bebisen

Min lilla bebis har spytt 4 gånger idag stackarn <3 Hoppas han inte blir sjuk bara.

Idag har jag varit på en snabbtur till gbg. Är mega trött nu.

imorgon ska jag och sussie till ingestrand och bli bruna och gotta oss <3

Är bara 17 dagar kvar nu också! Känner att det närmar sej. Får nog ta upp resväskan imorgon och börja packa ^^ Vet inte alls vad jag ska ta med mej men det löser sej. :D

Nu blir det slappa på soffan och sen sova!

mobil

Nu har jag bytt tillbaka till min förra mobil. :D Blev galen på min mobil idag när den skickade sms till fel person och grejer så jag bytte tillbaka så nu har jag knappar igen <3<3<3<3<3 Har ju lite smått hatat att ha touch hela tiden så nu är jag nöjd igen! Som sagt det var bättre förr. ^^

Sitter och kollar igenom lite gamla sms nu. ganska kul faktiskt haha.

1111

Nu skriver jag inlägg nr 1111 i bloggen. ^^

Dagen på jobbet kan man beskriva med ett ord; VAAAAAAAAAAAARMT!

Tror jag är halvdöd just nu. Men men. imorgon jobbar jag sista dagen för denna vecka iaf! gött med ledig helg.

qwert

Sitter här och tänker på hur fort dom nästa nitton dagarna kommer gå! Snart lämnar jag sverige och åker till norge och sen vidare och mellanlandar i London och sen träffar jag Emma i San Francisco!!!! helt sjukt ju! :D

nu måste jag kolla mitt konto och sen ska jag göra mej klar och hämta upp sara och åka och jobba. :)

måndagtisdagonsdag

I måndags blev det en tur till banken och växla pengar. :D Så nu har jag 450 Dollar! Känns bra! Sen blev det stan lite hittade en tröja och ett linne på jc. Vill hitta klänning men det är ju omöjligt! Får köpa det det första jag gör när jag kommer til usa känner jag!

Tisdagen spenderade jag på jobbet. Och kvällen spenderade jag hemma hos en sjuk Martin. stackars liten jag tror han är döende typ. Blev även en tur på centret med Sara och det blev ett par jeans och 2 linnen på bikbok och ett par skor på skopunkten! Och allt var på rea så det känndes ju nästan bra iaf. Försöker ju spara lite pengar men jag är inte så bra på det.

Idag har jag varit på jobbet och slitit som en slav känns det som! Trodde jag skulle dö förut när vi började städa stora ormburen! Jobbigt! Sen åkte jag hem och har bara legat på sängen och varit slö sen jag kom hem. gött. Ska snart ta en dusch och en promenad med lilla vilddjuret tror jag.

20 dagar kvar till USA nu också! det är fan inte länge det! Måste börja packa snart haha! Men innan det blir det Borås med Sara också! blir nog kul. :)

boom

Inatt blev jag väckt av något positivt. Det åskade. :D Vaknade av att det small och sen blixtrade det så det blev helt ljust i rummet. Så jag och Douglas låg vakna och lyssnade ett tag och sen när det drog bort så somnade vi om. han är så söt min lilla bebis voffe <3 Vägde honom sist jag var hos veterinären också. Nu väger han 3,2 kg han slutar aldrig växa tror jag. ^^ Dessutom försöker jag få honom upp i vikt lite eftersom han är lite smal nu.

Klippte klorna på alla odjuren igår också. Börjar gå mycket bättre nu för douglas hade ju panik förr men nu går det ganska bra sålänge man mutar honom lite. hihi.

Nu ska jag göra mej klar för jobb! Lördag idag ju och då är det massa massa att göra på jobbet. :) Ikväll får det bli chips och dipp för då är jag ensam hemma med hundarna. Kom och hälsa på.

bebis <3

Igår fick jag åka och hjälpa Sara på jobbet för en silkesapa fick en unge! åkte dit runt 5 tiden eller nåt och krånglade med massa. Orkar inte skriva om det nu. Var helt slut efter och drog till Martin satt och vilade mej lite och sen åkte vi ner på Centret och åt och sen fick vi dra till zoo och kolla till lilla apan och hennes lilla unge <3 dom såg ut att må bra så vi åkte hem och kollade på fiskeprogram och så.

Idag har jag jobbat. jobbade ensam. Lagom kul. men det gick bra. Imorgon är det lördag och då är det massa matning och grejs. heja mej!

Ledigt!

Idag är ju min enda lediga dag denna veckan. Tänkte jag skulle slöa på soffan och bara må gott men så blev det inte. :) Först upp och gjorde mej iordning och sen ner och klippte av mej massa hår!! :) gött. Sen hem och gick direkt ut med Douglas gick ner förbi tågstation och sen i hamnen och sen på stan och där träffade jag Martin och hans mamma och pratade lite med dom innan jag gick hem och fick i mej lite mat. :) Sen åkte jag iväg till veterinärstation och pratade med dom om douglas tänder. Så den 2/8 ska vi dit och få dom kollade och sen får vi säkert tid för att dra ut dom. Jag hoppas vi får tid innan jag åker till USA! Och det är ju bara 26 dagar kvar nu!!!

