husvisning

Då har man varit på husvisning också. Det var spännande. Vi tycker fortfarande om huset lika mycket men det är fler som lagt bud men dom har inte lyckats fått sålt sina nuvarande hus så vi får väl hoppas att dom inte får dom sålda heller. hihi. Finns ju en hel del som behöver fixas på huset men inga större saker för köket och badrummet är ganska nytt. taket ser också nytt ut. Vi får väl bara hoppas att någon bank vill låna ut pengar till mej och sen får vi lägga bud och hoppas. Finns inga andra hus ute på marknaden just nu som passar oss heller så jag hoppas iaf vi hittar någonstans att bo snart så vi inte behöver bo i en pappkartong. ;)

Nu ska jag ta en kopp te och kolla lite på teve.

kvällsjobb

Idag har jag passat på att göra lite ärenden och så eftersom jag började kl 14.00. passade även på att sova till 10. gött. Men jag har ju inte jobbat klart för idag för 21.15 börjar jag jobba igen för då kommer det fiskar och reptiler. :)

gummistövlar <3

Idag var jag och Martin riktigt slöa på morgonen och satt med varsin kopp te och kollade på teve. Sen kom solen fram och det såg så mysigt ut så vi tog alla 3 hundarna och gick till skogen. promenerade runt lite och tog skogsvägen till Elin där vi fick oss våfflor innan vi gick hem igen. Vi har även hunnit med lite städ och tvätt. känns gött.

Imorgon ska jag till banken och så ska jag ringa mäklaren och försöka få en visning på huset som vi vill se. sjukt mysigt läge iaf. vore helt perfekt för oss och hundarna skulle älska det.

helg!

Nu är det äntligen helg igen och inte massa inplanerat för en gångs skull men blir att kolla på ett hus imorgon kl 14 som vi kanske ska hyra och innan det hade vi tänkt åka upp till Anders och Daniela och leka med Anton och kolla på hästarna. jag har ju inte sett stona där än förutom i bäcksvart mörker på håll.

Min bil började ju krångla nu också när jag skulle hem från jobbet. Först ville den knappt starta och sen när den väl gjorde det så ville den bara dö. Sen märkte jag att vindrutetorkarna inte funkade och inte fläktarna i bilen heller så det kan ju bli intressant. Bara hoppas på plusgrader imorgon men det tror jag det skulle bli. :)

På måndag får jag sovmorgon. Då börjar jag kl 4 på eftermiddagen. gött. Men sen ska jag ju istället jobba på kvällen eftersom första leveransen med fisk, reptiler och akvarieväxter kommer då! Kommer bli lite jobbigt men det blir kul sen på tisdagen när det äntligen är lite liv i akvarierna och terrarierna. :D wohoo!

Nu ska jag och älsklingen starta vårt fredagsmys. Inleder med kyckling och sen blir det chips och dom sista avsnitten av mysteriet på greveholm och sen blir det nyaste avsnittet av bbt. Sen somnar jag väl eller nåt.

reptiles

Snart är det fiskar och reptiler på jobbet. :) Ska bli kul när det är klart och vi får liv i akvarierna. har sköljt akvariegrus i flera dagar nu och ryggen vill inte mer! men nu är det klart så nu ska det bara i med vatten och fisk. terrarierna kom idag också. 12 stycken blev det och det blir ormar ödlor och landsköldpaddor i dom. :)
 
nu måste jag sova så jag orkar med resten av veckan också.

tv stjärna jovisst

Jag, Martin, Anders och Jezzy var just med på tv3 i programmet 69 saker du vill veta om sex! det ni! ca 18 min in i programmet för er som missade och vill kolla upp det på tv3 play ;) haha. jag är dock knappt med men jag syns snabbt på vänstersidan och har martins turbojacka på mej hahaha.

Hus...

Ja då vi måste flytta så letar vi ju hus och vi har väl inte riktigt bestämt oss om vi ska försöka hitta ett att hyra igen eller om vi ska våga oss på och köpa. :) Men nyss hittade jag ett hus som känns väldigt intressant för oss. Blev väldigt sugen iaf. ska försöka komma iväg och kolla på vart det ligger och vad det är runt omkring det till helgen iaf. Sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag sova på saken och imorgon blir det jobb. skölja akvariegrus hela dagen står på schemat. usch! Men det blir kul när alla akvarierna är igång och vi får börja sälja fisk. :)

RSS 2.0