usch

Ångrar verkligen henna tatueringarna nu. ^^ Är rädd för att få ärr. :( Vill iaf inte ha ärr från snoppankan..

Jag är inte smart...

Ja då har man jordens fulaste henna tatueringar då. ^^ Och ont som fan gör dom! Skulle inte tro att jag tål färgen jag som inte ens tål ögonskugga. ^^ haha! Känns typ som mina armar ska fräta bort. ^^ Hoppas jag inte får skumma ärr och grejer som man har läst om. :P Men men.. Jag har iaf en anka med kuk eller nåt på ena armen och på andra armen har jag ett peace märke och ett hjärta fast dom är fula och kladdiga ^^ Men jag hade nog kul igår ^^ Det jag minns var ju rätt kul!

Nu ska jag sätta mej i soffan och vara bakis ett tag till och dricka massor av cola och försöka att inte tänka så mycket på min smärta i armarna! haha!

Ensam

Nu har mamma åkt bort så jag är ensam hemma resten av helgen och fram tills på tisdag :) albin är ju hemma tills imorgon också men sen åker han med mamma till kronan :) just nu ligger han breve mej i sängen och han tar mer plats än mej ^^ nej nu måste jag gå upp och ge albin mat och sen gå ut och gå med honom. Sen får det väl bli att se nån film och mysa lite. Ikväll blir det ut verkar det som :)

Walt Disney!

Igår kom jag på hur många bra Disneyfilmer jag har som jag måste kolla på igen. Så igår kollade jag och mamma på Aristocats och idag har jag kollat på Skönheten och odjuret. ^^ Jag verkligen älskar Disney och andra barnprogram och filmer. :)

Nu ska jag kolla på Disney Channel fram tills idol börjar och då blir det chips och dipp.

Det är dags för fredagsmyys!

namn

Sitter och försöker komma på namn på mina ormar. Dom har varit namnlösa aldeles för länge nu. :O Och hanen sitter som ett armband runt min arm nu när jag skriver detta. ^^ Så himla gullig är han. :D Honan ska snart ömsa så hon får inte komma ut idag.

Red Spök idag med Christine och Jerry. :) Regnade lite men det var mysigt att rida ändå. :) Vi utforskade en stig som vi hittade. Men vi får utforska skogen mer när det är tidigare på dagen så det inte blir mörkt om vi skulle gå vilse. ^^

Nu ska jag fortsätta klura på namn...

Fisk

Hade tråkigt och var övertrött förut så jag satt och letade efter tamagotchi till datorn men hittade ingen bra ^^ istället hittade jag ett spel som hette fish tycoon som jag laddade ner ^^ Så nu har jag ett akvarium i datorn ^^ Men det var rätt värdelöst så dom fiskarna får nog inte leva länge ^^ Haha. Har matat alla ormar och rupert idag :) mina bäbis ormar är så himla söta! Aww. Men nu ska jag sluta blogga för det var jobbigt att skriva på mobilen. Så nu blir det sova och sen upp tidigt till stallet och sen ska jag kolla när martin lider :) Hihi. Godnatt

Speak now!

Ligger och lyssnar på Taylor Swifts nya cd speak now just nu! Jag verkligen älskar henne!! <3 Tänker inte sova förens jag hört alla låtar iaf. ^^ Fast jag borde sova nu för jag ska upp på möte imorgon.

Aj!

Idag har jag ridit med Melina, Christine och så kommer jag inte ihåg vad hon heter som var med. ^^ Jag är inte så bra på namn. ^^ Gick ju ganska bra iaf förutom när lilla tjockisen blev rädd för ett litet föl och då blev spök rädd och backade ner i ett dike så jag lutade mej lite framåt och då ryckte han upp huvudet och skallade mej på kindbenet precis under ögat. ^^ Trodde jag skulle få hjärnskakning först haha! Sen trodde jag iaf att det skulle bli blått men det verkar gå bra. ^^ Lite svullet och ömt är det iaf. Men föutom det så tycker jag att det gick bra att rida idag. ^^

Nu ska jag slöa och vänta på att maten blir klar. Jag svälter här..

Stackars mej!

Min dator är ju kvar ute i kronan sen igår när jag passade hundar så det är lite drygt att sitta hemma och inte ha någon dator att leka med ^^ har precis kommit hem från stallet och sånt ^^ har varit lite överallt idag känns det som ^^ red spök idag för första gången också :) han krångla lite men det gick ganska bra ändå tycker jag. Imorgon ska melina och christine med ut och rida så då går det nog bättre tror jag :) Usch nu måste jag gå och laga mat!! Vuxen poäng! Eller kanske inte för det blir nog bara nudlar tror jag ^^ Hihi.

