.....

nervöös!

dåligt av mej

Uppdaterar typ aldrig bloggen längre. ^^ Inte för att det finns någon mening med att göra det heller för jag har ju aldrig något att skriva om och det är ju typ ingen som läser haha! Men emma kanske blir ledsen? :O

Igår skulle jag åka till stallet vid 12 hade jag tänkt så jag åkte mot stallet då iaf. Men det blev en tur till granngården med Melina för hon skulle ha torv så hon utnyttjade mej och min bil lite haha! Sen tillbaka till hennes stall och fixade hö till lilla hesten och sen vidare till "mitt" stall. Red Lüggen och hon red Jerry. Kallt som fan var det så jag typ frös ihjäl! usch! Sen snabbade vi oss i stallet och drog hemåt. Sen hände det inget mer intressant tror jag.

Idag har jag typ inte gjort något alls. tog en lång dusch nyss bara och ska väl gå och föna håret och fixa naglarna nu tror jag.

besatt

känner nu att jag kanske inte skulle köpt bb 24-7 ^^ Kan verkligen inte stänga ner det och sova. ^^ Fast just nu beklagar niklas sej och det har jag hört tillräckligt av idag. "jag har druckit nästan varje dag i 2 år blablabla"
snälla håll käfften nån gång! haha.

storebror

Just nu krånglar bigbrother 24-7 så jag tänkte att jag kunde blogga lite. :) Har blivit lite besatt av att kolla redan. Tycker det är kul att dom inte bara har med blonda bimbos med silikon i hela kroppen i år. :)

Fick papprena om försäkringen på lille plutt idag också men det verkar som det kommer dras från mammas konto bara för att Ballens försäkring dras därifrån så det får vi fixa annars blir hon inte glad. hihi.

jobbigt att vara sjuk är det också men nu under dagen har det börjat kännas lite bättre men skenet kan bedra när man knarkar värktabletter så vi får väl se hur det går haha. Sa till mamma att köpa med cola också för man kan ju inte vara sjuk utan cola <3

Fan nu kommenterar alla om att det är uppdrag och grejer i bb huset men jag kan inte kolla nu ju! ledsen i ögat.

sick

Mamma har smittat mej så nu är jag sjuk! Jobbigt.

Har varit i stallet idag och mockat och sånt men red inte eftersom jag är sjuk och inte orkar. Känner att jag snart får knarka en ibumetin igen för huvudvärken börjar komma tillbaka. usch.

Bigbrother börjar ikväll också! :D Jag vet redan vem jag hejar på! haha.

Nu ska jag nog försöka ta en dusch!

städdag

Idag blir det städning av akvariet och sen ska jag försöka få lite ordning på mina kläder på rummet. Mitt rum ser ut som en garderob typ. Kläder överallt. Ändå har jag aldrig nåt att ha på mej. Skumt. Vill till Karlstad och shoppa snart också men det är svårt att ta sej bort härifrån nu när jag har lilla bäbisen. :)

Nej nu ska jag göra något vettgt tror jag. Typ göra lite fint i terrarierna.

god morgon.

Vaknade strax före 9 idag och gick upp och fixade med mat och sånt till Douglas och sen fick båda voffarna mat och så tog jag ut dom båda på promenad. Douglas gick riktigt bra faktiskt. ^^ Men det är lite krångligt att gå med dom 2 ibland. Nu sitter jag och kollar när Douglas leker med katten.

nej nu ska jag gå och äta frukost och hoppas att min huvudvärk försvinner.

HAHA! SÄMST!

Jag och mamma sitter och kollar på cahscab just nu och så kom frågan "vilken stad är jesus född i?" både jag och mamma svarade jätte snabbt och vi hade 2 helt olika svar och inget av svaren var rätt! Tänker inte avslöja våra svar här för jag vill inte skämma ut mej haha! Men man kan ju säga att religion är inte våran starkaste sida!

cowgirl.

Åkte till stallet med Melina förut. kollade när Christine red och pratade och frös massa. Sen red jag lite på Jerry också. Fick leka cowgirl lite haha. söt är han iaf den lille hästen ^^

Sen åkte vi med Daniel till andra stallet och grejade lite. Jag smakade på Jerrys mat och jag kan upplysa er om att korn fastnar i hela munnen och halsen! Och det var inte speciellt gott heller! Sen åkte jag hem till min lilla bäbis.

