nu går det mot bättre tider ^^

För inte alls längesen fick Martin ett positivt samtal om arbetsintervju. :) jag håller tummarna och hoppas det går bra och så. Och lite efter det ringer en gubbe som nu är nere i källaren och kollar på pannan. :) Förhoppningsvis är det inget större fel på den och då kanske vi har varmvatten snart. :) känns som en riktigt bra dag idag. Albin har inte bajsat sen igår heller så jag hoppas han inte är förstoppad istället nu. men han åt all mat idag så jag hoppas han är på bättringsvägen nu.

Var ju på dop igår också. Då bestämde jag mej för att inte döpa mina barn! Så det var väl också en ganska bra dag. Dessutom fick vi jätte god smörgåsbuffe och sen massor av kakor av olika slag! Kändes som jag gick upp ca 25kilo men gott var det!

nu går det neråt...

Allt verkar gå åt helvete nu för tiden. :P

Pannan funkar fortfarande inte för dom är ju så sega på att fixa den så jag spyr på dom snart. Men nu börjar det hända nåt där iaf så snart hoppas jag det är fixat. Så vi har inget varmvatten eller värme i elementen. Albin har fått magsjuka eller nåt så det bara rinner bajs ur honom vilket betyder att jag inte får sova speciellt mycket på nätterna. Tvättmaskinen är störd och torktummlaren slutar funka lite ibland när den känner för det eller nåt. jag fick nyss bensinstopp 2 hus bort härifrån!!! Jävligt störande. Jag har inget jobb och är fattig.

men men. :) Imorgon ska jag på dop för lilla Elli. Hoppas Albin blir bättre snart också så jag kan sova som vanligt.

sims

Just suttit och spelat sims i någon timme nu. ^^ Finns inte mycket annat att göra när det enda som numera är på teven är skyrim. ^^ Men jag älskar dej ändå martin <3 haha. Nu ska jag försöka hitta på något annat innan vi ska åka till Arvika om ca en timme och äta thaimat hos mamma. Blir nog mumma det.

2012

Mitt första inlägg iår.

Har jobbat idag och igår. Inventerat och sånt. Har även varit på veterinären med albin igen och tagit näst sista sprutan i behandlingen och beställt tid hos frissan. :) Drack lite te med mamma också innan jag drog hem till charlottenberg igen. ^^

Nu kollar jag på dum och dummare med älskling. är ledig fram tills onsdag också. gött.

RSS 2.0