2012 närmar sej

Hade lite svårt att skriva det i ubriken t.o.m. ^^ Det är svårt att helt plötsligt börja skriva 2012 istället för 2011!

Jag hoppas folk är snälla mot djuren och köper så lite raketer och skit som möjligt och inser att det inte är kul med ljusprickar på himlen! Får hoppas att inte lilla douglas tar efter albin bara och blir skotträdd!

Nu ska jag sova för imorgon kommer mamma och hälsar på och då blir det långpromenad och sen fika och sånt på centret. :) Ska försöka hitta pinnar till ritas bur också för den behöver en ommöblering! :)

godnatt

dan före dopparedan!

Idag är det den 23e december dagen före julafton! Längtar tills imorgon och känner mej som ett litet barn! Blir upp ganska tidigt imorgon och öppna julklappar här med Martin och sen ska jag till Arvika och duscha och sånt och sen vidare till släkten och fira. :) På kvällen ska jag tillbaka hit och mysa med älskling och spela kinect som vi får i julklapp imorgon av hans snela mamma. :D Och så kommer det lite folk hit och sånt och dricker lite glögg och sådära. najsigt.

Nu ska jag sitta och slöa lite och spela lite rayman tror jag. :)

Snart jul. :)

Idag har dagen gått fort faktiskt. :) gött. Vi vaknade sent typ halv 12 och gick upp och rastade och matade hundar och oss själva. Sen blev det en tur till Nesse och hjälpa till med akvariet. Jag kollade mest på dock och klippte tovor på katten :) Sen blev katten arg och då åkte vi hem. ^^ Åt lite mat och spelade lite rayman <3 Sen fick det bli ett besök hos Martins mamma så vi fick duscha och fika lite. :)

Imorgon kommer Mamma hit. :) Då ska vi gå på centret och kolla lite och så måste jag ju visa Djurtillbehör! hihi. Sen ska vi till Martins mamma och äta julmiddag. Blir nog gott och trevligt.

Nu ska jag nog försöka sova lite för jag börjar få huvudvärk och det orkar jag inte med idag. ^^

ge mej mer jul...?

Idag har vi rena snökaoset här. Snöat som fan så nu har vi fått typ 15 cm snö och plogbilar är det kanske inte jätte gott om här så det har varit väldigt svårt att köra idag! hihi men kul är det. Var på djurtillbehör hela förmiddagen och sen hem, ut med hundar och sen iväg och handla lite. Sen var vi hemma och städade lite och sånt och så har vi även åkt till Martins mamma och duschat och så.

nu blir det sängen.

glad flikkah!

Pannan har gått sönder eller nåt här så nu har vi ingen värme i lägenheten och inget varmvatten! Känns ju lagomt kul faktiskt.

Negativa listan:
  1. Vi måste ha ett el element för att få värme i lägenheten
  2. Vi måste åka till Martins mamma för att kunna duscha
  3. Vi måste koka vatten för att ens kunna diska
  4. Hyresvärden är ju störd så det lär ju ta ett bra tag innan vi får pannan fixad
  5. Måste in till veterinären och troligtvis få en ny tid
  6. jag behöver pengar men jag har inget jobb
  7. jag måste komma på vad jag ska köpa i julklapp till mamma och martin fler vet jag inte om jag har råd att köpa till pga veterinärsräkningar.

Positiva listan:
  1. Allt ute är vitt av snö!
  2. Jag är överlycklig för att jag just blev ormbiten!
  3. Jag har en chokladkaka


Så ser min värld ut just nu. :(

julklappar?

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa för julklappar förutom till djuren för det har jag redan sett ut på djurtillbehör ^^

Jag och Martin var iaf i Arvika idag och kollade efter julklappar där men jag hittade inget kul där. Emma var också med. :) Sen drog vi och åt nyttig mat på amigo. Gott. Men nu får jag nog dra ner på skräpmaten innan jul. hihi. Efter vi ätit åkte vi och hälsade på Sara som har en bebis voffe och jag är så sjukt avis för jag vill också ha en borzoi ju!! Men det får bli när jag inte har Douglas längre för det blir lite väl stor storleksskillnad på dom.

Tänkte försöka storstäda ritas bur imorgon och göra den fin inför julen. :) Då blir hon glad gojja. :D

Nu är jag hungrig. hejdå

julradio <3

Nu är december äntligen här så jag kan lyssna på min älskade julradio <3 men jag måste säga att jag är grymt besviken på premiären som var inatt. Det brukar ju alltid vara sändning då men nu hade dom minsann ingen rolig radiopratare utan det var bara slingan som spelades och det var ju tråkigt. Nu är det micha som pratar i radion så nu är jag nöjd och glad. :D

hade den segaste dagen på jobbet någonsin idag. Var sjukt drygt så imorgon får min dator följa med till jobbet så vi får ha julradio på hela dagen. :) Blir lite mer julstämning då och så blir det inte så sjukt tyst.

Martin sitter och spelar teve spel. Inte så ovanligt. Men jag funderar på att köpa rayman till xbox och då får han inte spela så mycket. :D tihi.

Nu ska jag ta mej något att äta nu och sen sova när micha slutar sända. ^^ imorgon är det mer jobb och sen är det nattöppet på centret så jag ska ner dit runt 23 hade jag tänkt för då var det lite bra rabatter och sånt. :) Under helgen ska jag försöka handla lite julklappar och sånt. Ska bara försöka komma på vad jag ska köpa för något. Vet inte vad jag ska köpa till hundarna för det är ju risk att det blir krig mellan dom om man köper tuggsaker så det får bli något annat.

glöm inte lyssna på julradio.se!

RSS 2.0