OMG!

Skrek just rätt ut när jag såg en reklam på teven!

BILLYS PANNKAKOR MED CHOKLAD! omg jag ska absolut testa det! Fanns med hallon och med äpple också. Men choklad låt ju mest spännande.

Nya bralls.

Idag var jag väldigt seg på morgonen men sen har jag hunnit med lite saker iaf. :) Var och köpte en styrled och spindelled och sen lämnade jag min bil till David så han har fixat den åt mej. :) Han är snel hest! Sen åkte jag ner på jc för att kolla på byxorna jag blev kär i när jag var där på tjejkvällen. Orkade inte prova dom då för det var så mycket folk. Så provade dom idag och dom fick följa med mej hem. Gråa jeans med ormskinnsmönster på. :) Sen gick jag även in på Lindex och fick mej en bh och 3 par trosor av mamma. :) Så nu är jag mycket klad hest!

latis

Nu känner jag mej riktigt jävla lat! hihi. orkade inte sätta mej upp så jag når tangentbordet så jag tog fram skärmtangentbordet istället ^^ Trodde det skulle bli svinjobbigt att blogga med det men det var ju nästan lite kul ^^ hihi.

Jag och mamma var ute med ballen och kissen för en stund sen men kissen vägrade typ att gå så jag fick bära honom och det var bajsjobbigt för han är så tjock ^^

har inget intressant att skriva. godnatt

PAJ

Idag har det blivit mycket sova. :) Gött! Men nu på kvällen har jag varit duktig och städat lite och så har mamma bakat paj så nu sitter jag och mumsar på den. Blåbärspaj <3

Despicable me!

Ända sen jag hörde talas om Despicable me så har jag velat sett den. Jag verkligen älskar alla söta trailers med dom. ^^





Såå söta. :D

Tjejkväll.

Idag har jag faktiskt rört mej utanför lägenheten! omg! Lekte lite med Martin förut. :) Gick på stan och tog inte bilen nånting. ^^ duktig jag!

Ikväll blir det Tjejkväll på stan med Ninni och David. :) Då får vi shoppa loss och äta gratis fika. :D Får ju inte bryta traditionen. ;) Funderar på att prova den rosa jackan igen också ^^

mysmåndag

Duntäcke + Duntofflor + Varm oboy + idol. Det är min måndagskväll. Kan det bli bättre eller? ^^ Eh ja det kan det ju men ^^ hihi nu ska jag inte blogga mer.

billig fylla

jag är så övertrött att man kan tro att jag är full. haha. Men det är tråkigt att sova så jag vill inte gå och lägga mej än. ^^

rubrik

Idag har det inte blivit mycket gjort. Har bara ätit pizza sen kom Simon hit och hämtade sin jacka som har varit här sen festivalen. ^^ Sen har jag mest kollat på teve och slöat och gosat lite med råttorna. Nu kollar jag lite halft på Ed Edd n Eddy Big picture show.

Usch

Jag kommer vara trött idag ^^ somnade väl vid 6 imorse eller nåt och vaknade för 30min sen typ :p får nog gå upp och gå ut med albin snart för mamma verkade rätt full igår när hon kom hem så hon är nog ganska bakis ^^ Hihi rätt åt henne. :) men nu ska jag gå upp :)

Nörd

Är verkligen jätte pigg ju. Och det hjälpte inte att lämna datorn där ute för jag har ju min älskade telefon i sängen ändå. :p undrar verkligen hur dom överlevde förr i tiden när dom inte hade mobiler. Jag hade nog inte överlevt det iaf ^^ nej nu måste jag tvinga mej själv att lägga bort lilla fånis och försöka sova igen ^^

Piggelin

Jahapp nu är man jätte pigg då. inge bra så här sent. jag tror att människan från början är nattdjur! men nu måste jag nog gå och lägga mej och försöka sova så jag inte sover hela dagen imorgon istället. Skulle inte tro att jag får det iaf men. ^^ hihi.

Får nog lämna datorn i vardagsrummet inatt annars kommer jag aldrig somna. hihi. Natti!

blöööö

Tiden går sjukt sakta idag...

