Sol och bad!

Igårkväll åkte jag och Martin och badade med Avalon. Hon tyckte det var jätte läskigt först men när vi väl drog ner henne i vattnet fattade hon att det inte var så farligt. hihi. sen åkte vi hem till han och såg på film och sånt.

Vaknade typ halv 8 imorse och gick upp och ut med Avalon en sväng. sen sprang jag in på zoo och pratade med Rune lite om när jag ska jobba och så. efter det blev det att åka hem. När jag kom hem ringde jag Melina och hörde när vi skulle åka och så och sen bytte jag om och så åkte Jag, Melina, Christine och Stina iväg till Christines sommarstuga. Sen låg vi och stekte i solen och badade lite. Christine doppade sej t.o.m! det är rätt tufft faktiskt för hon är badkruka! När vi stekt ett tag så grillade vi korv och jag hittade en ödla. :) Den var jätte liten och söt. vi stekte iaf lite till och badade lite mer och sen åkte vi hem till Christine och badade i hennes pool! vi fick fylla på nytt vatten så det var typ SVINKALLT! vi dog typ men det gick. Douglas var med också så jag tvingade honom att simma typ 1,5 meter eller nåt han hade typ panik och tyckte det var kallt. Men det svalkade honom ett tag iaf. hihi. Sen stekte vi mer och jag brände mej på ryggen och så. :) Bråkade lite med en boll i poolen och sen fick mamma hämta douglas och så åkte jag, Melina och Stina till Ingestrand och doppade oss där också! men det blev bara ett snabbdopp innan vi åkte hem.

Nu sitter jag här och har världens huvudvärk! kom just på att det enda jag har druckit idag är en cola och inget mer! Så det är inte konstigt om jag har lite vätskebrist! haha. Får göra iordning lite iste och sova en timme eller nåt.

Blev mycket text idag. Får nog börja ha med mej kameran lite överallt så jag får lite bilder till bloggen. :)

Dopp!

Blev visst bad med hundarna ändå. :) Vattnet var jätte skönt och jag fick Douglas att simma lite också! sötisen. Nu ska vi grilla lite.

krock...

Blev visst inget bada med hundar idag för mamma har krockat bilen! Hon krockade med nån tant som körde på fel sida vägen borta vid OK eller nåt! HAHA! Men jag tror lilla grodbilen är skadad nu så då kan jag inte åka med hundarna nånstans ju. :( Är så jobbigt att ta med dom i min bil. Eller Douglas är ju inga problem han har ju ett eget säkerhetsbälte. :)

Nu ska jag gå och dricka nåt innan jag törstar ihjäl mej.

VÄRMESLAG...

...får jag snart! Ska snart dra på mej bikinin från victoria sectrets (<3) och åka iväg och bada med mina älskade voffsingar <3 Albin är den bästa badpolaren som finns för han tycker om att leka med mej i vattnet och han hatar att sola lika mycket som mej. :D

btw är det nån som vill följa med mej och leka i den nya coola lekparken i stadsparken snart?

nu måste jag gå och kolla varför Ballen ligger och rycker loss päls i sitt skrev. Tippar på fästing? hej hopp

50!!

Idag är det bara 50 dagar kvar till USA!

Arvikafestivalen ställer in!

Läste just på Aftonbladet att det inte blir någon festival i år för att dom har sålt för lite biljetter. Jag hade rätt med andra ord. :D Eller jag trodde kanske inte att dom skulle ställa in årets men jag trodde att dom skulle gå i konkurs när dom gjorde festivalen mer inriktad på synth igen!
kommer kännas lite skumt att festivalen försvinner men men.

muh

Im bored. Inget nytt precis. Vad hittar man på?

Har kollat på harry potter och de vises sten under kvällen. tänkte jag skulle kolla på alla filmerna. Vet inte varför jag kom på det men men. vet inte ens vilka jag sett och inte sett typ.