Nu sitter jag bara vid datorn och är hungrig. Grymt sugen på skräpmat!

trötter.

Har varit sjukt trött hela dagen så nu ska jag ta ett bad och kolla på avatar!

24-7

Idag råkade jag beställa bigbrother 24-7! Så jag kommer väl antagligen kolla rätt mycket på bigbrother under våren haha! Hoppas bara att det kommer vara någon intressant person med så man inte blir uttråkad!

Nu har lilla Douglas damp eller nåt. Han har hållit igång hela morgonen så han kommer säkert sova när jag är i stallet och sen kommer han vara vild igen när jag kommer hem. -____-

happy valentines day?

Idag är det ju alla hjärtans dag så jag tänkte överaska mej själv med att baka en tårta! mums. Är säker på att jag kommer bli glad.

Tänkte även kolla på film i voddler men det vill ju inte funka så det stör jag mej på nu...

seg söndag

Idag är det söndag då. Kommer nog inte hända så värst mycket. Ska väl springa ut och in med Douglas hela dagen som jag gjort resten av veckan. :) Inatt ville han inte sova! Gick och la mej vid halv 2 tror jag? jobbig bäbis <3 Imorgon har jag haft honom i en vecka och han fyller 11 veckor också ^^

Alla hjärtans dag är ju imorgon också! Och jag har ju ingen att fira den med i år! :( Ska nog sitta hemma och tycka synd om mej själv tror jag. Måste ju börja hata alla hjärtans dag nu som alla andra singlar gör. ^^ haha!

nu ska jag springa ut med Ballen en sväng.

1000

Detta är mitt 1000e inlägg på bloggen. Lite tufft. Får fira det med chips och teve sen. Mamma åkte nyss hon ska ut ikväll så jag ska väl bara vara hemma med hundarna. :)

Där blev det en paus i mitt skrivande för lilla Douglas tänkte bajsa på golvet. Då är det bara att springa ut. hihi.

Minns inte vad jag tänkte skriva om nu efter denna lilla bajs paus. meeen jag kan ju bjuda på en bild från igår på hundarna. Dålig kvalite och så men dom var bara så söta. ^^


Douglas hittade en varm och hårig säng. ^^ Albin var dock inte lika nöjd men jag tvingade honom att ligga still tills jag fått några bilder på det. haha stackars gamla gubben då <3

Kan ju berätta att inatt var det inte roligt att ha valp ^^ Han ville verkligen inte sova och var helt galen i min säng så jag fick inte heller sova. Tillslut fick jag honom att stanna på golvet och då lugnade han sej och somnade i sin lilla söta minisäng. Men sen vaknade jag av att han vaknade (har blivit väldigt lättväckt sen han kom hit) Och så hörde jag honom gå och kissa på golvet och sen kom han och la sej hos mej och sov resten av morgonen.

Tänkte att jag skulle försöka gå ut med båda hundarna sen men troligtvis får jag väl stoppa Douglas innanför jackan för han lär ju inte vilja gå speciellt långt när det är -12 grader ute. stackars liten.

Blev visst ett ganska långt inlägg. Duktig Marri. Nu ska jag gå och leka med Douglas ett tag. Måste få han trött så han vill sova inatt.

snö snö snö

Det har kommit ganska mycket snö inatt. Och det är inte plogat på trotoaren och sånt än så Douglas tyckte det var lite jobbigt att gå. Nu nosar han lite på golvet så det är väl bäst jag går ut med honom igen.

Negerbollar.

har just bakat negerbollar. Passade på medans vilddjuret sov lite. ^^ Så snart ska jag kolla på teve och äta upp dom.

HAHA nu har douglas lyckats vända uppochner på sin säng över sej så det ser ut som en vandrande hundsäng på golvet! måste gå och hjälpa stackarn ^^

sovmorgon

Inatt sov jag sjukt gott vaknade bara en gång inatt och hade tappat bort douglas. Var lite rädd att jag hade mosat honom i sömnen eller nåt men han hade krypit ner under täcket bara haha. Sen somnade jag om och sen vaknade jag av att han rörde på sej vid 9.30! Och han ska äta frukost runt 8 tiden. ^^ Men det var skönt att får vila lite efter att jag varit sjukt trött och sleten dom senaste dagarna. :)

Nu ska jag kolla på ceasar millan ^^

2 dagar

Har haft Douglas i 2 dagar nu och han har totalt sugit ur mej all energi! Jag är helt slut! Men jag är sjukt glad över att han sover på nätterna och inte vill ut då iaf.