Nu ska jag gå och kissa och gå ut med Ballen sen blir det täcke i soffan och mysa framför teven tills jag ska sova.

Home alone.

Jaha då sitter jag ensam hemma och tråkar ut mej själv. Funderar på att koppla ihop ljudsystemet till datorn igen. Kan ju inte sitta här utan musik en hel kväll. Eller så är jag så lat att jag inte orkar. ^^ haha. Nej nu får det bli chips och cola <3 Om någon har tråkigt ikväll kan ni ju höra av er. ^^

Ikväll blir det nog att se massa filmer tror jag. ^^ Hitta nemo, transformers och silent hill tror jag det blir för dom går på teve sen. så kul ska jag ha en lördag. Lika kul som förra lördagen.

Zilja

Nu har vi tillfälligt fått en ny liten familjemedlem. ^^ Morfars fågel Zilja har flyttat hit tillfälligt. Iaf tills han kommer hem från sjukhuset. han verkade må ganska bra iaf. :) Jag har just kommit hem från sjukhuset nu. Nu blir det tråka resten av dagen med ballen. Mamma ska ju på hockey och sen ut och supa. ^^

I like the way it hurts.

I LOVE GOOGLE!
jag och mamma har just suttit och funderat över massa skumma saker. Bl.a hur jesus dog andra gången. :P haha. Men google har ju allt <3 Tror jag ska gifta med mej google nån dag.

Blää vilken tråkig dag.

lördag.

Blir nog inget ut idag. Får stanna hemma och äta mej fet på chips istället skulle jag tro. :(

Nu ska jag pallra mej upp ur sängen och få i mej lite cola så jag överlever dagen. Har inte druckit cola sen i måndags! Det måste vara rekord. Och det kanske är anledningen till att jag har haft huvudvärk i 2 dagar. ^^ Idag tror jag nog det beror på lite andra saker. ^^

Prutt

Har varit hos Ninni och David en sväng ikväll. :) Drack några cider och kollade på teve typ. :) Det var trevligt. Fast David sov ju halva tiden jag var där men han vaknade när vi var inne i sovrummet och kollade en grej. ^^ hihi. Sen fick han vara med och vara social också. :) Daniel var snäll och skjutsade hem mej sen också. :) Så slapp jag gå i regnet. :)

godnatt

Tyra <3

Kollar på Tyra banks show nu och hon sa just något sjukt bra! haha!

"To get over a man, you have to get under another"

Bäst idag :')

Sömnlös

Jag tror john blund har tagit ledigt idag. Hit har han iaf inte kommit för jag kan inte sova. Vet inte vad jag ska hitta på nu mitt i natten heller. Förut vid 9 var jag så trött att jag kunde somnat sittande tror jag men nu är jag pigg som en piggelin ^^ orkade inte ta med dator in på rummet heller. Tror det är 3e natten jag sover utan den breve sängen nu ^^ duktig jag är då :) tur att jag iaf kan gå in på msn och bloggen och sånt från mobilen. Nu ska jag försöka sova eller nåt. Bloggar kanske senare om jag inte kan sova snart. Haha

ingenrubrikpgadåligfantasi.

Har varit hos tandläkaren idag. Inte så intressant kanske.

Annars har jag bara målat naglarna och lite annat tråk. Och kollat på teve. Nu ska jag dricka vatten för jag är törstig. ^^ Detta var nog det mest ointressanta jag skrivit på länge.

Kris.

Idag när jag var på stan med mamma så råkade jag hitta en jätte gullig kjol som jag köpte. Vill ha den på lördag men jag hittade inget att ha till den så vi åkte akut till Charlottenberg och gick på centret och kollade där men jag hittade inget där heller kräsen som jag är. Martin var med lite också. ^^ Det enda jag köpte var nagellack och strumpor. Eller mamma köpte till mej. hihi.

Fick paket på posten också. :) Ljusrampen till sputniks terrarium! Äntligen. Så nu är det fint hos henne. Måste hitta nåt som tar bort kalket på rutorna inne hos henne också så blir det ännu finare.

Dom hade inte rätt kräm på apoteket i arvika heller och jag orkade inte krångla på centret så jag tar det en annan dag.