Kollar på Phineas och Ferb just nu men jag har ju sett detta avsnittet typ 100 gånger så det är lite tråkigt. Vill att dom ska börja visa Lloyd i rymden och Dave barbaren igen! Varför slutar dom visa dom bästa programmen typ? tycker det har blivit för många otecknade dåliga serier nu och den nya stitch serien är ju också skit. Par i kungar suger ju totalt iaf hatar det. Och totaly spice! Och vart har kim possible tagit vägen? gaaaaah! ge mej mina älskade barnprogram tillbaka!

midsommaren är över

Nu är denna helgen slut också. Ligger på soffan och degar med hundarna. Var ju hemma igår men i fredags var jag på fest med Martin. :) mycket trevligt var det och god mat och mycket alkohol. hihi. Jag skyller dock på wiskeyn som dom bjöd på. Lördagsmorgonen var inte så trevlig för då blev det upp på jobb. Men det var stängt så vi jobbade snabbt och slutade tidigt och sen gick jag tillbaka till Martin och halvsov på soffan medans han nördade sej med tevespel. sen blev det bakismat och sen hem och äta chips och bara ta det lugnt med voffsingarna.

Idag tänkte jag ta med hundarna och bada men nu ser det ut att bli sämre väder så det blir nog inget bada idag. jag som var sugen på att inviga min bikini. Nu måste jag hämta ett glas cola.

shopping

Har varit nere på stan med Martin en sväng. :) Köpte ett par nya skor (rosa ofc hihi), en hdmi kabel och 3 nagellack från depend, färgerna orange, silver och rosa med lite glitter i. Har rätt många rosa men man kan ju inte få för mycket av rosa så det gör inget. :D

Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem från donken med mat. ;) Sen blir det film!

onsdag

douglas väckte mej kl 9 idag och ville ut och kissa! gaah! men det var bara att pallra sej upp och gå ut med honom en sväng. sen gick jag och la mej i 30 minuter igen innan jag gick upp och åt frukost och sånt. Kollade även kontot och såg att jag hade fått lön. :) yaay! Så nu känner jag mej lite rikare. men jag vill ha mina skattepengar också! :O

Nu ska jag sova på soffan lite tror jag och sen duscha.

tisdag.

Idag är det tisdag och imorgon är det onsdag..

Sitter och är kissnödig som fan men orkar inte gå till toan just nu. Men får nog göra det efter detta blogginlägget. Vet inte vad jag ska skriva just nu men. Sitter och kollar på teve och har tråkigt.

56 dagar kvar till USA! gaah! Vill åka NUUUU! :D

Ryan Dunn är ju död också. Han kan ju inte gå och dö ju. :O rest in peace Dunn!

nu ska jag gå och kissa! hejs.

booooored

Här kommer en tråkig lista för att jag är så uttråkad.

När du svarar, kom ihåg att du bara får använda ETT ord som svar.
Bara ett. Det är inte så lätt som det verkar!

1. Var är din mobiltelefon? bordet
2. Var är din äkta hälft? någonstans
3. Ditt hår? bajsbrunt
4. Din mamma? hmm
5. Din pappa? asshole
6. Det bästa du vet? mycket
7. Din dröm inatt? ingen
8. Din dröm/ditt mål? inga
9. Rummet du är i? vardagsrum
10. Din hobby? hobby?
11. Din skräck? mörker
12. Var vill du vara om 6 år? där
13. Var var du igår kväll? Hemma
14. Vad du inte är? snygg
15. En sak du önskar dig? dej
16. Var du växte upp? Arvika
19. Det sista du gjorde? detta
20. Dina kläder? meow
21. Din TV? på
22. Ditt/dina husdjur? många
23. Din dator? bäst
24. Ditt humör? varierande
25. Saknar någon? ja
26. Din bil? volvo<3
27. Något du inte har på dig? mössa
28. Favoritaffär? ingen
29. Din sommar? usa
30. Älskar någon? nä
31. Favoritfärg? Råååzah
32. När skrattade du senast? förut?



Inte blev det roligare av det men.. nu ska jag fortsätta ha tråkigt -.-

3 år!

