beslutsångest!

Ska jag eller ska jag inte?

ge mej

Jag vill ha terrarium nu! Chips vore inte heller fel. :P

segdag

Har varit grymt bakis idag! Men börjar må bättre nu. Har inte direkt nån ork att blogg idag så det blir ett kort inlägg. Var ute i televerkarn igår iaf. Det var skoj. kom hem vid halv 6 eller nåt? Orkar inte skriva mer om jag.

Midsommar!

Midsommarfirandet fick bli hos simon i år. :) Vi kastade pil och spelade kubb och grillade. :) Mycket trevlig kväll! Även om jag sög på både pilkastning och kubb! Och grillningen för jag orkade inte äta mer än typ 3 tuggor för jag var redan mätt på sprit när jag skulle äta. :P Men det gör inget ^^ haha. Träffade en liten 10åring när vi spelade kubb för han cyklade förbi oss några gånger så jag stoppade honom och började prata med han. :P Efter ett tag var han omöjlig att bli av med så vi störde oss som fan. :P haha! Men jag lärde honom att han ska köpa moped när han blir 15 och sen när han blir 18 ska han köra volvo och det gick han med på. :P Och så lärde jag honom att Ahlis, Daniel, André och Simon var bögar eftersom dom inte kör volvo. :P haha! Och han bara "jag vet vad bög är, det är när 2 killar är ihop" hahahaha. tönt.

Lite senare på kvällen drog vi till Ahlis och spelade guitar hero. Jag sög på det också såklart. :P Jag ska jämt vara sämst på allt! haha. Och sen gick vi till gaers för Ahlis ville sova eller nåt. Hos garre satt vi och planerade kvällen imorgon och han lagade mat till mej och Christoffer. Väldigt snällt tyckte jag för jag höll på att svälta ihjäl och orka gå till timmys!

Är typ inte bakis idag heller! Värsta lyxen! Men jag fattar inte hur jag lyckades med det för jag drack ju en del igår. Nu ska jag nog krypa ner under det varma täcket med Christoffer som just började snarka. störande. Han sover med öppna ögon också! Det är så läskigt när han gör det.

Gud vilket långt och onödigt blogginlägg! Men det är väl som det brukar vara. Men Emma kanske blir nöjd iaf. :O

buskisen

Jag är så kär i busksnoken som vi har på zoo. :O jag frågade ju om jag fick ta ut den och sånt och det fick jag ju på egen risk eftersom han är lite giftig så det gjorde jag idag. :) Han är så söt! Ville ta med honom hem. ^^ han bet mej inte iaf som jag trodde han skulle göra så jag tänkte att om jag tar ut honom lite varje dag så kan han ju vänja sej vid människor. :) aww!

Efter att jag hade varit på zoo idag så åkte jag in på köpcentret och gick på apoteket eftersom jag bara hade 3 piller kvar! Sen gick jag in och hälsade på Sussie på babyproffsen och vi gick och kollade på skor på skopunkten och lite sånt innan jag drog hemåt. När jag kom hem så hade ju mamma åkt mot linköping och jag är ensam hemma hela helgen! Och utan hund är jag också så jag behöver inte passa några tider och krångla. :) Gött! Nu blir det duschen och sen ska jag nog hitta på något trevligt. :)

damdidam

Är så jävla sleten efter idag! Vi hade typ en miljon grader inne på zoo så jag typ svettades som fan när jag jobbade. :P Känner mej lagomt fräsh eftersom jag inte har orkat duscha än. ^^ Skönt att vara ledig på fredag! Får se vad det blir då. :P Nu ska jag leka med mitt wii en stund och sen ta en dusch. :P

drygt!

denna helgen har varit den tråkigaste och drygaste på länge! jag har bara suttit hemma vid datorn och inte gjort något alls och så kommer nog denna dagen också att bli skulle jag tro. Är på så himla dåligt humör idag också.

Och det jävla brölloppet var ju igår också! Hatar det. Fattar inte varför 100 miljoner av våra skattepengar ska gå till det? det är väl bättre om det går till sjukvård och sånt? men men.

djbvodedjoåvdfsnd

det blev inget ikväll på grund av dåligt väder och sånt så nu är jag uttråkad. :( Stackars mej!

Får bli godis och lite mys med mej själv nu.

Nära döden upplevelse!

