge ^^ sen åkte jag hem och slappade lite och sen har jag matat ormarna och städat åt råttorna och lite sånt. Nu ligger jag och funderar på vad jag ska ha för kläder på mej imorgon. Ska även jobba. :) har ju lämnat in min dator idag också. Lite jobbigt att vara utan den ^^ men jag klarar mej nog. Testade att gå in på internet på mitt wii förut ^^ Haha men det var mest drygt för det laddade jätte segt. ^^ men nu ska jag ligga på soffan och feta mej ett tag ^^ sen ska jag fixa lite kläder och sen sova. ^^

youtube

Hade lite filmkväll på youtube igår typ. ^^ Satt och kollade på filmer på folk som är drogade efter att dragit ut visdomständer och grejer.






Dom här 2 var bland dom roligaste vi hittade. ^^

Ont

Störande att ha ont överallt! Speciellt när jag ska sova. Kan ju inte ligga på ena sidan för att armen gör ont som fan och jag kan inte ligga på andra sidan heller för mitt infekterade öra gör ont. Plus att jag fortfarande har ont under ögat efter att jag blev skallad av spök och så har jag världens träningsverk i låren. Har ju fan ont överallt känns det som ^^ Haha. Men nu ska jag sova för ska upp ganska tidigt imorgon och så var det jobbigt att blogga med mobilen. ^^ natti!

Jobb

Idag har jag jobbat. :) Var gött att få göra nåt. Nu är ag hungrig som bajs och vet inte vad jag ska laga för mat. Blir nog makaroner och köttbullar tror jag. ^^ Mums.

RSS 2.0