Nu ska jag äta nåt och sen kolla teve och sen sova. ^^ Imorgon ska jag till tandläkaren -.- blää

Zzzzz...

Nu orkar jag inte vara vaken längre tror jag. ^^ natti <3

gubbe

La just märke till att magen på den skäggiga gubben i tele2 reklamens mage ser ut som ett stort bröst. :P Den är helt rund och så sticker naveln ut som en bröstvårta. ^^ haha.

ingen aning hur jag tänkte på det men. ^^

rest in peace.

Min nakenråtta Fez dog igår. :( stackarn. rest in peace..

Jobbade idag. Så jag hann inte på apoteket för att köpa flatluskräm ^^ haha! Är jävligt trött idag också! Jag var som en zombi imorse. ^^ Ska snart äta och sen tror jag att jag ska ta en dusch! Känner att jag behöver det. ^^ hihi.

:(

Jahapp nu kommer inte jag sova gott inatt iaf... :(

väntan på bättre tider.

Jag har så tråkigt och jag längtar massor till 3 saker. :) Först längtar jag tills nästa helg när det är karaoke på Croconilen. :) Ska bli kul hoppas jag och jag ska hålla mej såpass nykter att jag inte sjunger! Jag känner tyvärr mej själv lite för bra och vet att jag är väldigt "bra" på karaoke när jag har druckit lite. ^^ Men så mycket ska jag inte skämma ut mej då!

Den andra saken är Arvikamârten såklart. :) Men vet inte hur det kommer bli iår för vet inte ens om jag har nån att gå med än. ^^ Men det löser sej nog skulle jag tro. Annars går jag ner själv för jag lär ju hitta nån jag känner där. hihi.

Den tredje saken är reptilmässa i kungälv den 16 oktober. :) Där ska jag försöka hitta fina ormar att ha i mitt nya terrarium! Ska bli riktigt kul att se om jag hittar några fina som jag har råd med! längtar jätte mycket.

Jag har lite att se fram emot i mitt arbetslösa liv. ^^ haha!

Idag har jag jobbat på zoo. Var lite svårt att försöka ha ett normalt dygn men jag kom upp imorse. ^^ Efter att jag jobbat klart åkte jag in på apoteket och hämtade piller och sen åkte jag hem och sen har jag bara slappat med täcke och fika i soffan och med teve och dator som underhållning. :) Det är mysigt när man är trött.

Imorgon ska jag till apoteket och kolla efter kräm mot flatlöss. Ska bli kul. ^^ haha. Och nej jag har inga flatlöss. Ska behandla terrariet med det mot kvalster.

Känner att detta blogginlägget blev väldigt långt så nu avslutar vi det. :)

woho

Ringde um nu och fick recept över telefon så nu får jag piller. :) gött att jag slapp åka dit. ^^

Godnatt

Ska jobba imorgon så jag borde sova nu men jag vet att jag inte kommer göra det på ett tag ändå men. Har ju vänt på dygnet nu så det ska bli kul att se hur död jag kommer vara imorgon. ^^ Hoppas jag får sova några timmar iaf. hihi.

Måste fixa piller imorgon också! Får inte glömma det.

Nej nu måste jag försöka sova. Kanske bloggar senare om jag inte kan sova och får tråkigt. ^^ haha.
Natti på er!

valvaka

Sitter och läser twitter uppdateringar om valvakan. ^^ Alla klagar på Jimmy Åkesson och Sverigedemokraterna hela tiden. Alla klagade på att det låt som i ett hocky omklädningsrum och massa annat skit om hur dom skrek på sd's valvaka men det låter ju likadant nu när Mona Sahlin kom in på scenen och alla ropade "vi älskar mona och mona älskar oss" men det verkar ingen lägga märke till. ^^

så kan det va. ^^


SD

Verkar som att sverigedemokraterna kommer in i riksdagen iår. Har kollat lite på valvakan nyss. Det är ganska spännande faktiskt och jag är inte ens speciellt intresserad av demokrati och sånt. ^^

Kollade på camp rock 2 förut på Disney Channel också. ^^ Tyckte den var bra faktiskt. Men jag är ju barnfilmsfantast så. :)


Dom som har sett och gillar den första filmen borde absolut se denna också. :) hihi

Rösta!

