hope

Sitter och hoppas på åska ikväll för dom varnar för det på smhi. :) ge mej åska nuu! nu ska jag ta bort min tallrik efter mej sen ta ett glas cola och sen gå ut en sväng med mina underbara voffsingar <3 Sen ska jag ligga på soffan och vara dryg och vänta på att bb börjar så jag kan se på det och sen sova.

har bara jobbat idag. Ganska skön dag på jobbet men vi stressade som fan imorse för vi trodde vi skulle ha guidning med MASSA barn men dom hade visst ringt och bytt tid så vi stressade i onödan. När vi var lugna igen kunde vi jobba i normaltakt och prata massa skit om våra besökare som kom på eftermiddagen. ^^ Det var skoj. Sen drog jag in på granngården och köpte mat till lille plutt och sen hem och åt. känns som jag växt fast i soffan nu för jag är så sleten.

hejs

storm!!!

Efter denna dagen blir det nog att sjunga "fångad av en stormvind" på Singstar senare för fan vad det blåste på tävlingen!!

Det var på en stoor jätte fin gård precis vid vattnet låg det också. Jag vill bo där. Om det inte blåser så mycket hela tiden. ^^ Jag satt och frös typ hela tiden fast jag hade jacka och jens tröja över och sen en filt. Var även lite "barnvakt" åt Sindy med S ibland. Hon frös också hihi lilla sötvoffen. men men. Jag tyckte det gick bra för Jerry och Christine iaf. :)

Just det Mikaela trodde att Nilen går genom frankrike och london!!!!! blondvarning här. Dessutom låter hon som en get när hon.. eh jag vet inte vad hon gjorde. ^^ Men jag lovar att jag inte överdriver om jag säger att det låt exakt som en get. Visste inte ens att det var möjligt för en människa (eller om hon möjligen kan vara en alien?) att låta så överhuvudtaget! Jag typ dog när jag hörde det.

När jag kom hem åkte jag till stallet och fixade Tinders mat och sen hem och slöar. Väntar på att mamma kommer hem med mat och blanddricka nu så blir det nog brygga med Sussie sen. <3

tidigt.

Trodde jag skulle ha svårare att ta mej upp såhär tidigt idag faktiskt men det gick som smort ju. haha. Inte varje lördag jag är uppe halv 7 precis. Nu väntar jag på att Melina ska komma och plocka upp mej och så ska vi till rottneros och kolla på Christine och Jerry när dom ska tävla. :) Hoppas det går bra för dom. :)

Bäbisar <3

Vi har ju fått 2 nya lemurbäbisar på jobbet. :) Tvillingar! :D Dom föddes igår och dom är så himla söta. hihi.






Orkar inte ladda upp fler bilder. :)

hejsan hoppsan

Det var ett tag sen jag bloggade nu tror jag.

Idag hände det massor på jobbet. :) Både roliga och tråkiga saker men det var skönt att ha saker att göra hela tiden och jag hann inte ens med allt jag skulle göra så Steinar fick hjälpa till en del också.

Nu sitter jag och är elt slut och kollar på reprisen av BB som jag missade igår. Sen ska jag äta och vila och sen kolla på dagens BB avsnitt. hihi.

Godis förbud har jag nu också. Jag och Emma kom på det tydligen. Börjar redan blir riktigt jobbigt men jag SKA klara det. Fan vad smal och snygg jag ska vara i VEGAS! :D

lüggis

Idag har jag haft fullt upp typ. orkar inte skriva så mycket om det.

Har varit och ridit Tinder också Stina och Lista var också med. :) Han var lite seg idag men han är söt ändå. Red i typ 2 timmar faktiskt. Ända bort till auktion och hälsa på Christine. trevligt.

imorgon blir det jobb och det blir det under helgen också. pengar <3

Nu ska jag sitta och vara lite slö tills bb börjar och sen ska jag nog sova.

cute <3



Älskar detta klippet <3 elak kattmamma ^^

Öppet kylskåp!

Igår hjälpte jag Martin med hans nya terrarium och målade och lekte med gips och grejer. Sen grillade vi och lite sånt. Och idag har jag fått jobb i 3 veckor från måndag. :) Gött. Har även varit på skrotkalles auktion idag det var skoj. Ville ha bokbussen och göra om till partybuss. hihi. Fanns massa fina bilar och grejer som jag ville ha men jag är ju fattig så jag kunde ändå inte köpa nåt. Sen drog vi till Melins och fixade så jag har nyckel när jag ska jobba och sen till Centret och pratade lite med Sussie och kollade på miss värmland grejen och skrattade åt dom som gick där och skämde ut sej. ^^ Det var även en tjej som "sjöng" med. Hon var inge bra tyckte jag och desutom mimade hon och så började musiken hacka så då sket hon i det och avbröt sitt framträdande. haha det var skit komiskt!

