30 min

Just varit ute på douglas första 30 minuters promenad på länge. :) känns så jävla skönt att det snart är över och att han får röra på sej mer och mer nu. han skötte sej dessutom ovanligt bra på promenaden. Nu ligger hundarna och tuggar på ett varsit tuggben och njuter och jag ska gå och göra te så jag har något gott att dricka till erik och mackan.

snipp snapp snut så var denna helgen snart slut.

Idag har jag jobbat och sen varit en sväng hos Anders och Daniela för Martin var där så dom har fixat min bil! Så nu blir det att ombesiktiga den imorgon eller nåt och sen går den nog ett år till. ^^

Nästa lördag blir det livat. Då blir det upp kl 5 typ och sen kl 6 bär det iväg till kungälv på reptilmässa och köpa massa foder så vi har ett år. :) Sen på kvällen ska vi ha halloweenfest så det blir nog en riktigt bra dag med massa bilkörning och sen massa alkohol. ;) längtar!

Garagestädning.

Ja idag ska jag och Mamma städa garaget hade vi tänkt. Men just nu tog vi rast eller iaf jag. Sitter i soffan med min killer mensvärk och tycker synd om mej själv och mamma är i köket och diskar och städar. Har väl typ halva garaget kvar också. :( tråkigt. Men måste ju få in en frys och en bil där snart så det får väl gå.

SRF!!!

Igår köpte jag SwedenRock biletter till mej och Martin. :) Jag ska se Kiss. :D ska bli sjukt kul.

Är helt slut efter dagens jobb. usch vad rörigt det är just nu. ^^ Speciellt när det kommer hästfoder leverans och grejer mitt i röran. Tror jag blir galen snart. hihi. Blir nog lika rörigt imorgon också men jag hoppas det blir mycket gjort så vi får undan lite.

Till helgen blir det kalas i göteborg. blir 2 turer dit denna månaden. Känner mej lite stressad över att vi måste få hit en frys innan den 27e också. och innan vi kan få in den måste jag städa i garaget. Men det löser sej nog.

hej på mârten?

Sitter just nu och funderar på om det är värt att åka in och gå ut på mârten imorgon eller inte? Jag börjar iaf dagen med jobb. Sen får vi väl se vad som händer. jag vill ha kolsoppa iaf men mamma ska komma hit med lite soppa till mej så jag klarar mej utan att behöva åka dit också. :)

Varit på rehab med Douglas idag också. :) Gick som vanligt superbra och han var så duktig och traskade på i vattnet. Efter helgen blir det att börja gå i skogen och öka på vikterna lite på benen. :) 3gram i varje ska han ha hihi. lillen <3 Om någon vecka ska han få gå utan koppel inne korta stunder så det ska bli kul att se hur han reagerar på det.

Nu måste jag rasta alla voffarna och sen sova.

Ny dator

Då har man impulsköpt en ny dator. :) Ingen värsting dator eller nåt men den kostade ju bara 920:- ett riktigt kap. Köpte den ju på experts utförsäljning på 80% rea så det känns bra. Batteriet på min förra funkade ju inte men annars så behövde jag ingen ny igentligen men vem passar inte på när det är så billigt. ^^

Idag har jag varit på djursjukhuset igen med Douglas. :) Dom tyckte att han såg väldigt bra ut och att vi hade gjort ett bra jobb med rehaben och så. :) han har ju lite kvar än men han ska sluta med medicinen imorgon och sen har vi rehab på fredag och sen en rehab kvar och den 8e ska vi tillbaka på sista kollen hos veterinären. :) Ska bli så himla skönt med ett avslut på allt detta nu. Men jag klagar verkligen inte för allt har gått framåt hela tiden och inget har krånglat förutom att hans energi är lite jobbig. Men nästa vecka får han börja gå i terräng igen så då blir det ut i skogen igen och han kommer nog bli helt vild och överlycklig!! :)

Har verkligen jätte mycket att göra på jobbet denna veckan också. Eftersom den nya lokalen börjar bli mer och mer klar nu så måste vi ju göra om massor för att få ordning i den gamla delen nu när massor flyttat in i det nya. :) Så det blir att flytta grejor, flytta hyllor, plocka ner hyllor, bygga upp nya hyllor osv! Så ska man ju hinna med att ta hand om kunderna också. Idag var det mycket folk men det är ju skönt att det blir lite mer igen nu eftersom det blev så lugnt efter semestern. Men nu har norskarna samlat nya pengar och är tillbaka igen. :)

Fan vad långt detta inlägget blev.

Jo just det. Min kära svärmor har ju varit på Gekås i ullared också så vi fick oss lite presenter. Jag fick 2 underställ, en tröja, en snygg "tvålpump" till diskmedel cupcake sprits och godis. woho.

Nu ska jag fortsätta kolla på simpsons filmen så ni inte behöver läsa en hel bok här!

RSS 2.0