Arvika!

Nu är jag i Arvika. :) Är ju typ aldrig här nu för tiden haha.

Har just varit på date hos Emma. Sen åkte vi och handlade chips tills ikväll. Blir lite wii och sånt här sen.

Funderar på hur jag ska överleva december också. Måste till veterinären igen och så måste jag köpa julklappar och hundmat och sånt.

asdfghjklöä

Suger på rubriker. ^^

Har varit i Arvika idag. Martin skulle på sin kurs så jag åkte hem och gick en promenad med Emma. :) Trevligt och gött att få röra sej lite.

Rita har börjat rycka lite fjädrar dom senaste 2 dagarna. :( Hon har ju inga kala fläckar eller nåt sånt men jag får försöka underhålla henne mer så hon inte får tråkigt. Ska försöka köpa lite rep och sånt så jag kan göra lite roliga leksaker åt henne. Hon har ju fått en ny leksak som jag köpte på jobbet idag, :) Hon blev typ överlycklig. hihi. söta lilla gojan då <3 Nu sitter hon och fiftar  med vingarna och skriker och vill ha uppmärksamhet. Men jag ska snart stänga in henne och gå och lägga mej.

bu

Blir väldigt dåligt med blogguppdateringar när jag är i charlottenberg. Har varit här det mesta av veckan nu och kommer nog vara här rätt mycket mer. Började i den nya butiken i tisdags. Plockat upp sjukt mycket varor och prismärkt massa och jag måste säga att jag hatar att packa upp och montera kaninburar! Det var sjukt jobbigt. ^^ Men till veckan öppnar det väl hoppas jag och då får ni komma och handla. :)

Har börjat städa och rensa i Martins lägenhet också. Hittade pant för över 200 kr och massa skräp och grejer ska jag slänga bort och snart är det jätte fint här. :) hihi. Nu ska jag duscha och umgås lite med rita eller nåt medans älskling spelar sitt nya tevespel. ^^ Sen ska vi åka på kalas.

Rita <3

Nu har Rita fått flytta hem till mej. :) Eller hon bor hos Martin men det gör ju jag också nästan hihi. Imorgon börjar jag i den nya butiken i charlottenberg men den är inte öppen än men det blir nog kul. :)

Igår hämtade dom "mina" djur på zoo också. :( Det var väldigt jobbigt men jag överlevde. Kunde inte hålla tårarna inne ett tag när lemurerna skrek och var stressade av att bli fångade så jag var tvungen att gå där ifrån när dom fångade in dom. usch. Men jag gick in och hjälpte till med giftormarna istället dom skriker inte och får inte panik iaf. det är väl mer jag som har panik i närheten av dom för jag tror alltid dom ska bita mej så jag dör hihi. men jag hanterade ju inte dom jag stog med en tång och höll upp örngott som vi la dom i.

Nu ska jag ta hundarna och åka till charlottenberg igen :)


Jaru...

Nu är det en del som har hänt iaf.

Emma har kommit hem!

Albin har artros eller hur det stavas och äter några tabletter (fodertillskott med glukosamin i) nu. :( Blir det inte bättre av dom så ska vi tillbaka till veterinären och få medecinering.

Jag var med på teve i torsdags! Sa till dom att jag inte ville vara med på teve men jag var med lite i bild iaf. ^^ Det var inte så hemskt sålänge jag slapp prata eller nåt! hihi.

Jag har haft Välkommen hem Emma/Halloween fest! det var jätte kul och jag blev väldigt full! och jag var utklädd till "söt" clown.

Jag har varit på arbetsintervju! det var as läskigt.

Började praktik på Arvika Zoo igår.

Imorgon kastreras Douglas. <3

På lördag kommer frösö zoo och hämtar lemurer, näsbjörnar och flygpungekorrar. :( Och jag hämtar Rita! :D kommer bli lite sorgligt att bli av med djuren men jag tror nog dom får det väldigt bra där uppe.

Det är väl det som hänt nu på sistonde. Idag har jag städat massor av akvarier. det var jobbigt. Och nu är jag hungrig som ett as. Och jag tänker slappa det mesta av dagen nu och senare ska jag ut och gå med Emma. Imorgon får jag ju dessutom sovmorgon. Jippi! Nu är det ett billarm här utanför som går och det var väldigt störande.


Såhär söt var jag på Halloween. :) Måste korta av stavarna i kinderna så snart som möjligt börjar störa mej på dom nu! haha.

RSS 2.0