rehab nr 2

Då har vi varit på vår andra rehab idag då. :) Douglas var jätte duktig även om han gnällde lite men han gjorde det han skulle och försökte inte klättra på kanterna idag iaf :)

han ska börja gå med lite vikter nu också. :) 3g på varje bakben 2x10min om dagen och så ska han även gå lite cavaletti. Ska bli intressant att se hur det går. :) Längtar såå mycket tills han är helt återställd igen.

Var även inne hos mamma och lämnade lite mat till kattungen Evert som jag kollade lite noggrannare på nu och han är nog ingen Evert så han kanske får något nytt fancy namn nu då. haha. söt var han iaf.

trööööööööött

Är sjukt trött så får väl bli en "tidig" kväll för mej. Imorgon ska jag jobba till 12.30 sedan bär det av till Karlstad för andra rehaben med douglas. :) Sen ska vi in med kattmat hos mamma och sen försöka hinna med en sväng på jysk och ligga lite. haha. måste provligga madrasser som jag funderar på att investera i.

nu ska jag kolla klart på programmet och sen ska jag rasta lite hundar och sen sova.

snabbinlägg

detta med snabbinlägg var ju nåt nytt så det tänkte jag prova. sparar ju ett klick på det.

Sitter och kollar på south park <3 har inte mycket mer att säga. blir snart sängen och imorgon blir det jobb. På fredag blir det lite jobb och sen åka till djursjukhuset med lilla Douglas på rehab igen. :) hoppas det går bättre denna gången även om det gick riktigt bra förra gången också.

jassåru

Nu har dom gjort om på blogg.se så nu blev det lite rörigt i mitt huvud.
 
Idag kan jag ju lugnt påstå att det hänt endel! Dom i butiken brevid hittade en liten rädd kattunge under massa pallar utanför butiken som dom tog med sej och hade inne ett tag men sen släppte dom ut den igen och då gömde den sej under min bil och bara satt och skrek. Så blödig som man är gick jag ut och hämtade den lilla fisen som troligen inte är 12 veckor än och borde inte få gå ute ensam! Han fick mat inne hos oss som han kastade sej över! Försökte efterlysa en ägare på facebook men det är svårt att hitta ägare på omärkta katter! Tycker folk ska tänka på det om dom tycker om sina husdjur!!!
 
Nu bor kissen hos min mamma! Och där får han nog stanna. Han är lite halt på ett bakben också men verkar inte allvarligt så vi får väl hoppas att han slipper åka till veterinären. :)

friday

jobbat idag. var ganska lugnt. sen har jag dammtorkat lite här hemma och fått upp dom nya lådorna från ikea. :) har även ätit grillat och till efterrätt blev det grillad banan med choklad i. :) sen har jag slappat på soffan och nu kollar jag när martin spelar battlefield och lyssnar på nostalgisk musik ^^ blir nog sängen för mej snart så jag inte sover bort hela min lördag. Måste ner på centret och leta jeans imorgon! usch och blä centret på en lördag är ingen hit.. men jag går inte dit innan bolaget är stängt vill jag lova!!!

orkar inte med alla norskar. saknar lite tiden när man bodde i arvika och tyckte det var roligt att åka till centret. nu vill man spy på det.

trött.

Borde kanske redan gått och lagt mej men sitter uppe än efter att jag sett 2 skräckfilmer och druckit cola <3 är så sjukt sugen på att få en hel helg och bara vila upp mej men det verkar inte hända på ett bra tag för när jag väl kommer få en hel helg måste man ju passa på att göra allt som man inte hunnit med när man jobbar. känns bara som jag aldrig är hemma längre och när jag är ledig så är jag ju bara det en dag och det känns inte ens som jag varit ledig då. dom flesta av gångerna jag är ledig åker jag ju dessutom till djursjukhuset med douglas så det tar ju upp hela dagen.

blir galen snart. har inte ens kunnat klippa håret iår eftersom jag aldrig haft tid. snart tar jag kökssaxen och bara klipper av mej skiten för jag känner mej så grymt ful när mitt hår bara växt ut. 8 månader sen jag klippte mej sist...

nej nu ska jag sova så jag orkar jobba fredag söndag och sen måndag till torsdag nästa vecka för sen blir det djursjukhuset på fredagen.

Zzzz...

imorgon får jag sovmorgon mitt i veckan. :D wohoo!

Ska försöka greja lite i trädgården och kanske ta en tur till the big city Arvika. kanske t.o.m åker till Karlstad och köper lite bromsgrejor till bilen. :) nu ska jag mysa på soffan med martin och douglas och kolla på bbt och kanske tvätta lite kläder.

långhelg?

