silver

Sveriges första medalj i OS iår är ett silver. :) Som sara algotsson tog i fälttävlan. Nu är vi bättre än norge som bara tagit ettt brons. ;) yes! Nu ska jag gå och duscha och rasta hundar och sen sova tidigt. känner att min huvudvärk inte vill sammarbeta med mej så jag får nog sova bort den. :)

söndag

Idag har man varit på rusta och sportshopen och shoppat loss. :P blev en soptunna till badrummet och ett par skor. :D Sen grillade vi med svärmor och nu ska jag dammsuga och sen blir det att kolla på OS. :) Så händelserik har min dag varit.

lördag.

Igår var det ju OS invigningen och jag och Martin kollade självklart på det. :) men jag var så sjukt trött eftersom jag inte sovit speciellt mycket på nätterna på grund av Douglas så jag somnade mitt i typ. :P

Allt är bra med Douglas iaf. Lite svårt att hålla honom lugn men det går bra om han sitter i soffan med oss och är kopplad och ibland får han sitta i bur men det tycker han ju inte är så roligt. Speciellt inte att sova i buren! Därför får jag och Martin inet sova så mycket på nätterna! Men det går ganska bra nu ändå efter några nätter. Han går på det opererade benet helt som vanligt som om det aldrig hänt nåt alls så det känns ju bra men han får ju endast gå sakta och inte göra några hastiga rörelser så det är ju väldigt intressant att gå på "promenader" med honom just nu han som är van att alltid hoppa och springa hela tiden. Får bara hoppas att han återhämtar sej snabbt så han får springa och leka igen.

Idag har jag, Martin och Douglas myst på soffan och kollat på OS hela dagen. Nästan iaf. Vi har ju också handlat och ätit tacopaj och så. Hade tänkt dammsuga och tvätta lite också men det är inte mycket som blir gjort när man har en sjuk liten voffe. <3

nu ska jag kolla på psycho och sen ska vi sova.

min turdag.

Idag lämnade vi in Douglas på djursjukhuset och fick information om operationen och allt som jag tycker dom borde sagt första gången. -.- förra gången sa hon ju att vi skulle få med oss lillen hem samma dag men idag fick jag veta att han skulle stanna över natten. :( Lite läskigt att lämna ifrån mej lilla hunden men med tanke på att han kommer vara drogad med morfin och lite allt möjligt så skulle jag tro att han inte tänker så mycket på det.

Nyss när dom ringde fick jag iaf väldigt bra nyheter. han hade slitit loss ett ligament. Så det fick dom fästa och sådär men när dom berättade om operationen innan så berättade dom om att man ofta behövde göra fåran som knäskålen ligger i djupare men det behövde dom inte så ingreppet blev ganska litet och det känns väldigt bra. Hon sa också att hon trodde att det skulle korta ner rehabtiden vilket ju känns väldigt bra. :) Och innan när vi var där så trodde hon ca 3 månader så vi får väl se hur det går med honom. :) Verkar inte bli speciellt dyrt heller så det är ju också väldigt bra. :) är väldigt nöjd med resultatet hittills iaf nu längtar jag bara tills jag får hämta min lilla byracka <3<3<3<3<3

imorgon :/

imorse var jag sjukt arg när jag blev väckt kl 6! min enda sovmorgon på 5 veckor och vem skulle förstöra den? jo Gula gubben! tycker det är omänskligt att ringa så tidigt på en söndagsmorgon! men men.

imorgon ska jag upp kl 5 på morgonen och vid 6 bär det av mot djursjukhuset i karlstad och lämna in lilla plutten. Sen ska jag på biltema och bergvik och köpa vindrutetorkare och skor medans han blir opererad. sen blir det hem och låta honom vila.

lördag.

Igår blev det lite impulsiv utgång med hanna. :D Kul att träffa henne igen ävem om jag trampade ner i ett hål och dränkte hela skon och vi var på fjortisfest men kul hade vi ändå. :D haha.

idag har jag bakat bröd med mamma och grillat. gött. nu blir det lugnt och kolla på macken. hihi.

krångel.

Idag har allt krånglat på jobbet kunder som har klagat på att vi inte har saker och folk som sagt till mej att mina piercingar var fula. blev även filmad av några norskar som tog skydd från regnet i vår butik. grymt störande var dom. kassan krånglade och ljuset blinkade i hela butiken osv. -.-

ska bli riktigt skönt med helg nu men imorgon är det folkrace men vet inte om Martin ska få åka dit ensam så kan jag vara hemma med hundarna istället och mysa framför disneychannel eller nåt. hihi.