Ska gå och fixa mitt hår lite nu.

stressigt

Idag var det sjukt mycket folk på jobbet! men det var kul förutom att jag var så sjukt trött och sliten på slutet så jag typ dog.

På hemvägen regnade det så mycket så jag knappt såg vägen och så såg jag inte att bilen framför mej blinkade och saktade ner och när jag väl såg det så fick jag bromsa ganska hårt och då släppte ju hela bilfan så jag fick typ en hjärtattack och trodde jag skulle köra av vägen! Men duktig som jag är så klarade jag mej. Nu ligger jag halvdöd på soffan och tråkar. Ska gå och ge hundarna mat nu!

GAAAAAAAAAAH!

Börjar få lite panik nu faktiskt! det är mindre än en månad nu ju!! hjälp. Om en månad sitter jag i vegas och troligtvis klagar på värmen! :D

Måste komma på nåt att köpa till Emmas värdfamilj också! jag hatar att köpa presenter! Hatar att få presenter också förutom om jag valt dom själv och vet innan vad det är. hatar överaskningar också!

blir galen på min hund också. Han var ensam hemma när jag kom hem från jobbet idag och han stog självklart och skällde så jag funderar på om jag ska testa med antiskällhalsband snart. vet inte vad jag ska göra annars. :( Kan ju inte ha han i en lägenhet om han skäller när han är ensam ju. :( blää

pojkar

dagens diskution:

När pojkar säger jag ringer dej ikväll så betyder det att det är ca 20-30% chans att dom ringer.

Och när pojkar säger "kanske" betyder det nej men när tjejer säger "kanske" betyder det ja!

Det var det. Nu säger jag godnatt och jag vill inte prata med någon mer som känner min så kallade pappa. tack hej och godnatt!

tröttis

Ligger på sängen med mina voffar och slöar. Just kommit hem från jobbet. det var en riktigt bra dag på jobbet idag. jag ville bli biten av vitläppen också! haha. Så Rune tog ut den så jag kunde hålla i den lite och bli biten men den bet rune istället och han skrek så jag blev livrädd och sen försökte jag hålla den lite men då slingrade han sej runt ormkroken och då hade jag inget att skydda mej med så jag ville inte leka med han mer! haha. Så vi la in han igen. Han var lite för stor för att jag skulle våga bli biten av han haha.

Nu är jag ledig i 2 dagar. gött. hoppas vädret håller sej såhär fint så jag kan ta hundarna och åka och bada imorgon. :)

Skåre

Idag tog jag, Mamma och Douglas en tur till Skåre och gick på Pets eftersom dom hade ringt och sagt att mitt täcke som jag beställt hade kommit. Självklart hade gubbfan beställt fel så jag får vänta ännu längre men dom kommer till Arvika med täcket åt mej. Men jag blev ändå 1000 kr fattigare där inne! Köpte hundmat, råttmat, syrsor och ett litet stryphalsband till Douglas.

har kollat på filmen Cornelis idag också. Har tänkt se den länge nu men det har inte blivit av tidigare. Deprimerande film.

nu ligger jag på soffan med vovvarna och kollar på räddningspatrullen <3 Imorgon blir det jobb.

monday

Har jobbat idag. Lite stressigt men det gick bra ändå. :) En silkesapa blev arg på mej när jag gick in med mat åt sköldpaddorna så han tog tag och drog i mitt hår. tihi det var as kul. Man skulle typ filmat det. Efter jobbet blev det hem och slappa. Har just kollat på Rio. Söt film.

Imorgon blir det en tur till Pets i skåre och köpa regntecket till Douglas som jag fick beställa. Då blir han glad och håller sej lite torr i regnet. <3 Måste köpa hundmat också. Ska börja gå över till vuxenfoder nu på Douglas för han börjar bli stor nu. hihi.

måste försöka fylla i ESTA grejen också så jag vet om jag får komma in i USA. ^^

morning

Sitter här och degar lite innan jobbet. Blir jobb idag, onsdag och helgen. gött. Dock jobbar jag nog ensam på lördag?! gah läskigt.

Kan inte fatta att det bara är 36 dagar kvar tills jag åker nu också. Det är bara en månad och en vecka ju! Kommer gå svinfort.

Nu ska jag kolla kontot och sen åka iväg och tanka och så innan jag drar till zoo och jobbar.

söndag

Tråkigaste dagen på länge. Ska nog sova snart för jag har så tråkigt. Nu vet ni allt om min dag. godnatt.

HJÄLP MEJ!

