tröttis fis

Inatt drömde jag en mardröm så jag vaknade mitt i natten och kunde inte somna om på ett bra tag så idag är jag jätte trött men jag har ingen lust att sova. Måste städa mitt rum också innan onsdag för då kommer det ju besök från Danmark som ska med på begravningen för Morfar. Och jag måste ju ha lite ordning för folk brukar vilja komma in på mitt rum och kolla på djuren så jag får väl försöka hinna med det i min händelserika vardag.

Har varit och ridit Tinder idag. söthesten <3 red ensamma faktiskt så jag fick rida den enda ridvägen jag är säker på att jag hittar ^^ Vill inte rida vilse där borta. Efter stallet åkte jag hem och åt grillat <3 mums. Sen blev det soffpotatis ett tag med sims och sen gick jag ut och gick med douglas. Vi pratade med en äcklig alkis och några tanter och sen gick vi hem igen och lekte soffpotatisar båda två. kollade BB som vanligt och sen blev det sängen där jag är nu. nu ska jag kolla efter senaste avsnittet av bbt och sen kanske kolla på en film eller nåt innan jag somnar..

stackars liten.

Måste ju bara tycka lite synd om min tant <3 Hon har gips på sin hand! :O hon kan ju nästan inte vinka nu!

Idag har jag sett på filmer på teven hela dagen känns det som. ^^ Kollade på Tarzan imorse sen blev det halva alice i underlandet sen grease och sen the incredibles. Sen badade jag douglas och nu blir det BB. Känns som jag håller på att bli sjuk också så jag ska nog sova direkt efter BB. natti

EMMA ÄR ELAK!

Emma fick låna en ring av sin värdmamma som hon har designat bara för att jag gillar den! Hon försöker nog få mej att gilla den ännu mer så att jag ska köpa den när jag kommer tror jag. men jag tror inte jag har $700 som ligger och skräpar någon stans så tror inte hennes plan funkar! :O

Men nu ska jag hata Emma lite för att hon är elak och fick låna den! :O Kan ju hata henne ca 9 timmar nu för hon kommer ju ändå sova då. (A)

Idag är ingen vanlig dag...

...För idag är Emmas födelsedag! :D

Grattis Emma. :D Jag har tyvärr inte köpt present till dej än haha men du var ganska sen med min också så jag får lite extra tid på mej tycker jag hihi. Den största presenten får du ju ändå i Augusti :O MEJ :D Du kommer vara så glad när jag kommer hihi.

Bjuder dej på en gammal bild också. (hade bara 2 bilder på enbart dej och det var denna eller en när du blåser upp kinderna som en hamster typ så jag var lite snäll idag på din dag.)


Emma med sin favorit tidning. :D

pass

Har just varit nere och fixat pass så jag får det typ på fredag eller måndag. :) Rolig grej man fick stå i och skriva och ta kort och ge fingeravtryck. hihi. Sen på hemvägen så var det nån som busvisslade i en stor skåpbil haha. Såg inte vem det var heller så det var lite störande haha. Nu ska jag sitta och slappa och dricka cola ett tag sen får det nog bli en promenad i skogen med douglas och sen ska jag städa åt råttorna och Rupert eftersom jag inte orkade i lördags som jag hade tänkt.

smoke

När bb var slut kände jag och mamma att det luktade rök och självklart var peos lägenhet rökfylld... Inget nytt men man blir ju fan livrädd. Så vi ringde brandkåren och dom kom med rökdykare och hela skiten! men det brann inte som tur var. Han hade torrkokat idioten. Ambulans och tidning var här också. läskigt. kommer ju inte sova gott inatt iaf för lukten kommer nog vara kvar ett bra tag.

Hoppas han dör snart så man slipper vara rädd för att han ska bränna ner lägenheten hela tiden.

nu ska jag varva ner lite och sen försöka sova.

gah

Hittade dom perfekta flygbiljetterna igår! Synd att jag inte har pengar förens nästa vecka bara. -.- Vill beställa nuuu!

Alla billiga som jag har hittat har ju haft restider på 18-26 timmar och det känns ju lite jobbigt och dessa var skit billiga och hade restid på 14-15 timmar och det kan jag ju leva med. Kommer ju bli jobbigt men men.

