pool

Imorgon tidigt på morgonen så åker vi hemåt igen! :D Jag har sån hemlängtan till Martin och till mina djur nu så jag tror jag dör snart. hatar denna jävla tidsskillnaden också! blää

Idag har vi iaf tagit en snabb shoppingrunda och sen åkte vi och hämtade ungarna på skolan och sen vidare på playdate vid poolen i sean penns gamla hus. Stort fint hus var det iaf! Och nu är vi hemma hos Emma igen.

igår brände jag mej som fan i solen också! Vi var i santa cruz då och låg på stranden och gick lite på boardwalken och så.

Hoppas att ruffles finns i sverige också! jag kommer sakna dom annars. :( Ska försöka packa lite till nu och sen äta chips så kanske vi ska klättra innomhus klättring senare i napa...

surprise!

Idag ska vi ut på äventyr eller nåt. Vet dock inte vad vi ska göra för det är en överaskning. Jag får väl bara vänta och se vad som händer. Men imorgon blir det zoo med ungarna :D Undrar vem som är mest excited jag eller ungarna? Gissar på jag. Måste prata mer engelska när dom kommer hem också intressant.

Nu ska jag hoppa i duschen!

Alcatraz

Igår var vi på Alcatraz! Det var as coolt. Man fick en ljud guidning så man gick runt och blev guidad av ett par hörlurar. Rösterna var från folk som jobbat där och så var det lite från några som varit fångar där.

btw. Coca colan smakar inte samma här! och fiskmåsarna är as stora och coola.

Idag ska vi kolla på reptiler! :D:D:D

Im in LAS VEGAS bitch!

Typ stukad fot, förkyld, bakis, och trött som ett as. Hade sjukt roligt iaf. Sitter och väntar på flyget till SF nu. Datorn dör snart så jag bloggar när vi är tillbaka i Ross igen.

btw Martin är bästast! :D

nervös!

Nu är jag sjukt nervös inför resan. Men jag hoppas allt går bra! imorgon kl 10.40 lyfter vi förhoppningsvis från Gardemoen! Hoppas verkligen det inte blir några förseningar och skit för jag vill bara komma fram till San Francisco så fort som möjligt!

Snart ska jag försöka få i mej lite mat och sen bär det av till charlottenberg och säga hejdå och sen vidare till oslo. eller utanför oslo är det väl.

mu

Igår var det fullt upp hela dagen. Först jobb och sen var jag hos Martin en sväng och sen hem och fixade iordning mej snabbt och sen ut på brygga! kom hem kl 4 inatt och skypade med Emma ett tag innan jag somnade vid 5 tiden. Är inte speciellt bakis idag men jag drack ju inte jätte mycket heller.

Nu blir det frukost! Och sen måste jag packa. :D

4!!!!

Spelar musik och försöker packa lite! ;D Kan inte fatta att jag åker på Tisdag!!!

Igår var jag i Karlstad med Douglas. Åkte runt 7 på morgonen och lämnade in honom på färjestad vid 8! När vi skulle åka därifrån tyckte jag bilen låt lite mycket! Och typ någon meter från djursjukhuset så gick avgasröret av! Så vi fick köra till närmsta mack och köpa spännband och sätta fast det provisoriskt! Så det får sitta fast så tills efter jag varit i USA! För jag har inte tid och råd att fixa det innan! Folk hör iaf när jag kommer vill jag lova!

Åkte och shoppade lite när Douglas var hos veterinären och drog ut sina tänder. Blev strumpor, en bh och ett nagellack bara. Köpte presenter till ungarna också! :O Sen åkte vi och hälsade på min moster och satt där tills vi kunde åka och hämta lilla voffen igen. Det hade dragit ut på tiden där så när vi kom så hade han inte vaknat helt än så vi fick sitta kvar ett tag med honom tills han blev piggare så vi kunde åka hem. Han var så vinglig och söt och hade ont i munnen och pep tydligen hela kvällen sen. Stackars liten.

Ska packa lite mer nu och sen ska jag åka på konsum sen och köpa med nåt godis och lite grejs till Emma. :D

ROADTRIP!

Har kört över 60 mil idag och nu känner jag mej helt yr. ^^ Har även spelat spel med min kusin och hennes kompisar. Kände mej väldigt gammal haha.

Orkar inte skriva mer än så idag för mitt huvud vill inte mer nu.

trött?

Vet inte vart min hund får all energi ifrån! var ute och gick med honom i en och en halv timme förut och blev han trött? NEJ! Blev jag trött? jodä! haha. Hälsade på Melina på hemvägen också. :) Trevligt. Tror vi var lika trötta också.

Imorgon blir det roadtrip. igen.

Skulle kunna döda någon för att få lite sovmorgon snart. haha.

