LG Nexus 5

Eftersom högtalaren på min förra mobil lagt av har det nu fått blivit en ny bebis en LG Nexus 5 :) känns lite ovant. men lär mej väl snart.

tjabba

blåser kallt som fan ute idag. usch. men mysigt att det är massa snö nu iaf. måste få med martin ut på lite längdskidor snart :) idag har man slappat och sen följde jag med eva-lena och hämtade ena ungen på skolan sen blev det massa fika hos henne. när jag kom hem stog polisen här utanför så prataade lite med dom och sen rasta hundar och nu sitter jag och douglas och huttrar under filten. ska snart ta och diska lite. måste ju vara fint här på söndag när våra mammor kommer på fika :)

längtar till imorgon för då blir det utgång med tj charlottenberg och anders :) blir förfest hos daniel sen vidare och äta mat på the oven och sen bowling på rajjens :) tror det blir en trevlig kväll :)

Roadtrip!

Idag blev det en liten roadtrip med Douglas och Martin. :) Först iväg och pumpa däcken på bilen och tanka på preem. Sen blev det en tur till centret för att köpa lite resedryck och bacon som martin ska ha med till oslo imorgon. Sen vidare till Djursjukhuset där dom klippte bort stygn på Douglas som han hade dragit i. köpte även med bantningsfoder till Avalon och en längre tratt till Douglas och bokade ännu en tid den 15e. Så nu har vi 3 tider bokade på en dag. Avalon ska få klorna klippta. Hon krånglar ju så sjukt mycket med det så nu ska dom få pröva på det. Hoppas det går bra. :) Efter djursjukhuset drog vi vidare till Forshaga för att hämta min gamla mal Lennart och då fick vi även med Akvariet och hans kompisar. :) Så nu har jag ett 160L Akvarium och 3 nya malar! Perry väl. :D När vi kom till Charlottenberg igen så åkte vi in på centret och köpte syrsor till spindlarna och mat till oss och sen var det bara att åka hem och börja söla med vatten!

Nu har jag fått ordning på akvariet iaf och fiskarna verkar nöjda. :)

2014

nu är det nytt år. hoppas det blir ett bra sådant. och att jag slipper förlora så många husdjur detta år. :( albin, rita och bacon är saknade <3


igår blev iaf ett lugnt firande här hemma eftersom douglas är opererad. Emma och Martin kom iaf hit och vi åt mat tills vi nästan sprack drack lite öl och cider och spelade pictionary. Jag och Emma vann såklart. Är sjukt tacksam över att hundarna inte är ett dugg rädda för raketer. Avalon ville ju vara med ute och titta t.o.m hon bara viftar i svansen och blir glad när hon ser raketer. :) men jag lider med alla raketrädda djur och alla deras djurägare..

nu blir det film.

RSS 2.0