trötter

Fick ett litet ryck nu på kvällen när vi matade alla ormarna så jag städade ur alla terrarier och akvariet. plus att jag skrubbat rent hela ritas bur. tog sin tid det... jobbigt. men förhoppningsvis blir vi av med den imorgon och så får någon annan nytta för den. :)

Nu ska jag sååååva! Imorgon jobb sen kommer dom och kollar på buren och så kommer mamma och svärmor en sväng och så ska jag packa det sista och bada douglas och sen sover jag och sen åker vi! :D

Och Martin! Du ska diska imorgon! annars!

lalala

Inte fått gjort mer än hälften jag skulle göra idag ju.. :( Mer att göra imorgon.

Kommer en och kollar på ritas bur imorgon också. Är så tomt på hennes plats. :( jaja jag får gå och tvätta ur burbotten nu så allt är klart.

jobb jobb. :)

Jobbat idag och igår. :) gött. Sista tvätten med kläder som ska med till swedenrock ligger i maskin. sen är det bara att packa och städa imorgon jobba på lördag och åka på söndag. :) Snart tror jag det blir sängen med en film eller nåt och sen sova för jag är sleten!

inget arvika!

Skrev ut mej från af idag så jag slipper åka till Arvika i onödan. gött. Känner redan stressen över att vi ska åka snart så nu ska jag äta frukost sen ska jag gå igenom alla kläder jag har och se vad som ska med och vad jag behöver tvätta osv. jobbigt. Betala räkningar står på schemat också blä. Men martin får ta dom dyra denna månaden. :D

mors dag.

idag har vi haft ett litet planeringsmöte inför swedenrock! om en vecka åker vi:) längtar så jag dör.

efter mötet åkte vi och köpte fika bröd och blommor sen åkte vi till mamma och tog en fika. sen till rusta fixa festivalstolar och sen vidare till nästa mamma ^^ sen blev det till centret och jag köpte mej ett regnställ. tog mej bara ett år innan jag hittade ett jag var nöjd med. kräsen ska man vara haha. men snygg kommer jag att vara i regnet iaf!

nu ska vi rasta hundarna för sista gången idag och sen blir det sängen för jag är trött. imorgon ska jag iväg till Arvika en sväng. tråkigt.



Douglas <3

...

en av dom värsta dagarna i mitt liv. rest in Peace rita <3 du är saknad. även om vi trodde vi skulle bli vräkta av ditt skrikande. men nu slipper du lida mer. älskade lilla fågel <3




förkyld

hatar att vara sjuk. känner mej som en zombie just nu. tätt i både huvet och näsan känns det som.

är inne på att byta bil nu också. eftersom växellådan på min krånglar. vet dock inte vad jag ska köpa. vill helst ha Audi men kanske är för dyr att ha? har dålig koll men dyra delar är det ju iaf. får se vad det blir... nu ska jag sova. imorgon kommer mamma på besök också:)

godnatt

symöte

Idag har vi haft ett litet symöte och sytt på patchar på våra kuttar. :) Grillade även lite korv och kollade på eurovision! Rätt låt vann. Älskade danmarks låt. Rumänien var ju lite speciell också haha.

Nu blir det sängen och jag hoppas det är svalare i sovrummet än här i vardagsrummet för det känns som en bastu här!!

Plupp

Idag har man varit på tråkiga bajs miroi. skit grej. På vägen dit var det motorcykelolycka också. fick stå och vänta medans ambulansen lastade in en gubbe och åkte iväg. Innan jag åkte hem hälsade jag på mamma och handlade och sen när jag kom hem höll jag på att kissa på mej så jag skyndade mej in på toan och plupp så låg mobilfan i toan! Lyckat.. Så nu ligger den på tork och imorgon ska jag sprita den ordentligt och tvätta den noga innan den får röra mitt ansikte igen!!! usch. Hoppas den funkar också.

Nu blir det eurovision semifinal nr 2. Synd att vi har Petra Mede som programledare. :/

rån

Detta köpcentret måste typ vara populäraste stället att råna. Nu har dom kört genom entrén med bil igen. Känns som det inte var så längesen som dom gjorde det. Måste åka ner dit sen tror jag och kolla hur det ser ut. ^^

Söndag

Nu är Rita nöjd som är tillbaka på sin plats. :) Lite extra nötter och tomat har hon fått och lite kvälls kli på huvudet. Inte sett nåt mer med förkylningen eller vad det kan vara så jag hoppas att hon mår bra.

Städningen av lägenheten får vänta till imorgon. Enda vettiga jag gjort idag är väl att jag städat lite åt ormarna som ju alla fått för sej att ömsa samtidigt eller nåt. iaf 3 av 5 ^^ Penny var populär igår och fick vara med på massa kort med nöjda modiga människor som ville hålla henne. :)

Nu blir det film och mys med älskling och sen ska vi nog sova så vi är utvilade för imorgon. :)

lyckat:)

mycket lyckad kväll igår:) god mat, brännboll, singstar och massa trevligt folk:) bättre kan det inte bli:)

taggad

är sjukt taggad och vill redan öppna en cider men först ska jag ju jobba så det får vänta:( försöker få lite ordning men det går sådär.

Rita <3

Fågelkunnig veterinär sökes.
 