Igår hade jag haft mitt körkort i 3 år! :D Grattis till mitt körkort i efterskott eftersom jag glömde blogga om det igår!

imorgon får jag pengar också! :) Känner att dom är efterlängtade eftersom jag varit pank i över 2 veckor nu och det är jobbigt! Sen hoppas jag väl på att få mina skattepengar och min lön snart också! Kommer bli riik! Fast 10000 åker direkt in på sparkontot och så har jag lite grejer jag måste köpa och så ska jag ju betala för sparris och så. :)

Kom på nån sjuk ideé (stavning?) att jag ville ha nåt djurkranie också så jag kollade efter roadkill hela vägen till skåre förut! haha. Hittade dock inga som inte var totalt mos som tur var. Hittade inget på pets heller. Eller jag hittade ett regntäcke till lilleplutten men det var fel storlek fanns typ alla storlekar utom hans såklart! min vanliga tur typ. så jag beställde ett så det kommer i slutet av juni, början på juli nån gång. intresseklubben antecknar nog det skulle jag tro...

Nu ska jag sluta skriva ointressanta saker så du slipper vara uttråkad längre Emma. ^^

Dassboken.

Måste bara citera en grej ur dassboken. haha.

5 bevis på att datorer är män:
  1. Dom har mycket information, men dom vet fortfarande ingenting.
  2. Dom ser fina och bra ut tills du tar hem dom.
  3. Det är nödvändigt att ha en backup.
  4. För att få deras uppmärksamhet måste du sätta på dom.
  5. En bättre modell finns alltid bakom hörnet.

Tyckte det stämde rätt bra faktiskt.

Nu blir det ut med hundar och sen blir det film?

brum

Blev på sjukt dåligt humör när jag gick ut med hundarna förut. Det är ju cruising i stan och det är massa massa bilar ute och jag är inte i en av dom!! Blir så arg! Vill också vara med och leka ju. Låter massa gör dom också. Dom låter ju t.o.m sp mycket så jag inte ens kan lyssna på musiken från Brygga nu ju! gaaah! Nationalteatern som spelar där idag. bögbilar!

Ingen ide att gå och lägga sej än på några timmar iaf för jag kommer ju inte somna när det låter såhär mycket.

Sen jag skrev sist har jag iaf kollat på jackass 3D fast inte i 3D då. ^^ Ska nog se någon mer film tror jag. Finns inte så mycket annat att fördriva tiden med just nu.

tyck synd om mej! iaf du Emma! för du är typ den enda som läser detta. haha.

lalala

Var inte lite nervös när jag åkte hem från jobbet förut!!! Min mobil hade dött under dagen på jobbet och jag visste inte om jag skulle få bensinstopp! haha. Var så sjukt nervös och funderade hela tiden på vad man gör om man får bensinstopp och inte har någon mobil på sej? hur gjorde man förr? haha. Kan inte tänka mej ett samhälle utan mobiltelefoner. I mitt huvud är det typ omöjligt men det verkar ju som det gick för det är ju igentligen inte så länge alla har haft en egen mobil.

Huvudvärk har jag haft halva dagen också så jag tror jag skjuter huvudet av mej snart. Eller finns det någon frivillig som vill testa att skjuta huvudet av någon så är jag ganska frivillig idag. hmm.

Aja när jag kom hem från jobbet idag så åt jag mat sen drog mamma mitt i maten och då åt jag färdigt och sen la jag mej på soffan med Ballen och Douglas och sov ett tag, sen blev det en liten promenad med dom men det fick bli en kort en för mitt huvud sprängs lite halft i varje steg jag tar. gaah!

nu ska jag kolla mitt konto och hoppas att jag har fått lite pengar, sen ska jag mata hundarna och sen får det bli film/sova skulle jag tro.

heja mej

Sitter och funderar på om jag har tillräckligt med bensin för att ta mej till charlottenberg och hem igen men det märks väl antar jag? Jag har inte råd att tanka bilen ju och jag vill inte ta mer pengar från mamma heller. hihi. Får se om jag lyckas. Dock måste jag få tag på lite pengar tills jag ska jobba imorgon också. hmm. Det löser vi vid ett senare tillfälle.