Igår på kvällen var han sjuukt jobbig! trodde jag skulle dö. men jah lever än. Halft iaf. Ikväll ska jag till Christine på Mary Kay party typ. Får se hur det går när mamma ska vara ensam med lilla Douglas.

Nu lugnade han sej för tillfället iaf gött!!! Ska nog göra en kopp te eller nåt nu.

Douglas <3


Gick typ inte ta kort på han så jag fick lyfta upp honom för att kunna få en bra bild som han inte hoppar runt och leker på. ^^


Bild från igår. Leker med Albins anka som är typ större än honom ^^ Han har sin tröja och sele på sej för vi hade just varit ute ^^


Här fick han något ryck och hoppade runt som en galning. ^^ sötnos <3

Alltså han ser mycket större ut på bild än han är i verkligheten tycker jag. ^^ Men söt är han :D

Oh my god.

Kollade lite på melodifestivalen när det var. Låten oh my god var ju lite cool tycker jag och det första jag sa när jag såg den gula klänningen var just OH MY GOD! Jag skulle kunna döda någon för att ha den klänningen. Skulle använda den varje dag resten av livet typ. Så sjukt söööt <3<3<3<3


GE MEJ GE MEJ GE MEJ!

Douglas är ju den perfekta accessoaren till den klänningen! Haha skoja bara jag är ingen kissie eller Paris Hilton!

Beställde ett litet täcke till honom förut också. Dom hade inget som passade så jag fick beställa ett. :) Blir ett litet rosa.

Det är gott att sova.

Trodde aldrig bäbisen skulle lugna sej inatt men ungefär vid halv 1 fick jag ner honom i varv! gött. Sen sov han hos mej hela natten i armhålan eller på armen. :) Vaknade kl 8 imorse av att han låg och slickade på min hand och då var det upp och ut och sen in och göra mat och sånt och efter han hade ätit var det ut igen. :) Mycket spring i trapporna blir det. Men han har inte gjort något inne på hela natten och morgonen iaf. :D Duktig liten Douglas <3<3<3<3

tröttis

Lägger upp bilder på lillfisen imorgon när jag har lite mer energi. ^^

Jag har blivit mamma. :)

Har precis kommit hem nu från en låååång dag.

Började dagen med att vakna klockan 5 och kunde inte somna om. Gick upp vid halv 8 åkte till stallet och red och grejade med Tinder. Sen hem åt frukost och sen körde vi Ballen till Kronan och sen började roadtripen. Körde fel och lite sånt så det tog lite längre tid att komma fram än vi hade tänkt men när vi kom fram så var jag glad igen för fan vad söt min lilla bäbis är!!! han var jätte glad när vi kom och sen somnade han typ. ^^ Sen sov han till trollhättan och där köpte vi lite mat och så kissade lilla bäbis och sen var han helt galen i bilen och tuggade på mej så vi fick stanna och plocka fram lite leksaker som han kunde tugga på istället. Efter ett tag somnade han om och sov ända upp till Kronan och där fick han kissa igen och komma in och hälsa på. Han blev jätte glad när han träffade Ballen men han blev lite stressad av Nelly för hon var lite vildare. hihi. Sen åkte vi hem med honom och det första han gjorde var att bajsa på golvet. Men han är söt ändå. :) När han hade bajsat så började han springa runt och leka med allt möjligt han hittade och det håller han fortfarande på med. Nu började han jaga katten som är livrädd för honom.

BÄBIS!!

Nu har jag valpsäkrat mitt rum :) IIIIIIIIIIIIIH! Längtar längtar längtar. :D

blogg

Har inte bloggat på flera dagar nu. Har inte orkat och igår var jag på dåligt humör hela dagen så då kändes det inge kul.

Har inget att skriva om nu heller..

Nyårslöfte

Idag är det ju kinesiskt nyår så jag tänkte att jag kan ju skaffa mitt nyårslöfte nu!
Jag ska göra denna rumträningen från 1994 varje dag tills Emma kommer hem!

As jobbigt! Gör svin ont i min rumpa nu!