Rita är sjuk och än sålänge har jag inte hittat nån som kan hjälpa mej. Helst skulle jag vilja slippa åka till stockholm eller gbg också för att slippa stressa henne så mycket. :/ stackars lilla gojjan <3 Får försöka komma fram till blåstjärnan i gbg eller till roslagstull i sthlm imorgon igen så får vi se vad dom säger om jag ens får tag på någon. störande att ingen verkar vilja utbilda sej inom fåglar. det är ju ändå ett vanligt husdjur..

regn

städat och grejat idag när det varit så dåligt väder. även varit på en liten shopping tur och köpt en kaffebryggare och en klänning.:) nu blir det en promenad innan det blir mer regn. sen lite mer städ. snart helg:)



det enda positiva med regnet är att man får använda dessa snygga gummikängorna.

Längtar!

Vill ha lördag nuuu! Och jag hoppas att vädret blir lika fint som det varit igår och idag. Måste jobba på lördag också men bara 4 timmar så det blir nog rätt gött ändå. :) Lite stressigt efter jobbet bara för då har jag bara en timme på mej att bli klar innan det kommer folk. :)

Nätet krånglar här idag så älskling fick långrast mitt på dagen idag. hihi.  Nu funkar det iaf till och från. När han slutat blir det en tur i skogen med hundarna och sen pizza och lite filmmys. Är ju röd dag imorgon.

bjuder på en bra låt idag också.

 

Naive

Känner att jag måste dela med mej av min favoritlåt just nu. Den är så bra att jag inte kan sluta lyssna på den. <3
 
 
 
så jävla skön röst har han också!

söndagsmys

slappat och kollat på Seinfeld det mesta vardagen idag. men även varit ute och gått nästan 2 timmar med hundarna längs vrångsälven och i skogen runt där. var väldigt mysigt där. blir fler turer längs den stigen i sommar.

imorgon blir det en tur till Arvika igen. tråkigt.

var ju på loppis i lördags och fyndade 2 singstar spel så nu måste jag dra fram mitt ps2 under veckan.:) har ju bara 3 tv-spel framme nu hehe. vi äger väl ca 10 spel konsoller sammanlagt skulle jag tro.


hälj

Då var det helg igen då. martin sitter och spelar shadowgate på NES och jag kollar på. han var inte så bra på det dock.

Blir en tur på centret idag så vi får köpt ett tikskydd. Hon ska bara få ha det på natten så jag slipper hundmens i hela nya sängen. tycker igentligen inte om att ha tikskydd på hundar men men. Sen måste vi iväg och handla mat också.

En vecka kvar till inflyttningsfest och Charlotta. :)

friday

Nu ska jag gå och tvätta och smörja min kameliont för första gången. Idag ser jag typ handikappad ut för musklerna värker ända ner i handen. troligen av att min arm fick ligga i konstiga positioner och spänna sej så mycket. ^^

Idag ska jag en tur till arvika. Får väl leta upp mamma och kolla om hon klarar av sin nya mobil! hjälpte henne igång med den här igår. Efter jag varit i Arvika blir det väl bara hem och slöa lite. martin jobbar ju långdag idag och slutar inte förens halv 8 ikväll. tråkigt. får kanske pröva nya 8bits spelet han hade köpt igår.

kameleont

då ligger man på sängen lagomt ont i armen men Fan vad nöjd jag är. är dessutom grymt stolt över att jag stod ut så länge:) ville verkligen bli klar på en sittning. ca 5 timmar tog det. men det var värt varenda minut av tortyr. just nu är den platsad och så. ska försöka ta någon bra bild av den imorgon. men har iaf några suddiga bilder än så länge.

dåligt ljus och dålig bild. färgerna är ju mycket finare irl såklart:) jimmylajnen är sjukt duktig! och tack älskling och svärmor som betalade för tortyren:)

tåg

sitter på tåget till Karlstad just nu är jag i edane. både längtar och är livrädd för vad som ska hända men det kommer bli awesome :)

imorgon smäller det!!

imorgon blir det upp tidigt. tåget går kvart över 8!

idag har jag och Martin varit på centret och shoppat godis inför imorgon och så köpte vi med lite blanddricka till swedenrock. en månad kvar dit bara. längtar ihjäl mej. efter shoppingen så blev det en promenad i solen med dogsen :) känner lukten av en nytänd grill nu så vi får nog tända våran också snart. grillar nästan varje dag nu:)

just nu vill jag ha min egen gård så jag kan vara ute i trädgården hela dagen.

äntligen

nu börjar det äntligen bli bra här i lägenheten. jag och Martin har rensat och rensat för att få plats på denna lilla yta som vi bor på nu. och jag hade ju som mål att få ordning på allt innan Charlotta och nu är det minsann jättefint här hemma. bara gästrummet kvar att plocka iordning på. men men 6 timmars städning idag fick iaf klart i 2 rum så jag är nöjd.

Ellis var här och grillade förut gött som Fan var det.:) och jag har bestämt att jag ska lära mej dricka vin så Martin fick bestämma 2 vin till kvällen... det ena var skit äckligt och det andra gick väl ner men gott var det inte. bättre lycka nästa gång. ^^

tur man fick skölja ner vinet med nåt gott:)

RSS 2.0