Idag är det söndagen den 19 september och idag ska man rösta! Om man inte har förtidsröstat eller är under 18 då. Men jag tänker gå och rösta idag iaf! Och jag hoppas verkligen att det inte blir moderaterna igen!

bajskorv

Blir nog inget Årjäng för min del. Får se vad det blir istället för det då. Kanske bara blir hemma framför teven eller nåt tråkigt. det märks väl.

brum

nån som vill köra ikväll? ^^

trött och sleten ^^

Har varit sjukt trött hela dagen idag så jag sov en timme på soffan förut men det hjälpte inte. Ett glas likör hjälpte heller inte speciellt bra känner jag. ^^ tihi. Får väl gå och lägga mej tidigt. Men om jag känner mej själv rätt så kommer jag inte att göra det ändå.

Sitter och skrattar ihjäl mej åt en kommentator på hockeyn på teven också. ^^ Låt så komiskt när han sa att "frölunda läcker rejält bak" haha! Jag är nog lite övertrött tror jag. Vad som helst skulle nog vara roligt just nu.

Årjäng?

Vet inte om jag ska dra på årjängsmârten eller inte. Men det lutar väl mer åt att åka. ^^ Har väl igentligen inte råd men får väl lön till veckan så det går nog.

Tror jag ska börja göra iordning terrariet lite idag.

Bajsdag!

Idag är ingen bra dag att köpa en trisslott skulle jag tro. ^^

Gick inge bra att besiktiga bilen! Fick 2a på styrleden... jävla bajs gubbar är dom! Sen hade mitt recept gått ut på apoteket också. -.- Så nu har jag inga piller.. Får springa på ungdomsmottagningen imorgon om det är öppet för annars har jag bara piller tills på lördag.. Hatar den här dagen hittils! Men den blir nog bättre ikväll. :)

Jävla kukdag!

nervös!

Nu är jag riktigt nervös! Tänk om den inte går igenom. Då blir jag fattig eller så har jag ingen bil på ett tag. :(

blää.. Snart åker jag! Och sen ska jag en sväng på Apoteket.

940

Nu närmar det sej besiktnningen! och jag kom på att jag har min bil full med grejer. typ alla mina skor och lite andra kläder och massa annan skit. :P måste leta upp varningstriangeln också. Men nu ska jag springa ut med ballen!

Håll tummarna för mej!

Mobilblogg

Ligger på sängen och har nästan just vaknat :) hade inte med mej datorn inatt så jag fick surfa på mobilen istället ^^ men jag får väl snart abstinens och går upp till min älskade dator ^^ hatar att blogga på mobilen för man kan ju inte göra enter och grejer så inläggen blir så jobbiga att läsa om dom blir långa. Idag ska jag besiktiga bilen! Jag börjar bli riktigt nervös nu! Men jag hoppas det går bra för jag har inte råd att laga den ju. Och jag undrar om min fina lagning av avgasröret går igenom ^^ det märks väl. Kl 15.50 är det jag ska dit iaf så jag har tid att bli mer nervös innan dess. Annars ska jag väl fixa lite med terrariet kanske om jag orkar ^^ har väl inte jätte bråttom med det för jag får nog inte tag på ormar jätte snabbt ändå ^^ nej nu ska jag gå upp och sätta mej vid vid datorn och äta frukost för jag är jätte hungrig!

Don't worry

In every life we have some trouble
When you worry you make it double 
Don't worry, be happy

Varför dalmatin?

Jag kom just på en störande sak.

Varför har dom alltid en dalmatin på brandstationerna i alla amerikanska serier? Om någon vet svaret på den frågan så vill jag gärna veta det. ^^

Kanske är det för att det inte syns på hunden om den skulle få lite sot fläckar! haha nej nu börjar övertröttheten ta över mitt bloggande känner jag. ^^



Måste ju finnas någon förklaring till varför det alltid är dalmatiner?

I am weasel!

Sitter och kollar på I am weasel just nu! Det var jätte länge sen jag såg det! Det är så himla bra tihi. Älskar I R baboon <3 han är lätt coolare än weasel ^^


snygga är dom dock inte. ^^

kaffekassan



Älskar ica jerry på slutet där. <3 Han är min idol! :)

Terrarium!