Kom på mitt mål med livet igår när jag skypade med Emma och det är att gå på en "plastmuggfest". Så det ska jag göra annars stannar jag i USA tills jag gjort det! Måste även spela beer pong! Längtar som fan gör jag iaf. Vill åka nu typ fast ändå inte för då har jag ju inga fickpengar så det är ju inte så kul kanske. ^^

Idag ska jag nog köpa spån, städa råttburar och städa akvariet. Kanske städa lite på rummet också om jag orkar. Kul att tillbringa en lördag med att städa... noooot. Men det behövs nu.

Nu får det bli frukost.

plupp

hatar att komma på rubriker!

hatar att komma på något att skriva också. ^^

Igår var jag på stan med Melina. :) Trevligt. Köpte lite smink. :O amagad. typ. Hittade inte så mycket annat och så ska jag ju försöka vara lite sparsam också så det gör inte så mycket.

Idag har jag inte gjort nåt alls typ. Kollat lite priser på flygbiljetter bara.

lilleputt land

Försökte få tag på bilbälte till douglas idag men självklart fanns det inte hans storlek. Inte lätt att komma från lilleputt land. hihi. men jag ska nog köpa en sån sele som är mjuk och skön och ha som "bälte" åt han i bilen. Men det fanns inte heller någonstans och den han har är för liten nu för han får inte in huvet i den. Gött att an har varit trött hela dagen idag för det har ju regnat och så typ halva dagen så jag är glad att jag inte behövt vara ute mycket.

Annars har jag inte gjort mycket alls idag.

slowmotion

Känns som min hjärna går i slowmotion idag. Är jävligt bakis!

Blev förfest hos David och Ninni först och sen drog vi till rajjens. Det var trevligt. Sen gick vi till timmys och jag åt kebab med mooooos <3 fyfan vad gött. sen skulle jag hem men då ringde melina som åkte bil med sandra så jag åkte med dom en sväng. :) Christine var med också. trevlans. minns inte allt därimellan men skulle tro att det var kul iaf ^^

Idag blir det verkligen att ta det lugnt för jag kan knappt röra mej utan att det känns som världen ska gå under typ. Så nu blir det bb och massa vatten!

Lördag.

Har varit lite hundvakt idag, duktig som jag är. Så var ute med voffen 2 gånger och kollade på bb med henne. ^^ Trevligt. Sen åkte jag till bolaget för att köpa sprit till Daniel. Känner att jag är på mitt snälla humör idag eftersom jag är så snäll mot alla. Köpte även cider till mej och mamma. Skulle igentligen inte ha några cider alls eftersom jag måste spara så mycket pengar som möjligt inför USA resan. :) Men det fanns massa nya saker som jag aldrig testat så det fick bli 3 cider iaf och jag sparar ju in på blanddrickan idag för jag tar lite random kvarglömda energidrycker som finns i kylen. :) Har ju redan sprit så ikväll ska jag bli full och glad! :D

Har lite sommarkänslor idag så jag har just varit ute med Douglas i shorts och t-shirt och det var varmt såläge jag höll mej i solen i skuggan frös jag lite. Hade mina nya skor första gången också. Älskar nya skor <3

Väldigt vad jag är på bra humör idag! wiie. Nu ska jag mysa med min lilla mini voffe innan jag hoppar in i duschen med en cider.

I'm happy again!

Idag är jag helt uppspelt för jag har kommit på att jag ska åka till USA till sommaren typ. Har inte bestämt mej helt än men jag får ju tillbaka så mycket på skatten så jag har ju råd nu så det är lika bra att passa på. :)

Har suttit och kommit på typ hundra saker jag vill göra. Ska skriva en lista på allt jag ska göra så jag inte glömmer något hihi.

Beställde lite grejer från victoria secrets igår också. :) Ny bikini och lite underkläder. :D Vet dock inte om bikinin kommer passa eftersom 34 = 75 och jag har bara 70. får väl se om den sitter kvar ^^ haha

Nu bör jag sova för klockan är typ 3. är jätte pigg men får nog försöka ändå annars är jag död hela helgen.

RSS 2.0