Monday

idag är det måndag och jag är ensam hemma. Blåser typ storm ute men det är iaf inget regn för tillfället. Ska snart ut med hundarna hade jag tänkt. Och sen ska jag börja packa! Hämtade resväskan från källaren igår. :) Im so excited! :D

Måste även försöka gå en längre promenad med lilleplutt och även träna lite med honom. Och så ska jag städa råttburen. Men nu blir det frukost!

8 dagar kvar nu. :D

söndag

Idag blir det jobb. Är inte sugen på att jobba idag faktiskt men det får gå. :)

Somnade väl runt 2 igår men vaknade halv 3 igen av någon som stog och gasade med någon bil här utanför låt typ som en sportbil så antar att det var någon med jävligt liten kuk. kul för han. Sen lyckades jag somna om igen och nu är jag uppe och trött som jag vet inte vad.

Ska bli gött att vara ledig lite nu och ha tid med lilla hunden innan jag åker till usa. :) Måste börja packa imorgon!!! 9 dagar kvar

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

Sitter här trött som en gris och lyssnar på Timbuktu -.- Inte min musik smak direkt men jag har ju inget val eftersom det är hamnfesten.. Och jag ska ju jobba imorgon så jag sitter här och håller mej nykter och väntar på att klockan ska bli 2 så jag kan gå och få lite sömn innan jag ska upp igen! Går ju inte ens se på teve för att det är så mycket ljud från brygga typ. Störande ^^

Sen skulle jag tro att massa folk ska hem från brygga också så dom kommer skrika utanför här sen. Får skicka douglas på alla fulla fjortisar inatt! GAAH! Jag vill vara ute och festa så jag slipper sitta här och vänta på att få sova! Får väl bli att åka några varv på stan med bilen sen kanske. Men jag är så fattig så vet inte om jag har råd med bensinen hahaha!

fullt upp. :D

Idag Jobb
Imorgon Jobb
Söndag Jobb
Måndag Vara hemma med hundarna för mamma är på kryssning
Tisdag Vara hemma med hundarna
Onsdag Inget
Torsdag karlstad med Douglas och dra ut hans tänder
Fredag Borås med Sara
Lördag inget?
Söndag inget?
Måndag Åka till Thee
Tisdag Åka till USA

Där har vi mina närmsta dagar då. :) kommer nog gå ganska fort skulle jag tro. :) Och bli dyrt! Måste även packa och köpa presenter!

Färjestad!

I tisdags ringde jag till solstaden och försökte boka tid för att dra ut tänderna på douglas men då hade dom ingen tandkunnig sak inne så sa dom att jag skulle bli uppringd igår och det blev jag inte så ringde till dom och då hade tandkärringen gått för dagen och skulle ringa idag och det har hon inte gjort så jag rinde till färjestad istället och fick en tid direkt! Så dit åker vi på torsdag. Gött att få det gjort innan jag åker till USA. :) men det gör ont i plånboken känner jag hihi. Så kan det va.

bada

Vill bada idag och jag tror jag tar hundarna och åker till björktjärnet faktiskt. :) men först måste jag på bolaget och apoteket och lite sånt.

svullo!

Min lilla bebis voffe har svullnat upp runt nosen helt plötsligt! Ser jätte fult ut! Hoppas det inte blir värre för då får vi åka till veterinären och snart är jag väl helt pank. ^^

Får se vad vi får betala för det besöket igår och sen ska jag ju få tid för att dra ut tänder på honom helst nästa vecka så ett till besök nu känns inte så kul. ^^ men det är väl bara att han blivit biten av nåt kanske så svullnaden går väl ner snart. Hoppas jag.

GAAAAAAAAAAAAAH!

Gissa om jag kommer ha mardrömmar inatt! Först kändes det som filmen "wrong turn" ungefär på jobbet. inavel med andra ord haha! Vill inte skriva mer om det här för jag vill inte hålla på med mobbing av stackars oskyldiga (skumma) folk. Jag är ju ingen Kissie heller. ;)

Sen när jag åkte hem och gick på UM så fick jag prata med en finsk tant med SKÄGGSTUBB!!!!! Kunde inte kolla på nåt annat än stubbet. usch stackars henne. ^^

Så kan det gå.. men men. Denna veterinären ringde ju inte heller så jag hoppas den ringer imorgon för jag måste ju ha tid innan USA! För mamma har ju ingen bil eftersom jag tar min bil till Oslo. men har dom ingen bra tid så får jag väl ringa till färjesta eller nåt då annars får det vänta till september och det vill jag ju hellst inte! lilla voffen <3

13 dagar kvar nu!

love you like a lovesong..


älskar denna låten <3
men videon suger dock så kolla inte bara lyssna haha!

packlista

igår skrev jag och Emma en packlista så idag får det bli att börja packa litegrann. :) Men först blir det jobb! usch det är så varmt på jobbet så jag vill typ dö. Men det får gå ändå. :) Nu ska jag gå och göra mej klar. hej hopp

RSS 2.0