Sen åkte jag hem och kollade min bil som dom nu har försökt sno grillen av så nu är den helt trasig också. Ringde Melina och löste det med -.- Jävla idioter. Sen in och så åkte mamma och handlade lite mums tills ikväll och lite mat sen åt vi pch när vi skulle plocka bort så lossnade kylskåpsdörren!!!!! Vad är oddsen för det? Så nu har vi ingen dörr på kylen. -.- jackpott (Y). Så nu väntar vi på att sekuritas ska komma hit och lösa det haha. Både jag och mamma kollade all alkohol först men det var bara en piña kolada flaska och matolja som gick sönder. tack och lov för att jägermeister har tjockt glas på sina flaskor <3

Nu ska jag gå ut med Douglas sen ska jag kolla bb avsnittet jag missade igår och sen blir det eurovision resten av kvällen tillsammans med hundar, mamma och chips <3

tack och hej leverpastej.

mobilblogg.

Ligger i sängen nu och ska försöka sova men jag blev så arg nyss så jag måste skriva lite. Fick mens nyss typ och har haft det typ varannan vecka just nu så jag funderar på att slänga dom här pillerna åt helvete och bli nunna istället. Just nu känns det som ett bra preventivmedel... det är sjukt jobbigt att behöva ha mensvärk hela jävla tiden också! Gah jag dör snart. Men men.

En bättre nyhet är att Emma bokat flyg och hotell i Vegas nu och det blev sjukt billigt! Ca 1400 kr bara för flyg och 3 nätter i Vegas! Woho. LÄngtar.

Har haft fullt upp med albin ikväll också och jag tror han tycker att jag är en djurplågare just nu för jag har borstat och klippt pälsen på han sen klippte jag klorna och gjorde rent öronen på han och sen fick han duscha. Så nu är han ren och fin.

Imorgon ska jag köpa lampor till bilen och leta upp mina blinkers så jag kan använda bilfan igen så nu ska jag och Douglas sova lite. Natti

blink blink

Blev av med mina blinkers inatt... Drygt. Har inte orkat gjort nåt åt det idag heller och jag är ju pank just nu också så jag har ju inte råd att köpa nya glödlampor!! jävla idioter. Snart har dom tagit varenda vit blinkers från alla 740 och 940 i hela stan eller nåt.

bögäckel är dom.

nu ska jag ut och kissa hunden. :)

tand.

Douglas är jätte besvärad av en tand som han håller på att tappa stackarn. ^^ Men jag fick inte ut den så jag ska försöka få han att tugga lite tuggben och se om jag kan dra ut den sen hihi.

Ska äta grillat snart! <3 Aj löv it.

3 månader och 1 vecka kvar till USA idag också. :) längtar ihjäl mej.

ny vecka..

Nu är det måndag och nu har jag bestämt mej för att ta tag i träningen med Douglas lite mer. Ska ringa brukshundsklubben också så vi blir medlemmar där så vi kan testa något hinder på agility banan snart. Man får ju inte träna agility med valpar innan dom är 1 år igentligen men om jag skippar hopp hinder och klätterhinder så gör det ju inget för springa genom tunnlar och sånt sliter ju inte på han. Ikväll ska jag ringa om ormmat också som jag inte hann med sist jag tänkte göra det. Mina ormisar är lite hungriga nu hihi.

Nu ska jag gå och göra mej en god frukost.

over

Nu är allt över. Har ju haft Birthe och hennes hundar här i sen i onsdags eftersom det var begravning igår. Inte så kul men nu är det skönt att det är över. Douglas är jätte trött efter att ha lekt och varit hos Melina och allt som han har varit med om ^^. sötisen <3 Älskar honom när han sover mycket haha.

Nu ska jag äta, sova, vakna, bolaget, kalas osv...

storstädning...

...i akvariet fick det bli idag. "Möblerade om" och satte in en ny grej så nu har Rupert fått vårfint hos sej. Tror han blev glad faktiskt men usch vad äckligt det var med allt skinn och skalbitar i vattnet som han har ömsat i ett försök att bli stor. ^^ Men nu är det rent och fint. Ska snart ta ett litet tag till och städa lite på rummet så det är lite städat när danskarna kommer. imorgon ska jag försöka hitta kläder till begravningen och lite sånt. usch. inge kul. Måste även köpa ormmat snart för sputniks mat är slut nu. Men nu behöver jag inte tänka på pengar mer iaf för FLYGBILJETTEN ÄR BESTÄLLD!! :D:D

16 Augusti åker jag till USA! Längtar ihjäl mej typ och vill att tiden ska gå fortare. men 3 månader går nog ganska fort hoppas jag. :)

polis polis potatisgris

Igår var det fest och lite kaos men orkar inte prata om det haha. Jag hade kul det mesta av tiden iaf. Började i hamnen grillade och drack lite och spelade kubb. Sen kom det poliser och kollade oss lite och stannade och stre med oss. Jag pillade på hans pistol och sen var dom med och spelade kubb med oss. haha. Skönaste poliserna ever verkligen. Sen kom det en bil till med poliser som tänkte kolla oss men då gick jag och pratade med dom och sa att det redan hade varit så mycket poliser där så dom inte behövde kolla oss haha så dom åkte igen. ^^

nu orkar jag inte skriva mer för jag är så jävla hungrig.

RSS 2.0