ut med jobbet.

Imorgon ska man ut på brygga med jobbet då :) ska bli sköj! Men jag jobbar ju innan också så får ta med mej allt till jobbet så jag kan byta om och göra mej klar där. :)

New stuff!

min mamma har varit väldigt snäll på sistone och köpte 2par nya jeans och lite underkläder till mej igår och förra veckan fick jag nya skor.:) känner mej happy:D
köpte mej även ett par hellyhansen skor förra veckan och dom är så sköna och snygga:)


<3

bajs!

Idag ligger man utslagen på soffan och är sjuk. Men imorgon är det jobb igen så jag får se till att bli frisk innan dess!!

happy face! :D

Nu jävlar ska här jobbas massor framöver :)

...

Blev lite kaos på jobbet idag så jag är rätt slut i huvudet idag! Men men. Får fortsätta att få ordning här nu. Möblerade om på kontor/reptil/gästrummet igår så har lite fix kvar där. :)

tick tock

Klockan går grymt sakta idag. Ska ju iväg och jobba kl 18-20 idag så sitter typ bara och väntar på att klockan ska gå.. Men måste snart åka ner så jag kan ta mej en liten shoppingrunda innan jag börjar också. Om det inte är jätte mycket norskar då orkar jag inte!

klipp klipp. :)

Då har man varit en snabbis i Arvika och klippt av massa hår. :D Känns så lätt och skönt nu. gött. På vägen hem lyssnade jag på radion och när jag kom för nära norge så fick ju radion spel och jag fick in NRK P3 och där var det nån skit dålig norsk hip hop låt som jag nästan dog när jag hörde på.
 
och hittade den såklart på youtube så måste dela med mej. ;D
 
 
Ibland undrar jag om norge inte borde hålla sej till vissa genrer. För dom har ju gjort bra musik också. :D
 
Turbonegro <3

RSS 2.0