Forshaga!

Imorgon blir det en tur till Emma i Forshaga! Får se om jag hittar dit nu. Skrivit ut vägbeskrivning och så har jag ju gps på mobilen så på nåt vis kommer jag nog fram.

Får önska mej själv lycka till!

Charlottenberg

Ja nu har vi ju ännu ett köpcentrum i Charlottenberg. Eller handelspark som dom kallar det. Men det var ju inte mycket att ha precis. Vi fick ju inget som vi inte redan hade precis. Rusta flyttade ju sin butik dit så det är ju inte nåt nytt. Dollarstore är ju typ detsamma som Rusta och ÖoB så nu har vi 3 sånna affärer. Sen fick vi ju Lidl men det är ju inte precis nån hit om man frågar mej iaf för jag har ju aldrig gillat Lidl. Sen fick vi ju en Souk Food. Ska väl vara nåt balkanboden liknande antar jag. Dom säljer inget fläsk och bara utländsk mat eller nåt. Jag har inte ens varit inne där och jag lär ju aldrig gå in där heller. Sen var det en liten hälsokostbutik och en liten butik med Delicato. Delicato har jag inga klagomål mot. Alla gillar ju fika. ;D Men ärligt behöver vi mer mataffärer? Vi har ju konsum, maximat, charlottenberg supermarket, balkanboden, souk food, lidl. och dom kommer öppna en svinstor mataffär till här. sen har vi ju även eda supermarket och eurocash borta på eda.

Ingen matbrist i Eda!

Martin har ju fått nån hjärntummör också så nu ska vi äta vegetariskt i en vecka. Hade jag sagt det hade han aldrig gått med på det men nu var det ju han som kom på det så då får vi väl pröva. ;) Det är ju dessutom snällt mot djuren som får lida på grund av hur köttindustrin ser ut i världen.

Nu ska jag fortsätta ha mensvärk och ta en kopp te!


sjuk

Då var man sjuk också! trodde jag skulle klara jobba idag men det blev ju bara värre. :( Nu ska jag göra te och krypa ner under filten i soffan och bara kurera mej hela dagen och hoppas jag orkar jobba imorgon!

Djursjukhuset!

Ja då har man varit en tur på Djursjukhuset idag då... Hoppas bara vi slipper bli stamkunder igen som när vi var där med Douglas knä. Men denna gången är det Avalon som varit hos doktorn. Hon har ont någonstans i den bakre halvan av sej själv. Dock har ingen lyckats klura ut exakt var hon har ont ännu. :/ Nu ska hon iaf gå på smärtstillande och inflamationshämmande ett tag. Så får vi se om hon blir bättre och rörligare igen. På måndag blir jag iaf uppringd av veterinären så får vi gå vidare då och se hur det gått under resten av helgen. :( Är det inte bättre så ska vi boka in ett besök och ta prover och röntga. Så nu håller vi tummarna att lilla Avalon ska bli bra igen. <3

sömnlös

Kan inte sova. :( och ska upp och jobba imorgon. kommer vara dödstrött och vi har massor att göra imorgon. men men. tiden går iaf fort när det är massor att plocka upp:)

te

Myst framför teven det mesta idag och druckit te. :) Men har även hunnit med att tvätta och promenera i solen. :) Väldigt varmt blev det!

Snart blir det sängen och imorgon är det jobb igen! gött.

bara 11 dagar kvar till Oslo Bloodbath nu också. :D yaay!

BAJS!!!!

Årets reptilmässa i Kungälv är inställd för att dom inte har lokal. :( Så nu måste jag ju hitta nån annan mässa att åka på.. Eller nåt.. Måste iaf få tag på mat billigt.. Går ju åt en del här. Detta var ju inte bra alls. :(

tisdag.

En dryg tisdag blir det idag. Ska försöka få fram vinter grejerna idag. Så jag får vantar och mössa och Douglas får sina vinterkläder. :) Börjar ju bli kyligt och jag tror det kommer gå fort nu! Brukar ju bli kallt runt Mârten. Och jag missar hela helgen men jag överlever nog. Sparar all energi och alkohol till Oslo istället. ;)

Nu blir det BBT! :D

RSS 2.0