Nu ska jag snart ge mej iväg på en stressig dag på jobbet!!! Kommer massa folk som ska ha guidning och så har vi ju matningen! Och vi är 2 pers. Hoppas verkligen dom inte ska ha guidning under matningen bara! Vilket dom säkert ska. -.- Då kommer jag inte hinna äta lunch skulle jag tro.
Önska mej lycka till med bensin och jobb! Det behövs idag!

qwertyuiopå

Varit och ridit Tinder idag. :) Blev regn när vi nästan var tillbaka i stallet så jag blev lite blöt. men det var trevligt.

kom hem drack te och värmde mej lite och nu bara sitter jag här och är sugen på chips!

orkar inte skriva mer hej hopp gummisnopp!

soligt

Idag har det varit fint väder så vi åkte ut till Kronan så Douglas fick vara lös lite och han hälsade även på Vilma, Nelly och Ellen. Gick ju rätt bra fast dom fick ju vara i koppel för annars hade jag nog inte haft någon liten Douglas nu hihi. Han fick sej en liten smäll av Nelly dock hihi. nu är han jätte trött och ligger och sover brevid mej.

På hemvägen åkte vi in i drive in på McDonalds och köpte med lite mat hem. mumsigt. Nu ska jag lägga in musik på usb så jag får lite ny musik i bilen. :)

vuxenpoäng till mej

Idag fick jag nåt hjärnsläpp och kom på att jag skulle laga nån god mat till mej och mamma! Känner mej jätte vuxen nu. Hjälpte ju till att laga mat i onsdags också eller när det nu var. många vuxenpoäng.

Letade iaf upp recept på internet på köttfärssoppa. Tror aldrig vi har ätit det här hemma i hela mitt liv men jag tycker det är gott så jag ska överaska min lilla mamma med det hihi. hon kommer nog bli glad. Om jag inte misslyckas då. Jag kan ju fan misslyckas med köttbullar typ.

nu ska jag gå och förbereda medans jag väntar på att mamma kommer hem från konsum.

mina kompisar <3

Har tråkigt så laddar upp lite bilder från jobbet i brist på annat. ^^


Den äldsta av årets lemurungar terroriserar en av dom vuxna <3

bäbis <3



Lillebjörn leker med aktiveringsbollen. :) <3


<3<3<3


Nilkrokodiler <3

fisk <3<3<3

Råkade just ha sönder ett av mina älskade fiskglas <3 Ska nog ha en tyst minut för det sen.

random ungar.

Träffade 2 random ungar här utanför som pratade med mej och lilla Douglas. När jag skulle gå så sa den ena ungen "Vet du om en hund slickar på ett sår så läker det, det har jag hört." haha. söt väl. ^^

när jag kom tillbaka och skulle gå in igen...
- hej
- hej hej
- du sa hej 2 gånger du.

haha söta barn är då han tyckte nog jag var skum som sa "hej hej" hihi. vill också ha en liten unge. Men jag väntar nog några år till. ^^

Jobbat på zoo idag också. :) gött. Men jag slutade tidigt så åkte väl hem vid 14.30 eller nåt. Känner att jag vill ha min lön snart också. Eller iaf pengarna från försäkringskassan. Förra gången tog ju pengarna slut på en gång för jag hade ju massa som jag var tvungen att köpa och sånt. nu har jag tagit massa pengar från mina sparade fickpengar som ska med till USA också så dit går ju lite av pengarna direkt när jag får lön. Måste även klippa mej och betala för ormen jag köpte av Rune.

Försökte bli biten av nån orm idag också. Men tydligen vill ingen orm bita mej!! Om jag inte blir biten snart sticker jag in handen till vitläppen! Där är det ju 99% garanterat att få sej ett bett ju. men han är ju ganska stor så det känns som det kommer göra lite ont då. hihi.

regn regn regn

Idag har jag varit lite bakis. ^^ Mest sovit på soffan och slöat men har även varit nere i stadsparken och kollat på studenterna med Sussie och sen åkte jag och gick en promenad i regnet med Lüggen <3 Hoppas det kan vara regn imorgon på dagen när jag jobbar och sen kan det bli soligt och fint på kvällen när det blir utgång. :) Och på söndag har jag ju tänkt rida så då får det gärna vara fint väder!

dryg vecka har det varit iaf. Känns som det aldrig blir söndag. :(

Rupert dog idag också. :'( usch. Rest in peace lilla surplutten <3

thunder

Nu har vi åska igen. :) Hoppas den blir värre än i förrgår bara! Har just varit ute och gått en tur med mamma och hundarna och det började regna på oss så vi skyndade oss hem.