Igår när jag åkte till Croconilen så höll jag på att dö typ. Helt plötsligt så kom det en älg och sprang ut ur skogen och ut på vägen framför min bil så jag fick bromsa som en galning och veja. Men jag klarade mej med en decimeter eller något sånt. Älgen typ hoppade runt och vände sej åt sidan för att han var så nära min bil. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv som jag var då! Jag var helt säker på att jag skulle få älgen genom rutan! Usch! Efter att jag kom förbi älgen så såg jag att den sprang över vägen bakom bilen och jag var tvungen att stanna i vägkanten för jag bröt ju ihop av chocken så jag gråt jätte mycket och ringde mamma och pratade med henne tills jag hade lugnat mej lite. Skakade så mycket så jag kunde inte köra bil på en liten stund men när jag gjorde det sen så gick det bra.
När jag kom fram och berättade vad jag hade varit med om för dom i serveringen så började jag typ gråta för det var så svårt att berätta om det för jag var fortfarande chockad och skakade massa så dom tyckte synd om mej och bjöd på fika. :) Alla är så snälla där borta! Trivs så himla bra med all personal och djuren såklart. ^^

Igår blev det en ganska slapp dag där borta för jag och Linnea satt och kollade efter massa djur på datorn så det drog ut lite på tiden och sen typ när vi skulle sluta så satt vi och pratade om personalfesten som vi nog ska ha snart. ^^ Sen kom dom på att vi skulle festa idag också. :) Så jag ska till Linnea och Mikael sen och grilla och spela wii och grejer. :) Blir nog en trevlig kväll. hoppas jag inte träffar några fler älgar på vägen dit iaf. ^^

nanana

Nu kanske jag har hittat ett terrarium som jag vill ha. :) Stort och fint men en bit att åka. :P Får se om det finns kvar och sånt först.

Mamma måste låna min bil imorgon också så jag får ta Televerkarn. ^^ Men jag älskar den bilen så det gör inget! <3 men Christoffer skulle greja med den först också. :O Hoppas inget krånglar så jag har en bil imorgon. :P

orm

Är ju så himla sugen på att skaffa mej en orm nu men jag hittar inget terrarium eller någon orm som duger åt mej i närheten. ^^ Hittade ett terrarium som jag jättegärna vill ha men man får ju 2 boaormar också och det vill jag ju inte ha. ^^ Så jag får leta vidare. ^^ Men om någon vet nån som har ett stort terrarium och eller en kungspyton eller en mexicansk kungssnok så hör av er. ^^ haha.

snart har jag kommit upp i så mycket poäng som jag vill ha på lockerz också. ^^ Då ska jag "köpa" en ipod för mina poäng. :D

bakis

Är ganska bakis idag även fast jag inte drack så jätte mycket igår. :O

Var i Karlstad med Mamma igår. Fast vi var bara på Biltema för jag skulle köpa olja och lite grejer till bilen. Sen åkte vi till Pets i skåre och köpte en mal och 3 räkor till akvariet så dom kan få städa lite åt mej. ^^ har inte sett en enda räka sen igår när jag släppte i dom typ. Men dom kommer väl fram nån gång. ^^

På kvällen började vi supa lite hos simon och rökte vattenpipa och grejer. :) Sen åkte jag i juniors 240 cab. :) jag och Matte åkte med i en bonneville nåt varv också. ^^ Med en som jobbar på croconilen. ^^
Det var lite jobbigt att åka cab när det regnade också! och precis när vi bytte till bil med tak så slutade det såklart :P hehe.

studenter

Jag blir så himla avundsjuk på studenterna för jag vill också ta studenten! Känns som det var jätte längesen jag gjorde det nu. :(

Någon som har eller vet nån som har en svart mexicansk kungssnok till salu så kan ni ju säga till. Lampropeltis getula nigrita heter den på latin.

brygga

Igår var jag chaufför på juniors 740. började köra vid 18 eller nåt och slutade nån stans mellan 3 halv 4 så det blev rätt tidigt tycker jag. Men det var rätt skönt för jag mådde illa på slutet..

Vi gick in på brygga en sväng också men fan vad dåligt det var där! Det var ju massa folk fast dom flesta var ju typ 40+ och jag kände typ ingen där inne plus att jag var nykter och frös. ^^ Sen fick man ingen stämpel eller armband eller nåt så om man gick ut kunde man inte gå in igen. Så jävla dåligt det har blivit. ska inte gå dit igen förens typ hamnfesten tror jag!

Börjar fundera på att skaffa en orm också. Men jag vet inte vad jag ska ha för nån för jag vill inte ha någon tråkig majsorm eller nåt. ^^

men nu ska jag gå och sova så jag orkar gå upp imorgon. :)

ingen fisk. :(

Jag fick nästan upp en gädda men det sket sej. :P haha. Men Carro fick upp 4 abborrar och simom fick upp 3 fiskar eller nåt. Fast dom var med metspö. Men nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen och resten av helgen sen. :)

fisk!

Nu ska jag åka och fiska med Christoffer och Simon. ^^

På lördag blir det köra suföti! :O Mer än så orkar jag inte blogga idag. ^^

RSS 2.0