wtjt

Är sjukt avis på alla som ska till hamburg nu! Önskar jag hade råd att åka dit. Men nästa år SKA jag dit minsann! men just nu ska jag rasta hundar hejdå.

Vackra pojkar!

Detta är den nya party låten för TJ Charlottenberg! ;D
 
 
 

awesome helg!

Helgen var super. :) På fredagen blev det Palle och Timmys som numera har en ny meny som kallas Tubojugend med extra kuk. ;) William blev ju bästis med Timmys personalen direkt han kom dit haha. Vi pratade även älg med skumma tyskar som åt fläsk!

På lördagsmorgonen var det bara att gå upp kl 8 och göra sej iordning för paintball. alla var ju lagomt pigga för det då... Men mitt lag vann och det är ju huvudsaken. Finfina blåmärken har jag fått också. :) På kvällen blev det party hos David. Massa folk. :) Och sen ner på brygga för att se Graveyard. Vakterna verkade tro att vi var nåt farligt gäng och höll sej nära oss hela tiden haha. Sen tog jag och martin med oss tony och gick hem och åt pizza och sov.

Söndagen blev ett besök hos Ellis och en tur till Ingestrand i regnet sen var det slut på det roliga.

Får väl leta upp lite bilder att lägga upp här med om jag hittar kameran. :)

<3




min nya älskling.

torsdag

Älskar min nya bil!! <3

och imorgon är det fredag! tyvärr kan ju inte jag och martin vara med lika mycket som vi hade tänkt. :(

huvudvärk!

Haft huvudvärk nästan hela dagen. Men har ju varit åska i luften samt att jag knappt druckit vatten idag så kan ju vara det.

Men imorgon hämtar jag nya bilen!!! längtar så jag spricker snart. plockade ur allt ljud och grejer ur 940n igår. Ge mej torsdag nu!

BIIIIIL

Var ju och kollade på en bil på helmia igår. :) Hämtar den på tordag och bytte in min gamla 940 också. :) gött att slippa krångla med att sälja den. :) Längtar sååå mycket till torsdag nu och sen kommer helgen att bli awesome också för då kommer ju tj västkusten hit och så blir det brygga och grejer! :D nu måste jag diska och byta sängkläder och ikväll blir det att plocka ur ljud och grejer ur bilen. :D:D

lalala

Ska kolla på en bil sen. :D

ledigt!

Imorgon är jag ledig och det firas med att ta sovmorgon och slappa. :) Varit jätte sleten idag på jobbet. det känns när man har jobbat 7 dagar i sträck. men nu är det gjort. gött mos. Glömde dessutom mobilen på jobbet så fick åka in och hämta den förut. ^^

Nu blir det tvätta hamster och sen tevemys. :)

skorpor

under kvällen har man ju lekt doktor här hemma. Har en liten hamster med ett stort varigt sår på magen som fått följa med mej hem från jobbet idag och ska väl stanna en vecka eller nåt när jag ändå är ledig så jag har tid att tvätta den lilla stackarn. Skorporna och allt skit som fastnat i där är iaf nästan helt borta bara lite kvar på ena sidan som jag inte får bort. :/ Höll på nästan en timme med lillbollen och måste säga att för att vara hamster har hon ett himla bra tålamod. :) Duktig hamster. Så nu får vi bara vänta till imorgon och se hur det ser ut då.

Lugnt som fan på jobbet är det också. sluta sola och börja handla nu alla norskar!

Nu blir det godis och film eller nåt och sen blir det sova för party blev det dåligt med. :(

party

snart åker man på jobb då:) direkt efter jobbet blir det till Arvika och partaya med pojkarna.:) och imorgon blir det jobb igen! men sen tänker jag minsann vara ledig.

pfhu

6 timmar på lagret/bastun idag! Känner mej lagomt mörbultad! Kan nog bli lite träningsverk imorgon. Har dock lite kvar att göra men det får bli imorgon eller nåt. Till veckan måste jag få ordning här hemma. Jobbat så mycket att det ser ut som en svinstia här!

ska avnjuta lite choklad och iste innan det blir sängen nu. :)

jobbaholic?

Jahapp. Hade 4 arbetsdagar denna veckan men vips så blev det 7! gött. Idag ska jag ner och städa lagret så det blir ju inte en heldag. Så jag hoppas kunna få någon timme ute idag också. var väldigt skönt att vara på morgonpromenad i detta vädret iaf. :)

Målade klart det vi påbörjat med terrariebygget igår! Så nu ska vi bara se till att få tid att kapa resten! Blir väl om 2-3 veckor som vi båda har tid med det. :P

nu ska jag bli klar för jobb! :D

paint

Idag målade vi sista lagret på några av delarna till terrarierna. :) Blir att fortsätta nästa gång vi båda är lediga sammtidigt och har tid. men får se när det blir. :P Jag skulle varit ledig imorgon men ska ner och jobba några timmar med att städa lagret. :) gött. lagret är ju dessutom som en bastu så jag kommer väl halft att dö där uppe. jaja är ledig på söndag iaf. :) och sen är jag ledig en hel vecka framåt efter det om inte nån blir sjuk eller så förståss.

Nu får det väl bli kvällspromenad med hundarna och sen blir det dusch och säng!

projekt Terrarium..

idag började vi dagen med att åka på cheapy och shoppa lite grejer till terrarie bygget:) sen åkte vi och fick kaffe hos svärmor och sen gick vi ut och kapade. sen blev det våfflor innan vi började måla:) imorgon blir det att åka dit efter jobbet och fortsätta med målandet. kommer ta tid innan allt blir klart. men det blir nog bra iaf.:)

nu ska jag vila!!!

åska!

Alla har ju klagat på att det har åskat som satan inatt. varför kom inte det värsta till mej för. :( tråkigt. Men det small och blixtrade mycket ändå men inte så mycket som jag ville. däremot var/är det storm så det knakar i hela huset och låter som taket ska lossna. inte lika roligt. blåser så mycket så jag inte kunde sova på min sovmorgon så jag är redan uppe och iordning för jobb.

cheapy

Idag fuckade nätet upp här hemma så martin blev "ledig" så nu på kvällen drog vi till cheapy och kollade på lite material att bygga terrarium av men dom hade inget som dög. Får bli en tur till beijer eller nåt nån gång och kolla om dom har nåt bättre. Men vi är ju aldrig lediga samtidigt förutom söndag och då är det stängt. :( Vill ju börja bygga till helgen!

Kanske finns nåt i karlstad. får kolla på det.

Blev även en tur in hos mamma på kaffe förut och sen till Elin och stri lite också :) hundarna var där när vi var i stan också.

städdag.

idag blir det städdag för mej. blä.

nej nu blir det att sätta igång en tvättmaskin och sen diska och tycka synd om mej själv!

heelg

ja nu tar jag"helg". ledig måndag och tisdag. vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Martin jobbar ju. tråkigt.

var och badade med hundarna förut. Douglas gick frivilligt i vattnet. men efter jag tvingade ut honom så han fick simma lite så vägrade han gå i vattnet igen.






Onsdag

Jobbat idag. Ganska seg lugn dag på jobbet.

Imorgon blir det att kolla på en bil igen då. Hoppas på bättre lycka denna gången men vi får väl se. :) Är ju lite kräsen också. Nu är det filmmys med Martin och hundarna. :)

RSS 2.0