Vart tog min långhelg vägen. :( Jobbade 11 dagar skulle vara ledig 3. Men fick hoppa in och jobba på förmiddagen igår så det känns inte som jag fick någon helg alls. jobbigt. Och nu är snart denna dagen slut också och då är det upp och jobba en vecka igen som gäller. jobbar även lördag nästa vecka också så det blir 3 lördagar på rad nu. får försöka ta långhelg igen nästa gång jag ska iväg med douglas till djursjukhuset i slutet av månaden.

Idag har jag tagit sovmorgon, spelat lite sims, varit ute och gått med douglas i solen, badat med Martin, Albin och Avalon, ätit god mat, och nu ska jag ut och gå igen :) Albin ligger utslagen efter badet. Märks att han är gammal nu. han blev riktigt sliten i vattnet idag. men gladare än när han får gå och strosa i utkanten av vassen kan han inte bli. <3

Ledig!

idag är jag ledig från jobbet. :) Men ledig vet jag inte riktigt om jag är ändå. gick upp kvart i 9 imorse ut med hundarna och så. Sen gick jag ut och gick nästan en timme med Avalon. Gick och vägde henne på jobbet också. 24,8 väger hon nu. :) bättre än 27,5! :D Så hon är verkligen på väg åt rätt  håll även om det går ganska sakta. När jag kom hem blev det frukost som älsklingen hade fixat till mej och sen har jag bara suttit vid datorn lite och så. Har även duschat nyss så snart ska jag göra mej iordning gå ut med hundarna igen och sedan iväg till djursjukhuset för första rehaben med Douglas! :) Ska bli mycket intressant faktiskt.

Måste även köpa nya glucosamin tabletter till douglas för 400:- eftersom dom andra hundarna fått tag på påsen och åt upp alla!!! inte bra. Sen måste jag tvätta kläder, städa ritas bur, dammsuga :D, och städa undan lite grejer. finns mycket att göra nu när jag jobbat i 11 dagar..

9

Idag är 9onde dagen i sträck som jag jobbar. Känner att jag börjar bli lite trött nu hihi.

nu ska jag kosa lite på douglas och sen ska vi ut och gå en liten promenad <3

Stalker

Ja då har man fått sej en stalker också. En av dom som kör ut varor till oss på jobbet som jag tycker är lite jobbig för att han alltid stannar och pratar med mej har ju skickat vänförfrågan till mej på fb.... Och då antar jag att han läst mitt namn på lappen som man skriver under när man tar emot ett paket. jag som trodde han bara var någon vanlig skum typ gick ju såklart och skämtade om att han var min beundrare. jätte kul.. inte... iaf inte idag när han kom med en leverans med hundfoder och hade med sej blommor till mej! jag höll på att dö och ville typ gömma mej men jag var ju helt ensam i butiken och hade inga kunder inne heller så jag kunde inte skylla på nåt så jag försökte avsluta konversationen så fort som möjligt!

Fyfan. det värsta är att vi måste beställa från dogman denna veckan.. vilket betyder att han troligen kommer igen denna veckan eller på måndag! Jag tänker iaf se till att vi inte får varor levererade av honom när jag är ensam igen! creepy!!! han är dessutom 36år. usch. jag som tycker Martin är gammal hihi. Men jag älskar honom. <3

Miele

Hade en bra dag på jobbet idag. Hoppas på en lika bra imorgon.

Efter jobbet igår köpte jag mej en dammsugare. :) En Miele S8310 som nu är min nya kärlek <3 Kändes riktigt bra att dammsuga med en dammsugare som suger bra haha. Det var värt pengarna iaf! Här ska det inte vara någon billig skit. :D

Nu ska jag fortsätta kolla på simpsons maraton på 6an och ta mej lite chips. imorgon blir det mer jobb.

torsdag.

Idag har jag varit på återbesök på djursjukhuset med Douglas. det gick väldigt bra och dom verkade förvånade över hur bra han läkt och hur bra han går på sitt ben och hur han gått på det sedan dagen efter operation utan att halta eller lyfta på benet speciellt ofta. :) Min lilla voffe är jätte duktig han <3 Nu ska jag öka på gå träningen lite och gå en 10 minuters promenad om dagen. :) det jobbiga är ju att få honom att gå i en lugn takt och INTE springa! har varit sjukt svårt hittills men det blir jobbigare hela tiden för han börjar ju tröttna på att vara still nu!

Nu ska vi gå och gåträna och sen ska voffarna få sej lite mat. :)

aqua

idag har man fixat klart i akvariet. :) nu är det jätte fint så nu saknas bara fiskar och det får bli nästa vecka. Mamma var snäll och åkte in och handlade växter åt mej i idag så jag slapp åka in till Arvika. :) längtar tills det blir lite liv i det.

RSS 2.0