Hon sa även att stjärntecknen har ändrats nu så man kanske är något annat än man har varit. Lite coolt men jag är fortfarande fisk! :O Så nu vet ni det. haha.

<3

jag älskar färgerna på mina nya nagellack <3

ville bara skriva det.

och du Melina! Mus.

Roadtrip!

Nu har jag just kommit hem från min långa roadtrip med Melina. Hon ringde och väckte mej vid 9 typ. Och jag var typ halvvaken då redan eftersom jag sov så jävla dåligt inatt. Så jag segade mej upp och duchade och sånt och blev klar ganska fort. Sen väntade jag på att Melina skulle sega sej klart och sen hämtade jag henne. Åkte till stallet för Melina hade Jerry idag så hon fixade maten och så och jag var duktig och mockade. Seeeen drog vi till melinas mamma och lämnade byxor eller vad vi nu gjorde där? Jag har minne som en stol typ. Seeeen drog vi till Charlottenberg och jag shoppade loss på rusta! Inte varje dag man gör det kanske. Köpte plastväxter, sminkväska, grenkontakt med 6 hål i och lite smågrejs. Har aldrig handlat så mycket på rusta i hela mitt liv! Sen åkte vi över till centret och skulle gå lite snabbt typ. Men det blev rätt länge. Köpte 2 nagellack och ett par blommiga jeans shorts på BIK BOK och ett nagellack på H&M och så åt vi pizza också. På hemvägen åkte vi in och hälsade på Christine på auktion (gick in på tradera för att se om jag stavade rätt. ville bara berätta det) och fikade. Det var gott men jag var lite ledsen i ögat när dom inte hade snickerskakor!!! Dålig stil tycker jag. Sen blev det stallet igen och greja lite med maten till Jerry igen och sen åkte vi för att hämta stina. Men hon var ju redan i stallet så vi åkte i onödan. Tur att det inte var så långt. Var i deras stall ett tag och sen skjutsade jag hem Stina och sen Melina.

jobbigt det var att skriva. Nu ska jag ta av mej ett par byxor eller två inte bestämt mej än. Men det var iaf för varmt att ha två par på sej inne. Nu vet ni. Sen ska jag sätta löv i trädet som jag byggde igår. Lite tråkigt nu med en "regnskog" utan löv. hihi.

BOOOOOOORED!

Nån som vill ut med mej till helgen? Eller behöver chaufför eller vad som helst typ? haha. Jag är typ desperat för jag är så uttråkad jämt.

Kollar på Glee just nu. Har aldrig kollat på det förr så var tvungen att veta vad det var typ. Jävligt gay var det iaf!!!

Nu får det bli avatar istället.

tisdag

Idag vaknade jag faktiskt typ halv 11! men sen somnade jag om och sov till lite efter 12. Åt frukost och segade tills Melina ringde. Då drog jag till stallet och gosade med missen, kollade när hon red och pratade med Stina. Sen bråkade vi med vindrutetorkare men vi fick be om hjälp till slut. haha Men dom var inge bättre än oss! daaah! Sen tänkte vi bråka med min dragkrok men den sitter på sne fortfarande!! Väldigt störande men den får väl sitta där och se miffad ut då. Skulle verkligen behöva tvätta bilfan också... Någon som vill tvätta min bil för 100 spänn? haha.

Sen åkte jag hem, åt, matade Rupert, duschade och fixade naglarna. Sen satte jag mej vid teven och åt choklad ett tag och matade ormarna. Nu ska jag väl försöka skura rent Sputniks terrarie så jag kan inreda det och flytta tillbaka henne. :)

upp igen

Hade nyss gått och lagt mej och så fick jag sms av Melina. Så det blev att kliva upp ur sängen igen. hihi. ska ner och hålla henne sällskap på jobbet.

hade ju igentligen inte lagt mej men jag satt i sängen och kollade på Avatar så det är inte så dramatiskt som det låter. haha.

OMG SILL! SLUTA LYSSNA PÅ JUSTIN BIEBER! Jag tror jag får ta med dej till farbror doktorn och ta reda på vad som blivit fel. Någon borde uppfinna ett botemedel mot Justin Bieber!! Jag ska uppfinna ett vaccin mot honom så inte mina barn drabbas av det i framtiden. Vem bryr sej om HIV och AIDS när Justin Bieber finns? Vart är världen på väg!!!

RSS 2.0