Nu har jag fått mitt nya terrarium. :) Torbjörn och Martin var här med det förut. :) Har precis gjort rent det ska bara putsa lite rutor nu. :) Sen ska jag börja inreda det och sen hoppas vi på att jag hittar några fina ormar att ha i det. :) Men det får väl bli en tur till Kungälv den 16 october på reptilmässa och kolla om dom har nåt till mej där. :)

Nu ska jag gå och putsa rutor och lite sånt. :)

"skrattarn"

Jag kan verkligen inte sluta titta på hennes idol klipp. Hon är så rolig när hon kommer ut efter hon har sjungit och skrattar! hahaha!



haha!

klick

Det är waaay to easy att handla på internet. ^^ Råkade just klicka hem ett linne och en t-shirt från zoovillage och nu blev jag 520 kr fattigare. ^^ Hade väl igentligen inte råd men det löser sej väl.

nu ska jag äta nåt.

bord

Idag har jag och mamma varit på IKEA och jag köpte ett bord till terrariet och råttpinkisar. :) När jag kom hem lagade jag mat. JAG lagade mat. Nästan så jag blir chockad själv. :P Och sen har jag bara varit slapp. Är jätte seg idag känner jag. :(

könsord.

Börjar bli trött nu. Funderar på att gå och sova eller nåt. Måste ju vara pigg imorgon för då blir det Karlstad med mamma. Ska på IKEA och köpa ett bord att ha mitt nya terrarium på som jag får på tisdag. Måste kolla om någon djuraffär där borta har råttpinkisar också. Har ju snart ingen mat till sputnik kvar.

Nu ska jag och datorn gå till sängen. :)

kalas

Har just haft släktkalas här för mamma. Men det var många som inte kunde komma så det var ju lite skönt att det inte var så mycket folk. :)

Igår när jag åkte bil med Daniel så kom jag på jätte många fiffiga saker.

tex så ska jag starta ett metal band eftersom man inte behöver kunna sjunga för dom skriker ju ändå bara och man behöver inte kunna någon text för det är ju ändå ingen som hör vad man sjunger och sen behöver man ju bara lägga in samma låt 10 gånger på rad på en cd för alla låtar låter ju ändå lika. :P Sen kom jag på att alla pojkar i mitt band ska enbart få ha tajta byxor och sexigt hår och så ska dom vara smala och vältränade och massa tatueringar.

Sen ska jag även stoppa växthuseffekten och skapa världsfred och göra så att folk bara tycker om nyttiga saker så att alla på hela jorden blir smala. Och det ska jag ha gjort inom 6 månader ungefär har jag tänkt. Sen kan jag starta mitt band. fyfan vad rik jag kommer bli.

hmm

Orkar inte med sånt här just nu.. Det var ju såhär det inte skulle bli..

Fuckingjävlakukiröven! afjhackjdszfnäbgsuydröhf<äjzsklgvnrhtlgsjzodxfnbdflbjxnfba!

Så nu har jag avreagerat mej lite.........

hatar mitt jävla äckelliv just nu. hejdå..

blubbiblupp

AJM BÅRD!

Vågar jag kolla på skräckis inatt ensam hemma? hmm.. thats the question... vill verkligen se den men vet inte om jag vågar. ^^

mumma

Hade tråkigt så jag tog en cider och satte på lite musik här. ^^ Sen tog jag några cider till och nu har jag lust att gå ut men vet ingen som ska ut idag. ^^ haha.

Får bäl se vad det blir senare.

bu

Var hos David och Ninni och drack lite och pratade och spelade wii. :) Hade kul men gick hem rätt tidigt. ^^ Jag sög rätt hårt på new super mario bros wii igår iaf! Dog typ hela tiden. ^^ Men kul hade jag. tihi. Nu ska jag fortsätta äta frukost.

meow

Im so fucking bored.

