:)

snart fyller jag år då. blir 20år igen:) hoppas det fina vädret håller i sej tills dess så får jag en trevlig födelsedag.

hej

nu ärre hälja! hihi
Haft Maria och Daniel på besök under kvällen och sen åt vi fläsk karre och potatisgratäng. Sen blev det film och soffhäng och snart flyttar vi oss till sängen. gött när teven syns från både soffa och säng. :) Nu ligger lilla Douglas brevid mej och drömmer så han blinkar med ögonen. ser jävligt läskigt ut. imorgon blir det nog en lugn lördag.

the end.

nu är helgen slut. blev slappt igår men idag har vi hunnit med en del:) packat upp en del och städat och hängt upp spegel hyllor och en tavla på väggen:) även varit hos Anders och Daniella en sväng och så var Emma och Martin här och hälsade på. så det har varit en bra söndag. imorgon blir det jobb igen. men bara 13 arbetsdagar kvar. sen får vi se vad som händer. nu ska jag sova bort min huvudvärk.

snart helg

sitter och har lunch. snart är det helg och då har jag bestämt mej för att bli klar med lägenheten. sådeså. och så kanske vi åker lite skidor också om vädret håller:)

djursjukhus

nu blir det jobb i några timmar och sen bär det av till djursjukhuset. Douglas knä har krånglat lite senaste veckan så det måste kollas upp. hoppas det inte är nåt fel på lillen.

blä

känns som det bara blir mer och mer grejer att packa upp fast vi fått bort lite kartonger idag. känner mej jätte trött idag också så nu blir det bara film och quizbattle med älskling och sen blir det sängen.

Harry Potter

Just nu sitter jag och älsklingen och kollar på Harry Potter och de vises sten. ^^ Har lite myskväll med god mat, kakor och cola. :) Har ju varit på centret och fikat och åkt skidor idag! Imorgon ska vi till fabrikslagret och kolla på lampor. Hoppas dom har nåt som passar i våran hall för jag blir galen på lampan vi hängde där tillfälligt då den hänger för långt ner och slår i dörren hela tiden.

Måste klicka hem lite grejer till nya terrariet också så jag får ordning i det. :)

jahapp

nu går allt åt skogen verkar det som. men därför får vi heja på att älskling får jobbet som han har intervjuat för nu hihi. idag har vi haft fredagsmys med lite godis och film. imorgon blir det tvätta, diska, städa och packa upp. även åka skidor står på schemat:) gött att vi fick tillbaka snön så det händer nåt positivt iaf. och jag hittade 100kr på marken i onsdags också. kändes rätt soft.:) nu ska jag gå och pissa och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen bredvid älsklingen eller älsklingarna för båda hundarna har också redan lagt sej. godnatt!

klick!

Spenderat det mesta av dagen på akuten i Arvika med älskling som har väldigt ont i magen. :( Hoppas det blir bättre. Dom hittade inte vad som var felet men kan vara blindtarmen. Han ska iaf tillbaka dit imorgon och göra om alla prover igen. stackars liten <3 Sen blev jag lite shoppingsugen och råkade klicka hem lite nya kläder till douglas hihi. Nytt vintertäcke och en stickad tröja från hööks. Vintern är ju inte slut än på ett tag verkar det som för fan vad mycket snö det kom idag. Tyckte det kom mycket i arvika jag men så kom man hem och här var det dubbelt så mycket. Nu ska jag och voffarna ut i snöovädret också. men dom ska få lite mat först. :)

:~)

ligger på sängen och funderar på min tatuering. börja redan bli nervös. men det är ju tre månader kvar. hihi. lite läskigt att det är en heldag bokad. vet inte hur länge jag kommer orka men får ta med massor med godis och Cola så jag får i mej mycket socker. nu är det dags att ta sej ur sängen och gå ut med våra små odjur. nu blev avalon galen tror det är två katter som slåss utanför. spännande att se hur länge det tar innan hon drar omkull någon av oss på isen. man måste ju nästan ha skridskor ute...

hår

Ännu en vecka gjord på jobbet. idag blir det riktigt fredagsmys. Ätit mat och nu färgar jag håret och sen blir det bara film och chips tills det blir sängen. Imorgon blir det att leka hurtbulle och försöka få lite ordning här i lägenheten och packa upp så mycket som möjligt. Sen ska vi få in nya terrariet och sen blir det lite party i arvika. blir fest hos David och sen blir det ritz.

Snart har två veckor gått... Saknar dej så mycket vännen <3<3

RSS 2.0