lalala

Var inte lite nervös när jag åkte hem från jobbet förut!!! Min mobil hade dött under dagen på jobbet och jag visste inte om jag skulle få bensinstopp! haha. Var så sjukt nervös och funderade hela tiden på vad man gör om man får bensinstopp och inte har någon mobil på sej? hur gjorde man förr? haha. Kan inte tänka mej ett samhälle utan mobiltelefoner. I mitt huvud är det typ omöjligt men det verkar ju som det gick för det är ju igentligen inte så länge alla har haft en egen mobil.

Huvudvärk har jag haft halva dagen också så jag tror jag skjuter huvudet av mej snart. Eller finns det någon frivillig som vill testa att skjuta huvudet av någon så är jag ganska frivillig idag. hmm.

Aja när jag kom hem från jobbet idag så åt jag mat sen drog mamma mitt i maten och då åt jag färdigt och sen la jag mej på soffan med Ballen och Douglas och sov ett tag, sen blev det en liten promenad med dom men det fick bli en kort en för mitt huvud sprängs lite halft i varje steg jag tar. gaah!

nu ska jag kolla mitt konto och hoppas att jag har fått lite pengar, sen ska jag mata hundarna och sen får det bli film/sova skulle jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0