Var 2 ungar som sprang efter oss längs hela skolgården också för att komma ikapp och fråga om dom fick klappa hundarna. haha. det fick dom inte. Dock behövde den ena av dom springa lite så det gjorde nog inget.

Blir nog slappa med datorn hela dagen skulle jag tro. Är helt sleten efter att ha jobbat massa. hihi. Sen ska jag försöka få tummen ur och träna med douglas lite och sånt. Måste kolla upp kurser inför hösten. Vill gå lydnad till hösten och agility till våren sen. :)

nu känns det nära...

jag börjar redan bli lite nervös inför USA resan! 71 dagar kvar nu bara. hihi. Det är ju igentligen ganska länge men tiden kommer nog gå rätt fort nu under sommaren hoppas jag. :)

Matade mina gröna sötnosar förut också. Testade att ha båda i terrariet och det gör jag nog inte om igen för när sputnik ätit klart ville hon ju ta sparris mat och dom är ju så sjukt snabba och jobbiga och jag har ingen ormkrok så jag fick hålla bort henne med pinsetten och då högg hon mot mej! läskigt. hihi. Hon var jätte sur efter hon hade ätit så jag tror jag matar dom separat nästa gång.

Imorgon blir det jobb igen också. :) money <3

Nu ska jag sitta och njuta av åskan ett tag och mata dom andra ormarna och sen blir det nog sängen skulle jag tro.

varmt

Idag har det varit sjukt varmt på jobbet och även ute. hihi. Imorgon jobbar jag ensam då.. tråkigt. blää. Blir väl sista dagen nu också. lite synd men jag får nog hoppa in snart igen och jobba lite hoppas jag. :)

Efter att jag jobbat idag åkte jag hem åt mat satte mej på soffan och slöade framför datorn sen kom det folk hit och drack med mamma så då satt jag bara och väntade på att dom skulle gå. och nu är jag trött som en tröttis och funderar på att sova men jag kommer ju natagligen bara ligga vaken och lyssna på musiken från brygga om jag känner mej själv rätt. Dom borde inte få spela så högt när jag ska jobba på söndagen.

Stör mej på folk som klagar på att bilarna spelar musik. dom åker ju förbi och så hör man dom i några sekunder och sen är dom borta igen. Iaf ett tag. ^^ Men brygga spelar ju konstant och det hörs ju långt. har minsann inte sett några sura insändare i arvika nyheter om det inte. För min del skulle dom gärna få lägga ner brygga. Inte för att dom spelar musik men bara för att dom som har det är lite störda. Byta ägare kunde dom väldigt gärna göra. :)

Just det! Fick en ny familjemedlem igår också. Sparris heter han/hon. Hoppas att han blir sputniks pojkvän men jag vet inte könet på honom och jag har inte grejer till att könsbestämma honom heller så blir det ägg så märker jag väl och blir det inte det så får jag nog aldrig veta könet på han så vi låtsas att han är en han.

Känner mej lite övertrött nu för jag har ingen aning om vad jag skrivit innan så nu går jag och försöker sova tror jag. Kan ju sätta på lite egen musik att sova til så jag inte hör brygga. Fan nu var jag smart ju..

Krokodil tand!

Idag gjorde jag en kul grej på jobbet. Jag hittade en krokodiltand. :D Fast det enda problemet var att den satt i munnen på krokodilen så jag fick pilla loss den först. hihi. Den hängde lite löst så jag har inte slagit ut den på stackarn. Och jag tog ut den med en pinne för jag vill inte sticka in handen där.

Men jag tycker jag är tuff ändå! För jag tog en tand från munnen på en krokodil. :) Nu ska jag hoppa i duschen och sen fixa mina naglar och lite sånt. :)

RSS 2.0