Borta från civilisationen.

Sitter ute på landet nu hos moster bodil och passar vovvar. :)

men orkar inte blogga nu.

baaaajs

Jag kan inte sova för jag har så mycket tankar i huvudet inatt... Hatar sånna här nätter..

Får väl hitta på nåt istället då tills jag blir tröttis... Ska ju passa hundar imorgon och grejer tror jag så måste sova lite...

Don't cry like a bitch when you feel the pain....

Hmm... Har varit på klassträffen nu då.. men är lite tråkigt att vara hemma så tidigt. Vi kollade på en film och åt pizza och pratade lite skit bara. Kollade på ica reklamer gjorde vi också. ^^ Det var lite kul. ^^



It’s just so hard to be, seen, going to the Movies Alone

skål

Idag har jag varit och kollat på hästen som jag antagligen ska börja rida. :) Han var riktigt fin faktiskt och ska antagligen provrida honom på söndag. :) Hoppas han är så mysig som han ser ut. Efter att vi hade kollat på han så åkte vi till det andra stallet och så kollade vi på när Christine grejade lite och åt massa goda kakor! mumma! hihi. Sen åkte jag hem för jag höll på att frysa ihjäl typ. ^^ Så har duschat och gjort mej iordning lite nu bara och ska väl snart fixa till mej lite till innan vi åker och hämtar Ninni och Malin och sen bär det av till frida. :)

Nu ska jag fortsätta dricka upp min cider och fixa lite hos ormarna innan jag sticker.

Mobilblogg

Var jätte trött nyss så jag orkade knappt hålla mej vaken i soffan men så fort jag la mej i sängen så blev jag jätte pigg. Så jag tänkte blogga mej lite trött igen hihi. Under kvällen så har jag färgat håret och så blev inte jätte bra men det får duga just nu. det är bara tonat så det är lugnt. Färgade det mörkbrunt så det är ingen drastisk ändring precis. längtar sjukt mycket tills imorgon också :) eller idag blir det ju om man ska vara korrekt. Blir nog roligt tror jag :) men nu ska jag försöka sova lite...

Shopaholic?

Tror jag börjar bli lite shopaholic nu.. Känns som jag handlar nåt hela tiden..

Idag har jag köpt strumpbyxor och en rosa leopardskarf och mat till råttorna och nyss klickade jag hem en t-shirt från bubbleroom.

Zzzz...

Skummaste drömmen ever! :S

Kan tyvärr inte skriva den i bloggen för den är lite för skum. ^^

jag är kär!

I ica Jerry som jag sagt förut i bloggen.



Älskar ica jerry!!! <3

dumma dej!

Emma är elak för nu började jag längta som fan tills jag kan festa med henne när hon kommer hem från usa!

OMG

Alltså OMG säger jag bara! xD

Idag har jag jobbat. :) Det var riktigt kul för vi könsbestämde lite ormar. ^^ Ganska kul faktiskt. Utom med vitläppen som sprutade bajs som en galning. ^^ haha. orkar inte blogga mer än detta nu.

hej hopp gummisnopp

jobb

Blev visst att jobba imorgon och på onsdag. pengar <3

Ombesiktning

Idag ombesiktigade jag min bil. ^^ När jag körde in bilen så tappade jag avgasröret! Så jävla klockrent alltså! Men dom hängde upp det igen med buntband så jag behöver inte komma tillbaka igen iaf. ^^ haha. men fan vad komiskt det var!

Sen har jag fått paket från the united states of america idag. ^^ Från Emma alltså. :D Hon skickade godis och ett halloween kort till mej. :) Har inte vågat smaka på godiset än men ska väl göra det snart. ^^

Imorgon ska jag nog rida också. :) Har inte gjort det på typ ett år nu så det ska bli spännande. ^^ haha.

...

I really don't like your skinny jeans
So take them off for me
Show me what you've got underneath
So we can do this properly

Spider.

Tog lite nya biler på min kungspyton hane. :) Lite bättre bilder än dom jag laddade upp igår iaf. ^^



Han är så sjukt fin. :)

tantfest...

Mamma har fest här typ med massa tanter.. Jävligt jobbigt att lyssna på dom faktiskt.. Börjar få huvudvärk också men kan inte vara på mitt rum heller för det är ju så jävla kallt där inne.