På måndag ska lillen opereras. :( Börjar bli riktigt nervös nu och känner mej lite elak som ska lämna honom hemma med Martin. Blir mycket att hålla koll på för honom. Annars får vi lösa det så han får vara med på jobbet lite. just nu testar jag om han går att ha i bur. Han sitter där och skakar men det har gått bättre än andra gånger jag prövat då han bara ylat och gnällt. kl 6 på morgonen åker vi iaf mot karlstad och klockan 8 ska vi lämna in honom. :( sen får jag och martin gå på bergvik eller nåt och kolla lite. Jag ska köpa nya skor har jag tänkt men vet inte ens om vi orkar vara kvar för jag kommer ju vara  så nervös för plutten. :( <3 Hoppas bara vi klarar att hålla honom lugn efteråt så allt läker som det ska och går bra med knät så han kan bli rehabiliterad så snabbt som möjligt och få komma ut och gå i skogen igen. :) Tror han saknar promenader väldigt mycket nu.

nu ska jag gå och kolla om maten är klar. hihi.

6 dagar kvar.

bara 6 dagar kvar till operationen på douglas. :( Börjar bli lite nervös nu. Men det kommer nog att gå bra. :)

brännboll.

Då har man varit i göteborg över helgen och druckit mycket alkohol, ätit god mat, spelat brännboll osv. :) Hade jätte trevligt blev ganska full och sprang på den blöta gräsmattan tills skorna fastnade och jag sprang i strumpor. Fick ge upp detta med skor när dom var helt täckta med lera och totalt genomblöta. ^^ Har gått barfota i ett dygn. Nästa år tar jag med extra skor! Mitt lag vann iaf på brännbollen så det var ju bra iaf. Tror dock inte det var så mycket min förtjänst men jag tycker jag var duktig iaf hahaha. Nessö gjorde lite akrobatiska konster och fick alla att skratta när han försökte hoppa över häststängslet för att fånga bollen. Tror det såg annorlunda ut i hans huvud än hur det blev i verkligheten! han hoppade ca 15cm över marken kanske och stängslet var ju något högre än det så det blev mer som ett sälhopp på mage över tråden. :P Lite synd att inte strömmen var på haha. kunde blivit kul.

Åt också världens godaste bröd ever typ. Åt upp allt bröd och idag fick jag receptet så nu blir det snart hembakat bröd här. Ska bara låna denna makapären av mamma också.

På vägen till göteborg stannade vi på älgparken i bengtsfors eller vart det nu var. Så nu har man klappat och matat älgar. :D dom var såå söta. Sen gick vi in och åt på resturangen där alla utom jag åt älgburgare men jag tyckte det känndes fel så jag åt korv. ^^

nu sitter vi och kollar på varg veum kvinnan i kylskåpet eller vad den hette. Sen blir det nog sängen för min del. imorgon blir det jobb igen. och imorgon är det även en vecka kvar till operationen för douglas. :/ Är lite nervös för det. Men det kommer nog gå bra. :)

lilleplutten <3

igår var man på djursjukhuset i karlstad och Douglas kommer att behöva en knäoperation för att knäskålen ska sluta hoppa ur led hela tiden. Har en tid för det den 23e. Går och oroar mej för det hela tiden nu. Funderar mycket på rehabiliteringen och hur det kommer gå till för det vet jag inte mycket om alls förutom sånt jag läst när jag kollat upp på internet.

Nu ska jag gå och ge douglas medicin och sen lite mat.

Douglas <3

Var iväg med douglas till veterinären idag. Det var som jag trodde att knäskålen hoppar ur led. :( Fick remiss och på torsdag ska vi till ortopeden i karlstad med honom. Får verkligen hoppas att det går att fixa annars vet jag inte vad jag gör. Men det blir att leva jävligt snålt nu om jag ska ha råd med allt. :( får hålla tummarna att allt går bra.

reeeegn

Hade en jävla tur imorse. Vi var ute och gick med hundarna och när vi kom hem började det ösregna. gött att vi slapp det iaf. :) Något ogräs rensande blir det nog inte idag!

RSS 2.0