Student 09

Vi gjorde en stor skylt idag på formgivningen. :P det var ju sista lektionen där. Iaf så skrev vi Student 09 naturbruk på den och satte i 2 pinnar så att man kunde hålla ut den över taket på bilen genom bakrutorna. :P Och det blev vi ju tvugna att göra förut eftersom färgen inte hade torkat och jag ville inte ha den i bilen och vi kunde inte vika ihop den. :P Så Malin och Bella fick hålla i den. Körde i 20km/h från solberga till taserud sen. :P det gick väldigt sakta men om jag körde fort blev det för jobbigt med skylten. :P haha men många blickar fick vi iaf. :D Och så spelade vi caramelldansen hela vägen också. :D det var skoj.

Televerkarn <3

Jag har tagit lite bilder på Televerkarn nu. :) Den är inte så fräsh men den är tuff. :)
Tälta på skolgården.

ja då är det ju klasskampen då. :P Måste ju göra massa dumma saker för att få poäng. :P Så inatt blir det tälta på skolgården då. :D Jag, sandra och lisa är nog dom enda från klassen som ska göra det. :P men men. Fordon, Industri, Barnochfritid och bygg ska tälta också har jag hört. :P får väl se sen vilka som kommer. :P Ska ta med vin också man fryser inte så mycket om man är full. :P och min bil tar jag också med mej. ska med sandra och handla sen också hamburgare och bröd, dressing och engångsgrill. :P blir gott det. :D längtar inte tills imorgon när jag ska vakna upp på skolan och ha prov i samhäll på morgonen bakfull och trött. :P om jag nu ens har nyktrat till då. :D usch vad långt det här inlägget blev. just det jag måste ju duscha och göra mej iordning på skolan imorgon också och förbereda mej inför töntdagen imorgon. För er som inte fattar så ska man klä ut sej till tönt imorgon.

Lördag.

4 dagar kvar tills jag fyller år. :P Ska fira det idag i televerkarn <3 ska ta kort på den sen också. :) Christoffer, Mattias och Gaers ska med i bilen också. :) Och Råååååland kör. :) ska bli as kul.

glöm inte min födelsedag bara. :)

snöööö.

Jao det är inte lite snö idag. :P Jag och sussie och Lisa körde fast rätt rejält också. :P men det är svårt att beskriva här men det tog iaf väldigt lång tid för oss att komma loss men lite av det beror ju på att vi stog och skrattade och åt glass innan vi gjorde så mycket. :P haha jävligt roligt hade vi iaf och tack till vaktmästaren som körde upp bilen för backen sen. ;) jag hade fan inte vågar prova det igen tror jag. :P hahaha. ska aldrig mer åka ner där när det är snö. :O inte för att jag ville det idag heller men den jävla gubben hade ju parkerat så jag inte kunde vända. :( han kan suga kuk och äta upp sin röv sen kan han bränna sina kulor med 100 ciggaretter och slicka på porr sven!!!

hejdå. ;)

RSS 2.0