Finns inget att göra mitt i natten och nu har jag ju inte ens nån teve på rummet så det är extra tråkigt. :P

har verkligen inget att blogga om nu heller så godnatt? ^^

orm

Då har jag bestämt mej för att köpa terrariet då. Så jag beställde lite grejer till det förut och nu är jag 1580kr fattigare än jag var imorse. ^^ Och nu är jag så kissnödig att jag snart dör men jag orkar inte gå till toan just nu.. ^^ jag är lat. :)

hungrig.

Sitter och är hungrig som fan här... Men jag väntar väl tills mamma kommer hem och lagar mat åt mej. ^^

Var i Charlottenberg förut och kollade på lite kläder och kollade lite på lysramper men det var dyrt och fanns ingen i rätt mått. Så det enda jag köpte var en hårspray på rusta bara för att den hette OMG haha! lite kul.

Nu blir det leta lysramper och lite terrarie grejer på internet och se om jag hittar nåt bra och billigt ställe att beställa från.

natti

Nu börjar jag bli riktigt trött. Kommer nog vända på dygnet lite nu när jag är arbetslös. ^^ Men nu ska jag och min dator smyga in på mitt rum och sova och imorgon blir det kanske en sväng till Charlottenberg med mamma. Men det märks om det blir det eller inte. Jag kanske sover bort hela dagen istället. :P

Natti

Arbetslös.

Idag var min första dag som arbetslös för den här gången. ^^ Så jag var på arbetsförmedlingen förut men annars har jag inte gjort så mycket.

Vinkade till tanten förut också 2 gånger. :) kommer sakna henne nu när vintern kommer!

Nu ska jag snart gå och plocka ut en råtta och mysa med i soffan ett tag och senare blir det att kolla på idoluttagningarna!

beslutsångest

Har just insett en sak. JAG KOLLAR FÖÖÖÖR MYCKET PÅ TEVE! Sitter och kollar på 2 ½ men just nu och jag sitter och säger replikerna innan dom gör det ^^  haha. Och jag kan ju typ alla teveserier som jag gillar utantill nu ^^

Har beslutsångest också! Ska jag köpa terrariet eller inte? Eller jag vill ju ha det men har jag råd är ju frågan..? Får se hur jag gör.. Men det lutar väl mest åt att köpa just nu... ^^

Nu ska jag gå och stoppa in sputnik i hennes terrarie igen. ^^

ensam

Är ensam hemma för tillfället för mamma är på kalas i vikene för min kusin som fyller år imorgon. Så jag måste laga mat själv idag men som tur var så fanns det billys i frysen. ^^

gör sista dagen imorgon också :(

Lördag.

Tråkig lördag... vet inte vad jag ska hitta på ikväll.. film kanske?

Hemma

Kom precis hem från Karlstad. Hade trevligt med Sussie även fast jag inte hittade så mycket. Köpte present till mamma och ett usb minne bara. Och så åt vi mat i duvanhuset och tog kladdkaka till efterrätt. :) mumma var det! Skrattade åt 2 tanter som satt vid bordet brevid också haha dom var roliga.

Nu får det bli fredagsmys resten av kvällen. ;)

Karlstad

Idag blir det en Karlstad resa med Sussie. :D Hoppas jag hittar nåt kul. :) Och denna gången ska jag kolla hur mycket pengar jag har innan jag åker. ^^ tihi.

trögis

Fan vad jag är trög idag. Har ju inte gjort nåt alls än. Jag som inte tänkte slösa bort denna dagen på att bara sitta i soffan.. Det gick inge bra. :P Får väl låta bli att slösa bort resten av dagen istället. :P

God "morgon"?

Min "städdag" som jag tänkte ha började ju inte så bra. ^^ Har just kommit upp ur sängen och funderar på om det är värt att äta frukost eller om jag ska vänta tills mamma kommer hem och gör mat. ^^

Tisdag.

Har inget att skriva om idag men jag tänkte blogga snabbt ändå. :P Har tillbringat dagen med jobb och sen suttit och slappat vid teve och dator resten av dagen. Nu sitter jag i sängen med Hyde lösspringandes. Han klättrar omkring på mej hela tiden. ^^ sötisråttan. Nu ska jag och Hyde kolla på American dad och sen sova. :)

Imorgon ska jag städa lite på rummet hade jag tänkt men sånt vet man aldrig. :P

RSS 2.0