Men nu gick kärringarna.... göööööööött!

Bäbisar!!

Idag gick jag upp typ kvar över 5 och gick och duschade och grejer. ^^ Martin var trögare upp ur sängen. det var lite fuskigt. ^^ Runt halv 7 tror jag vi kom iväg iaf. :) Så åkte vi till kungälv och gick på reptilmässa. :) Köpte 2 stycken kungspyton bäbisar. :) en vanlig och en spider! Är helt kär i dom. :) Dom är så gulliga så jag vill pilla på dom hela tiden. Martin köpte en bajskorv. Eller en jätte tusenfoting var det men den såg ut som en bajs. jag köpte även lite tillbehör och sånt till terrariet. :) Passade på när det var billigt på mässa.

Försökte ta lite bilder på bäbisarna lite snabbt men ljuset var värdelöst så det blev inge bra alls men nu kan ju få se suddiga bilder iaf. :) Dom är finare i verkligheten. ^^


Väldigt suddigt men detta är den normalfärgade och det är en hona. :)


Detta är spidern och den är en hane. :)

Är super nöjd med dom. :D <3<3<3

Mässa.

Imorgon drar jag och Martin till kungälv på reptilmässa. :) Så jag var och tog ut massa pengar nyss så jag kan shoppa imorgon om jag hittar nåt som jag vill ha. Ska kolla efter kungspyton iaf och kanske en spindel och sen ska jag väl kolla om det finns nåra kul tillvehör till terrierna till bra pris.

men nu ska jag ut med ballen och sen äta mat och fixa det sista i stora terrariet.

Rupert.

Nu har jag en ny medlem i familjen igen. ^^ Martins lilla Alligator snapping turtle som jag lånar lite. Han är jätte gullig. Än så länge. Men nu lever en av mina små räkor farligt för Snappern ligger med öppen mun och väntar på att nåt gott ska komma förbi och räkan går på hans skal och äter typ alger eller vad han nu hittar där. ^^

Jobbade idag också. Var helt sjukt trött. ^^ Men det gick. Det var 2 praktikanter där också så det blev ganska slappt tycker jag.

Nu ska jag fixa med lite saker och sen sova för jag ska jobba imorgon igen.

Brillor.

Jag är helt sjukt kär i mina nya brills. ^^ Har haft dom på mej nästan hela dagen nu. <3

Tror jag vill gifta mej med dom!

shopping <3

Var i Charlottenberg idag för jag ville kolla på den klänningen som dom visar på H&M reklamen på teven. ^^ En fakeskinn klänning. :) Mamma köpte den till mej iaf. :) Vet inte om jag kommer våga använda den men snygg är den. ^^ hihi. Sen hittade jag ett par högklackade skor på skopunkten. Så jag går omkring i dom nu och försöker vänja mej eftersom dom är aningen högre än jag är van. haha. Köpte även solglasögon med genomskinligt glas på cubus. Tycker jag ser smart ut i dom och dom var svin coola så dom har jag också på mej nu. ^^ Blev även ett par vantar från Vero Moda. :) Så jag är ganska nöjd idag. :)

Sleten!

Idag har jag fått mycket gjort och nu är jag väldigt sleten. Men har iaf varit på möte, hämtat min mössa och lite pinnar och stenar till terrarierna, fått ordning på sputniks terrarium, fixat och flyttat akvariet och nästan fixat klart stora terrariet.

jag är duktig!

pinne

Idag har jag inte suttit och fetat mej iaf. :) Var på möte med en gubbe imorse det var bajs tråkigt. Sen åkte jag hem och åt frukost och sen åkte vi till Kronan en sväng. :) Vi gick ut med en hel flock med vovvar. :) 5 stycken hade vi med oss. ^^ gulligt. Vi letade efter en fin pinne till mitt terrarium också. Och det hittade jag fast på gräsmattan inte i skogen. ^^ Sen gick vi in och fikade och lite sånt. Sen gick vi ut och kollade på grisarna och så fick jag lite skiffersten som jag också ska ha i terrariet. ^^

Nu på kvällen började jag med att göra iordning i terrariet i vardagsrummet lite och sen städade jag hela sputniks terrarium och flyttade på det och nu ska jag strax börja flytta på akvariet som ska in på mitt rum. Om jag har någon ork kvar efter det ska jag nog städa åt råttorna också och spindeln. ^^ Annars gör jag det imorgon.