Nu kom Monas barn hit och tror ni dom kan vara ute hos sin mamma eller? nej dom kommer rakt in och sätter sej brevid mej i soffan! blir galen på dom. hejdå

Cyanide and Happiness

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

jag har dålig humor jag vet x) tyckte denna var så skön ^^

Idag har jag varit och ridit Tinder. :) Blev en riktigt mysig tur med någon och Isar. ^^ vet inte vad hon som red Isar hette men det ver trevligt iaf. Både jag och Tinder var jätte svettiga när vi kom tillbaka. När jag kom hem var jag jätte trött och slöade på soffan och sen tog jag en dusch. Snart blir det en tur till Vikene.

gnegg

Idag typ vaknade jag och segade vid teven ett tag sen blev det en dusch och sen iväg till stallet med Melina. :) kollade när Kikki och Daniel red sen kom Jeanette med Elias och så var vi lite barnvakt åt han medans hon red. Han var grinig först men sen var han lika söt som vanligt hihi. Jag vill också ha en Elias. <3 Sen åkte vi iväg och hämtade Melinas bil som var på lagning. Så jag körde golf tuff som jag är. Sen åkte jag hem, åt McDonalds mat och sen har jag nördat mej lite med sims och teve och skypat lite med Emma.

nyss var jag ute med hundarna. Åt massa smultron som jag hittade också <3 mumsigt. Fanns hur mycket som helst nu i skogen.

imorgon måste jag nog till verkstan och hämta nytt recept om jag orkar. ^^ Måste iaf dit innan jag åker till USA för mina piller tar slut samma dag som jag åker. Och nu är det ju bara 42 dagar kvar. :D Jobbar massa innan så tiden kommer gå fort. :)

Home

Jobbade Lördag och sen var jag hos Martin. hade världens jävla huvudvärk som nästan tog död på mej men den gick över lagom tills jag gick och la mej så jag fick iaf sova och så. :) Sen blev det mer jobb på söndagen! har varit mycket folk båda dagarna. Gött moos. Efter jobbet idag gick jag och duschade hos martin och sen åkte jag till "Nessöh" där dom hade grillat så jag åt lite men orkade typ inte äta nåt på grund av värmen. blää. Efter det skjutsade jag hem martin och åkte hem till Arvika. Nu har jag ätit glass med maränger och kollat på teve. Blir väl mer teve och sen sova tror jag. Är grymt trött idag.

morrn

God morgon alla glada. Jag är dock inte glad min huvudvärk fortsätter och jag kunde inte somna igår så jag är ju lagomt sugen på jobb idag.. men men. känns verkligen inte som det är lördag idag men tydligen så är det det!

Nu ska jag åka iväg på en weekend i Charlottenberg haha jobb hela helgen. hejhopp

fladdermöss

Sitter och kollar på smä fladdermöss som flyger omkring här utanför och funderar på hur dom gör när dom bajsar. Dom hänger ju uppochner :O skumt. Finns rätt mycket fladdermöss här i lilla styckåsskogen. Undrar var dom håller till på dagen..

Nu ska jag ta en ibumetin och ett glas vatten och sen blir det sängen.

snakebite.

Idag har varit en allmänt dålig dag. Har typ bara sovit och haft huvudvärk hela dagen! tror det är på grund av min vätskebrist igår haha. jag får ju skylla mej själv men tycker huvudvärken borde gå över snart.

har även varit och ridit Tinder tillsammans med Stina och Lista. :) Trevligt var det.

just nu sitter jag på Balkongen och funderar över en del saker. Albin, Douglas och Svampbob håller mej sällskap och njuter av att det är lite svalare nu.

har just matat Sputnik och Sparris. Sputnik har ju blivit helt agressiv sen Sparris kom hit. Lite synd men jag får försöka hantera henne mer och se om hon blir bättre. Får väl se om jag blir biten snart. Kan ju hoppas hon får tag med gifttänderna då så jag får reda på om det händer nåt och om jag är allergisk mot giftet. Det är lite läskigt faktiskt att jag inte vet så mycket om deras gift. På vissa ställen skriver folk att man troligtvis inte reagerar alls på det och på nåt ställe hittade jag nån som sa att hela armen hade svällt upp på honom när han blivit biten av en.

Nu ska jag muntra upp mej själv med lite musik. Så jag slipper störa mej på dom 2 små fjortisarna som står här utanför och är störande!




nattdopp!

Har varit iväg och badat med Melina, Stina och en till som jag för tillfället har glömt namnet på. haha sorry. Det var inte så skönt i vattnet som vi trodde och det var ganska kallt i luften också. Jobbigt. Jag var typ livrädd också för det var så mörkt ute ^^

Min solbränna är ju lagomt snygg också för i början av dagen så smörjde jag ju bara min påni så man ser typ exakt vart på armen  solkrämen har varit och var den inte har varit. hihi. Men känner jag min hud rätt så är snart det mesta av brännan borta och då kommer det inte synas.

Nu ska jag och Douglas sätta på nåt bra barnprogram att somna till. hihi. Fast Douglas sover ju redan men jag kan ju somna till det iaf.

RSS 2.0