spännande

imorgon tänkte jag att jag skulle ge mej ut på hal is och försöka bada avalon. det kan bli väldigt spännande det. hon hatar ju vatten. och är ganska nervös för såna saker. men den stora frågan är ju ändå ska jag ta hjälp av Martin eller blir det bara värre då? svårt val detta.





delar med mej av en liten morgonmys bild också:)

morrn

ligger nyvaken på sängen. tänkte sova mer men hundarna ligger och stirrar på mej så jag får gå upp istället:) idag blir det städning och inget annat känns det som. vill ju slippa städa hela helgen:)

hej hopp.

kakor

är så sjukt sugen på kakor. men får väl äta frukt:(

frukt är godis?

Igår när jag vaknade kom jag på att jag måste bli mycket nyttigare av mej. Så nu blir det inget mer godis, chips och dricka förens swedenrock. Bara när jag är på kalas och blir bjuden men inget här hemma iaf. Så nu blir det film och vindruvor här. Har lagrat upp med massa frukt så jag har nåt att äta på när jag blir godissugen. Kommer sakna choklad.

bortskämda hundar.



här ligger våra bortskämda hundar tillsammans i soffan och tuggar på varsitt buggen. :) Martin får sitta på pallen han. hihi men det gör inget för han ska ändå laga mat till oss nu.:)

rapsolja

igår när vi inte var hemma hade hundarna vält ner en flaska rapsolja som dom ätit av och sedan gått runt i lite. vi kom hem till massa olja som med hjälp av hund tassar var spritt över hela golvet. plus att Douglas hade spytt på 3 ställen. bland annat i soffan. det var bara att skura soffa och golv det och försöka se glad ut. sen vaknade jag kl 6 imorse av att avalon låt konstigt i vardagsrummet kommer ut och alla mattor och golv är hemsydda. skura golv hela morgonen är kul. går och lägger mej i 2 min sen spyr avalon igen. upp och skura igen... sen sov jag till 10 och då hade hon spytt 3 gånger till. kul. nu ska jag diska och sen köpa ny mopp och sen stor städa alla golv. kul fredagsnöje.

baka baka

liten kaka. fast det blir en ganska stor tårta. har typ maräng kladd överallt känns det som. men det är det värt:) nu ska jag leka lite vid datorn medans ugnen gör sitt jobb:)

grattis till mej.

då var man 20 igen då:) men nu ska jag sova. imorgon ska det bakas tårta. mums.

lördag

idag ska vi fira mej :) ska bli gott med fika:) jag är som vanligt pigg på morgonen och vet inte vad jag ska hitta på just nu.

städning

idag har jag försökt städa nästan hela dagen men ändå känns det som jag inte kommer någon vart. Men någon gång blir jag nog klar ändå. :) usch.

Imorgon ska vi till Mamma för att fira mej och sen blir det hem och få lite besök av David. :) Får väl dammsuga typ 10 gånger till innan han kommer så han inte försvinner i allt avalon hår. har redan dammsugit vardagsrummet ett par gånger idag.

Nej nu ska jag hoppa i duschen för jag måste ner på centret sen och köpa bajspåsar och snus till martin och några cider att fira med i helgen. Man fyller ju 20 på måndag.

rent hus.

Ska ta tag i städningen här nu känner jag. Inte kul när Avalon fäller!!! fy fan. ska tvinga martin att borsta henne en timme sen eller nåt så kanske dammsugaren får rast någon gång. ^^ Har iaf varit ute och gått med hundarna en sväng idag sen har jag duschat skrivit in mej på arbetsförmedlingen och köpt en rullgardin till sovrummet som martin ska få sätta upp ikväll.

Nej nu ska jag ut med hundarna och sen ska jag diska och dammsuga!

uppe med tuppen!

min första arbetslösa dag. i vanliga fall trycker jag på snooze knappen vid denna tiden men idag är jag jätte pigg. skumt. men det känns som allt är bättre nu. får bara hoppas att jag hittar nåt nytt bra snart:) sämre kan det ju inte bli. nu ska jag kolla på teve i sängen ett tag sen upp och ut med hundarna i solen och sen ska jag till Arvika. på lördag blir det kalas också för jag fyller ju år på måndag. och då ska jag baka en tårta till mej och älskling:) mums.

arvika

Var ju en sväng i Arvika idag och planerade lite smått för srf så nu vet vi iaf vilka bilar det blir och det var väl typ det som blev sagt. men det var gott med pizza och massa striing på amigo. :) Sen blev det en tur till Mamma och klippte klor på svampbob. sen blev det hem till hundarna och nu myser vi på soffan och kollar på melodifestivalen men just nu sjunger denna äckliga peter jöback. usch. det är inte okej.

kameliont

uppe med tuppen. iaf nästan. idag står disken först på att göra listan. blä. men sen blir det en tur till storstan och gå på Amigo med lite folk och börja planera resan till swedenrock:) längtar så jag dör. maj och juni kommer bli bra månader. i maj har jag ju tatueringstid och så blir det turbulent i Karlstad och så ska ju tj Charlottenberg fira 6år. idag är det exakt 2 månader kvar till min tatuering!

grattis

idag fyller min ponny år :) det ska jag fira med god mat som Martin ska laga till mej. han är bra han :)

RSS 2.0