Fan vad jag känner mej duktig!

korv

this is hard...

mupp

Blev inte så mycket gjort idag pga min huvudvärk. Men den är borta nu så jag började lite smått att göra iordning i terrariet i vardagsrummet och det blir nog fint när det bli klart tror jag. :) Längtar massor till helgen för då kanske jag får hem fler ormar ju. :) Aww! <3

Nu ska jag kolla teve och äta nåt.

Snälla skjut mej.

Har sjukt ont i huvet idag! Vet inte varför för jag har ju varit nykter hela helgen ju. Och nu måste jag snart ut med albin men jag har en bad hair day idag för jag gick och la mej med blött hår igår så jag vet inte om jag vågar visa mej utomhus utan mössa och min mössa är ju inte hemma för min kusin snodde ju den på mârten. ^^ Så nu har jag problem.

Denna veckan kommer nog gå ganska snabbt tror jag. Idag ska jag försöka få ordning på akvariet och flytta in det till mitt rum och kanske städa ur sputniks terrarium. Imorgon ska jag på möte på morgonen med nån gubbe som jag inte minns vad han heter. Sen ska jag försöka få ordning i terrariet i vardagsrummet så det kan flytta in ormar där snart. :) Sen kanske det blir lite jobb i slutet av veckan och på lördag blir det reptilmässa i kungälv med Martin. :)

Nej nu måste jag och min huvudvärk gå ut med voffen. ^^

Music.

Satt och störde mej på målaren som fixar i lägenheten brevid här för han låter hela tiden så jag kopplade in lite ljud till datorn och spelar musik istället. :) Hoppas han gillar min musiksmak. ^^ Annars kan han ju bara ringa på och berätta det. Om han är snygg förståss annars får han lyssna på det som erbjuds. ^^

Ska göra mej iordning lite och klä på mej och sånt hade jag tänkt. Sen åker jag väl till stallet och kollar på Melina när hon hoppar. ^^

Godis.

Idag var jag och mamma sjukt godissugna så vi åkte och köpte lite godis på stjärnhallen. ^^ Mums. Annars har det inte hänt mycket idag. Mest varit slö som vanligt. Nu ligger jag på sängen och lyssnar på massa bra musik. Trevligt. Ska nog pilla lite på sputnik ett tag nu tror jag. :) Sötisormen.

Skulle tro att morgondagen blir ganska dryg den också men ska kanske kolla på Melina när hon ska hoppa. :) Sen blir det väl lite fredagsmys på kvällen. ^^ hihi. Sen på lördag blir det upp och jobba! gött att få göra nåt. :)

Bäbis.

Idag blev jag med till stallet med Melina och Ossi och kollade när Christone och Jeanett (ingen aning hur man stavar det) red. Tyckte Jerry var duktig idag. :) Har ju inte sett han på ett bra tag nu. Söthest. Men jag lekte mest med lilla bäbisen hela tiden. Jag vill också ha en sån liten mini människa. ^^ hihi. Efter stallet åkte jag hem och väntade på att Mamma kom hem och lagade mat till mej. :)

Nu ska jag snart åka ner på stan och kolla efter underkläder. :)

Bullar

Denna dagen har faktiskt varit lite mindre värdelös än mina dagar brukar vara. :) Först duschade jag och sånt och sen åkte jag till christoffer med massa skit som han hade här. Så nu slipper jag ha allt det. hihi. Sen var jag med och kollade på när Melina red. Christine var också där så jag hade sällskap av henne och en liten pluttis. :) Sen åkte jag hem och åt massa nybakade bullar! MUMS!

Ska försöka gå upp tidigt imorgon och åka och kolla när Christine rider Jerry. ^^

Manne den manlige pingvinen.

OMG! vet inte hur jag kom att tänka på det nu. ^^ Kanske för att jag var så manlig nyss och bytte en lampa på bilen. duktig pingvin. Nu ska jag gå och göra rent kattlådan. -.- mindre roligt.

Bakisdag

Mamma köpte med 2 filmer till mej när hon var och handlade nyss. Upp och Prinsessan och grodan. Så ikväll får det bli film, chips och cola. <3 Kan nästan inte bli bättre en sån här dag.


..........

Jävla kuk i helvete!

GAAAAAAAAAAAAAAAH!

:(

disney channel

Gick just och sjöng hela intro låten till Phineas och Ferb och då säger mamma: Du tittar aldeles för mycket på barnprogram!

Men det håller jag inte med om. :)

RSS 2.0